אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2013, 08:03

NY boy כתב:
MTA2311 כתב:
NY boy כתב:
MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.

ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה

אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.

רק שליאור אז כבר יהיה חתום בירושלים ולא תהיה לו אפשרות לצאת. ולירושלים כבר יהיה כיסים, הם יתחילו לנגוס במכבי והם ידאגו שהוא לא יעזוב גם אם זה אומר לתת לו עוד כמה גרושים יותר.

זה בדיוק מה שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה. היא לא יכולה לתת מתנה שכזאת לירושלים. אין כרגע ישראלים ברמה של אליהו באופק גם אם מחפשים טוב טוב ובהנחה שמקל וכספי נשארים בNBA בתקופה של ה3 שנים הקרובות.

אתה נותן לנכס אסטרטגי שזה ללכת ליריבה הכי גדולה שלך אתה לוקח את הסיכון שכבר תרצה לתקן את זה זה יהיה מאוחר מידי.

אין שום סיכוי שליאור יחתום בירושלים על חוזה בלי סעיף יציאה.

שמע, אני לא באמת מאמין שאליהו, או כל ישראלי אחר ישנה סדרי עולם בליגה. אני גם לא חושב שמכבי לא יכולה להיות דומיננטית בליגה עם סגל ישראלי משני. אליפות לירושלים במשחק אחד? יכול להיות, אבל לא יותר מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2013, 08:07

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
NY boy כתב:
MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.

ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה

אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.

וזה תסריט מקובל עליך? גם תפסיד אליפות, גם למגדל, ם תצטרך לראות את אליהו שוב במכבי וגם בשכר מופקע.... נראה לי כמו סיוט בשבילך...

אני חושב שמה שNY BOY אומר זה דבר חשוב ונכון. הזהות של מכבי זה משהו שמעניין אנשים, ומאוד מעניין את התקשורת. אתה לא יכול לתחזק מותג כמו מכבי כשרק השרופים הם אלה שמתעניינים.
כל הקטע במכבי הוא שהיא מהווה עניין גדול בכלל האוכלוסיה. תאמין לי שאלקטרה לא תשלם למכבי את הסכומים שהיא משלמת רק כדי שאני ואתה נראה את הפרסומות. זה לא יעבוד.

האם יש לך ספק שאליהו אחד במקום כהן, נעימי וטיוס זה הרבה יותר נכון ומוצדק גם מקצועית וגם כלכלית (אליהו אחד היה עולה נניח חצי מליון)?

זה תסריט כל כך לא סביר בעיני, שאני באמת מוכן לקחת את הסיכון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2013, 08:10

er79 כתב:מי בכלל צריך אותו לעזאזל? שוב מכבי בונה לרוחב ומשקיעה כספה בסוסים הלא נכונים. החלטתם כבר להשקיע כספית בשחקן? תעיפו לקיבינימט את רייס ותביאו רכז נורמלי. שנים על גבי שנים על גבי שנים של הנהלה וצוות מקצועי חלמאיים. כל פעם שאני חושב שהם לא ישברו יותר את שיא האבסורד, הם מפתיעים אותי מחדש.

אני מהמר שליאור לא באמת התכוון לחתום בירושלים. כנראה ידע שמספיק לו להזכיר את השם הפועל, ופדרמן יקפוץ עם הצעה משודרגת.

עצוב מאוד. במקום להשקיע ברכז שיכול באמת לשדרג את הקבוצה, מבזבזים אותו על "נכס אסטרטגי", שיעזור לנו קצת בליגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 13 נובמבר 2013, 08:32

ברכז לא ישקיעו פה ככה או ככה, מקסימום איזה מישהו ב200K כמו מאלט. אבל כן, זה תרגיל ישן להלחיץ את מכבי עם מגדל. אאז"נ, גם בורשטיין עשה את זה בזמנו.

האפשרות של השאלה לחו"ל עד לעונה הבאה נראית לי כמו אופציה הכי טובה כרגע. לשלב אותו העונה יהיה בעייתי מדי + חוסר חיבה של בלאט כלפיו. בעונה הבאה, כשתהיה חוסר ודאות לגבי חלק מהישראלים + כנראה מאמן חדש ובהנחה שהוא חותם על חוזה שפוי - יהיה לו מקום.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2013, 08:39

misha כתב:ברכז לא ישקיעו פה ככה או ככה, מקסימום איזה מישהו ב200K כמו מאלט. אבל כן, זה תרגיל ישן להלחיץ את מכבי עם מגדל. אאז"נ, גם בורשטיין עשה את זה בזמנו.

האפשרות של השאלה לחו"ל עד לעונה הבאה נראית לי כמו אופציה הכי טובה כרגע. לשלב אותו העונה יהיה בעייתי מדי + חוסר חיבה של בלאט כלפיו. בעונה הבאה, כשתהיה חוסר ודאות לגבי חלק מהישראלים + כנראה מאמן חדש ובהנחה שהוא חותם על חוזה שפוי - יהיה לו מקום.

כן, בטח. נשלים משכורת לעוד שחקן שלא משחק כאן. לא מספיק נעימי, כהן, קנר מדלי, שגב ואחרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 13 נובמבר 2013, 08:55

קודי כתב:
misha כתב:ברכז לא ישקיעו פה ככה או ככה, מקסימום איזה מישהו ב200K כמו מאלט. אבל כן, זה תרגיל ישן להלחיץ את מכבי עם מגדל. אאז"נ, גם בורשטיין עשה את זה בזמנו.

כן, בטח. נשלים משכורת לעוד שחקן שלא משחק כאן. לא מספיק נעימי, כהן, קנר מדלי, שגב ואחרים.

מה לעשות, את המצב הקיים עם כל בעיות הרוחב האלה פדרמן ג'וניור יצר והוא לא ייפתר לגמרי העונה. עכשיו צריך לבחור את האופציה הכי פחות גרועה. אם תביא את אליהו עכשיו כמו שאתה רוצה, הוא לא יראה דקות ביורוליג כי בלאט ילך עם סמית' ובלו בעמדה 4, פלוס זמן להכניס אותו לכושר משחק, פלוס זה שאתה לא מצליח כרגע להיפטר מנעימי וכהן ותצטרך להשאיר 3 ישראלים בחוץ כל משחק (עם אליהו הסגל של מכבי יגיע ל-16, בטח שיא כל הזמנים). לפחות איתו אתה יודע שהוא כמעט בטוח יחזור בעונה הבאה בניגוד לשאר החברים שהזכרת.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2013, 09:02

אז שיחתימו אותו בעונה הבאה. בהשלמות השכר של כל המושאלים אפשר היה בקלות להביא את פארגו או את לנגפורד. אין סיבה להשלים לאליהו משכורת רק בשביל שלא ישחק בירושלים. אחרי זה יאמרו לנו שאין מספיק כסף.
אגב, שכחתי ברשימה את פלאניניץ ושרמדיני ובטח יש עוד כמה כאלה שמסתובבים בארץ או באירופה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 13 נובמבר 2013, 09:14

זה כל הקטע, אם מכבי תחתים אותו בסוף זה יהיה הרבה יותר (או כמעט לגמרי) מהפחד שהוא יגיע למגדל מאשר רצון לראות אותו פה. אולי ימצאו קבוצה שתשלם את רוב השכר שלו עד סוף העונה או איזשהו סידור דומה עם הבטחה לעונה הבאה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2013, 09:24

misha כתב:זה כל הקטע, אם מכבי תחתים אותו בסוף זה יהיה הרבה יותר (או כמעט לגמרי) מהפחד שהוא יגיע למגדל מאשר רצון לראות אותו פה. אולי ימצאו קבוצה שתשלם את רוב השכר שלו עד סוף העונה או איזשהו סידור דומה עם הבטחה לעונה הבאה.

כן, אלה אותן קבוצות שרודפות עכשיו אחרי נעימי וכהן ומוכנות לממן את כל שכרם...
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2013, 09:56

yzafrir כתב:השנה אני לא רואה איך יהיה לליאור מקום במכבי . אלא אם כן משחררים את כהן ועוד ישראלי אבל לא נראה לי שזה יקרה .
אבל שנה הבאה ליאור חייב להיות במכבי ואסור להגיע למצב שהוא נעול בירושלים לשלוש שנים הקרובות...
חייבים להבין שמה שעצר את ההתפתחות של הקבוצות האחרות בארץ כדי להתקרב למכבי זה האולמות . אין ספק שמבחינת קהל יש פוטנציאל לפחות לעוד 3 קבוצות ברמה של מכבי (ירושלים , הפועל תל אביב , מכבי חיפה ) שאם היה להם אולם של מעל 10000 אז בוודאי היו מגיעים ספונסרים ובעלים רציניים ושמים כסף גדול לפחות כמו במכבי .
בירושלים התהליך הזה צפוי לקרות בשנה שנתיים הקרובות ואני צופה לנו הרבה בלאגן...זה לא עוד אגייר החולה נפש או ארקדי שרק בא לעשות לעצמו הון פוליטי , הפעם זה פוטנציאל למשהו גדול ואמיתי שם בגלל הארנה

כהן, נעימי וטיוס הם לא רלוונטיים לקבוצה הזאת, ואפשר בקושי לקרוא להם שחקנים של הקבוצה.
לכן, מקום יש. השאלה היא האם זה המהלך הנכון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 נובמבר 2013, 15:27

jol9 כתב:
yzafrir כתב:השנה אני לא רואה איך יהיה לליאור מקום במכבי . אלא אם כן משחררים את כהן ועוד ישראלי אבל לא נראה לי שזה יקרה .
אבל שנה הבאה ליאור חייב להיות במכבי ואסור להגיע למצב שהוא נעול בירושלים לשלוש שנים הקרובות...
חייבים להבין שמה שעצר את ההתפתחות של הקבוצות האחרות בארץ כדי להתקרב למכבי זה האולמות . אין ספק שמבחינת קהל יש פוטנציאל לפחות לעוד 3 קבוצות ברמה של מכבי (ירושלים , הפועל תל אביב , מכבי חיפה ) שאם היה להם אולם של מעל 10000 אז בוודאי היו מגיעים ספונסרים ובעלים רציניים ושמים כסף גדול לפחות כמו במכבי .
בירושלים התהליך הזה צפוי לקרות בשנה שנתיים הקרובות ואני צופה לנו הרבה בלאגן...זה לא עוד אגייר החולה נפש או ארקדי שרק בא לעשות לעצמו הון פוליטי , הפעם זה פוטנציאל למשהו גדול ואמיתי שם בגלל הארנה

כהן, נעימי וטיוס הם לא רלוונטיים לקבוצה הזאת, ואפשר בקושי לקרוא להם שחקנים של הקבוצה.

אז זהו שהם חתומים בקבוצה אז אין מקום . זה שיש צורך בשחקן כמו אליהו במקומם זה עניין אחר .
לפחות שני ישראלים שיש היום בסגל הייתי משחרר כדי לפנות מקום לאליהו . ראשון את כהן שכנראה בלאט לא מאמין שהוא יפיק ממנו משהו העונה והוא יושב על עמדה 4 , ושני זה פניני שנראה זוועה ויש את ג'ו ואת סמית' על העמדה שלו כשגם בלו וגם לאנדסברג יכולים לשחק 3 כישראלים בליגה...
על נעימי קשה לי יותר לוותר כי אני מאמין שהוא כן יכול לתרום ומאוד מסקרן אותי לראות אותו משחק .
את טיוס אני לא חושב שצריך לשחרר מכיוון שהוא משחק כסנטר מחליף , ועם קצב צבירת העברות של הסנטרים שלנו עדיף שהוא ישאר...

בכל מקרה אני לא רואה מהלך כזה קורה העונה ואני מסכים איתך שלא בטוח שזה מהלך נכון לעונה הזו כי זה זעזוע גדול מידי שלא לצורך ולכן קשה לדעת אם זה יותר יועיל או יזיק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2013, 19:17

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אז זהו שהם חתומים בקבוצה אז אין מקום . זה שיש צורך בשחקן כמו אליהו במקומם זה עניין אחר .
לפחות שני ישראלים שיש היום בסגל הייתי משחרר כדי לפנות מקום לאליהו . ראשון את כהן שכנראה בלאט לא מאמין שהוא יפיק ממנו משהו העונה והוא יושב על עמדה 4 , ושני זה פניני שנראה זוועה ויש את ג'ו ואת סמית' על העמדה שלו כשגם בלו וגם לאנדסברג יכולים לשחק 3 כישראלים בליגה...
על נעימי קשה לי יותר לוותר כי אני מאמין שהוא כן יכול לתרום ומאוד מסקרן אותי לראות אותו משחק .
את טיוס אני לא חושב שצריך לשחרר מכיוון שהוא משחק כסנטר מחליף , ועם קצב צבירת העברות של הסנטרים שלנו עדיף שהוא ישאר...

בכל מקרה אני לא רואה מהלך כזה קורה העונה ואני מסכים איתך שלא בטוח שזה מהלך נכון לעונה הזו כי זה זעזוע גדול מידי שלא לצורך ולכן קשה לדעת אם זה יותר יועיל או יזיק...

צפריר, אי אפשר להחזיק שחקנים רק כי זה לא יזיק שיהיו... טיוס משחק 20 רמות מתחת למה שהוא מסוגל כי הוא מתייבש על הספסל וחסר ביטחון.
אין שום טעם להחזיק 3-4 שחקנים בקבוצה שלא משחקים או שמשחקים דקות ספורות.
זה שיש להם חוזה זה נכון, אבל אני מדבר על העניין העקרוני. אליהו אחד במקום 4 שחקנים לא רלוונטיים זה גם חיסכון כספי וגם שיפור מקצועי.
הבעיה שדני הגאון לא מבין את זה, ובעידודו של בלאט בונה סגלים ארוכים ובינוניים, ומשלם מליונים לשחקנים שלא תורמים כלום למכבי, וחלקם אפילו לא משחקים בה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 נובמבר 2013, 22:01

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 נובמבר 2013, 22:07

rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.157864.html
אפשר להירגע?

למה שנירגע? הג'וניורים עזבו ולא שמענו על זה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 נובמבר 2013, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:
אפשר להירגע?

התכוונתי לפחד של אנשים שירושלים תהפוך לאימפריה
לצערנו פדרמן עדיין פה כך שאנחנו עדיין יכולים למצוא את עצמנו מתקשים בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 נובמבר 2013, 22:15

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אפשר להירגע?

כמו שאמרתי פה 5 פעמים כבר, אם ירושלים או כל קבוצה אחרת תהפוך ל''אימפריה'' זה יהיה בגלל מכבי ובאספקט הזה ממש לא נרגעתי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2013, 22:18

אפשר להירגע?

אני חושב שרוי היטיב לנסח את זה כשאמר שהגעתה של מגדל ליורוליג, זה בכלל לא דבר רע עבור מכבי.
הלוואי ותהיה איזשהי אלטרנטיבה שתחייב את המועדון לחשוב יותר טוב ולבנות קבוצה יותר טובה בקיץ, ולא להתפשר על סגל ישראלים שכולל שחקן אחד טוב, שחקן שחזר מפנסיה ועוד כמה לא קשורים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 נובמבר 2013, 22:24

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אפשר להירגע?

כמו שאמרתי פה 5 פעמים כבר, אם ירושלים או כל קבוצה אחרת תהפוך ל''אימפריה'' זה יהיה בגלל מכבי ובאספקט הזה ממש לא נרגעתי

מסכים איתך וזה בדיוק מה שכתבתי בעמודים האחרונים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 נובמבר 2013, 15:43

לפי ספורט 5 הוא צפוי לחתום שם עוד הערב.
אוו סוויט קארמה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש