המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מה ,כי הוא הוכיח את עצמו ביורופאח ?
מודה שלא ראיתי אותו בקאזאן, אבל אני די משוכנע שהוא עדיין שחקן הגנה מחורבן למשעי.
לא יודע מדוע כאן ננעלים על כל מיני שמות ולא רוצים להביט סביב לעולם הפתוח, זה כל הזמן אותם שמות. מוזר. לי די ברור שמכבי תפתיע גם כאן.
yarinsaky כתב:תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.
איידסון באמת פרח בשיטה של בלאט, אבל מדובר על שחקן פיקח שקורא מסירות, אתלטי יחסית, גבוה, פיזי, כל דבר שהוא לא פופוביץ' למעשה.
כדורסל בסופו של דבר מורכב משחקנים ולא רק משיטה ואם אין שחקנים מתאימים שיטת המשחק פשוט לא תעבוד.
וזכותך לחבב את השחקן ולרצות אותו במכבי, אני מכיר עוד אחד לפחות שרוצה אותו וכותב בפורום אחר. כנראה שיש עוד כמה שמחזיקים ממנו.
yarinsaky כתב:ציוות של פארגו ופופוביץ' יצור יותר מדי בעיות הגנתיות ולא ברור לי מדוע ללכת דווקא לכיוון הזה.
yarinsaky כתב:תראי, זה לא שמישהוא מכריח את בלאט להביא אותו. אם הוא יגיע מחוסר ברירה או משהוא כזה ( עניין תקציבי ? ) אז אני יבטוח שבלאט ימצא דרך להחביא את החיסרון הזה כמה שיוכל, אבל יהיה לזה מחיר.
אם את משכנעת אותי שפופוביץ' כל כך מוכשר התקפית שהפסדנו ( ההגנתי ) יצא בשכרנו ( ההתקפי ) אז אולי אני אשתכנע, אבל בכל זאת הוא לא
כיכב ביורוליג בזמן האחרון, אז יש לי ספקות בעניין.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.
איידסון באמת פרח בשיטה של בלאט, אבל מדובר על שחקן פיקח שקורא מסירות, אתלטי יחסית, גבוה, פיזי, כל דבר שהוא לא פופוביץ' למעשה.
כדורסל בסופו של דבר מורכב משחקנים ולא רק משיטה ואם אין שחקנים מתאימים שיטת המשחק פשוט לא תעבוד.
וזכותך לחבב את השחקן ולרצות אותו במכבי, אני מכיר עוד אחד לפחות שרוצה אותו וכותב בפורום אחר. כנראה שיש עוד כמה שמחזיקים ממנו.
פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין..ברמה שלא ראינו פה..לא יודעת כבר כמה זמן..
אבל צריך להסתכל על הנתונים של השחקנים שעליהם הוא שמר כשהגענו לרמות הגבוהות..
נבארו,לוגאן ולאנגפורד קלעו עליו הרבה מעל הממוצע שלהם..זאת אומרת שהבן אדם לא בדיוק סטופר הגנתי כמו שכולנו נסחפנו אחרי הייפ תקשורתי כזה או אחר..
ההגנה שלו עבדה מצויין עם פארגו כי שניהם ידעו מתי ללחוץ בזמן..זה שהוא שחקן הגנה מטורף כמובן לא הזיק לזה..אבל ראו שההגנה שלו עובדת הכי טוב במתכונת קבוצתית ולא אישית..
זכותי לרצות את השחקן וזכותך לא..כל עוד לא נגיע למצב הזה אנחנו במצב טוב![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105401,00.html
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.
פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין..ברמה שלא ראינו פה..לא יודעת כבר כמה זמן..
אבל צריך להסתכל על הנתונים של השחקנים שעליהם הוא שמר כשהגענו לרמות הגבוהות..
נבארו,לוגאן ולאנגפורד קלעו עליו הרבה מעל הממוצע שלהם..זאת אומרת שהבן אדם לא בדיוק סטופר הגנתי כמו שכולנו נסחפנו אחרי הייפ תקשורתי כזה או אחר..
ההגנה שלו עבדה מצויין עם פארגו כי שניהם ידעו מתי ללחוץ בזמן..זה שהוא שחקן הגנה מטורף כמובן לא הזיק לזה..אבל ראו שההגנה שלו עובדת הכי טוב במתכונת קבוצתית ולא אישית..
זכותי לרצות את השחקן וזכותך לא..כל עוד לא נגיע למצב הזה אנחנו במצב טוב![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105401,00.html
"פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין" - מצטער, אבל האמרה הזאת פשוט לא נכונה.
כולם רגילים לשפוך כאן מחמאות על פרקינס ועל היכולת ההגנתית שלו, אבל בפועל, לא היתה לו את היכולת ההגנתית בכדי להסתדר עם הגארדים המובילים של היבשת. יתרה מזאת, שחקן כמו לוגאן קלע מולו שיא עונתי, ונבארו נתן מול פרקינס את תצוגת הקליעה האישית השניה בטיבה שלו העונה. בשני המפגשים של ברצלונה מול מכבי (שהיו מחשקים חשובים מאוד למכבי), נבארו קלע יותר מהממוצע שלו וגם יותר מפרקינס.
גם מול שחקנים כמו לאנגפורד וקרטיס של פרטיזן, פרקינס לא נתן תצוגת הגנה אישית יוצאת דופן, ולא ממש הצליח לשתק אותם.
אז זה באמת טוב שפרקינס הצטיין בהגנה מול הגארדים של ז'לגיריס וסופוט, אבל מול הגארדים הבכירים של היבשת, ההגנה האישית שלו (טובה ככל שתהיה) לא הספיקה, וזאת מבלי להזכיר את היכולת ההתקפית הדי פושרת שלו.
לכנות את פרקינס "סטופר הגנתי" ולהאמין שהוא יכול לעצור שחקן כמו דיאמנטידיס, זאת פשוט התממות, גם אם מעלימים עין מהעובדה שפרקינס לא סיפק את הסחורה ההתקפית המצופה משחקן בעמדה מספר 2.
עוד נתון מעניין הוא שפרקינס שותף העונה ב18 משחקים (אם נוריד את המשחק בו הוא נפצע), וב10 מתוך אותם 18 משחקים, השחקן עליו פרקינס שמר, קלע יותר ממנו.
חביב אורנג'ד כתב:כרמל, דבריי באו לחזק את דברייך
yarinsaky כתב:נו, גם לאיידסון היו משחקים רעים, גם בהגנה. אני זוכר את אנדרסון חוגג עליו לפחות פעם אחת בשנה שעברה. עדיין, שני השחקנים האלו היו
הבסיס ההגנתי של מכבי בקו האחורי בשנה שעברה.
אני לא אומר שאין להם תחליף, בוודאי שיש. אבל לא עם שחקנים מסוג פופוביץ'.
אני שמעתי את בלאט בפירוש מדבר של שחקן שיתן לו הגנה , אם הוא ירד מזה אז זה עניין של כורח.
Holiday_Armadillo כתב:מה שאני לא מבינה זה איך לוגאן ופופוביץ' מועלים כמועמדים ואף אחד לא חושב על להעלות את השם של ג'אבר..
אני אישית לא רוצה אותו..אבל הוא כן מתאים מבחינה הגנתית למה שבלאט מחפש..והוא חופשי..לא מוזכר כמועמד לשום קבוצה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים