docariel כתב:זה ממש מזכיר לי כששרף החליף את קטש, מכבי אז לא עשתה חילופים מיוחדים, פשוט שינתה גישה, הלוואי וזה יקרה בקרוב.
אתה מקווה ששרף יחליף את בלאט?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
docariel כתב:זה ממש מזכיר לי כששרף החליף את קטש, מכבי אז לא עשתה חילופים מיוחדים, פשוט שינתה גישה, הלוואי וזה יקרה בקרוב.
0ved1212 כתב:לא שרף אלה פיני
0ved1212 כתב:פיני מת לחזור אם רק פדרמן מטלפן אילב הוא ישר בא חסר לו האימון אפילו בחצי מליון הוא מגיע
קודי כתב:במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.
קודי כתב:במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.
rc4991 כתב:קודי כתב:במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.
כשחקן או מאמן?
בשני המצבים מדובר בתסריט הזוי למרות שמעניין אותי לראות את וויצ'יץ' כמאמן
במעריב מדברים הבוקר על כך שאחד הפתרונות האפשריים הוא (תשבו טוב) החזרת ניקולה למגרש... הזוי ועצוב, אבל מאחר שבכל מקרה הבעלים לא ירצו להוציא כסף אז לא אתפלא אם יחזירו גם את גודס ואלון שטיין לסגל.
שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.
חנו'ש כתב:שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.
מה לגבי להעיף את טווידילדי וטווידילדם (המכונים גם רייס והיקמן) ולהביא במקום רכז אחד ו-4 אחד שיהיה בעיקר שחקן הגנה רצחני ומשאבת ריבאונד (גם אם ינגר קצת בהתקפה).
מכיוון שזה כבר לא יקרה השנה, לפחות שיעשו את זה בעונה הבאה.
שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.
felix_r כתב:שחף כתב:אני חושב שאולי אפילו לפני רכז(כי אינגלס בכושר ממלא את התפקיד הזה בחלק מהזמן) מכבי פשוט חייבת מספר 4 נורמלי שיכול לקחת ריבאונד. אין היום אחד כזה בקבוצה. השכונה מתחת לסל חוזרת משחק אחרי משחק.
מה באמת?? לא יכול להיות! הרי יש לנו את סמית' (196 ס"מ)!
זה בסדר. אני יודע, שלדברים שאני אומר לוקח זמן לחלחל.
מהתחלה האנשים קוראים לדברי "שטויות", אבל אחרי זמן מה השטויות האלה הופכות לאמת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים