המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.
jol9 כתב:toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.
בשנה האחרונה לא בשנים האחרונות. השנה שלפני זה היתה בסדר גמור, במיוחד בהתחשב בנסיבות (שחקנים מרכזיים שבאו והלכו, שלוש מסגרות וכו') והשנה הראשונה שלו היתה מעולה.
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.
בשנה האחרונה לא בשנים האחרונות. השנה שלפני זה היתה בסדר גמור, במיוחד בהתחשב בנסיבות (שחקנים מרכזיים שבאו והלכו, שלוש מסגרות וכו') והשנה הראשונה שלו היתה מעולה.
טעות. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים התחלתי לראות שהכדורסל של בלאט הוא משעמם ולא זורם.
אני למשל טענתי בעונה שעברה שהוא נכשל והתווכחתי עם כמה מכם. במקרה הזה פשוט לקח לחלק מכם לראות מה שחלק אחר ראה לפני כן.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:המאמן הזה לא צריך להישאר כאן עוד שניה. הוא לא היה צריך להיות כאן גם בעונה הנוכחית, אבל בגלל עוד החלטה מבריקה של ההנהלה שכל מה שיש להם בראש זה כסף אז מאמן שעושה עבודה רעה בשנים האחרונות ושהם עצמם לא מסתדרים איתו נשאר כאן.
טעות. גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים התחלתי לראות שהכדורסל של בלאט הוא משעמם ולא זורם.
אני למשל טענתי בעונה שעברה שהוא נכשל והתווכחתי עם כמה מכם. במקרה הזה פשוט לקח לחלק מכם לראות מה שחלק אחר ראה לפני כן.
זה לא נכון. הכדורסל אולי לא היה מדהים, אבל הקבוצה עשתה את העבודה. לקחה אליפות וגביע די בקלות, והיתה רחוקה נקודה מהפיינל פור.
הבעיה באמת התחילה בעונה שעברה, וכולם ראו ודיברו על זה, אבל באופן מוצדק והגיוני רוב האש הופנתה להנהלה, אבל אני זוכר גם לא מעט גולשים (כולל אותי)
שטענו שלבלאט לא היתה עונה טובה, אבל זה לא אומר שהוא מקור הבעיות ושהוא צריך ללכת הביתה.
העונה זה כבר המשך ישיר ליכולת הלא טובה, וברור כבר שיש בעיה מקצועית.
יוסי22 כתב:מי קבע שמוסכם שהקבוצה הזו בינונית ?
לדעתי זו קבוצה טובה שכרגע סובלת מחולשה של סמית ואינגלס שהם שני שחקני המפתח, כתוצאה מזה גם סופו שנידון מהמשחק שלהם נפגע ואנחנו נגררים לכדורסל מכוער של אחד על אחד עם היקמן ורייס .
לדעתי זו קבוצה טובה שכרגע סובלת מחולשה של סמית ואינגלס שהם שני שחקני המפתח, כתוצאה מזה גם סופו שנידון מהמשחק שלהם נפגע ואנחנו נגררים לכדורסל מכוער של אחד על אחד עם היקמן ורייס .
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מי קבע שמוסכם שהקבוצה הזו בינונית ?
הקבוצה הזו שיחקה 13 משחקים רשמיים. המאזן שלה הוא כרגע 8 - 5. אני לא זוכר את מכבי עם מאזן כל כך גרוע ב- 30 השנים האחרונות. זה די חסר תקדים.
אחרי 13 משחקים זה כבר לא חולשה. זו המציאות.
MTA2311 כתב:אז אולי דווקא הדור הוותיק בהנהלה הוא הבעיה שלנו?![]()
גלדסטון טוען שהדור הצעיר בעד לחתוך את בלאט, אבל הותיקים עדיין מאמינים בו.
בלי קשר, אני לא מבין למה צריך לחכות למשחק מול אילת. ניצחון ב20 הפרש ישנה משהו? המאמן הזה נכשל(עוד לפני העונה הנוכחית), והוא צריך ללכת הביתה. באמת שזה המינימום שמגיע לאוהדים של הקבוצה הזאת.
jol9 כתב:אני מאמין שב93 המאזן היה יותר גרוע...
רק שאז אפילו היתה סיבה אמיתית לחולשה והיא במקרה הרצועה הצולבת בברך של המאמן המיועד הבא שלנו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל ו־55 אורחים