ליגת ווינר: הפועל נגד מכבי - שני, 20:45, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: הפועל נגד מכבי - שני, 20:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2013, 00:30

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:אגב, חייבים להגיד גם שאפו ענק להגנה של הפועל ולהכנה שעשו למשחק (וכן אני הקאתי בזמן שאני כתבתי את זה...).
הם פשוט ידעו לעצור בצורה מרשימה את התרגילים של מכבי. כמה פעמים ראיתי את מכבי מנסה לבצע תרגילי פיק אנ רול עם שון ג'יימס שברוב המשחקים פשוט עבדו לה מצויין, והפועל ידעה לחסום כל אפשרות מסירה לעברו וזה תקע את כל משחק ההתקפה, מה שגרר בעיקר יידוי אבנים מבחוץ (באחוזים נוראיים) והורדת הראש עם חדירות חסרות תועלת (בעיקר של היקמן...)

נכון, מגיע קרדיט לארז אדלשטיין שבכלל עושה עבודה טובה בקבוצה עם סגל מאוד מוגבל.

וואלה ציינו אותו היום בתור מועמד לרשת את בלאט בבוא היום... :eek

שטויות, גיא גודס יחליף את בלאט וזה ידוע.

סביר להניח.
אבל הוא היה שם ברשימה אחרי גודס, פיני ודן שמיר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2013, 00:51

לפחות לשון ג'יימס היתה תגובה ראויה:
"אני מתנצל בפני האוהדים, שהגיע להם שניתן תצוגה טובה הרבה יותר מאיך שנראינו. כרגע אני עדיין כועס מדי בכדי לומר מה קרה ולנתח. אין מילים, פשוט לא הופענו למשחק".
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2013, 01:50

חנו'ש כתב:לפחות לשון ג'יימס היתה תגובה ראויה:
"אני מתנצל בפני האוהדים, שהגיע להם שניתן תצוגה טובה הרבה יותר מאיך שנראינו. כרגע אני עדיין כועס מדי בכדי לומר מה קרה ולנתח. אין מילים, פשוט לא הופענו למשחק".

לא קונה. לג'יימס תמיד אומר דברים יפים, אבל לא בדיוק מוכיח את עצמו במגרש במשחקים החשובים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2013, 07:23

