המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?
מצד שני, מתי פעם אחרונה מישהו עשה את זה בעולם הספורט? נראה לי שזה שייך לעבר... היום הכסף מדבר.
בגדול, דייויד לא צריך לעמוד על הקווים במשחק הבא. לא משנה איך זה יקרה...
חנו'ש כתב:jol9 כתב:תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?
מצד שני, מתי פעם אחרונה מישהו עשה את זה בעולם הספורט? נראה לי שזה שייך לעבר... היום הכסף מדבר.
הבעיה היא שאחרי שבלאט יעזוב, גודס ששותף לכישלון הזה לא פחות, יחליף אותו אז מה עשינו בזה??
חנו'ש כתב:jol9 כתב:תגידו, מה לגבי הרעיון המהפכני, שאדם שמרגיש שהוא לא מצליח בעבודה שלו, יעזוב מרצונו?
הבעיה היא שאחרי שבלאט יעזוב, גודס ששותף לכישלון הזה לא פחות, יחליף אותו אז מה עשינו בזה??
מכביסט29 כתב:בלאט אתה פשוט ביזיון. 0 צברים על המגרש היום.. היו זמנים שזה בכלל לא היה מפריע לי (אני בעד שהטב ביותר ישחק בלי להסתכל על דרכונים) אבל דווקא הערב ששני ה״רכזים״ שלך (היקמן את רייס) ניגרו את המגרש 40 דקות והרכז הישראלי היחיד שלך נפצע, לא מצאת אפילו חצי שנייה ליובל נעימי??? ש-ע-ר-ו-ר-י-י-ה!!!
אין עד מילים.
שמואל1 כתב:אחד מחברי ההנהלה על בלאט: "לא יכול לראות אותו"
מכבי ת"א במשבר, בהנהלה יש כבר מי שרוצה לראות את המאמן מפוטר. בלאט: "אנחנו בהחלט קצת חסרי ביטחון כרגע"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2696968
LIAV10 כתב:מכביסט29 כתב:בלאט אתה פשוט ביזיון. 0 צברים על המגרש היום.. היו זמנים שזה בכלל לא היה מפריע לי (אני בעד שהטב ביותר ישחק בלי להסתכל על דרכונים) אבל דווקא הערב ששני ה״רכזים״ שלך (היקמן את רייס) ניגרו את המגרש 40 דקות והרכז הישראלי היחיד שלך נפצע, לא מצאת אפילו חצי שנייה ליובל נעימי??? ש-ע-ר-ו-ר-י-י-ה!!!
אין עד מילים.
אתה בזיון, ״צברים״, גזען, אתה מוזמן ללכת לראות את הצברים בירושלים, בעצמך כבר אמרת שאתה כבר לא אוהד את הקבוצה הזאת.
שהצברים קודם ינצחו פעמיים באליפות אירופה.
LIAV10 כתב:נעימי לא היה מנהל משחק אפילו בירושלים, הוא קלעי שיכול להוביל כדור, הוא לא היה מסתדר לא עם הפיזיות של הוארטל ולא עם האתלטיות של הודג׳.
LIAV10 כתב:נעימי לא היה מנהל משחק אפילו בירושלים, הוא קלעי שיכול להוביל כדור, הוא לא היה מסתדר לא עם הפיזיות של הוארטל ולא עם האתלטיות של הודג׳.
חנו'ש כתב:קדימה פליקס, תוציא את 2 המילים האלה מהפה שאתה כבר מלא זמן מת להגיד....
felix_r כתב:אני לא מאמין! חבורה של שונאי בלאט שכמוכם!
מאמן דגול!
החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
לבעוט לו בתחת עכשיו, ואז לבכות שאין לנו מאמן ברמה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־55 אורחים