יורוקאפ 2013/14 - ולנסיה זוכה בתואר וחוזרת ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2013/14

הודעהעל ידי גל גל » 07 נובמבר 2013, 18:27

er79 כתב:לא מיצינו כבר את הבדיחה הלא מצחיקה שנקראת קומבו גארד אמריקני ושכונתי? חלאס, פארגו יש רק אחד, וגם זה בערבון מוגבל. מכבי לא תגיע לשום מקום ולשום דבר עד שיהיה לה רכז טהור, ווינר עם ביצים של ממוטה, ומנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר.

והשם שלו זה?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 07 נובמבר 2013, 19:47

השם שלו זה 1.5 מליון דולר ומעלה. זה מה שתצטרך לשלם כדי לקבל שחקן כזה. זה עדיף על לשלם שלוש פעמים על רייסים ומאלטים למיניהם. הגיע הזמן שההנהלה הקמצנית שלנו תשנה כבר את הפאזה של שחקנים בתרי זוזי. למעט שנה חריגה של פארגו, ועוד לא קלטו שם כנראה שזו שנה חריגה, השטיקים הללו לא עובדים.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 07 נובמבר 2013, 19:48

er79 כתב:השם שלו זה 1.5 מליון דולר ומעלה. זה מה שתצטרך לשלם כדי לקבל שחקן כזה. זה עדיף על לשלם שלוש פעמים על רייסים ומאלטים למיניהם. הגיע הזמן שההנהלה הקמצנית שלנו תשנה כבר את הפאזה של שחקנים בתרי זוזי. למעט שנה חריגה של פארגו, ועוד לא קלטו שם כנראה שזו שנה חריגה, השטיקים הללו לא עובדים.

עדיין, השם שלו זה? אני לא רואה הרבה כאלו מסתובבים באירופה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 07 נובמבר 2013, 23:33

היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.
er79

הודעהעל ידי שחף » 08 נובמבר 2013, 12:02

בובואה הוא אחלה והוא לבל מעל פארגו, אבל הוא גם יעלה בהתאם. החבר דני מעדיף לזרוק את הכסף על נעימי וכהן
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 09 נובמבר 2013, 02:00

er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.

אז פלנניץ' זה השם שהבאת ? בבואה הוא גם קומבוגארד אגב....
בנתיים פלאנניץ' נראה רע בפילזן , ולא נראה לי שבגיל 32 הוא ילך וישתפר...

אין מה לעשות אבל רכזים קלאסים זה דור הולך ונעלם והיום יש יותר רכזים סקוררים....פשוט צריך למצוא את הטוב והמתאים שבהם...זה יכול להיות נולאן , זה יכול להיום פארגו או בבואה , הכל שאלה של סכום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2013, 05:01

yzafrir כתב:
er79 כתב:היו כאלה, אבל חבר שלנו פדרמן מעדיף את המזומנים בכיס. את ה-1.3 מליון שהציעו לפארגו, היו יכולים להוסיף עוד חצי ולהחתים אותו, הוא לחלופין באותו סכום להביא את פלאניניץ'. אבל אצל פדרמן ההבדל בין רוצה ליכול הוא כמו בין שמיים וארץ. נכון לרגע זה אין לי מישהו ראוי בראש שפנוי, אולי פליט אנ. בי. איי כמו בובואה או מישהו אחר.

אין מה לעשות אבל רכזים קלאסים זה דור הולך ונעלם והיום יש יותר רכזים סקוררים....פשוט צריך למצוא את הטוב והמתאים שבהם...זה יכול להיות נולאן , זה יכול להיום פארגו או בבואה , הכל שאלה של סכום...

זה לא נכון לדעתי.
אתה אוהב שחקנים מהסוג הזה וזה בסדר אבל זה לא אומר שזה הדבר הטוב והנכון עבורנו.
לצורך העניין אוחיון הוא גם רכז קלאסי. אולי לא רכז םיק אנד רול אבל שחקן שהתפקיד שלו הוא להניע את ההתקפה.
ישנם גם גארדים מהסוג של גצ'ביצ'יוס (או איך שקוראים לו). הוא אמנם קלע קודם כל, אבל בדיוק כמו נבארו וספאנוליס הוא גם מחפש את המסירה לא מעט ומפעיל יפה את הגבוהים העקומים של ריטאס.

ראיתי קצת את הרוקטס משחקים עם לין, וגם הוא רכז סקורר כזה, אבל שונה מאוד מהקומבואים האמריקאים המצויים האלה שאנחנו רואים אצלנו כל הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2013, 07:45

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

זה לא נכון לדעתי.
לצורך העניין אוחיון הוא גם רכז קלאסי. אולי לא רכז םיק אנד רול אבל שחקן שהתפקיד שלו הוא להניע את ההתקפה.
ישנם גם גארדים מהסוג של גצ'ביצ'יוס (או איך שקוראים לו). הוא אמנם קלע קודם כל, אבל בדיוק כמו נבארו וספאנוליס הוא גם מחפש את המסירה לא מעט ומפעיל יפה את הגבוהים העקומים של ריטאס.

ראיתי קצת את הרוקטס משחקים עם לין, וגם הוא רכז סקורר כזה, אבל שונה מאוד מהקומבואים האמריקאים המצויים האלה שאנחנו רואים אצלנו כל הזמן.

זה לא עניין של אוהב או לא , פשוט יש הרבה יותר קומבוגארדים בשוק ולכן גם המחיר של נמוך יותר .
אתה רק מחזק את הדברים שלי , הרכזים הקלאסים באירופה הם או מזדקנים כמו שאראס דיא וכו' , או מאוד יקרים ומשחקים בקבוצות גדולות כמו רודריגז או שהם פשוט מעבר לאוקיינוס....גצ'ביצ'יוס הוא קומבו גארד אירופאי קלאסי שמחפש קליע קודם כל , ועם 1.8 אס' למשחק רכז הוא לא , ולהשוות אותו לנאברו וספאנוליס זה הגזמה פרועה אפילו בתחום של המסירות . מה גם שהם שחקני על והוא בטוח לא .
מה נשאר ? להמר על קומבו אמריקאי בדרך כלל זול ובתקווה למצוא את הפארגו הבא . לנו זה הצליח פעם אחת עם פארגו , לסיינה עם בראון , לפרטיזן עם מקאלב....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2013, 08:11

מה נשאר? לפתוח את הכיס ולשלם לרכז שני-שלישי מהנבא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2013, 08:14

MTA2311 כתב:מה נשאר? לפתוח את הכיס ולשלם לרכז שני-שלישי מהנבא.

גם אני חושב.שזה המקום הכי טוב לחפש שחקנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2013, 13:04

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:

זה לא נכון לדעתי.

זה לא עניין של אוהב או לא , פשוט יש הרבה יותר קומבוגארדים בשוק ולכן גם המחיר של נמוך יותר .
אתה רק מחזק את הדברים שלי , הרכזים הקלאסים באירופה הם או מזדקנים כמו שאראס דיא וכו' , או מאוד יקרים ומשחקים בקבוצות גדולות כמו רודריגז או שהם פשוט מעבר לאוקיינוס....גצ'ביצ'יוס הוא קומבו גארד אירופאי קלאסי שמחפש קליע קודם כל , ועם 1.8 אס' למשחק רכז הוא לא , ולהשוות אותו לנאברו וספאנוליס זה הגזמה פרועה אפילו בתחום של המסירות . מה גם שהם שחקני על והוא בטוח לא .
מה נשאר ? להמר על קומבו אמריקאי בדרך כלל זול ובתקווה למצוא את הפארגו הבא . לנו זה הצליח פעם אחת עם פארגו , לסיינה עם בראון , לפרטיזן עם מקאלב....

אני חושב שיש שם גם משהו מעבר לניתוח הקר של השוק...
לצורך העניין לדעתי אתה מייצג את הצד ההפוך מer79 למשל, שהיה מעדיף גם שחקן כמו רוט, ע"פ רייס וכל תאומיו.

בכל אופן, כל קומבו הוא משהו אחר. למשל פרקינס היה בעל תכונות מסויימות, שמבדילות אותו כמו הגנה ואתלטיות מהגבוהות באירופה. פארגו מצידו היה שחקן מאוד מוכשר, וזה היה ברור
גם כששיחק בגליל, וגם היה לו את הסייז המתאים בשביל קפיצת המדרגה.
אם אתה כבר מהמר על קומבו, אז תנסה שהוא יהיה ייחודי. רייס לא כזה.

לגבי רכזים - אנחנו לא מכירים את כל השוק, ובנוסף, אני לא חושב שמישהו כאן מצפה לרכז על. אבל בהחלט אפשר להסתובב במדינות אירופאיות כמו ליטא, מדינות אקס יוגוסלביות, רוסיה ואולי גם צרפת, לטביה
וכו', ולנסות לדוג שם שחקנים, שלא יהיו מהטופ, אבל גם לא הימורים פרועים.
שחקני נבחרת, שחקנים צעירים שכבר הצליחו בקבוצות שלהם בעבר וכו', ולהקפיד שיהיו להם תכונות של רכז.
אוחיון נותן לנו סוג של כרית אוויר, למקרה שאותו הזר יהיה נפילה.

בכל אופן, זה כיוון שלא נוסה, ויש כאן פוטנציאל להצלחה.

דבר אחרון - לא השוותי בין גצ'ביצ'יוס לנבארו ולספאנוליס, אלא רק אמרתי שהוא לא גאנר חסר מצפון, וכן מחפש לא מעט את המסירה. ברור שהוא לא רכז קלאסי, אבל אם כבר קומבואים, למה לא לנסות
קומבו מהסוג הזה, האירופאי. זה עבד יפה מאוד לריאל עם יול וקארול, וכמובן שכבר הזכרתי את נבארו וספאנוליס. ברור שגצ'ביצ'יוס עדיין לא שם, אבל הנה לך עוד אופציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2013, 21:45

מכבי חיפה בקאמבק מרשים מנצחת את טאלין בחוץ 68:64, בדרך לניצחון שמיני רצוף בכל המסגרות.
דונטה סמית' עם עוד משחק לפנתיאון: 21 נק', 6 ריב', 5 אס' - 28 מדד.

בשעה זו הפועל ירושלים נגד קרשיאקה (אסטבן באטיסטה וליאו ליינוס). בינתיים התוצאה 48:34 במחצית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2013, 21:50

שבוע קשה לירושלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2013, 21:51

MTA2311 כתב:שבוע קשה לירושלים.

מסכים, הקבוצה נמצאת בכושר רע ביותר. אולי זה ייתן להם תמריץ לקדם את המו"מ עם ליאור אליהו.
דרך אגב, ירושלים גם מחפשת להתחזק בעוד גארד. אז אולי היכולת הרעה הזאת , לא ממש טובה לנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2013, 22:44

האונליין נתקע כמה שניות לסיום. ירושלים הפסידה 81-80?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2013, 22:49

אכן הפסד מעצבן של ירושלים. 13 שניות לסיום הלפרין חטף כדור ומסר לקיטצ'ן שהעלה את ירושלים ל נקודה יתרון, אבל בובי דיקסון קלע סל ניצחון בשניה האחרונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 נובמבר 2013, 22:50

felix_r כתב:האונליין נתקע כמה שניות לסיום. ירושלים הפסידה 81-80?

כנראה שכן לפי ה-PBP
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2013, 22:51

נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי itai7 » 13 נובמבר 2013, 23:19

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:שבוע קשה לירושלים.

מסכים, הקבוצה נמצאת בכושר רע ביותר. אולי זה ייתן להם תמריץ לקדם את המו"מ עם ליאור אליהו.
דרך אגב, ירושלים גם מחפשת להתחזק בעוד גארד. אז אולי היכולת הרעה הזאת , לא ממש טובה לנו.

ממתי התחלת לדבר בלשון אנחנו?, זה חדש לי :frightened :dance4
itai7

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2013, 23:23

MTA2311 כתב:נראה כמו עוד משחק טוב של הלפרין

אכן.
עוד מישהו חושב כאן שמדובר בשחקן גמור?
אני חושב שזו היכולת הטובה ביותר שלו מאז אותה עונה של חמישייה שנייה ביורוליג. בטח יותר טוב מאוחיון ורייס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־15 אורחים