כמה הערות:
1. בפעם המאה - האליפות השנה מונחת על הרצפה.
2. כמו שאמרתי לפני כמה שבועות - מכבי של השנה בליגה לא טובה יותר מזו של השנה שעברה. למה? אליהו, שהיה שובר שוויון בליגה עם החוק הרוסי לא נמצא, ואינגלס, שהוא שחקן טוב בהרבה מלוגאן, הרבה פחות מתאים ממנו לליגה שלנו (מתקשה לשמור על גארדים נמוכים ופחות אתלטי).
3. למה שחקנים כמו אליהו ולהפגין צריכים להיות כאן גם אם הם לא שוברי ששוויון ביורוליג? כי בלי ישראלים טובים מכבי משחקת ביורוליג רוב הזמן עם זרים בלבד וכך היא משחקת בשתי המסגרות עם הרכבים שונים לחלוטין. ההיסטוריה מוכיחה שמי שלא משחק ביורוליג גם לא יתרום בליגה. שחקנים שלא מקבלים קרדיט ביורוליג לא יהיו עם ביטחון במשחקי הליגה.
4. לא מבין מה היתה הבעיה לשמור קצת אזורית על קבוצה שלא מסוגלת להכניס שלשה ושעושה למכבי בית ספר בפיק אנד רול. כל הליגה שומרת על הפועל אזורית, אז למה בלאט לא עשה את זה?
5. לצערי, משחקי הליגה מנבאים את מה שהולך לקרות למכבי עוד מעט ביורוליג. קבוצות יתחילו להגיע למשחקים מול מכבי עם הכנה הרבה יותר טובה ואז כולם יהיו מופתעים מחוסר התפקוד בטופ 16.
6. כל הקבוצות בליגה וביורוליג יכולות להחליף שחקנים אחרי חודש-חודשיים. למה רק במכבי זו מילה גסה?
7. אני לא חושב שאם יפטרו את בלאט זה יפתור משהו, אבל קטש ואפי הלכו הביתה על פחות מזה. בסופו של דבר מסתבר שמדובר בעניין כלכלי. קטש ואפי היו זולים בעוד בלאט יקר.
8. הגיע זמן לחתוך עניינים עם הסגל ולשחרר לפחות שני שחקנים. לא ייתכן ששחקנים לא יודעים על הצהריים אם הם משחקים בערב.
9. ברגע שהזרים של מכבי הם לא מעל הליגה וגם הישראלים שלה לא, אין לה שום יתרון מלבד העומק. נכון להיום, חיפה קבוצה טובה יותר ממכבי והטבלה לא משקרת בעניין הזה.
10. חמש פעמים מתוך שבע מכבי לא עברה 80 נקודות בליגה ואתמול אפילו לא הגיעה ל-70. אני לא זוכר דבר כזה שנים רבות, אבל זה גורלה של קבוצה שלא חוטפת ולא רצה.
11. הדבר הכי מדהים הוא שמכבי הובסה (כל הרבע האחרון היה גארבג' טיים) נגד קבוצה עם תקציב שהוא בגובה המשכורת של דווין סמית'. זה לא קרה נגד קבוצת הכוכבים של הפועל בקדנציה הקודמת של אדלשטיין וגם לא נגד הפועל ירושלים בימיה הגדולים אלא נגד אחת הקבוצות עם התקציב הנמוך ביותר בליגה. פשוט בושה.
12. אולי הגיע הזמן לאיזה שהוא זעזוע, אפילו ברמת השחקנים, רק בשביל שהשחקנים יצאו מה-comfort zone שלהם ויהיו קצת פחות אדישים. כי ככה יהיה חורף קפוא במיוחד.
13. התירוץ של בלאט בסיום היה כמובן העייפות, אבל דווקא אינגלס, סופו וסמית' נחו בשבת, היתר שיחקו מעט מאוד דקות נגד אשדוד, ונעימי נח כבר כמה חודשים. בלאט מתחיל להישמע כמו שמעון מזרחי.
14. אז ברור שמכבי עוד תשתפר ובלאט ייצב את הרוטציה גם בליגה, אבל העונה הזו - גם באירופה - לא תהיה יותר טובה מהעונה שעברה, ובעצם כלום לא ישתפר עד שלא יהיה שינוי משמעותי בהנהלה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 נובמבר 2013, 08:12

אני לא מאמין שבלאט תירץ בעייפות. אין לו בושה אה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2013, 08:21

אחרי שהאבק קצת שקע , אז נכון שההפסד הזה הוא כתם שחור למועדון ...
אבל הסיבה שהוא נבע זה אך ורק מנטאלית ולא שום דבר מקצועי . שחקנים פשוט לא שיחקו את המשחק הרגיל שלהם כמו שהם עושים ביורוליג . שמירה רכה מאוד בעיקר של הזרים של הקבוצה (אינגלס , סמית' , ג'יימס ....) וכשאלו הישראלים שיש לך (בלי ביטחון בכלל) אז מפסידים משחקים כאלו .
כשמדברים כל הזמן על צביון ישראלי אז משחק כזה הוא בדיוק הדוגמא . לישראלים (צברים) שמבינים את המשמעות של דרבי זה לא עוד משחק ולזרים של מכבי זה סתם עוד מטרד לפני המשחק החשוב ביורוליג...

האליפות לא מונחת על שום ריצפה ותפסיקו עם ההגזמות , גם הזרים יודעים שמשחק על תואר זה משהו אחר ממשחק רגיל ואפילו מדרבי (שרובם לא מבינים בכלל מה זה...) , בטח ובטח כשמדובר בשני משחקים...
חבל שרייס לא שיחק כי אז היה לכם הרבה יותר קל לתרץ את ההפסד , עכשיו צריך להסביר איך מכבי מפסידה גם עם נעימי שהוא בשתי דרגות יותר טוב מרייס....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2013, 08:27

צפריר, האליפות לא רק שמונחת על הרצפה אלא שכרגע מכבי אפילו לא פייבוריטית לקחת אותה. אפשר לתרץ במנטליות משחק אחד או שניים רעים בליגה, אבל בטח לא חמישה כאלה מתוכם שלושה הפסדים ושני נצחונות ביתיים עם הרבה מזל. בטח שאי אפשר לתרץ במנטליות חמישה משחקים בהם כבי לא מגיעה לשמונים נקודות ותבוסה נגד קבוצה עם תקציב של מיליון דולר. פשוט מדובר בקבוצה בינונית ובמועדון שאיבד את הכבוד העצמי שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 נובמבר 2013, 09:24

צפריר, התירוצים שאתה מחפש לקבוצה עצובים בערך באותה המידה כמו התירוצים של בלאט.

אין כאן לקיחת אחריות משום גורם. אף אחד לא בא ואומר - א, ב, ג לא נעשה כראוי וזאת הסיבה לכך שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. לכן כארגון ששואף למצויינות בלתי מתפשרת,
אנחנו מתכוונים לעשות ד, ה, ו בשביל להשתפר והמבחן שלנו יהיה ז, ח, ט.
כך נוהג ארגון מקצועי ורציני.

המכבי הזאת זה פשוט ארגון בדמותו ובצלמו של דני פדרמן. פרווה, מחפש תמיד תירוצים ולהפיל את האחריות על מישהו אחר, וכמובן כמובן - לחלוטין לא מקצועי.
לבלאט מסתבר נוח מאוד בנישה הזאת (וזה משהו שלא הכרתי ממנו - חשבתי שהוא איש שלא מתפשר על בינוניות ותירוצים), והוא זה שבעצם מדברר אותה לתקשורת ולאוהדים, וזה עצוב מאוד.

לגבי האליפות - אני לא מבין איך עוד אפשר להגיד שהאליפות לא פתוחה. האם לא איבדנו 3 אליפויות בשנים האחרונות? האם למכבי יש איזשהו יתרון מוחלט ובלתי ניתן לגישור על קבוצות הליגה?
האם אין קבוצות ישראליות ומאמנים ישראלים שיודעים בדיוק איך להוציא את מכבי מהפוקוס, להציק לה ולקחת בסוף את המשחק?

ועוד משהו - כל מי שאומר ש"במשחקים המשמעותיים זה לא יהיה ככה", "כולם יודעים את משמעות האליפות" וקלישאות דומות, פשוט מרמה. אתה לא יכול לבוא ופתאום להקפיץ את הרמה שלך במשחק אחד ספציפי. זה לא עובד ככה.
זה כמו להגיד שתלמיד של 80 יבוא לבגרות ויוציא שם 100, כי הוא יודע שזה המבחן החשוב. זה לא עובד ככה. אפילו הקבוצה של צביקה שהגיעה לגמר היורוליג, לא יידעה לעשות את הסוויץ' בליגה,
והפסידה 10 משחקים באותה עונה, כולל את משחק האליפות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2013, 09:56

jol9 כתב:צפריר, התירוצים שאתה מחפש לקבוצה עצובים בערך באותה המידה כמו התירוצים של בלאט.

אין כאן לקיחת אחריות משום גורם. אף אחד לא בא ואומר - א, ב, ג לא נעשה כראוי וזאת הסיבה לכך שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים. לכן כארגון ששואף למצויינות בלתי מתפשרת,
אנחנו מתכוונים לעשות ד, ה, ו בשביל להשתפר והמבחן שלנו יהיה ז, ח, ט.
כך נוהג ארגון מקצועי ורציני.

המכבי הזאת זה פשוט ארגון בדמותו ובצלמו של דני פדרמן. פרווה, מחפש תמיד תירוצים ולהפיל את האחריות על מישהו אחר, וכמובן כמובן - לחלוטין לא מקצועי.
לבלאט מסתבר נוח מאוד בנישה הזאת (וזה משהו שלא הכרתי ממנו - חשבתי שהוא איש שלא מתפשר על בינוניות ותירוצים), והוא זה שבעצם מדברר אותה לתקשורת ולאוהדים, וזה עצוב מאוד.

לגבי האליפות - אני לא מבין איך עוד אפשר להגיד שהאליפות לא פתוחה. האם לא איבדנו 3 אליפויות בשנים האחרונות? האם למכבי יש איזשהו יתרון מוחלט ובלתי ניתן לגישור על קבוצות הליגה?
האם אין קבוצות ישראליות ומאמנים ישראלים שיודעים בדיוק איך להוציא את מכבי מהפוקוס, להציק לה ולקחת בסוף את המשחק?

ועוד משהו - כל מי שאומר ש"במשחקים המשמעותיים זה לא יהיה ככה", "כולם יודעים את משמעות האליפות" וקלישאות דומות, פשוט מרמה. אתה לא יכול לבוא ופתאום להקפיץ את הרמה שלך במשחק אחד ספציפי. זה לא עובד ככה.
זה כמו להגיד שתלמיד של 80 יבוא לבגרות ויוציא שם 100, כי הוא יודע שזה המבחן החשוב. זה לא עובד ככה. אפילו הקבוצה של צביקה שהגיעה לגמר היורוליג, לא יידעה לעשות את הסוויץ' בליגה,
והפסידה 10 משחקים באותה עונה, כולל את משחק האליפות.

איבדנו אליפות בשיטת משחק גמר בודד . בשיטה החדשה אין סיכוי שנפסיד אליפות ואתה יכול לצטט אותי בסוף העונה .
למכבי יש יתרון מקצועי בכל עמדה במגרש רק שבשלב המוקדם הזה זה לא בא לידי ביטוי , אבל אני בטוח שבהמשך מכבי תחזור לדרוס בליגה (גם ברגע שיתגבש סגל אחיד לליגה...) , אין מה להשוות את הקבוצה הזאת למה שהיה אם צביקה או פיני או אפילו בשנה שעברה פשוט כי השיטה השתנתה ...גם אם מכבי תפסיד בחוץ , היא תדרוס בבית ...
רואים בברור ששחקנים שמתאבדים במשחקי יורוליג פשוט לא מתאמצים במשחקי ליגה , זה מאוד מרגיז ואפילו פוגע בדעה שלי לגבי כמה שחקנים על חוסר מקצועיות (או שאולי הם השפויים ואנחנו לא ? ) אבל בהחלט לא מעיד על היכולת האמיתי של הקבוצה הזאת...

אנשים יוצאים פה בהצהרות שזה נשמע קצת הזוי לפעמים (מכבי תלחם על הירידה....) , בכל זאת מדובר במכבי , שמובילה את הבית שלה ביורוליג....יכול להיות שהשחקנים שיש היום במכבי לא רגילים או לא כשירים עדיין לשחק 2-3 משחקים בשבוע אבל ברגע שהעסק יתייצב נראה קבוצה אחרת לגמרי בליגה...
אני ממש לא מודאג (אלא רק כועס על הזילזול כרגע...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי dod » 19 נובמבר 2013, 10:06

yzafrir כתב:אנשים יוצאים פה בהצהרות שזה נשמע קצת הזוי לפעמים (מכבי תלחם על הירידה....) , בכל זאת מדובר במכבי , שמובילה את הבית שלה ביורוליג....יכול להיות שהשחקנים שיש היום במכבי לא רגילים או לא כשירים עדיין לשחק 2-3 משחקים בשבוע אבל ברגע שהעסק יתייצב נראה קבוצה אחרת לגמרי בליגה...
אני ממש לא מודאג (אלא רק כועס על הזילזול כרגע...)

מתי אתה מצפה שהעסק יתיצב?
עוד לא קלטת שלמכבי אין יתרון משמעותי על קבוצות הליגה?
מתוך 7 משחקים עד עכשיו הפסדת ב-3 וניצחת במזל עוד 2. זה לא "זלזול חד פעמי", "חוסר מוכנות", "עייפות". בסך הכל מכבי לא טובה משמעותית מכמה קבוצות בליגה בגלל רמת שחקניה (ולצערי גם מאמניה) ולא בגלל שום תירוץ אחר.
dod

הודעהעל ידי מני » 19 נובמבר 2013, 10:24

נמאס כבר מכל התירוצים של בלאט עיפות,טיסות, השחקן הזה חסר והשני חולה ,החוק הרוסי ,לא באנו מוכנים, לא באנו מרוכזים...
קח את מכבי כמו שהיא היום עם ארז היה המאמן הינו מנצחים אתמול בעשרים הפרש, הכל אשם המאמן ההכנה שלו סופר לקויה קבוצה רדומה שעושה תרגיל אחד בקושי, כל הליגה שמרה על הפועל איזורית והצליחה רק בלאט החכם אפילו לא ניסה.
מאמן שיש לו 3 עוזרים ומנהל קבוצה עם ידע רב ולא מצליח למצוא את הפתרונות לבעיות של הקבוצה ,ריבאונד הגנה - לאורך כל העונה פגום ,לא עוברים את ה-70 נקודות כי אין התקפות מתפרצות, אותו תרגיל ואותה שיטת שמירה של חילוף אוטומטי, אתה לא רואה שהוא מנסה דברים חדשים מנסה להבין ומשנה בהתאם למה שמציב מולו המאמן מנגד, בנה קבוצה לרוחב ללא איזון ,הורג שחקנים (מדלי ומורן רוט-שנה שעברה,טיוס,לאנסברג) תן להם לרוץ גם אם הם טועים ,איפה טיוס שהיה תותח בליגה ובאירופה שחקן עם אנרגיות עצומות (אמרו אפילו שהוא דומה להנדריקס) נראה כבוי ללא חשק לשחק, הוא לא נותן לי את הביטחון.
מאמן מלחיץ ולחוץ,נמאס כבר ,פדרמן תתעורר מספיק לחשוב על הכסף שבלאט יקבל אם תפטר אותו ותתחיל לחשוב על הקבוצה ומה טוב לה!!!
נערך לאחרונה על ידי מני בתאריך 19 נובמבר 2013, 16:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי מני » 19 נובמבר 2013, 10:35

ככה הופכים אימפריה לסתם עוד קבוצה: סיכום הדרבי התל אביבי

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2695967
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 נובמבר 2013, 12:29

בוקר טוב
מה שלומכם?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2013, 12:43

החציל האצטקי כתב:בוקר טוב
מה שלומכם?

מעולם לא היה טוב יותר...

מה שאנשים לא מבינים כאן הוא שאתמול לא היה משחק רגיל - לא מבחינת ההכנה של הקבוצה למשחק (ולא יעזור מה שיאמרו, זה לא משחק רגיל), לא מבחינת החשיבות של נצחון או הפסד וגם לא מבחינת האוהדים. אם זה לא נחשב בעיני אנשים כאן כ"משחק רציני" אז אני לא יודע מה כן. שימו לב - מכבי הובסה אתמול בידי הקבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגה (תקציב של 1/20 מזה של מכבי). פשוט עצוב. ואחרי זה מתפלאים שהחיבור בין האוהדים לקבוצה רופף. את הבעלים של מכבי מעניין היום רק הכסף, כלומר עלייה לטופ 16. כל היתר לא רלוונטי - לא הכבוד, לא הסמל ולא שום דבר אחר. העיקר שיהיו הכנסות והעיקר שלא יצטרכו להכניס את היד לכיס. כל היתר לא רלוונטי ולצערי זה סימן נוסף להתדרדרות של הקבוצה ולרמיסת המותג שמזרחי בנה במשך 40 שנה.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2013, 13:13

מני כתב:ככה הופכים אימפריה לסתם עוד קבוצה: סיכום הדרבי התל אביבי

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2695967

הפעם כתבה מטעת לחלוטין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2013, 13:21

yzafrir כתב:איבדנו אליפות בשיטת משחק גמר בודד . בשיטה החדשה אין סיכוי שנפסיד אליפות ואתה יכול לצטט אותי בסוף העונה

השיטה העונה כוללת גמר של בית חוץ.
זה אומנם עדיף על משחק אחד בודד, אבל עדיין לא מדובר בסדרה.
אז בוא נניח שמכבי תגיע לגמר מול חיפה למשל. כמו איך שאנחנו נראים בליגה, אני מוכנה להמר שיש מצב שחיפה תסיים לפנינו בטבלה.
ובוא נניח שאת המשחק הראשון בנוקיה מכבי מצליחה לקחת במשחק קשה ובהפרש של 5-7 נק', מה גורם לך לחשוב שאת המשחק בחיפה לא נפסיד בנקודה יותר?
הרי שנה שעברה הפסדנו להם את האליפות בחיפה ב-7 הפרש, אז למה זה לא יכול לקרות גם העונה??
אז אומנם השנה זה כבר לא משחק אחד, זה 2, אבל אלא אם כן המשחק הראשון נגמר בתבוסה בהפרש עצום, אין הבדל גדול בין זה לבין משחק אחד.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2013, 13:28

קודי כתב:11. הדבר הכי מדהים הוא שמכבי הובסה (כל הרבע האחרון היה גארבג' טיים) נגד קבוצה עם תקציב שהוא בגובה המשכורת של דווין סמית'. זה לא קרה נגד קבוצת הכוכבים של הפועל בקדנציה הקודמת של אדלשטיין וגם לא נגד הפועל ירושלים בימיה הגדולים אלא נגד אחת הקבוצות עם התקציב הנמוך ביותר בליגה. פשוט בושה.

שכחת שקבוצת העל של שאראס ופארקר הובסה באוסישקין ב-25 הפרש??
לא שאני משווה חלילה.... :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי dod » 19 נובמבר 2013, 13:58

חנו'ש כתב:
קודי כתב:11. הדבר הכי מדהים הוא שמכבי הובסה (כל הרבע האחרון היה גארבג' טיים) נגד קבוצה עם תקציב שהוא בגובה המשכורת של דווין סמית'. זה לא קרה נגד קבוצת הכוכבים של הפועל בקדנציה הקודמת של אדלשטיין וגם לא נגד הפועל ירושלים בימיה הגדולים אלא נגד אחת הקבוצות עם התקציב הנמוך ביותר בליגה. פשוט בושה.

הוא התכוון שהפעם זה קרה נגד קבוצה חלשה בניגוד לפעמים הקודמות שזה (אכן) קרה נגד קבוצות חזקות יותר.
dod

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2013, 14:02

dod כתב:
חנו'ש כתב:

הוא התכוון שהפעם זה קרה נגד קבוצה חלשה בניגוד לפעמים הקודמות שזה (אכן) קרה נגד קבוצות חזקות יותר.

נכון.... :blush1
טוב, אז זה קרה גם שנה שעברה...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי dod » 19 נובמבר 2013, 14:14

חנו'ש כתב:נכון....
טוב, אז זה קרה גם שנה שעברה...

שנה שעברה זו נחשבה סנסציה אבל השנה הבושה יותר גדולה בגלל הבדלי היכולת (הפועל היו טובים מאיתנו בשתי דרגות)
dod

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים