ראיון מאוד מעניין ששופך הרבה אור על בלאט והמועדון בכלל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ראיון מאוד מעניין ששופך הרבה אור על בלאט והמועדון בכלל

הודעהעל ידי קובי » 16 אוקטובר 2013, 16:10

הראיון הוא עם ניק קיינר מדלי, שמגלה כאן בראיון מאוד אמיתי וחושפני, מה הלך הדברים במכבי. איך זה להיות במכבי, שנה ראשונה ותחת בלאט.
אגב, תחילה חשבתי שמדובר בראיון פרובוקטיבי, לאור הכותרת, אבל דווקא מדלי לא נשאר עם עם דם רע על המועדון. להיפך, הוא פשוט מאוד מאוכזב שלא הצליח פה.

מאוד מעניין, מומלץ:
http://sports.walla.co.il/?w=%2F151%2F2686417
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: ראיון מאוד מעניין ששופך הרבה אור על בלאט והמועדון בכלל

הודעהעל ידי er79 » 16 אוקטובר 2013, 16:26

כרגיל, גרינוולד עם עוד רפש תקשורתי במחרוזת האנטי מכביסטית שלו. כתב דוחה. וקיינר מדלי שחקן פח, שכל העונה בכה על איזה פאקינג שלושה שבועות בטוטאל שהיה פצוע. בלאט כבר מזמן איבד את חסדיי, אבל בלי שום קשר מדלי רשאי להמשיך להתבכיין בספרד עד סוף הקריירה שלו. רק שחס וחלילה לא ישקול להתחתן עם חברתו הישראלית ויגרום לדני קמצני להרהר אם משתלם להחזיר אותו על תקן ישראלי
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 16 אוקטובר 2013, 16:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אוקטובר 2013, 16:27

חבל עליו, בחור נחמד, אבל הפציעה נשמעת כמו תירוץ בסך הכל, ראינו את הטכניקת זריקה הרעה שלו והכניסות הלא יעילות לסל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2013, 16:33

מה אתם קופצים עליו? הרי אנחנו אומרים בדיוק את אותם הדברים פה בפורום עוד לפני שהוןא הגיע.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2013, 16:42

LIAV10 כתב:חבל עליו, בחור נחמד, אבל הפציעה נשמעת כמו תירוץ בסך הכל, ראינו את הטכניקת זריקה הרעה שלו והכניסות הלא יעילות לסל.

מה בדיוק ראית בטכניקת הזריקה שלו? במה היא רעה? ב 45.5% לשלוש עונתי שהיה לו ? למה לדבר סתם.

הכניסות שלו לסל באמת היו לא טובות, אבל אם להאמין לו, שהוא היה פצוע כל הזמן, אפשר להבין למה הכניסות האלה נראו כמו שהן נראו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 16 אוקטובר 2013, 16:43

roy1000 כתב:מה אתם קופצים עליו? הרי אנחנו אומרים בדיוק את אותם הדברים פה בפורום עוד לפני שהוןא הגיע.

האנשים פה לא יגיבו טוב לכתבה, כי קנר מדלי אומר שאליהו כן שווה 800 אלף :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 16 אוקטובר 2013, 17:12

er79 כתב:כרגיל, גרינוולד עם עוד רפש תקשורתי במחרוזת האנטי מכביסטית שלו. כתב דוחה. וקיינר מדלי שחקן פח, שכל העונה בכה על איזה פאקינג שלושה שבועות בטוטאל שהיה פצוע. בלאט כבר מזמן איבד את חסדיי, אבל בלי שום קשר מדלי רשאי להמשיך להתבכיין בספרד עד סוף הקריירה שלו. רק שחס וחלילה לא ישקול להתחתן עם חברתו הישראלית ויגרום לדני קמצני להרהר אם משתלם להחזיר אותו על תקן ישראלי

לא הבנתי מה הקשר לרפש תקשורתי. אני יכול להסכים לגבי הכותרת הפרובוקטיבית, אבל הראיון מצויין ומדלי שופך את ליבו, על איך זה להיות שחקן שנה ראשונה במכבי ותחת שרביטו של בלאט. כפי שאמרתי, מדלי מאוד אמיתי בראיון ולא בא אמטרה ללכלך סתם.

בקיצור, תקרא.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 16 אוקטובר 2013, 17:15

קובי כתב:
er79 כתב:כרגיל, גרינוולד עם עוד רפש תקשורתי במחרוזת האנטי מכביסטית שלו. כתב דוחה. וקיינר מדלי שחקן פח, שכל העונה בכה על איזה פאקינג שלושה שבועות בטוטאל שהיה פצוע. בלאט כבר מזמן איבד את חסדיי, אבל בלי שום קשר מדלי רשאי להמשיך להתבכיין בספרד עד סוף הקריירה שלו. רק שחס וחלילה לא ישקול להתחתן עם חברתו הישראלית ויגרום לדני קמצני להרהר אם משתלם להחזיר אותו על תקן ישראלי

לא הבנתי מה הקשר לרפש תקשורתי. אני יכול להסכים לגבי הכותרת הפרובוקטיבית, אבל הראיון מצויין ומדלי שופך את ליבו, על איך זה להיות שחקן שנה ראשונה במכבי ותחת שרביטו של בלאט. כפי שאמרתי, מדלי מאוד אמיתי בראיון ולא בא אמטרה ללכלך סתם.

בקיצור, תקרא.

קראתי הכל. מה, אני אמור להתנחם מכך שהיום הכתב המעופש הזה ״הסתפק״ בלעקוץ אותנו רק בכותרת? זה כתב נאלח שמשמיץ את מכבי פעם אחר פעם. גם שהוא בוחר לנסות ולהפגין שקיפות ואובייקטיביות עאלק, הוא חייב לפרסם את זה עם כותרת ארסית. בושה.
er79

הודעהעל ידי התנין » 16 אוקטובר 2013, 17:52

הכותרת באמת מטעה אבל אני לא בטוח שמי שבוחר אותה הוא הכתב.
התנין

הודעהעל ידי er79 » 16 אוקטובר 2013, 18:11

לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2013, 18:17

er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן

למי אכפת? זה ראיון מעניין ששופך אור על מה שקורה במכבי. ממש לא מעניין אותי היחסים האישיים בין גרינוולד לפדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אוקטובר 2013, 18:25

הוא שחקן טוב בסך הכל, אבל לא הייתה שום סיבה להשאיר אותו במכבי. שחקן שנראה כל כך רע במשך עונה שלמה, לא צריך לקבל עוד הזדמנות.

בקרוב נדבר ככה גם על רייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 16 אוקטובר 2013, 19:45

roy1000 כתב:
er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן

למי אכפת? זה ראיון מעניין ששופך אור על מה שקורה במכבי. ממש לא מעניין אותי היחסים האישיים בין גרינוולד לפדרמן.

לך אולי זה לא מפריע, לי כן
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אוקטובר 2013, 19:54

יכול להיותש הוא באמת היה פצוע כל העונה?
מה שבטוח זה שיש לו אופי טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אוקטובר 2013, 19:57

er79 כתב:
roy1000 כתב:

אני מעדיף 20 כאלה על כתבי החצר המגוכחים כמו רפאל נאה. מי שפוגע בקבוצה זה בראש ובראשונה הבעלים המוהללים שלנו וזה טוב שיש אנשים שחושפים את מה שבאמת קורה. כתב לא צריך להיות אוהד. להיפך.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אוקטובר 2013, 20:23

כותרת פופוליסטית שנועדה לחשוב שהוא הולך לתבוע את המועדון ואת בלאט

סך הכל ראיון מאוד חיובי ובוגר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אוקטובר 2013, 20:33

roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:

אני מעדיף 20 כאלה על כתבי החצר המגוכחים כמו רפאל נאה. מי שפוגע בקבוצה זה בראש ובראשונה הבעלים המוהללים שלנו וזה טוב שיש אנשים שחושפים את מה שבאמת קורה. כתב לא צריך להיות אוהד. להיפך.

כתב גם לא צריך להיות אובר-סובייקטיבי. במקום לכתוב כתבות זדוניות על המועדון, הוא יכול להרשות לעצמו פעם בשנה לשבח עם כתבה טובה, או לחילופין לכבס כביסה מלוכלכת גם של מועדונים אחרים. אבל הכתב בשקל הזה מגמתי וחד מימדי, ואותי זה מחליא. אם הייתי בעלים של אתר מדיה, גם אם הוא היה מציע לשלם לי בעבור כתיבת טורים לא הייתי יורק לעברו.
er79

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים