המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:פניני הפסיק לתפקד הרבה לפני העניין עם שולדבראנד (עד הסיפור הזה הוא ניגר שנה וחצי בערך). סה"כ נתן עונה אחת טובה, דפק קופה, ומאז הוא על תקן יניב גרין - שודד בטריינינג שלא יכולים לחכות עד שהחוזה שלו יגמר.
עבור גורמים במכבי מייצג פניני את דור הישראלים המזדקן, האבוד. הלפרין לא הוחתם הקיץ מסיבות דומות. במכבי תל אביב, מספרים המקורבים, שינתה ההנהלה פאזה: לפני שנתיים דיברו דני פדרמן ודיוויד בלאט על חיזוק "הזהות הישראלית" של מכבי, והנה כיום נותרו במועדון שני ילידי ישראלי בלבד (לא כולל את יובל נעימי) - המספר הנמוך בכל הזמנים. אם לא יחול שינוי דרמטי, בקיץ הבא אולי יצטמצם המספר הזה בשחקן נוסף.
בלאט, וכעת גם ההנהלה, מקדמים את המתאזרחים. במכבי הבינו, באיחור ניכר, שמבחינה מקצועית תקרת הזכוכית של הישראלים נמוכה; זה קשור למידת ההשקעה והרצון שלהם, למידת הפינוק, לדפוסי התנהלות משותפים. ליאור אליהו הועזב גם כן כי סימל דריכה במקום.
לעומתם, שחקנים כמו לנדסברג, טיוס וכהן מייצגים את העתיד עבור אנשי מכבי. "הם חבר'ה שעובדים קשה, שמבינים שצריכים להרוויח את מעמדם בכבוד, שמתעסקים פחות במה שקשור מחוץ למגרש, בבילויים ובחיים טובים, והרבה יותר בזיעה ובעבודה. מוסר העבודה שלהם שונה לגמרי", אומר מקורב למועדון. "זה למרות שאנחנו יודעים ש(דיוויד) פדרמן מאוד פרו-ישראלי, וכמובן שמעון (מזרחי) תומך בכל מאודו בשחקן הישראלי. אבל גם הם מבינים שעם ישראלים, כפי שהשחקן הישראלי נראה כעת, יהיה קשה להתקדם ולהגיע לאנשהו ברמת היורוליג".
roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
עגל הזהב כתב:זה לא שטיוס וכהן הם איזה כישרונות שהכדורסל הישראלי לא ראה, רחוק מזה!
הייתי מעדיף להביא ישראלים "אמיתיים" כמו ליאור או נעימי שבאמת מראים איזשהם ניצוצות שבשבילם אנשים קונים כרטיס למשחק...
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
הייתי מסכים למשפט הזה, אם הייתה מוסיף שתי מילים לטענה שלך: פניני מיצה את עצמו במכבי של בלאט
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
הייתי מסכים למשפט הזה, אם הייתה מוסיף שתי מילים לטענה שלך: פניני מיצה את עצמו במכבי של בלאט
פליקס, הייתי מאוד שמח להטיל את האשמה על בלאט, אבל אני באמת לא בטוח שכדורסל זה הדבר שמעניין את פניני בשלב הנוכחי של החיים שלו. הבחור יהיה בן 31 בסוף העונה הנוכחית וברור כבר שנתיים שבמכבי הוא לא ממשיך, עם בלאט או בלעדיו.
ועוד לא הזכרתי את הסיפורים והשמועות על הבילויים, עישון, הימורים ושאר אורח חיים לא ספורטיבי שסובבים את פניני. כל מה שפניני משדר זה שכדורסל לא מעניין אותו וקשה לי להאמין שכל הסיפור זה בלאט.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
קובי כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעל דבר אחד כולם מסכימים - פניני מיצה את עצמו במכבי. הוא באמת נותן את התחושה שלא ממש אכפת לו.
איך זה מסתדר עם העובדה שעונת השיא בקריירה של פניני הייתה תחת בלאט לפני כשנתיים וחצי ?
לא צריך להיות דבוק למנטרה של אנטי-בלאט בכל דבר. דיי בלהסתכל מה פניני מייצר בשנה וחצי-שנתיים האחרונות, כשהוא על המגרש, בשביל לראות שה-150% יכולת שהוא היה מביא פעם למגרש (כולל במגדל) ירדו בהרבה. אולי זה תקרית שולדבראנד, אולי זה החשק למשחק, לא יודע... שורה תחתונה - פניני כבר לא מספק את הסחורה יותר מדיי זמן ויושב על חוזה לא קטן במכבי.
אני מעריך בסבירות גבוהה מאוד, שאם לא היה לו חוזה לעונה הנוכחית, הוא פשוט היה מוצא את עצמו בחוץ בקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים