אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי Chen » 07 אוגוסט 2011, 11:06

אני מקווה שאתה מתכוון לשחקנים חופשים בNBA ולא לשחקנים עם חוזה שיבאו לכאן להעביר את הזמן...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:09

מה ,כי הוא הוכיח את עצמו ביורופאח ?
מודה שלא ראיתי אותו בקאזאן, אבל אני די משוכנע שהוא עדיין שחקן הגנה מחורבן למשעי.

לא יודע מדוע כאן ננעלים על כל מיני שמות ולא רוצים להביט סביב לעולם הפתוח, זה כל הזמן אותם שמות. מוזר. לי די ברור שמכבי תפתיע גם כאן.

כן, בוודאי שאני מתכוון לשחקני נ.ב.א חופשיים .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 11:13

yarinsaky כתב:מה ,כי הוא הוכיח את עצמו ביורופאח ?
מודה שלא ראיתי אותו בקאזאן, אבל אני די משוכנע שהוא עדיין שחקן הגנה מחורבן למשעי.

לא יודע מדוע כאן ננעלים על כל מיני שמות ולא רוצים להביט סביב לעולם הפתוח, זה כל הזמן אותם שמות. מוזר. לי די ברור שמכבי תפתיע גם כאן.

הוא שחקן הגנה מהמשובחים שיש? ברור שלא..מעולם לא היה ומעולם לא יהיה..אבל לא צריך לקחת ממנו את כל הדברים האחרים..
העניין עם ההגנה של מכבי השנה היה שהיא תיפקדה יותר טוב כמכונה משומנת מבחינה קבוצתית..כל אחד ידע לאן הוא צריך לזוז,מתי לעשות חילוף,מתי ללחוץ..אני לא אומרת שזה ימחק לגמרי את החיסרון שלו בהגנה,אבל אני כן חושבת שהוא יכול לתפקד הרבה יותר טוב במסגרת הגנתית קבוצתית מאשר במסגרת הגנתית אישית..

חוץ מזה..אני לא חושבת שאנשים ''ננעלים''..אני יודעת שאני אישית רוצה פופוביץ'..זה לא אומר שאני לא מסתכלת על שמות אחרים..זה אומר שלכל אחד יש שחקן מועדף שהוא רוצה..

וד''א,גם אני די בטוחה שמכבי תפתיע עם ההחתמה האחרונה..זה תמיד שחקן שלא מפורסם בתקשורת..אבל זה לא מונע ממני לרצות אחרים :::
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:20

תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.
איידסון באמת פרח בשיטה של בלאט, אבל מדובר על שחקן פיקח שקורא מסירות, אתלטי יחסית, גבוה, פיזי, כל דבר שהוא לא פופוביץ' למעשה.

כדורסל בסופו של דבר מורכב משחקנים ולא רק משיטה ואם אין שחקנים מתאימים שיטת המשחק פשוט לא תעבוד.

וזכותך לחבב את השחקן ולרצות אותו במכבי, אני מכיר עוד אחד לפחות שרוצה אותו וכותב בפורום אחר. כנראה שיש עוד כמה שמחזיקים ממנו. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 11:25

yarinsaky כתב:תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.
איידסון באמת פרח בשיטה של בלאט, אבל מדובר על שחקן פיקח שקורא מסירות, אתלטי יחסית, גבוה, פיזי, כל דבר שהוא לא פופוביץ' למעשה.

כדורסל בסופו של דבר מורכב משחקנים ולא רק משיטה ואם אין שחקנים מתאימים שיטת המשחק פשוט לא תעבוד.

וזכותך לחבב את השחקן ולרצות אותו במכבי, אני מכיר עוד אחד לפחות שרוצה אותו וכותב בפורום אחר. כנראה שיש עוד כמה שמחזיקים ממנו. :)

פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין..ברמה שלא ראינו פה..לא יודעת כבר כמה זמן..
אבל צריך להסתכל על הנתונים של השחקנים שעליהם הוא שמר כשהגענו לרמות הגבוהות..
נבארו,לוגאן ולאנגפורד קלעו עליו הרבה מעל הממוצע שלהם..זאת אומרת שהבן אדם לא בדיוק סטופר הגנתי כמו שכולנו נסחפנו אחרי הייפ תקשורתי כזה או אחר..
ההגנה שלו עבדה מצויין עם פארגו כי שניהם ידעו מתי ללחוץ בזמן..זה שהוא שחקן הגנה מטורף כמובן לא הזיק לזה..אבל ראו שההגנה שלו עובדת הכי טוב במתכונת קבוצתית ולא אישית..

זכותי לרצות את השחקן וזכותך לא..כל עוד לא נגיע למצב הזה אנחנו במצב טוב :laugh2
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4105401,00.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:32

במשפחה שלי לא ניתן לתקוף עם ג'חנון, אולי עם עמבה בעין. :)

תשמעי, לגבי עניין פרקינס - זה כבר נטחן מכל כיוון ואני חושב שעושים לו עוול כשביאים דווקא את הדוגמאות הרעות שבהם שחקנים "חגגו " עליו
ולא את הממוצע שלו. בטח שאי אשפר לבוא אליו בטענות כשנאברו חם והוא מפציץ מכל כיוון, לא מכיר שחקן באירופה שמסוגל לעצור אותו כשהוא
חם ( גם לא דיאמנטידיס ).
לוגאן לדעתי נתן במשחק הזה נגד מכבי את משחק חייו ביורוליג והיו לו כמה משחקים מאוד חלשים עם מדדים שליליים.

לא אומר שפרקינס הוא שחקן הגנה מושלם, אבל כן היה לו חלק בהגנה הלוחצת של מכבי העונה, את זה אי אפשר לקחת ממנו. הבעייה שגם הוא וגם איידסון נעלמים בבת אחת וזה דבר בעייתי לקבוצה .

ציוות של פארגו ופופוביץ' יצור יותר מדי בעיות הגנתיות ולא ברור לי מדוע ללכת דווקא לכיוון הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 11:37

yarinsaky כתב:ציוות של פארגו ופופוביץ' יצור יותר מדי בעיות הגנתיות ולא ברור לי מדוע ללכת דווקא לכיוון הזה.

זה לא חייב להיות הציוות הראשי..
נגיד ופארמר יעזוב..תמיד אפשר לפתוח בחמישייה עם פארגו-סמית'-פניני אם רוצים ללכת קצת יותר על הגנה..
אבל שוב..זאת כבר לא בחירה שלנו..
אם פופוביץ' באמת יגיע הנה אני בטוחה שבלאט יחשוב על עם מי לצוות אותו ולמה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:43

תראי, זה לא שמישהוא מכריח את בלאט להביא אותו. אם הוא יגיע מחוסר ברירה או משהוא כזה ( עניין תקציבי ? ) אז אני יבטוח שבלאט ימצא דרך להחביא את החיסרון הזה כמה שיוכל, אבל יהיה לזה מחיר.
אם את משכנעת אותי שפופוביץ' כל כך מוכשר התקפית שהפסדנו ( ההגנתי ) יצא בשכרנו ( ההתקפי ) אז אולי אני אשתכנע, אבל בכל זאת הוא לא
כיכב ביורוליג בזמן האחרון, אז יש לי ספקות בעניין.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 11:46

yarinsaky כתב:תראי, זה לא שמישהוא מכריח את בלאט להביא אותו. אם הוא יגיע מחוסר ברירה או משהוא כזה ( עניין תקציבי ? ) אז אני יבטוח שבלאט ימצא דרך להחביא את החיסרון הזה כמה שיוכל, אבל יהיה לזה מחיר.
אם את משכנעת אותי שפופוביץ' כל כך מוכשר התקפית שהפסדנו ( ההגנתי ) יצא בשכרנו ( ההתקפי ) אז אולי אני אשתכנע, אבל בכל זאת הוא לא
כיכב ביורוליג בזמן האחרון, אז יש לי ספקות בעניין.

מעולם לא אמרתי שמישהו מכריח את בלאט..
יש שמועות שמכבי מחזיקים את פופוביץ' בהמתנה עוד מיוני..
אני חושבת אבל שאם הוא כן יגיע מחוסר ברירה כזה או אחר זה רק כי בלאט רצה שחקן עם אופי יותר הגנתי ולא מצא..אבל נחכה ונראה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 11:48

נו, המשפט האחרון שלך משתלב עם שלי ואפשר לסגור את הדיון על השחקן הזה.
לדעתי זה מאוד מוזר שלא מוצאים שחקן מתאים יותר דווקא הקיץ, אבל ניחא. נחכה ונראה אם זה נכון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 אוגוסט 2011, 11:59

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:תשמעי, פרקינס היה שחקן הגנה אישית הרבה יותר טוב משחקן הגנה קבוצתי. הוא היה פשוט אתלט על וסטופר אישי שלחץ כל הזמן, זה לא בהכרח קשור לשיטה ההגנתית של בלאט, הוא היה טוב בזה גם בתקופת פיני.

נבארו,לוגאן ולאנגפורד קלעו עליו הרבה מעל הממוצע שלהם..זאת אומרת שהבן אדם לא בדיוק סטופר הגנתי כמו שכולנו נסחפנו אחרי הייפ תקשורתי כזה או אחר..
ההגנה שלו עבדה מצויין עם פארגו כי שניהם ידעו מתי ללחוץ בזמן..זה שהוא שחקן הגנה מטורף כמובן לא הזיק לזה..אבל ראו שההגנה שלו עובדת הכי טוב במתכונת קבוצתית ולא אישית..

"פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין" - מצטער, אבל האמרה הזאת פשוט לא נכונה.
כולם רגילים לשפוך כאן מחמאות על פרקינס ועל היכולת ההגנתית שלו, אבל בפועל, לא היתה לו את היכולת ההגנתית בכדי להסתדר עם הגארדים המובילים של היבשת. יתרה מזאת, שחקן כמו לוגאן קלע מולו שיא עונתי, ונבארו נתן מול פרקינס את תצוגת הקליעה האישית השניה בטיבה שלו העונה. בשני המפגשים של ברצלונה מול מכבי (שהיו מחשקים חשובים מאוד למכבי), נבארו קלע יותר מהממוצע שלו וגם יותר מפרקינס.
גם מול שחקנים כמו לאנגפורד וקרטיס של פרטיזן, פרקינס לא נתן תצוגת הגנה אישית יוצאת דופן, ולא ממש הצליח לשתק אותם.

אז זה באמת טוב שפרקינס הצטיין בהגנה מול הגארדים של ז'לגיריס וסופוט, אבל מול הגארדים הבכירים של היבשת, ההגנה האישית שלו (טובה ככל שתהיה) לא הספיקה, וזאת מבלי להזכיר את היכולת ההתקפית הדי פושרת שלו.
לכנות את פרקינס "סטופר הגנתי" ולהאמין שהוא יכול לעצור שחקן כמו דיאמנטידיס, זאת פשוט התממות, גם אם מעלימים עין מהעובדה שפרקינס לא סיפק את הסחורה ההתקפית המצופה משחקן בעמדה מספר 2.

עוד נתון מעניין הוא שפרקינס שותף העונה ב18 משחקים (אם נוריד את המשחק בו הוא נפצע), וב10 מתוך אותם 18 משחקים, השחקן עליו פרקינס שמר, קלע יותר ממנו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 12:07

נבארו חגג גם מול הלייקרס בפתיחת העונה, קובי פישל מולו ( אבל אולי כי היה פצוע קצת ). :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 12:08

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

"פרקינס היה שחקן הגנה אישי מצויין" - מצטער, אבל האמרה הזאת פשוט לא נכונה.
כולם רגילים לשפוך כאן מחמאות על פרקינס ועל היכולת ההגנתית שלו, אבל בפועל, לא היתה לו את היכולת ההגנתית בכדי להסתדר עם הגארדים המובילים של היבשת. יתרה מזאת, שחקן כמו לוגאן קלע מולו שיא עונתי, ונבארו נתן מול פרקינס את תצוגת הקליעה האישית השניה בטיבה שלו העונה. בשני המפגשים של ברצלונה מול מכבי (שהיו מחשקים חשובים מאוד למכבי), נבארו קלע יותר מהממוצע שלו וגם יותר מפרקינס.
גם מול שחקנים כמו לאנגפורד וקרטיס של פרטיזן, פרקינס לא נתן תצוגת הגנה אישית יוצאת דופן, ולא ממש הצליח לשתק אותם.

אז זה באמת טוב שפרקינס הצטיין בהגנה מול הגארדים של ז'לגיריס וסופוט, אבל מול הגארדים הבכירים של היבשת, ההגנה האישית שלו (טובה ככל שתהיה) לא הספיקה, וזאת מבלי להזכיר את היכולת ההתקפית הדי פושרת שלו.
לכנות את פרקינס "סטופר הגנתי" ולהאמין שהוא יכול לעצור שחקן כמו דיאמנטידיס, זאת פשוט התממות, גם אם מעלימים עין מהעובדה שפרקינס לא סיפק את הסחורה ההתקפית המצופה משחקן בעמדה מספר 2.

עוד נתון מעניין הוא שפרקינס שותף העונה ב18 משחקים (אם נוריד את המשחק בו הוא נפצע), וב10 מתוך אותם 18 משחקים, השחקן עליו פרקינס שמר, קלע יותר ממנו.

חחחחחחחחח קראת מה אמרתי בכלל? נראה לי קראת את המשפט הראשון וקפץ לך הפיוז..
כתבתי בדיוק את מה שאתה כתבת..

