המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:למה זה כל כך קשה למצוא עוד שחקנים כמו אינגלס??
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!
כמה גגות שחקן צריך לקבל מלאזמה במשחק אחד על מנת להבין, שללכת לסל על לאזמה זה לא רעיון חכם?
היקמן לא קלט את זה עד סוף המשחק. פאקינג 5 גגות הוא קיבל!
הוא פשוט חד מימדי מאוד. תמיד הולך חזק לסל, חדירה, ויהיה מה שיהיה.
הוא שחקן חשוב במערך של דייויד כי היכולת האישית הזאת הופכת אותו, למרות משחק בינוני, לסקורר מרכזי.
felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!
כמה גגות שחקן צריך לקבל מלאזמה במשחק אחד על מנת להבין, שללכת לסל על לאזמה זה לא רעיון חכם?
roy1000 כתב:felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!
אני לא אשכח את הגג של לאזמה על פארגו. אחד הגגות המדהימים שראיתי.
LIAV10 כתב:היום משחק רע מאוד של היקמן, לא רק הבלוקים, גם איזה אפס מ-4 מחוץ לקשת (אני קרוב?), אבל אני עדיין אוהב אותו וחושב שהוא שחקן טוב וחשוב למכבי.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!
הוא פשוט חד מימדי מאוד. תמיד הולך חזק לסל, חדירה, ויהיה מה שיהיה.
הוא שחקן חשוב במערך של דייויד כי היכולת האישית הזאת הופכת אותו, למרות משחק בינוני, לסקורר מרכזי.
אין לי שום בעיה עם זה שהיקמן לוקח הרבה זריקות, הוא באמת סקורר לא רע בכלל, אבל בחייך, יש עוד זריקות בעולם חוץ מלנסות לקלוע ליי-אפ על לאזמה שכבר דפק לך כמה וכמה גגות. לדוגמא, למה שלא תעשה חצי חדירה, תעצור ותקלע מצי מרחק? או שאם אתה חייב להגיע עד הסל, תשתמש בסל כהגנה ותקלע רברס ליי-אפ. תעשה דאנק!
dod כתב:חנו'ש כתב:למה זה כל כך קשה למצוא עוד שחקנים כמו אינגלס??
אני מוכן למצוא לך שחקנים כמו רייס וטיוס. זה גם טוב?
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:משחק די מעצבן שהתבלט בהרבה בלגן ואחוזי קליעה נוראיים.
כצפוי, מכבי ניצחה קבוצה נחותה ממנה (ואפילו לא במעט) רק חבל שלא נגמר בהפרש גבוה יותר, כי פערי האיכות הם באמת די גדולים.
מה שכן, המשחק הבא מול פאו יהיה המשחק האחרון בשלב הבתים ויתכן והוא יהיה חסר חשיבות.
מאוד הפתיע אותי איך קבוצה כמו פאו בנתה את סגלה העונה ומדוע חבורת שחקנים כ"כ בינונית מרוויחה כ"כ הרבה כסף. זה כנראה מה שקורה כאשר בונים קבוצה רק לפי גודל השמות, המשיכות וכמובן נסיון. כנראה שלא רק אילו הדברים שהופכים קבוצה לקבוצה מצליחה.
בנוגע לדיאמנטידיס/DD/3D/"הרכז מס' 1 באירופה" או איך שלא קוראים לו כאן, כנראה שגם הוא הפך לשחקן שרק מביני כדורסל מסוגלים להבין מדוע הוא כ"כ טוב ו"ישות קדושה" ושאר הסופלרטיבים שניתנים כאן לשחקנים שבקריירה שלהם חלה צניחה. לי אישית קשה להבין מדוע מיידה הלבנים הזה מקבל 2 מליון יורו לעונה ומדוע למכבי כדאי להביא שחקן כמותו או אפילו אותו, אבל אני באמת לא מבין גדול.
עוד נקודה מעניינת היא שזוהי הפעם השניה העונה שבו מכבי גוברת במשחק רישמי על קבוצה שגברה עליה במשחקי האימון.
חיכיתי להודעה שלך על דיאמנטידיס. היה צפוי בערך כמו זריחת השמש מחר. מה שכן, לא ציפיתי שהיא תהיה תכלול את הביטויים הרגילים "מביני הכדורסל" ו "אני באמת לא מבין גדול", כשרייס, שהיית די בעדו, נראה פחות טוב ב15 דרגות מ"מיידה האבנים".
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:היום היקמן הוכיח לי סופית שהראש שלו ריק לגמרי מכל סימנים של שכל!
אני לא אשכח את הגג של לאזמה על פארגו. אחד הגגות המדהימים שראיתי.
לאזמה שחקן הגנה ב 5 דרגות מעל ג'יימס. חוץ מיכולת חסימה יש לו גם עבודת רגלים מדהימה
שחף כתב:יוני, אני חושב שאם פדרמן היה מחתים את דיאמנטידיס, רובנו היינו כרגע עצבניים על זה שהאיש הביא שחקן אחרי השיא שלו ושאר הסגל היה נראה כמו חרא. האיש קלע אתמול 1 מ-11 מהשדה(יש לו 12.5% עונתי לשתי נקודות ו-24% לשלוש) ולא הצליח לשמור על כלום. הוא היה מקבל 2 מיליון כי זה היה ערך השוק שלו בקיץ. מה שהיה צריך לעשות זה להביא מישהו סולידי כמו פלאניניץ' או פארגו(שיותר מתאים לסגנון המשחק של בלאט) ולא להוציא את הכסף על רייס, נעימי וכהן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים