דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:22

החציל האצטקי כתב:אבל מה הפתרון?
לבעוט לו בתחת עכשיו, ואז לבכות שאין לנו מאמן ברמה?

אבל ביכולת הניהול של בלאט בשנים האחרונות, אי אפשר לקרוא לו מאמן ברמה
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:23

LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
לפיזיות אין קשר בכדורסל, באמת יוני? הבנאדם שוקל איזה 10+ קילו יותר, הרבה יותר פיזי.
קשה להתייחס ברצינות לשחקן שלא הרשים גם ביורוקאפ.

ודרך אגב ״מנסה לקחת את הפוזיציה של החיובי״ זה שטויות, זה שאני תוקף את כל ה״אני כבר לא אוהד מכבי״ לא עושה אותי לחיובי, אני ההפך הגמור, צריך להעיף מפה את רייס והפדרמנים ולהביא רכז.

אבל אתה מדבר כאן בסיסמאות, כמו אלה של שחף לגבי רוט. אם מה שאתה אומר היה נכון, אז איך זה שטפירו האיטי והמגושם, היה עושה צחוק מרכזים אירופאים גדולים באליפויות
אירופה למשל?
אני לא אומר שנעימי היה צריך לשחק 30 דקות. אבל בטח שהוא היה צריך לפחות לעלות לאיזה 5 דקות בחצי הראשון, בשביל לראות לאן זה הולך. זה לא שהוא היה צריך לשמור על כריס פול,
וזה לא שהוא היה עושה עבודה פחות טובה על הגארדים של ויטוריה מאשר שני הדגנרטים שהיו על הפרקט כ"כ הרבה זמן היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:24

MTA2311 כתב:

אז להשאיר אותו פה ולבכות שאין לנו מאמן ברמה?

לפחות יש נושא אחד שאנחנו מסכימים לגביו ;) , אבל אל תחשוש אני עוד מעט עומד "להיכנס" באהובך סופו :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 01:26

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

אז להשאיר אותו פה ולבכות שאין לנו מאמן ברמה?

לפחות יש נושא אחד שאנחנו מסכימים לגביו ;) , אבל אל תחשוש אני עוד מעט עומד "להיכנס" באהובך סופו :)

אתה מוזמן לנסות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 01:28

סבבה! בואו נעיף את בלאט!
תביאו שם אחד של מאמן שבאמת יכול לסחוב את מכבי הזאת, לעשות שינוי חיובי, ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה וטובה.
בלי ישראלים, עם שני דבילים כמו היקמן ורייס ועם קונספט של קבוצת-סמול-פורוורדים כל מאמן יגיע רחוק.

בלאט אשם- הוא בנה. השאלה, מי יאכל את החרא הזה, וגם יצליח לעשות ממנו משהו יותר טוב?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 01:29

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:יוני, ממש לא מנסה להיות חיובי, היקמן היום במשחק אולי הכי רע שלו אי פעם במכבי, רייס היה מזעזע כהרגלו, אני עדיין לא רואה איפה נעימי יכל להשתלב, הוא לא ברצה, אני מבין שהוא לבן וזה עושה לכם קשר אסוצייאטיבי שהוא כנראה יותר מסודר וזה לא נכון.
לפיזיות אין קשר בכדורסל, באמת יוני? הבנאדם שוקל איזה 10+ קילו יותר, הרבה יותר פיזי.

ודרך אגב ״מנסה לקחת את הפוזיציה של החיובי״ זה שטויות, זה שאני תוקף את כל ה״אני כבר לא אוהד מכבי״ לא עושה אותי לחיובי, אני ההפך הגמור, צריך להעיף מפה את רייס והפדרמנים ולהביא רכז.

אבל אתה מדבר כאן בסיסמאות, כמו אלה של שחף לגבי רוט. אם מה שאתה אומר היה נכון, אז איך זה שטפירו האיטי והמגושם, היה עושה צחוק מרכזים אירופאים גדולים באליפויות
אירופה למשל?
אני לא אומר שנעימי היה צריך לשחק 30 דקות. אבל בטח שהוא היה צריך לפחות לעלות לאיזה 5 דקות בחצי הראשון, בשביל לראות לאן זה הולך. זה לא שהוא היה צריך לשמור על כריס פול,
וזה לא שהוא היה עושה עבודה פחות טובה על הגארדים של ויטוריה מאשר שני הדגנרטים שהיו על הפרקט כ"כ הרבה זמן היום.

ואני אוסיף ואומר: יותר מסודר כי הוא לבן? נו, באמת. הוא אשם בצבע עורו כשהיקמן ורייס שחקנים מסריחים ומפוזרים? ואגב לא הרשים ביורוקאפ, אם אני זוכר נכון לנעימי הייתה עונה בכלל לא רעה ברוסיה, לצורך השוואה טובה בהרבה מזו של הלפרין. לא מבין מה אתה מחפש את השלילי בנעימי, כששתי האופציות השניות גרמו לי הערב לדפוק את הראש בקיר כמה פעמים.
er79

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2013, 01:30

החציל האצטקי כתב:סבבה! בואו נעיף את בלאט!
תביאו שם אחד של מאמן שבאמת יכול לסחוב את מכבי הזאת, לעשות שינוי חיובי, ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה וטובה.
בלי ישראלים, עם שני דבילים כמו היקמן ורייס ועם קונספט של קבוצת-סמול-פורוורדים כל מאמן יגיע רחוק.

בלאט אשם- הוא בנה. השאלה, מי יאכל את החרא הזה, וגם יצליח לעשות ממנו משהו יותר טוב?

פיני או צביקה.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 01:30

er79 כתב:

פיני או צביקה.

ואז, כשהם יחרבנו?
מה אז נעשה???
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2013, 01:32

ספאחיה פוטר מציבונה לפני שבוע. סתם מחשבה לא קשורה :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:32

jol9 כתב:

אירופה למשל?

אני לא מבין דוגמאות כאלה, מה תגיד על מג׳יק שהיה בגובה של סנטר והיה הרכז הכי טוב שידע המשחק, ומה תגיד על שאראס שהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת למרות שהוא לא היה עילוי פיזי?
טפירו זה טפירו ונעימי זה נעימי, אתה לא יכול לעשות השוואה כזאת, נעימי לא בתוכניות מהרגע שאוחיון נשאר ואין שום סיבה שהוא יקבל דקות על אף המשחק הרע של היקמן ורייס.
הסיסמאות של שחף היו במקום כי גם רוט לא מתאים לרמות האלה (ואגב מתאים הרבה יותר מנעימי, הוא לפחות רכז, נעימי ממש לא)
במצב של היום כולם אשמים, קבוצות כמו הפועל ולבורל המביכות צריך לנצח בכל מקרה, עם נעימסטוקטון ובלעדיו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:33

שמע, אני לא יודע למה ההתייחסות לבלאט צריכה להיות שונה מכל מאמן אחר שמאמן בכל ענף ספורט. בלי לפרט ברגע זה אני רק אגיד שכבר כמה שנים הוא עושה עבודה רעה והקבוצה נראת רע יותר ויותר. מה היה דינו של כל מאמן אחר?
אז ימצאו מאמן אחר, שיביא רוח חדשה, דרך חדשה לפחות בחלק המקצועי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:35

התשובה היא פשוטה. גודס. פשוט בגלל שהוא שם, ובגלל שזה יזעזע את המערכת ויעשה שינוי, אבל גם בגלל שזה הדבר היחיד שיכול באמת לקרות,
כי ההנהלה הזאת לא תביא מאמן נוסף העונה.
אני גם האמת לא בטוח שיש. פיני פרשן, צביקה באיגוד - הם כבר בפנסיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 01:35

אני פשוט רווי חרא, מתנצל.
ספאחיה, קטש, שרף, אפי, פיני- כולם גרמו לי להקיא. עכשיו גם דייויד.

לאן נגיע?
לגודס? שמיר? פרנקו?
אני פשוט רואה את אותו עתיד של לופ מסריח ומחורבן
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:36

החציל האצטקי כתב:אני פשוט רווי חרא, מתנצל.
ספאחיה, קטש, שרף, אפי, פיני- כולם גרמו לי להקיא. עכשיו גם דייויד.

לאן נגיע?
לגודס? שמיר? פרנקו?
אני פשוט רואה את אותו עתיד של לופ מסריח ומחורבן

לי המסקנה מאוד ברורה.
מה קרה בדיוק כשהגיע המאמן הראשון שציינת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:38

טוב אם כך, נשאר עם בלאט לעוד כמה שנים יפות..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:39

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

אירופה למשל?

אני לא מבין דוגמאות כאלה, מה תגיד על מג׳יק שהיה בגובה של סנטר והיה הרכז הכי טוב שידע המשחק, ומה תגיד על שאראס שהיה אחד הרכזים הטובים ביבשת למרות שהוא לא היה עילוי פיזי?
טפירו זה טפירו ונעימי זה נעימי, אתה לא יכול לעשות השוואה כזאת, נעימי לא בתוכניות מהרגע שאוחיון נשאר ואין שום סיבה שהוא יקבל דקות על אף המשחק הרע של היקמן ורייס.
הסיסמאות של שחף היו במקום כי גם רוט לא מתאים לרמות האלה (ואגב מתאים הרבה יותר מנעימי, הוא לפחות רכז, נעימי ממש לא)
במצב של היום כולם אשמים, קבוצות כמו הפועל ולבורל המביכות צריך לנצח בכל מקרה, עם נעימסטוקטון ובלעדיו.

אף אחד כאן לא הפך את נעימי לסטוקטון, ובכל זאת, הוא מרכז משחק טוב בהרבה מהיקמן או מרייס, בדיוק כמו שאתה, אני וגם יובל ופליקס הקשישים טובים יותר, פשוט כי פחות
טוב מהם לא נולד. הכי קל להגיד - הוא לא יכול להתמודד. אבל הוא לא קיבל אפילו דקה אחת ביורוליג, אז איך אפשר לדעת?

אותו רוט, שלטענתך לא מסוגל להתמודד מול קבוצות יורוליג, התמודד יפה מאוד מול מכבי לא מעט פעמים. גוני יזרעאלי תפר איזה 30 נקודות על הראש של אוחיון והיקמן במחזור הראשון,
ורק לפני כמה ימים, לימונד שנזרק ממכבי לפני כמה עונות, גרם לכל הגארדים של מכבי להיראות כמו יריב יצקן בשנות הדמדומים שלו.

אני לא קונה את הסיסמאות האלה, גם אם יש בהן הגיון, במיוחד כשמדברים על משחק אחד ספציפי, שבו כל דבר יכול לקרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 22 נובמבר 2013, 01:41

יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.

בניגוד למה שחושבים, (הנהלה וכ') לדעתי זו הנטיה של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
הוא זה שאמור בעזרת הלוח שלו לחבר אנשים לקבוצה לוחמת ומנצחת.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.
גיא

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 01:43

גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.

ופה לדעתי האחריות של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.
וזה לא ממש מצליח לו. זה כמעט אף פעם לא הצליח לו. אתה כן צריך סטארים, אתה כן צריך שחקני נשמה. ולא להיות בקונטרול כל הזמן.
את הדבר הזה אנשים כמו קטש וגודס מבינים את זה יותר ממנו. בלאט פשוט קיצוני באספקט הזה.

אני יודע שלי יש שחקנים שאני לא סובל, וזה כבר שנה שניה ברציפות.
אוהב? לא. מחבב - סמית', ג'יימס ואינגלס, ואולי קצת את אוחיון, אבל ממש מתנדנד (כמו היכולת של יוגב).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 01:44

גיא כתב:יש לי שאלה אליכם: יש לכם שחקן שאתם באמת אוהבים במכבי כרגע? אולי זה בלו וג'יימס ? לי יש די בעיה לענות על זה בחיוב.

בניגוד למה שחושבים, (הנהלה וכ') לדעתי זו הנטיה של בלאט. הוא מאמן שמאמין שאם הוא יאסוף חבורת מקצוענים שיודעים לבצע פעולות, הוא זה שיחבר אותם לתוצאה מוצלחת. כלומר מבחינתו הוא הכוכב.

אני מסכים איתך לגמרי בנקודה הזו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2013, 01:45

די יוני, כל הדוגמאות של הגונים יזרעאלים לממינהם מגוכחות (מקבל את לימונד שתמיד חשבתי שהוא מתאים), תמיד היו שחקנים שדפקו הצגות נגד מכבי, זה ממש לא עושים אותם לשווים יורוליג אלא למתאימים לליגה הישראלית וטובים בה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, cifkcv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל, מרסר ו־48 אורחים