המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חבל עליו, בחור נחמד, אבל הפציעה נשמעת כמו תירוץ בסך הכל, ראינו את הטכניקת זריקה הרעה שלו והכניסות הלא יעילות לסל.
roy1000 כתב:מה אתם קופצים עליו? הרי אנחנו אומרים בדיוק את אותם הדברים פה בפורום עוד לפני שהוןא הגיע.
er79 כתב:כרגיל, גרינוולד עם עוד רפש תקשורתי במחרוזת האנטי מכביסטית שלו. כתב דוחה. וקיינר מדלי שחקן פח, שכל העונה בכה על איזה פאקינג שלושה שבועות בטוטאל שהיה פצוע. בלאט כבר מזמן איבד את חסדיי, אבל בלי שום קשר מדלי רשאי להמשיך להתבכיין בספרד עד סוף הקריירה שלו. רק שחס וחלילה לא ישקול להתחתן עם חברתו הישראלית ויגרום לדני קמצני להרהר אם משתלם להחזיר אותו על תקן ישראלי
קובי כתב:er79 כתב:כרגיל, גרינוולד עם עוד רפש תקשורתי במחרוזת האנטי מכביסטית שלו. כתב דוחה. וקיינר מדלי שחקן פח, שכל העונה בכה על איזה פאקינג שלושה שבועות בטוטאל שהיה פצוע. בלאט כבר מזמן איבד את חסדיי, אבל בלי שום קשר מדלי רשאי להמשיך להתבכיין בספרד עד סוף הקריירה שלו. רק שחס וחלילה לא ישקול להתחתן עם חברתו הישראלית ויגרום לדני קמצני להרהר אם משתלם להחזיר אותו על תקן ישראלי
לא הבנתי מה הקשר לרפש תקשורתי. אני יכול להסכים לגבי הכותרת הפרובוקטיבית, אבל הראיון מצויין ומדלי שופך את ליבו, על איך זה להיות שחקן שנה ראשונה במכבי ותחת שרביטו של בלאט. כפי שאמרתי, מדלי מאוד אמיתי בראיון ולא בא אמטרה ללכלך סתם.
בקיצור, תקרא.
er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן
roy1000 כתב:er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן
למי אכפת? זה ראיון מעניין ששופך אור על מה שקורה במכבי. ממש לא מעניין אותי היחסים האישיים בין גרינוולד לפדרמן.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן
למי אכפת? זה ראיון מעניין ששופך אור על מה שקורה במכבי. ממש לא מעניין אותי היחסים האישיים בין גרינוולד לפדרמן.
לך אולי זה לא מפריע, לי כן
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:לאוהד גרינוולד יש חשבון ארוך עם מכבי. זה יהיה הזוי לקרוא עשרות כתבות מושמצות, שבמקרה כולן נכתבו על ידו, ולהגיד שאין לו אחריות מלאה עליהן
לך אולי זה לא מפריע, לי כן
אני מעדיף 20 כאלה על כתבי החצר המגוכחים כמו רפאל נאה. מי שפוגע בקבוצה זה בראש ובראשונה הבעלים המוהללים שלנו וזה טוב שיש אנשים שחושפים את מה שבאמת קורה. כתב לא צריך להיות אוהד. להיפך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים