המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אפילו נעימי לא יודע שהוא כזה טוב כמו שאתם מספרים.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אפילו נעימי לא יודע שהוא כזה טוב כמו שאתם מספרים.
אני חושב שאתה שוכח שמדובר באחד הישראלים הכי טובים שיש. כרגע מתייחסים אליו כמו לנער פוסטר.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אפילו נעימי לא יודע שהוא כזה טוב כמו שאתם מספרים.
אני חושב שאתה שוכח שמדובר באחד הישראלים הכי טובים שיש. כרגע מתייחסים אליו כמו לנער פוסטר.
זה היה בתגובה ל״ברצלונה וריאל משתפות צעירים, נעימי לא צעיר ובכלל לא צריך להיות פה כי הסגל גם ככה רחב.
MTA2311 כתב:עם זרים איכותיים יותר יותר קל לשתף צעירים מוכשרים.
אין פה משהו אישי נגד נעימי ורוט. המאמן לא רצה אותם בקבוצה מסיבותיו ולכן אפשר להבין למה הוא לא נותן להם לשחק.
יוגב התחיל להיות מוערך הרבה לפני החוזה בקובאן. הוא הרכז הראשון שלנו כבר 3 עונות. אין הרבה מאמנים שהיו נותנים תרכז השלישי מירושלים כל כך הרבה קרדיט על כך מהר.
פתאום אתה מתלונן שמנסים להחתים פה רכז לפניו? אם היו אומרים בקיץ שלא מחתימים פה עוד רכז היית צולב פה את כולם.
אם היו ישראלים טובים הם היו משחקים. אף אחד במכבי לא אנטישמי, ולאף אחד אין אג'נדה נגד שחקנים ישראלים.
קודי כתב:לא עניין של אנטישמיות, אלא של זלזול בשחקן הישראלי והעדפה של שמות נוצצים של זרים. רוט ונעימי לא פחות טובים מרייס וגם הרזומה שלהם לא פחות טוב משלו. עדיין, רייס קיבל ומקבל קרדיט אינסופי ואילו השניים הללו לא קיבלו אפילו קרדיט מינימלי.
לגבי אוחיון - הוא קיבל שכר מצחיק ולא רצו אפילו לדבר איתו על שדרוג לפני שהוא חתם בקובאן. ברור שצריך להחתים עוד רכז לפניו אבל רכז רציני ולא איזה בדיחה, אחרת עדיף לתת לאוחיון את המושכות ולשים ישראלי (רוט, נעימי וכד') כמחליף.
יש ישראלים טובים - אליהו שחקן טוב (אני עדיין בהלם שמכבי ויתרו על הזדמנות להחתים אותו תמורת 300 אלף דולר לעונה), הלפרין לא כל כך רע וגם רוט מוכיח העונה שהוא שחקן טוב.
שמע, אני אוהד מכבי כבר עשרות שנים ואולי בפעם הראשונה אני מרגיש שאני באמת שלא יודע את מי אני מעודד. אני לא מזדהה עם הבעלים וההנהלה, לא עם הזרים המתחלפים וגם לא עם הזרים האחרים שנקראים מתאזרחים. אז ברור שאני רוצה קבוצה מנצחת ולא קבוצה ישראלית ומפסידה, אבל עדיין אפשר לעשות גם את זה במינון סביר ולא לפוצץ את הקבוצה בזרים גם בתפקידים שיש ישראלים באותה הרמה.
תחשוב לרגע ותענה בכנות: אם אוחיון יעזוב בקיץ - האם תמשיך להזדהות עם קבוצה ללא ישראלים בכלל? האם יספק אותך שיהיו 2-3 "עלי תאנה" ישראלים בקצה הספסל? האם אתה מרגיש טוב עם זה שהחמישיה הראשונה של הקבוצה שלך כוללת את רייס, היקמן, אינגלס, סמית' וגיי'מס? האם קבוצה ישראלית צריכה להעלות שחקן כמו רייס בחמישיה, כשיש כמה וכמה גארדים ישראלים טובים יותר?
אגב, איך אתה מסביר את זה שגם פיני גרשון לא רצה את גל מקל וגם בלאט לא רצה להחזיר אותו? הוא מספיק טוב לדאלאס אבל לא למכבי?
קודי כתב:אני לא מסכים בעניין מקל. ביורוליג הוא כמעט ולא התלבש ואילו בליגה הוא שיחק בעיקר בגארבג' טיים (מכבי הביסה אז את רוב הקבוצות אז היה הרבה גארבג' טיים). דווקא כשהוא שיחק הוא היה לא רע בכלל אבל עדיין פיני העדיף את ויז'נייבסקי על פניו. כמו שכולנו יודעים - מי שלא מקבל דקות יורוליג במכבי לא ממש נחשב (כמו במקרה של לימונד, ששיחק לא מעט בליגה). שנה לאחר מכן הוא היה עדיין תחת חוזה במכבי אבל בלאט העדיף שמכבי תמשיך לשלם לו כסף ושהוא לא יהיה כאן. אז ברור שבעונה הראשונה שלו במכבי הוא היה עדיין שחקן בוסרי אבל עדיין באותה העונה הוא לקח אליפות ממכבי. אם למכבי היתה קצת סבלנות כלפיו או כלפי ישראלים אחרים אז היא גם היתה נהנית ממנו שנה-שנתיים לאחר מכן אבל בדיוק כמו ישראלים אחרים לפניו ואחריו (ומורן רוט ויובל נעימי הם רק דוגמא) זלזלו בו וביכולותיו. לפני שמחלקת הסקאוטינג המפוארת מחפשת שחקנים בקרואטיה ובסרביה, מוטב היה שבקבוצה יבדקו מה יש להם תחת היד.
קודי כתב:MTA2311 כתב:עם זרים איכותיים יותר יותר קל לשתף צעירים מוכשרים.
אין פה משהו אישי נגד נעימי ורוט. המאמן לא רצה אותם בקבוצה מסיבותיו ולכן אפשר להבין למה הוא לא נותן להם לשחק.
יוגב התחיל להיות מוערך הרבה לפני החוזה בקובאן. הוא הרכז הראשון שלנו כבר 3 עונות. אין הרבה מאמנים שהיו נותנים תרכז השלישי מירושלים כל כך הרבה קרדיט על כך מהר.
פתאום אתה מתלונן שמנסים להחתים פה רכז לפניו? אם היו אומרים בקיץ שלא מחתימים פה עוד רכז היית צולב פה את כולם.
אם היו ישראלים טובים הם היו משחקים. אף אחד במכבי לא אנטישמי, ולאף אחד אין אג'נדה נגד שחקנים ישראלים.
לא עניין של אנטישמיות, אלא של זלזול בשחקן הישראלי והעדפה של שמות נוצצים של זרים. רוט ונעימי לא פחות טובים מרייס וגם הרזומה שלהם לא פחות טוב משלו. עדיין, רייס קיבל ומקבל קרדיט אינסופי ואילו השניים הללו לא קיבלו אפילו קרדיט מינימלי.
לגבי אוחיון - הוא קיבל שכר מצחיק ולא רצו אפילו לדבר איתו על שדרוג לפני שהוא חתם בקובאן. ברור שצריך להחתים עוד רכז לפניו אבל רכז רציני ולא איזה בדיחה, אחרת עדיף לתת לאוחיון את המושכות ולשים ישראלי (רוט, נעימי וכד') כמחליף.
יש ישראלים טובים - אליהו שחקן טוב (אני עדיין בהלם שמכבי ויתרו על הזדמנות להחתים אותו תמורת 300 אלף דולר לעונה), הלפרין לא כל כך רע וגם רוט מוכיח העונה שהוא שחקן טוב.
שמע, אני אוהד מכבי כבר עשרות שנים ואולי בפעם הראשונה אני מרגיש שאני באמת שלא יודע את מי אני מעודד. אני לא מזדהה עם הבעלים וההנהלה, לא עם הזרים המתחלפים וגם לא עם הזרים האחרים שנקראים מתאזרחים. אז ברור שאני רוצה קבוצה מנצחת ולא קבוצה ישראלית ומפסידה, אבל עדיין אפשר לעשות גם את זה במינון סביר ולא לפוצץ את הקבוצה בזרים גם בתפקידים שיש ישראלים באותה הרמה.
תחשוב לרגע ותענה בכנות: אם אוחיון יעזוב בקיץ - האם תמשיך להזדהות עם קבוצה ללא ישראלים בכלל? האם יספק אותך שיהיו 2-3 "עלי תאנה" ישראלים בקצה הספסל? האם אתה מרגיש טוב עם זה שהחמישיה הראשונה של הקבוצה שלך כוללת את רייס, היקמן, אינגלס, סמית' וגיי'מס? האם קבוצה ישראלית צריכה להעלות שחקן כמו רייס בחמישיה, כשיש כמה וכמה גארדים ישראלים טובים יותר?
אגב, איך אתה מסביר את זה שגם פיני גרשון לא רצה את גל מקל וגם בלאט לא רצה להחזיר אותו? הוא מספיק טוב לדאלאס אבל לא למכבי?
MTA2311 כתב:עם זרים איכותיים יותר יותר קל לשתף צעירים מוכשרים.
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:עם זרים איכותיים יותר יותר קל לשתף צעירים מוכשרים.
לא עניין של אנטישמיות, אלא של זלזול בשחקן הישראלי והעדפה של שמות נוצצים של זרים. רוט ונעימי לא פחות טובים מרייס וגם הרזומה שלהם לא פחות טוב משלו. עדיין, רייס קיבל ומקבל קרדיט אינסופי ואילו השניים הללו לא קיבלו אפילו קרדיט מינימלי.
אתה זורק פה הערות בומבסטיות, ומבסס אותן על מקרים נקודתיים. למה לא לדבר על הישראלים שפרצו תחת בלאט ונתנו עונות מצוינות? גם זה זלזול?
אוחיון לא קיבל שכר מצחיק. אלה הסכומים ששחקני ספסל מירושלים מקבלים. מכבי גם לא הייתה אמורה לשדרג לו את החוזה רק על סמך המשחקים מול פאו. זה לא עובד ככה.
תראה מה אתה עושה פה. במקום לבוא בטענות לשחקן שברח לחתום בקבוצה אחרת למרות שיש לו חוזה בקבוצה, אתה מאשים את המועדון. די מוזר.
אין ישראלים טובים. יש ישראלי אחד בלבד שהוא בוודאות באמת יורוליג. כל השאר הם סימני שאלה במקרה הטוב ולא מתאימים במקרה הרע.
עד החתימה שלו בירושלים, מכבי התנהלה בסדר גמור בסוגיית אליהו.
וכן, הייתי ממשיך לאהוד את הקבוצה באותה מידה גם אם היא הייתה מורכבת מזרים בלבד. אני אוהד מכבי, לא נבחרת ישראל. אני מתחבר הרבה יותר לסופו ולאינגלז, מאשר לישראלים המפונקים והחצופים שעברו פה בשנים האחרונות. זהות של קבוצה לא נקבעת לפי הצבע של תעודות הזהות של השחקנים
קודי כתב:טוב, זכותכם לחשוב כך. לי אישית, וכמוני לעוד לא מעט אוהדים של הקבוצה, קשה להזדהות עם קבוצה שכולה מורכבת מזרים ומנוהלת בידי ילדים שחצנים ומתנשאים. למרות זאת, אני עדיין מתייצב כל יום חמישי בהיכל וצועק בלי הפסקה, אבל כבר יש בי לא מעט מחשבות האם להוציא סכום כל כך גבוה על החבורה הזו, מה עוד שמתלווה לזה סיוט בכניסה ובעיקר ביציאה מהחניה בהיכל (ובמשחק האחרון גם תור מטורף של רבע שעה בבידוק הבטחוני בכניסה להיכל). לא בטוח שזה כבר שווה את המאמץ.
אבל זו הבעיה הקטנה בכל הסיפור. הבעיה היותר גדולה היא שהמותג מכבי יתחיל להתמסמס וההזדהות איתו תלך ותדעך. במצב כזה המפרסמים יתחילו להדיר את רגליהם מההיכל וערוצי טלוויזיה יהיו מוכנים לשלם פחות עבור זכויות השידור.
MTA2311 כתב:אני די בטוח שגם אם נעימי היה משחק פה במקום רייס, ואפילו אם אליהו היה משחק היום במכבי, היית אומר את אותם הדברים.
זאת לא הבעיה של מכבי היום( ולא בטוח ב100% שהיא אפילו חלק ממנה). הבעיה היא עם ההנהלה כמובן, ועם חוסר הרצון שלה להשקיע כסף בקבוצה.
אני טועה?
אצלי דווקא הקבוצה של העונה שעברה לא הצליחה לעורר שום אמוציות. לא היה אף שחקן שהצלחתי להתחבר אליו ברמה כלשהי. היום יש שניים כאלה, וזה די מספיק לי האמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־6 אורחים