הגיע זמן שתגיד את האמת: מה שבאמת הפריע לך, זה שלא התווכחת עם אף אחד על הבוקר, והיית חייב להשלים את החסר על מנת לסדר את מצב הרוח

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יוני, לא ירדנו על ליאור רק בגלל ההגנה הנוראית, לא פחות חשוב לנו זאת הגישה ואני מצטער אבל לליאור הייתה גישה של ״אני לא שם ז על אף אחד״.
LIAV10 כתב:אי פעם ראית את ליאור קופץ על הפרקט כמו שסופו קפץ אתמול עם כל ה150 ק״ג שלו?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ראית אותי מתווכח פה על בעיית הריבאונד שלו? שמעת אותי אי פעם אומר שבלו הוא ריבאונדר טוב?
אם זה לא היה ברור, אני אגיד את זה שוב: בלו הוא ריבאונדר נוראי. לא רק אתמול, אלא לאורך הקריירה.
להגיד לך שאני חושב שבגלל בלו יש לנו נחיתות בריבאונד? את זה אני כבר לא יכול לעשות. ג'יימס פשוט נוראי בהגנה מתחילת העונה, והוא בקושי לוקח ריבאודים, והבעיה של סופו ידועה לכל בתחום הזה( למרות שהוא לקח אתמול 6 ריבאונדים). פה הבעיה העיקרית לדעתי.
שים לב שנייה מי לקח חלק בדיון הזה, ומי בפורום הזה מובילים את המערכה נגד בלו, מאז שהוא חתם, ואז תגיד לי שאין שום קשר לליאור.
ד"א, אני לפחות מודה שבלו הוא ריבאונדר נוראי. כשפליקס היה צריך להגיד משהו על ההגנה של ליאור יצא לו משהו בסגנון:" ליאור שומר בסדר גמור, שהוא שומר על השחקן שלו".
זה בערך כמו שאני אגיד:" בלו הוא ריבאונדר מצויין, כשהוא נמצא לבד על המגרש, ועושה אימון קליעות עם עצמו".
בסדר. אז יש כאן גולשים עקשנים יותר ועקשנים פחות. אני עדיין מאוד אוהב את ליאור, אבל השלמתי עם זה שהוא לא בקבוצה.
מה שמפריע (נדמה לי שRC העלה את זה) זה שאם ליאור היה מסיים אתמול עם 11 נק' ומשחק הגנה וריב' כמו של בלו, היו באים כאן חבר'ה רבים ומלינים עד כמה ליאור הוא חור בהגנה ולא לוקח ריב'.
מצד שני, כשזה בלו, הם לא עושים את זה (ואז אחרים נאלצים לעשות את זה במקומם...).
אני אפילו אתם לך דוגמא - כמעט בכל משחק של מכבי, היו פוסטים לאורך המשחק עצמו (ולא לאחריו) שקוטלות את ליאור על כל סל שחטף ועל כל ריב' שלא לקח. אני לא ראיתי אפילו
אחת כזאת אתמול במהלך המשחק. אולי פיספסתי והיתה אחת, לא יודע, אבל בטח לא בכמויות של אז, ולא מאותם אנשים.
LIAV10 כתב:אתם הזויים אם אתם חושבים שזה לא לגיטימי שנרד על שחקן שבגיל 23 בערך לקח 7 ריב׳ למשחק ביורוליג וכעבור אחרי שנים רק ירד קשות ורץ להתקפה במקום אפילו לנסות ובטוח שזה לגיטימי שנרד עליו יותר מעל שחקן שלקח כל הקריירה ממוצע של 2 ריב׳ ודי ברור שהוא מעולם לא היה טוב בתחום, לפחות הוא נראה כאילו הוא מנסה ולא טס להתקפה כדי להרוויח נקודות.
LIAV10 כתב:אתם הזויים אם אתם חושבים שזה לא לגיטימי שנרד על שחקן שבגיל 23 בערך לקח 7 ריב׳ למשחק ביורוליג וכעבור אחרי שנים רק ירד קשות ורץ להתקפה במקום אפילו לנסות ובטוח שזה לגיטימי שנרד עליו יותר מעל שחקן שלקח כל הקריירה ממוצע של 2 ריב׳ ודי ברור שהוא מעולם לא היה טוב בתחום, לפחות הוא נראה כאילו הוא מנסה ולא טס להתקפה כדי להרוויח נקודות.
LIAV10 כתב:פליקס אתה מדבר שטויות, בגיל 28 שחקן לא אמור לאבד מהירות ואתלטיות, זה בדיוק לפני השיא, מדובר על גיל 28 לא 34, אליהו היה צריך להתפתח ולא ללכת אחורה, אל תהפוך את זה, הוא לא משחק האבה כי הוא לא מספיק טוב, לא לא מספיק טוב כי הוא לא משחק הרבה.
אין צורך להתכחש למציאות, לא יכול להיות שמגיל 23 הוא הולך רק אחורה, עצלן שמסתמך על הכישרון, נראה כאילו הוא לא באמת אוהב את המשחק.
כן, הציפיות מליאור יותר גבוהות מאשר בלו שברור לכולנו שהוא מפיק את המקסימום של עצמו, וכששחקן כ״כ מוכשר מראה כ״כ מעט אז הביקורת אליו תהיה יותר קשה, מה גם שליאור אלוף בלהיות לברון ג׳יימס נגד לובליאנה ואז משקשק נגד הגדולות (ותחסוך ממני כל מיני סטט׳ מהגארבץ׳ נגד פאו בגמר ההוא).
אם היה לו את הכוח רצון והאופי של כספי הוא היה היום אחד ה״אירופאים״ הכי טובים, כרגע הוא משחק טניס עם חברים ומחכה להצעות מהפועל בייג׳ין.
דרך אגב, אני לא מאמין שהבאת את קוז׳יקרו כדוגמא למשהו, הוא מקבל הנחת גיל הזהב בבימה, ישר דילגתי לסעיף הבא.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:פליקס אתה מדבר שטויות, בגיל 28 שחקן לא אמור לאבד מהירות ואתלטיות, זה בדיוק לפני השיא, מדובר על גיל 28 לא 34, אליהו היה צריך להתפתח ולא ללכת אחורה, אל תהפוך את זה, הוא לא משחק האבה כי הוא לא מספיק טוב, לא לא מספיק טוב כי הוא לא משחק הרבה.
אין צורך להתכחש למציאות, לא יכול להיות שמגיל 23 הוא הולך רק אחורה, עצלן שמסתמך על הכישרון, נראה כאילו הוא לא באמת אוהב את המשחק.
כן, הציפיות מליאור יותר גבוהות מאשר בלו שברור לכולנו שהוא מפיק את המקסימום של עצמו, וכששחקן כ״כ מוכשר מראה כ״כ מעט אז הביקורת אליו תהיה יותר קשה, מה גם שליאור אלוף בלהיות לברון ג׳יימס נגד לובליאנה ואז משקשק נגד הגדולות (ותחסוך ממני כל מיני סטט׳ מהגארבץ׳ נגד פאו בגמר ההוא).
אם היה לו את הכוח רצון והאופי של כספי הוא היה היום אחד ה״אירופאים״ הכי טובים, כרגע הוא משחק טניס עם חברים ומחכה להצעות מהפועל בייג׳ין.
דרך אגב, אני לא מאמין שהבאת את קוז׳יקרו כדוגמא למשהו, הוא מקבל הנחת גיל הזהב בבימה, ישר דילגתי לסעיף הבא.
גם לי מפריע שליאור לא עשה התקדמות גדולה. הוא נתן עונה גדולה אצל פיני, ונותר רק לדמיין לאן יכל להגיע אם היה משחק אצל מאמן שמתאים לו יותר (גם אצל ספאחיה נתן עונה מצויינת).
דייויד באופן כללי הוא מאמן שמתאים כמו כפפה לשחקנים כמו סמית', אבל לא לשחקנים כמו ליאור.
LIAV10 כתב:פליקס אתה מדבר שטויות, בגיל 28 שחקן לא אמור לאבד מהירות ואתלטיות, זה בדיוק לפני השיא, מדובר על גיל 28 לא 34, אליהו היה צריך להתפתח ולא ללכת אחורה, אל תהפוך את זה, הוא לא משחק האבה כי הוא לא מספיק טוב, לא לא מספיק טוב כי הוא לא משחק הרבה.
LIAV10 כתב:חשבתי שאמרת ביי, תפסיק כבר להביך את עצמך ולמחוק ולנסח הודעות מחדש, אין לי שום רצון להמשיך את הדיון עם בנאדם מתנשא כמוך.
MTA2311 כתב:אדוני הפיזיולוג– אנא ממך, הצג בפנינו, '' הילדים החוצפנים'' דוגמה לשחקנים שניתן לראות אצלם ירידה כל כך משמעותית בכמות הריבאונדים בין גיל 23, לגיל 26, שהוא הגיל בו האדון הפסיק לקחת ריבאונדים.
תודה מראש!!
גיא כתב:הבעיה שיש פה אנשים שקשה להם עם פוסטים מפורטים, שכוללים נתונים. זה טכני כזה.
וזה לא כולל סמיילים פה ושם, וסימני קריאה, וכפל אותיות.
כשבן אדם טורח ואוסף נתונים, ומציג אותם, איך אפשר לקרוא לזה "שטויות", לפני שבודקים ומתייחסים באמת למה שהוא אמר?
אם יש נתון מוטעה - בכיף - נא לסתור ולהביא נתון אחר.
אבל סתם לבטל זה לא רציני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים