יורוליג, מח'5: מכבי נגד פנאתנייקוס - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח'5: מכבי נגד פנאתנייקוס - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2013, 01:36

למה זה כל כך קשה למצוא עוד שחקנים כמו אינגלס?? :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי dod » 15 נובמבר 2013, 01:40

חנו'ש כתב:למה זה כל כך קשה למצוא עוד שחקנים כמו אינגלס?? :roll:

אני מוכן למצוא לך שחקנים כמו רייס וטיוס. זה גם טוב?
dod

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2013, 01:44

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!

כמה גגות שחקן צריך לקבל מלאזמה במשחק אחד על מנת להבין, שללכת לסל על לאזמה זה לא רעיון חכם?
היקמן לא קלט את זה עד סוף המשחק. פאקינג 5 גגות הוא קיבל!

הוא פשוט חד מימדי מאוד. תמיד הולך חזק לסל, חדירה, ויהיה מה שיהיה.
הוא שחקן חשוב במערך של דייויד כי היכולת האישית הזאת הופכת אותו, למרות משחק בינוני, לסקורר מרכזי.

אין לי שום בעיה עם זה שהיקמן לוקח הרבה זריקות, הוא באמת סקורר לא רע בכלל, אבל בחייך, יש עוד זריקות בעולם חוץ מלנסות לקלוע ליי-אפ על לאזמה שכבר דפק לך כמה וכמה גגות. לדוגמא, למה שלא תעשה חצי חדירה, תעצור ותקלע מצי מרחק? או שאם אתה חייב להגיע עד הסל, תשתמש בסל כהגנה ותקלע רברס ליי-אפ. תעשה דאנק!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 15 נובמבר 2013, 01:47

כמה גגות שחקן צריך לקבל מלאזמה במשחק אחד על מנת להבין, שללכת לסל על לאזמה זה לא רעיון חכם?

אני לא אשכח את הגג של לאזמה על פארגו. אחד הגגות המדהימים שראיתי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2013, 01:49

ועוד דבר שעלה לי בהרבה עצבים: איזה עקשן הוא דיוויד בלאט! משחק כמעט את כל הרבע השני עם חמישיה של שחורים שלא מסוגלת לקלוע סל אפילו בחלום! אז בסדר, אתה רוצה לתת לאינגלס לנוח, שלא יהיה עייף בסוף, סבבה. אז לפחות תכניס את אוחיון! אתה רואה שהקבוצה שלך תקוע לחלוטין, למה אתה מתעקש על החמישייה הזאת כמעט רבע שלם? למה?... בלאט בעצמו הרג את המומנטום של מכבי אחרי הפתיחה היפה של הרבע הראשון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2013, 01:52

roy1000 כתב:

לאזמה שחקן הגנה ב 5 דרגות מעל ג'יימס. חוץ מיכולת חסימה יש לו גם עבודת רגלים מדהימה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 נובמבר 2013, 01:57

היום משחק רע מאוד של היקמן, לא רק הבלוקים, גם איזה אפס מ-4 מחוץ לקשת (אני קרוב?), אבל אני עדיין אוהב אותו וחושב שהוא שחקן טוב וחשוב למכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2013, 02:07

LIAV10 כתב:היום משחק רע מאוד של היקמן, לא רק הבלוקים, גם איזה אפס מ-4 מחוץ לקשת (אני קרוב?), אבל אני עדיין אוהב אותו וחושב שהוא שחקן טוב וחשוב למכבי.

די קרוב... 1 מ-5 מחוץ לקשת.
ואגב, למרות שאני כמובן מסכימה איתכם לגבי היקמן, הוא נתן 6 אס' (הכי הרבה בקבוצה) שזה גם משהו.

בכלל מכבי היום נתנה 19 אס' סה"כ שזה מאוד יפה.
וכמובן כמה אס' נתן רכזינו המהולל מר אורז יבש?? אפס מאופס!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 נובמבר 2013, 02:08

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא פשוט חד מימדי מאוד. תמיד הולך חזק לסל, חדירה, ויהיה מה שיהיה.
הוא שחקן חשוב במערך של דייויד כי היכולת האישית הזאת הופכת אותו, למרות משחק בינוני, לסקורר מרכזי.

אין לי שום בעיה עם זה שהיקמן לוקח הרבה זריקות, הוא באמת סקורר לא רע בכלל, אבל בחייך, יש עוד זריקות בעולם חוץ מלנסות לקלוע ליי-אפ על לאזמה שכבר דפק לך כמה וכמה גגות. לדוגמא, למה שלא תעשה חצי חדירה, תעצור ותקלע מצי מרחק? או שאם אתה חייב להגיע עד הסל, תשתמש בסל כהגנה ותקלע רברס ליי-אפ. תעשה דאנק!

צודק. הוא לא אינטליגנט ענק- בגלל זה קצת קשה להתחבר אליו. אבל יש לו יכולת אישית גבוהה, וכשהוא מצליח להוציא אותה לפועל- הוא באמת שחקן טוב ויעיל.
זה גם הרבה הנחייה של מאמן, כמובן...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 נובמבר 2013, 02:11

ועוד נתון מעניין, מכבי עד כה נותנת ממוצע מרשים של 19 אס' בממוצע למשחק שזה מקום שלישי ביורוליג.
ריאל מדריד אגב, עם נתון מפלצתי של 22.4 אס' למשחק....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 נובמבר 2013, 02:13

אגב, העונה בינתיים תענוג בהיכל, עוד לא שמעתי ״ילד שב״ ועוד לא הרגשתי דפיקות על הגב.
אני גם מצליח להרים כמה מסביבי מהכסא לפעמים.
תחושה שיש ירידה ברולקסים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי dod » 15 נובמבר 2013, 02:17

ראו את נעמי בטלוויזיה מאחורי הספסל של מכבי.
מעניין מה הוא חושב לעצמו כשהוא רואה את הגמד הקטן מטייל על המגרש בלי להשפיע בכלל על המשחק (והוא רכז. כן? :( )
dod

הודעהעל ידי מכביסט24 » 15 נובמבר 2013, 02:25

החולשה של פאו במשחק הזה (ובכלל עד כה) פשוט מפתיעה אותי. לא ציפיתי לראות את הקבוצה הכל כך מנוסה הזו שמעוטרת מכל כיוון באינספור תארים, שההגנה החזקה, המתואמת להפליא והבלתי מתפשרת היתה הדבר שהכי אפיין אותה - חוטפת האלי-אופים ודאנקים מכל כיוון ותלויה לחלוטין בשחקן מזדקן אחד, שכשהוא ביום רע פשוט אין לה שום דבר למכור לענף.. אכן מראות קשים...

אבל היי, אני אוהד מכבי. וככזה די נהנתי לראות חלקים גדולים מהמשחק היום. נהנתי (שוב) מאיזה אוסטרלי תמהוני אחד, שיש לו יותר שכל מלכל ה״רכזים״ המוזרים שדרכו בקבוצה בשלוש השנים האחרונות גם יחד.. מתי בפעם האחרונה היה לנו שחקן שמסוגל לסדר האלי-הופ בתזמון מופתי? שמסוגל לנפק לג'יימס מסירת אומן לדאנק קל מזוית קשה?
שחקן מלוול אחר שלא ברור איך ברצלונה קברה אותו כל כך עמוק בספסל.. אולי זה רק מראה על העוצמה שלה.

בשקט בשקט מכבי מסיימת סיבוב ראשון נהדר במקום הראשון עם הפסד אחד שגם הוא לא היה מחוייב המציאות וקרה אי שם במשחק הפתיחה כששום דבר עוד לא מחובר. עכשיו ניתן לומר רשמית - יש לנו שתי קבוצות שונות העונה, אחת ביורוליג ואחת בליגה. אחת עם מוטיבציה וסגל מלא ואחת כבויה עם חוק רוסי מגביל, שצריכה לקבל תפוקה מספקת משחקנים כמו פניני, טיוס, לנדסברג וג'ייק כהן (שביורוליג נרקבים על הספסל, חלקם בצדק, וכך גם הביטחון שלהם) כדי להיראות טוב ולנצח מאחר ואוחיון ובלו לבדם לא מספיקים. זאת בהחלט בעיה לא קטנה ואני מקווה מאד שהיא לא תעלה לנו בעוד אליפות בסוף העונה.. השנה העניין נראה פגיע מתמיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 נובמבר 2013, 03:06

dod כתב:
חנו'ש כתב:למה זה כל כך קשה למצוא עוד שחקנים כמו אינגלס?? :roll:

אני מוכן למצוא לך שחקנים כמו רייס וטיוס. זה גם טוב?

נראה לי השאלה פה צריכה להיות ''למה זה כל כך קל למצוא שחקנים כמו רייס וטיוס?!?!''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2013, 09:20

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק די מעצבן שהתבלט בהרבה בלגן ואחוזי קליעה נוראיים.
כצפוי, מכבי ניצחה קבוצה נחותה ממנה (ואפילו לא במעט) רק חבל שלא נגמר בהפרש גבוה יותר, כי פערי האיכות הם באמת די גדולים.
מה שכן, המשחק הבא מול פאו יהיה המשחק האחרון בשלב הבתים ויתכן והוא יהיה חסר חשיבות.

מאוד הפתיע אותי איך קבוצה כמו פאו בנתה את סגלה העונה ומדוע חבורת שחקנים כ"כ בינונית מרוויחה כ"כ הרבה כסף. זה כנראה מה שקורה כאשר בונים קבוצה רק לפי גודל השמות, המשיכות וכמובן נסיון. כנראה שלא רק אילו הדברים שהופכים קבוצה לקבוצה מצליחה.
בנוגע לדיאמנטידיס/DD/3D/"הרכז מס' 1 באירופה" או איך שלא קוראים לו כאן, כנראה שגם הוא הפך לשחקן שרק מביני כדורסל מסוגלים להבין מדוע הוא כ"כ טוב ו"ישות קדושה" ושאר הסופלרטיבים שניתנים כאן לשחקנים שבקריירה שלהם חלה צניחה. לי אישית קשה להבין מדוע מיידה הלבנים הזה מקבל 2 מליון יורו לעונה ומדוע למכבי כדאי להביא שחקן כמותו או אפילו אותו, אבל אני באמת לא מבין גדול.

עוד נקודה מעניינת היא שזוהי הפעם השניה העונה שבו מכבי גוברת במשחק רישמי על קבוצה שגברה עליה במשחקי האימון.

חיכיתי להודעה שלך על דיאמנטידיס. היה צפוי בערך כמו זריחת השמש מחר. מה שכן, לא ציפיתי שהיא תהיה תכלול את הביטויים הרגילים "מביני הכדורסל" ו "אני באמת לא מבין גדול", כשרייס, שהיית די בעדו, נראה פחות טוב ב15 דרגות מ"מיידה האבנים".

לצערי חביב הפך להיות לסוג של גולש חד פעמי, שמגיע לכאן מדי פעם, זורק את הסיסמאות השחוקות שלו, ואפילו לא נשאר מספיק זמן בשביל להגן עליהן מול גולשים אחרים...

חבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2013, 09:25

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

לאזמה שחקן הגנה ב 5 דרגות מעל ג'יימס. חוץ מיכולת חסימה יש לו גם עבודת רגלים מדהימה

זה היה נכון תמיד. לצד שחקן שגם יכול למסור לו לקרש סל, הוא אפילו די יעיל התקפית.

לגבי דיאמנטידיס, אז נכון שהוא כבר לא אותו שחקן שהיה, והתקפית די קשה לו, אבל הבחור עדיין מוסר למעלה מ-8 אסיסטים לערב ומאבד פחות מכדור למשחק.
אז אולי היום הוא לא הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא בהחלט רכז, שחקן קבוצתי, שחושב על החברים שלו לפני שהוא חושב על עצמו. 2 מליון הוא לא שווה, אבל עם DD במקום רייס,
היתה לנו כאן קבוצה ממש מעניינת שהיתה יכולה להפתיע כל קבוצה באירופה.
אולי שווה לחשוב על זה בעונה הבאה, כי במקום להחזיק 4 גלמים על הספסל ועוד אחד בהרכב, אפשר להביא שחקן איכותי אחד, גם אם הוא כבר מעבר לשיאו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2013, 12:02

יוני, אני חושב שאם פדרמן היה מחתים את דיאמנטידיס, רובנו היינו כרגע עצבניים על זה שהאיש הביא שחקן אחרי השיא שלו ושאר הסגל היה נראה כמו חרא. האיש קלע אתמול 1 מ-11 מהשדה(יש לו 12.5% עונתי לשתי נקודות ו-24% לשלוש) ולא הצליח לשמור על כלום. הוא היה מקבל 2 מיליון כי זה היה ערך השוק שלו בקיץ. מה שהיה צריך לעשות זה להביא מישהו סולידי כמו פלאניניץ' או פארגו(שיותר מתאים לסגנון המשחק של בלאט) ולא להוציא את הכסף על רייס, נעימי וכהן...
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2013, 12:12

פלניניץ' עם ה6 נקודות ב30% מהשדה, לא עדיף עליו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2013, 12:14

שחף כתב:יוני, אני חושב שאם פדרמן היה מחתים את דיאמנטידיס, רובנו היינו כרגע עצבניים על זה שהאיש הביא שחקן אחרי השיא שלו ושאר הסגל היה נראה כמו חרא. האיש קלע אתמול 1 מ-11 מהשדה(יש לו 12.5% עונתי לשתי נקודות ו-24% לשלוש) ולא הצליח לשמור על כלום. הוא היה מקבל 2 מיליון כי זה היה ערך השוק שלו בקיץ. מה שהיה צריך לעשות זה להביא מישהו סולידי כמו פלאניניץ' או פארגו(שיותר מתאים לסגנון המשחק של בלאט) ולא להוציא את הכסף על רייס, נעימי וכהן...

הוא רכז אמיתי. אתמול לא הלך לו בקליעה, אבל בקבוצה כמו מכבי, הוא גם לא יצטרך לזרוק כ"כ הרבה.
עם האחוזים הרעים מהשדה, הוא מסר 8 אסיסטים. במצבו הנוכחי הוא שומר פחות טוב מיוגב אחד על אחד, אבל הוא עדיין שומר קבוצתי טוב וחכם, וגם חוטף טוב.
פלאניניץ' מתאים עוד פחות לסגנון של בלאט, ופארגו לא בטווח המחירים.
לא יודע מה מצבו החוזי של DD בעונה הבאה, אבל יכול להיות שאחרי הירידה היחסית ביכולת, המחיר כבר לא יהיה בשמים, ומכבי בהחלט תוכל לשים עליו יד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 נובמבר 2013, 12:23

בשנה הבאה יש סיכוי שדיאמנטידיס יראה כמו פאפאלוקאס בתקופה שלו מכבי. אין ספק שלפאפאלוקאס היו פה ושם רגעים יפים אבל בגדול ההבאה שלו הייתה כישלון ואם מכבי הייתה משקיעה את הסכום שהיא השקיעה בו בשחקן אחר יכול להיות שהיא הייתה קבוצת פיינל פור באותה שנה. בלאט לא מתחבר לרכזים שלא מאיימים בכלל על הסל ודיאמנטידיס של השנה לא מאיים בכלל על הסל ולא זז בכלל בהגנה. אני גם חושב שאנחנו צריכים שדרוג בעמדת הרכז אבל שחקן בן 33(השנה 34) שהרגליים שלו כבר לא זזות זה לא פיתרון טוב. זה יהיה בערך כמו להחזיר את שאראס של לפני שנה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־20 אורחים