ליגת ווינר: עירוני נס ציונה נגד מכבי - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: עירוני נס ציונה נגד מכבי - שני, 20:45, 5+ LI

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2013, 07:50

felix_r כתב:ודרך אגב, עוד משהו.

אז מה, ליאור אליהו בסוף לא יצא כזה טמבל, כשלא הסכים להיות שותף להתעללות תמורת שכר מופחת?
אני במקומו הייתי עכשיו יושב בבית ומתגלגל מצחוק, אבל ליאור בחור טוב, הוא בטח כואב עכשיו את המצב הזה של הקבוצה.

פשוט מדהים.
שחקן בן 28 יושב בבית בלי חוזה חודש אחרי שהעונה התחילה, אבל אתה הצלחת להפוך את זה לצעד מחושב ולבחירה שלו. מדהים.

בקשר למה שפיני אמר עליו- באמת חידש פה הרבה. אליהו ריבאונדר קצת יותר טוב, והרבה יותר מהיר מבלו. וואו. איתו, בוודאי היינו משלבים ידיים ומקפצים כל הדרך אל גמר היורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי סילבר » 29 אוקטובר 2013, 08:34

felix_r כתב:מישהו רואה עכשיו את יציע העיתונות?

הינה פיני גרשון אמר עכשיו, שאליהו ריבאונדר הרבה יותר טוב מבלו, ושאיתו משחק ההתקפה הרבה יותר מהיר.

אותם הדברים, שאני מנסה להוכיח פה יומיום... אבל מה אני יודע? רק מדבר שטויות כל הזמן :tongue2

פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 08:39

סילבר כתב:פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.

זה אותו פיני שאמר שמכבי הולכת לפיינל פור ושרייס שחקן גדול?
roy1000

הודעהעל ידי סילבר » 29 אוקטובר 2013, 09:04

roy1000 כתב:
סילבר כתב:פיני היה צריך לתקוף מכוון אחר: למכבי אין רכז וליאור יודע למצוא שחקנים פנויים. התכונה המרשימה של ליאור היא לא הגויבה (שגילתה ריקבון בעונה שעברה) אלא יכולת המסירה וראיית המשחק שהוא פיתח.

זה אותו פיני שללא בלאט לא השיג דבר.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2013, 09:23

אותי מעצבן דבר אחד.
שאינגלס רץ למתפרצת של 3 על 1 ומוסר בזלזול מאחורי הגב לאיבוד כדור ברגע משמעותי במשחק. ללא תגובה של בלאט.
אם זה היה רייס או פניני התגובה (ובצדק) היתה העפה על הספסל תוך צרחות ואי שיתוף במשחק עד תומו.

וזאת הבעיה הכי גדולה של בלאט - חוסר האחידות שלו במסר שעובר לשחקנים.

אם טל דן עובר את בלו פעם אחר פעם , וסוחט עבירה או עושה סל ללא תגובה של המאמן ולעומת זאת סופו רואה 3 דקות ואת שאר המשחק בטלוויזיה - המאמן משדר שישנם שחקנים חסינים יותר וחסינים פחות , שלא תחשבו שזה לא מחלחל למטה.

למה דווקא במשחק סביר של רייס ומשחק מחריד של אוחיון , רייס לא רואה דקה במחצית השנייה?

בשביל מה הביאו את טיוס - ריבאונדר ושחקן אקטיבי על הלוח , בשביל שיראה מהספסל איך כל מספרי ה4 האחרים (בלו כהן) שלא לוקחים כדור חוזר אחד?

גם ללא היקמן וסמית' , שחקנים בלבל היורוקאפ של מכבי(לבל גבוה) , מכבי לא יכולה 3 משחקים לשחק ככה , חייב להיות שינוי.

בלאט יתפטר\יפוטר אחרי התבוסה ביום שישי , לא לפני זה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2013, 09:25

ולזכור שמכבי עדיין לא שיחקו במשחקים היותר קשים של הליגה שלנו - אילת , ירושליים והגועל בחוץ.
העונה הזאת עוד לא התחילה וכבר בא לי שתסתיים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 10:35

כמה הערות על המשחק העגום אתמול ועל כל פתיחת העונה הזוועתית:
1. רכז - צעקנו את זה עוד כשרייס הוחתם, צעקנו את זה אחרי טורניר גומלסקי ואנחנו ממשיכים לצעוק את זה מתחילת העונה. רייס הוא לא רכז וגם לא יהיה רכז וכל יום שהוא נמצא כאן הוא בזבוז משווע. הוא קומבו גארד פחות טוב מהיקמן ואין לו מה לחפש במכבי. לקבוצה יש היום רכז סביר אחד (שגם לו יש אינספור עליות וירידות) ועוד רכז קצת פחות סביר (נעימי) שמשום מה המאמן לא סופר אותו ורוצה להיפטר ממנו גם במצב הנוכחי. אתמול טפירו הראה למכבי מה זה רכז, כששחקן בלי רגליים, בלי אתלטיות, אחרי גיל פרישה אבל עם הרבה שכל בראש עשה צחוק מכל "רכזי" מכבי שכל אחד מהם עולה לפחות פי 5 ממנו. אולי במכבי יפנימו שכשעושים סקאוטינג על רכז צריך קודם כל לבדוק את הראש שלו ורק לאחר מכן להתעניין באתלטיות שלו.
2. לא רק רכז חסר אלא גו טו גאי בקו האחורי. כשההתקפה תקועה, הפתרון היחיד הוא עוד זריקה מטורפת מבחוץ. נכנס - יופי, לא נכנס - חבל. אין גארד שיכול לחדור על ההגנה דוגמת פארגו או לנגפורד ולצערי מנהלי מכבי עוד לא הפנימו ששחקן כזה, בדיוק כמו רכז טוב, עולה הרבה מאוד כסף. כמה קומבו גארדים (או יותר נכון קומבינה גארדים) שתביא לא יעזרו.
3. אני טוען כבר למעלה מחודש שהאליפות בארץ מונחת על הרצפה ושאם תהיה קבוצה אחרת מספיק טובה (והיא לא צריכה להיות גדולה מדי אלא קבוצה סבירה) יהיה לה סיכוי טוב לקחת עוד אליפות ממכבי.
4. בלאט תירץ את ההפסד במחסור של סמית'. אז ככה: תמיד יהיה זר אחד בחוץ בליגה ואם סופו לא היה משחק הוא בטח היה מתרץ את זה בהיעדרות שלו; גם בלי סמית' יש למכבי תקציב של פי 20 מנס ציונה ומכבי שיחקה עם 5 זרים לעומת 4; רק אתמול התפרסם שנס ציונה מעוניינת להחליף שניים מארבעת הזרים שלה; נס ציונה היתה ביום בינוני מאוד שלה ועדיין ניצחה; מדהים שעבר קיץ שלם ועדיין מכבי תלויה לחלוטין בסמית' בדיוק כמו בשנה שעברה.
5. דיברנו כאן על התלות של מכבי בקליעות משלוש - אז מסתבר שמאחר שאין לקבוצה חודרים טובים לסל או גארדים יוצרים, התלות הזו גדולה עוד יותר ממה שהיינו יכולים לשער.
6. אולי ביורוליג יש למכבי קבוצה מעט טובה יותר מבעונה שעברה, אבל בליגה היא נחלשה מאוד. למה? היא איבדה את הישראלי הטוב ביותר שבליגה שלנו, בניגוד לאירופה, אין מי שיעצור אותו ובנוסף היא החליפה את לוגאן הנמוך והאתלטי (ולכן הוא מתאים מאוד להתמודד עם גארדים בליגה) באינגלס, שהוא שחקן הרבה יותר טוב אבל פחות מתאים כגארד לליגה שלנו.
7. סיפרו לנו בקול תרועה רמה על הצטרפות שני שותפים עם כיסים עמוקים למכבי. במה בדיוק זה מועיל? הרי תקציב השחקנים לא עלה באגורה שחוקה וגם כשיש סיטואציה סופר בעייתית כמו היום, בה ברור לכל ילד שמכבי זקוקה נואשות לגארד טוב, אין שום כוונה מצד בעלי המניות להזרים שקל כדי להביא מישהו. בטח ימשיכו לספר לנו על גרעונות שהקבוצה גוררת משנים קודמות וכד'.
8. אחרי שנחטוף בראש בקובאן יחזרו בשבוע הבא לומר לנו שהכל נפלא ושהם עלו על הדרך הנכונה אחרי שננצח בגליל את אחת הקבוצות הגרועות בליגה ואחרי נצחון מקרי בוילנה.
9. אגב, אני מניח שהחשש מהפסד בשבוע הבא בגליל יגרום לראשי מכבי למשוך קצת את שחרור נעימי.
10. הגיע הזמן שמי שעומד בראש המערכת, הג'נרל מנג'ר המופלא, שבנה קבוצה עם שאיפות ביורוליג עם אוחיון כרכז היחיד ובלי אף שחקן בעמדה 4 (ולמזלו הגדול נחת עליו בלו), יפנה את מקומו. עשרות אנשים - מאמנים, מנהלים ושחקנים - נזרקו ממכבי בעשור האחרון על הרבה פחות מזה.
11. היום הדברים של דני פדרמן שאולימפיאקוס אימצה את המודל של מכבי נשמעים הזויים ולא שפויים לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 29 אוקטובר 2013, 11:08, נערך 3 פעמים בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 10:50

סילבר כתב:
roy1000 כתב:

זה אותו פיני שללא בלאט לא השיג דבר.

נו באמת... יש גבול לכל דבר, גם לדמגוגיה הזולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 11:58

קודי כתב:כמה הערות על המשחק העגום אתמול ועל כל פתיחת העונה הזוועתית:
7. סיפרו לנו בקול תרועה רמה על הצטרפות שני שותפים עם כיסים עמוקים למכבי. במה בדיוק זה מועיל? הרי תקציב השחקנים לא עלה באגורה שחוקה וגם כשיש סיטואציה סופר בעייתית כמו היום, בה ברור לכל ילד שמכבי זקוקה נואשות לגארד טוב, אין שום כוונה מצד בעלי המניות להזרים שקל כדי להביא מישהו. בטח ימשיכו לספר לנו על גרעונות שהקבוצה גוררת משנים קודמות וכד'.
10. הגיע הזמן שמי שעומד בראש המערכת, הג'נרל מנג'ר המופלא, שבנה קבוצה עם שאיפות ביורוליג עם אוחיון כרכז היחיד ובלי אף שחקן בעמדה 4 (ולמזלו הגדול נחת עליו בלו), יפנה את מקומו. עשרות אנשים - מאמנים, מנהלים ושחקנים - נזרקו ממכבי בעשור האחרון על הרבה פחות מזה.

עד מתי הפדרמנים יוכלו למשוך את הסיפור במכבי? הרי כסף אין להם וברור שבקרוב הם יצטרכו לממש את הנכס המשמעותי האחרון שנותר להם אחרי שפדרמן האבא מכר את הבית בכפר שמריהו. אני לא מבין למה הם לא שמים את הקבוצה על המדף ומוכרים את חלקם?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 12:07

roy1000 כתב:
קודי כתב:כמה הערות על המשחק העגום אתמול ועל כל פתיחת העונה הזוועתית:

עד מתי הפדרמנים יוכלו למשוך את הסיפור במכבי? הרי כסף אין להם וברור שבקרוב הם יצטרכו לממש את הנכס המשמעותי האחרון שנותר להם אחרי שפדרמן האבא מכר את הבית בכפר שמריהו. אני לא מבין למה הם לא שמים את הקבוצה על המדף ומוכרים את חלקם?

לא רואה את זה קורב בקרוב לצערי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2013, 12:12

עתיד שחור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 12:33

jol9 כתב:לא רואה את זה קורב בקרוב לצערי...

אין להם כסף להמשיך עוד הרבה זמן. אולי עוד שנה, אולי עוד שנתיים, אבל במכבי הם לא יישארו.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אוקטובר 2013, 12:49

roy1000 כתב:

אין להם כסף להמשיך עוד הרבה זמן. אולי עוד שנה, אולי עוד שנתיים, אבל במכבי הם לא יישארו.

הם לא צריכים כסף בשביל לשלוט במכבי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 12:53

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:

הם לא צריכים כסף בשביל לשלוט במכבי....

הם צריכים כסף בשביל דברים אחרים כמו חובות פרטיים ואורח חיים מסויים. הם לא יוכלו להיאחז במכבי להרבה זמן. אני לא מבין להמ הם לא מוכרים עכשיו, כי ערך המותג רק יורד מעונה לעונה.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 29 אוקטובר 2013, 12:57

אני מעדיף כבר להישאר עם פדרמן ולט עם רקאנטי הדיסלקט הזה שאומר שמכבי הביאו את הכוכבים שלה והשחקנים שיש הם הכוכבים שלנו, פשוט תשובה של ילד מפגר
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אוקטובר 2013, 13:07

אגב, לרגע נזכרתי בוויכוח שהיה כאן עם חביב על כך שרייס עדיף על פלאניניץ'....
בשלב הזה אני מעדיפה אפילו את מאיר טפירו על פני רייס.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2013, 13:14

חנו'ש כתב:אגב, לרגע נזכרתי בוויכוח שהיה כאן עם חביב על כך שרייס עדיף על פלאניניץ'....
בשלב הזה אני מעדיפה אפילו את מאיר טפירו על פני רייס.....

אני חושב שרייס הוא קצת שעיר לעזאזל פה. נכון, הוא לא רכז והוא לא מתאים לתפקיד שבלאט הביא אותו בשבילו, אבל בסה"F הוא די סביר במשחקים האחרונים. יוגב מצד שני, נתן אתמול תצוגת אימים שכוללת גגות על הפנים, החטאות לייאפים ואיבודים.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 29 אוקטובר 2013, 13:26

לכן אני לא מבין את הסיפסול של רייס. מה לעזעזל דיויד רצה להשיג בזה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2013, 13:57

ankram כתב:לכן אני לא מבין את הסיפסול של רייס. מה לעזעזל דיויד רצה להשיג בזה?

והכי גרוע זה התירוצים... שיחקנו בלי סמית' והיקמן... וואו. באמת משכנע.
גם נס ציונה אגב שיחקה בלי סמית' והיקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 אוקטובר 2013, 14:16

jol9 כתב:
ankram כתב:לכן אני לא מבין את הסיפסול של רייס. מה לעזעזל דיויד רצה להשיג בזה?

והכי גרוע זה התירוצים... שיחקנו בלי סמית' והיקמן... וואו. באמת משכנע.
גם נס ציונה אגב שיחקה בלי סמית' והיקמן.

אגב סמית' והיקמן. רק ביום חמישי אמר בלאט שטוב שהם בריאים וזה ניכר על המגרש. אז מילא סמית' שסופסל אבל מה התירוץ של היקמן שסתם היה רע אתמול? אני גם מבטיח לך שאם סופו לא היה מתלבש אתמול (ומה לעשות, תמיד יהיה למכבי זר אחד בצד) אז בלאט היה מתרץ שהם שיחקו בלעדיו. מעבר לכך, גם בלי סמית' יש למכבי תקציב של פי 15-20 מנס ציונה. אתמול גם התפרסם עוד לפני המשחק שנס ציונה מעוניינת להחליף שניים מהזרים שלה וגם אתמול בערב הם לא ממש שיחקו כדורסל גדול - היו להם אחוזים רעים משתיים, משלוש ומהעונשין ועדיין הם ניצחו. שימו לב שבשלושה משחקי ליגה מכבי לא עברה 75 נקודות! זה פשוט נתון מטורף בליגה חסרת הגנות כמו שלנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־25 אורחים