''אבל צריך להסתכל על הנתונים של השחקנים שעליהם הוא שמר כשהגענו לרמות הגבוהות..
נבארו,לוגאן ולאנגפורד קלעו עליו הרבה מעל הממוצע שלהם..זאת אומרת שהבן אדם לא בדיוק סטופר הגנתי כמו שכולנו נסחפנו אחרי הייפ תקשורתי כזה או אחר..''

''ההגנה שלו עבדה מצויין עם פארגו כי שניהם ידעו מתי ללחוץ בזמן..זה שהוא שחקן הגנה מטורף כמובן לא הזיק לזה..אבל ראו שההגנה שלו עובדת הכי טוב במתכונת קבוצתית ולא אישית..''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 אוגוסט 2011, 12:15

כרמל, דבריי באו לחזק את דברייך :D
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 12:15

נו, גם לאיידסון היו משחקים רעים, גם בהגנה. אני זוכר את אנדרסון חוגג עליו לפחות פעם אחת בשנה שעברה. עדיין, שני השחקנים האלו היו
הבסיס ההגנתי של מכבי בקו האחורי בשנה שעברה.

אני לא אומר שאין להם תחליף, בוודאי שיש. אבל לא עם שחקנים מסוג פופוביץ'.

אני שמעתי את בלאט בפירוש מדבר של שחקן שיתן לו הגנה , אם הוא ירד מזה אז זה עניין של כורח.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 12:17

חביב אורנג'ד כתב:כרמל, דבריי באו לחזק את דברייך :D

אה אוקיי חחחח לא הבנתי מסתבר :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 אוגוסט 2011, 12:29

yarinsaky כתב:נו, גם לאיידסון היו משחקים רעים, גם בהגנה. אני זוכר את אנדרסון חוגג עליו לפחות פעם אחת בשנה שעברה. עדיין, שני השחקנים האלו היו
הבסיס ההגנתי של מכבי בקו האחורי בשנה שעברה.

אני לא אומר שאין להם תחליף, בוודאי שיש. אבל לא עם שחקנים מסוג פופוביץ'.

אני שמעתי את בלאט בפירוש מדבר של שחקן שיתן לו הגנה , אם הוא ירד מזה אז זה עניין של כורח.

אני לא יודע מה לגבי פופוביץ' וגם אני לא מתלהב ממנו יותר מדי, אבל אם מכבי יכולה להביא שחקן שהוא עילוי התקפי וכזה שיהיה קשה מאוד לעצור, אז הייתי הולך על שחקן כזה בלי לחשוב פעמיים, גם אם מדובר בבור הגנתי.
נכון לעכשיו, הקונספט של החלפת שחקני הגנה טובים בשחקני התקפה טובים, עובד לא רע. החילוף של פישר בסופו ושל לאזמה באליהו, עשה פלאים למכבי.
אם מכבי תוכל למצוא גארד התקפי טוב שיתן קליעה יציבה מכל הטווחים ויכולת חדירה טובה, אז לדעתי, זה יהיה עדיף על שחקן כמו פרקינס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2011, 12:31

נו, בוודאי. הייתי מביא היום את שאראס בשיאו ושוכח מהגנה. לא חושב שיש היום שחקנים כאלה פנויים באירופה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אוגוסט 2011, 18:03

מה שאני לא מבינה זה איך לוגאן ופופוביץ' מועלים כמועמדים ואף אחד לא חושב על להעלות את השם של ג'אבר..
אני אישית לא רוצה אותו..אבל הוא כן מתאים מבחינה הגנתית למה שבלאט מחפש..והוא חופשי..לא מוזכר כמועמד לשום קבוצה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 אוגוסט 2011, 18:08

Holiday_Armadillo כתב:מה שאני לא מבינה זה איך לוגאן ופופוביץ' מועלים כמועמדים ואף אחד לא חושב על להעלות את השם של ג'אבר..
אני אישית לא רוצה אותו..אבל הוא כן מתאים מבחינה הגנתית למה שבלאט מחפש..והוא חופשי..לא מוזכר כמועמד לשום קבוצה..

ברצינות - אני מעדיף את לוגאן מאשר את ג'אבר.
לא בגלל השוואה של היכולת האישית של כל אחד בנפרד, אלא בגלל שלדעתי ג'אבר לא יתאים ליד פארגו.
לוגאן הוא גם לא כפפה ליד, אבל יכול להתאים במידה מסויימת ויודע להשלים את פארגו במה שחסר לו בחלק ניכר מהזמן - קליעה יציבה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים