מכבי צריכה זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי צריכה זעזוע

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 12:10

Roni1 כתב:לא אמרתי שעל בלאט אין שום אחריות
הוא מאמן טוב, אבל כמו שכתב האוזמן, סביבת העבודה שלו בלתי אפשרית, הנהלה שחותרת תחתיו וכו׳
הוא זה שצריך ללכת עכשיו רק כדי לזעזע את המערכת, אבל זה לא מה שיציל את העונה הנוכחית או את הבאות אחריה.

מסכים. בכל זאת, משהו שיקרה עכשיו יקרב את השלב הבא. אחרי שהמאמן יילך, השחקנים וההנהלה יהיו תחת ביקורת חדה יותר, ולא יוכלו להסתתר יותר מאחורי בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 12:19

Roni1 כתב:לא אמרתי שעל בלאט אין שום אחריות
הוא מאמן טוב, אבל כמו שכתב האוזמן, סביבת העבודה שלו בלתי אפשרית, הנהלה שחותרת תחתיו וכו׳
הוא זה שצריך ללכת עכשיו רק כדי לזעזע את המערכת, אבל זה לא מה שיציל את העונה הנוכחית או את הבאות אחריה.

האוזמן גם כתב שבלאט נכשל מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 נובמבר 2013, 12:55

MTA2311 כתב:
בלאט אחראי ראשי לאיך שהחבורה שלו נראית. וכפי שכתבנו בתחילה, יש מקום להניח שהפסד קרוב נוסף ישלח אותו הביתה. הבעיה היא שאם וכשזה יקרה והנמסיס של חבורת פדרמן יתאדה להם מהעיניים, הם יאלצו להתמודד מול המציאות. והמציאות היא שהם ייצרו עבור המאמן שלהם סביבת עבודה בלתי אפשרית. שהם הצליחו להתרסק עם החלטה מקצועית אחר החלטה מקצועית בשנים האחרונות. שהקונספטים הנאורים והיפים שלהם, מגובים בתאוריות אינטילגנטיות, התגלו כקשקוש מוחלט. שתחת הנסיון לייצר מכבי חדשה, מודרנית וידידותית למשתמש הם נשארו קרחים מכאן ומכאן. מכבי תל אביב מודל חורף 2013 זקוקה לרמונט כללי. ואם מכוונים את האש כלפי קבלת ההחלטות המקצועית, צריכה לקחת אחריות כל שדרת מקבלי ההחלטות המקצועית במכבי. ובתוך השדרה הרחבה הזאת, אסור לשכוח את חלקם של כל הנוגעים בדבר, כולל המנהלים המקצועיים בתואר או בפועל, מחלקת הסקאוטינג ושאר האנשים שחשבו וכנראה חושבים שהם יודעים טוב יותר מכולם. כי מסתבר שהם לא.

וואו. כל מילה.

קלע בול לנקודה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 נובמבר 2013, 15:23

ביקורת על לנדסברג וכהן: שברו את הקוד האתי
במכבי ת"א זועמים על השחקנים שיצאו למועדון בעיר אחרי ההפסד ללבוראל. וויצ'יץ': "יש כאן שחקנים שלא יודעים את מקומם ולא מבינים את החשיבות" 
http://one.co.il/Article/225778.html

אם אני לא טועה יש לכל שחקן סעיף בחוזה שאוסר לשבור את הקוד האתי. יכול להיות שיש כאן הזדמנות להשתחרר מהחוזה של כהן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 22 נובמבר 2013, 15:58

שמואל1 כתב:ביקורת על לנדסברג וכהן: שברו את הקוד האתי
במכבי ת"א זועמים על השחקנים שיצאו למועדון בעיר אחרי ההפסד ללבוראל. וויצ'יץ': "יש כאן שחקנים שלא יודעים את מקומם ולא מבינים את החשיבות" 

אם אני לא טועה יש לכל שחקן סעיף בחוזה שאוסר לשבור את הקוד האתי. יכול להיות שיש כאן הזדמנות להשתחרר מהחוזה של כהן.

מה רוצים מכהן? זה לגיטימי שהוא יצא לחגוג את העבודה שהוא לא היה חלק מהתצוגה הבזיונית של ליל אמש... ;)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2013, 16:07

http://www.israelhayom.co.il/article/134997
וייסברג בדרך כלל אמין
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 16:13

החציל האצטקי כתב:http://www.israelhayom.co.il/article/134997
וייסברג בדרך כלל אמין

עכשיו מבינים למה הביאו את וויצ'יץ'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 22 נובמבר 2013, 16:38

נראה לי שימנו את גודס עד סוף העונה ובעונה הבאה

יחזירו את פני בטענה שגודס לא מספיק טוב
0ved1212

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2013, 08:01

התחושה שלי היא שימשיכו להתעלל בבלאט, לרמוז שרוצים לפטר אותו ולא לתת לו גיבוי עוד כמה שבועות, בתקווה שהוא יעזוב מרצונו. אבל מאחר שבלאט הוא עקשן אני לא רואה אותו נשבר ומוותר על השכר שמגיע לו. הבעיה היותר גדולה היא שכל יום של חוסר ודאות גורם לנזק גדול לקבוצה, אשר אם תמשיך כך תגיע מפורקת לטופ 16. מאחר שאנו נמצאים כבר בסוף נובמבר ובעוד קצת יותר מחודש מתחילים המשחקים הקשים והחשובים, ההנהלה חייבת להכריע כבר עכשיו - האם לתת גיבוי מוחלט ומלא לבלאט, תוך הצהרה חד משמעת שהוא נשאר כאן עד סוף העונה או לחלופין להחליף אותו כבר עכשיו. מעבר לעמדת המאמן, שחייבת להיות מוכרעת כבר עכשיו, צריך מיד לאחר מכן (בעזרת המאמן שיהיה) לסגור את נושא הסגל - לשחרר את השחקנים המיותרים ולחזק את הקבוצה לפחות בעמדה אחת. לצערי, כל הסיפור הזה הוא מדע בדיוני והמנהלים הדגולים ימשיכו למרוח את הזמן בלי לקבל החלטות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2013, 08:16

קודי כתב:התחושה שלי היא שימשיכו להתעלל בבלאט, לרמוז שרוצים לפטר אותו ולא לתת לו גיבוי עוד כמה שבועות, בתקווה שהוא יעזוב מרצונו. אבל מאחר שבלאט הוא עקשן אני לא רואה אותו נשבר ומוותר על השכר שמגיע לו. הבעיה היותר גדולה היא שכל יום של חוסר ודאות גורם לנזק גדול לקבוצה, אשר אם תמשיך כך תגיע מפורקת לטופ 16. מאחר שאנו נמצאים כבר בסוף נובמבר ובעוד קצת יותר מחודש מתחילים המשחקים הקשים והחשובים, ההנהלה חייבת להכריע כבר עכשיו - האם לתת גיבוי מוחלט ומלא לבלאט, תוך הצהרה חד משמעת שהוא נשאר כאן עד סוף העונה או לחלופין להחליף אותו כבר עכשיו. מעבר לעמדת המאמן, שחייבת להיות מוכרעת כבר עכשיו, צריך מיד לאחר מכן (בעזרת המאמן שיהיה) לסגור את נושא הסגל - לשחרר את השחקנים המיותרים ולחזק את הקבוצה לפחות בעמדה אחת. לצערי, כל הסיפור הזה הוא מדע בדיוני והמנהלים הדגולים ימשיכו למרוח את הזמן בלי לקבל החלטות.

אין שום סיכוי שבלאט יוותר על הכסף ואני חושב שאפילו דני פדרמן יודע את זה.
בלאט הולך הביתה אם מכבי מפסידים מחר. גודס יחליף אותו וניקולה יעבור להיות עוזר המאמן.
לגבי הסגל, אני מניח שכהן יהיה הראשון להבעט החוצה. ביחד איתו יעזבו אחד מבין טיוס ונעימי, כנראה שהעימי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2013, 08:22

אין שום סיכוי שזו שבירה של הקוד האתי. הם יצאו לבלות אחרי משחק ולא לפניו. למן האמת, אני לא מבין מה הבעיה ולמה עושים מזה סיפור.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 נובמבר 2013, 08:32

roy1000 כתב:

אין שום סיכוי שזו שבירה של הקוד האתי. הם יצאו לבלות אחרי משחק ולא לפניו. למן האמת, אני לא מבין מה הבעיה ולמה עושים מזה סיפור.

כי ככה ההנהלה מתנערת מכל אחריות , המאמן אשם ( בין היתר זה נכון ) 2 שחקנים שלא נספרים אשמים הם צריכים לשבת בבית ולשמוע אבי ביטר ועופר לוי ולהיות בדיכאון , רק ההנהלה צחה כשלג ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2013, 08:41

roy1000 כתב:
קודי כתב:התחושה שלי היא שימשיכו להתעלל בבלאט, לרמוז שרוצים לפטר אותו ולא לתת לו גיבוי עוד כמה שבועות, בתקווה שהוא יעזוב מרצונו. אבל מאחר שבלאט הוא עקשן אני לא רואה אותו נשבר ומוותר על השכר שמגיע לו. הבעיה היותר גדולה היא שכל יום של חוסר ודאות גורם לנזק גדול לקבוצה, אשר אם תמשיך כך תגיע מפורקת לטופ 16. מאחר שאנו נמצאים כבר בסוף נובמבר ובעוד קצת יותר מחודש מתחילים המשחקים הקשים והחשובים, ההנהלה חייבת להכריע כבר עכשיו - האם לתת גיבוי מוחלט ומלא לבלאט, תוך הצהרה חד משמעת שהוא נשאר כאן עד סוף העונה או לחלופין להחליף אותו כבר עכשיו. מעבר לעמדת המאמן, שחייבת להיות מוכרעת כבר עכשיו, צריך מיד לאחר מכן (בעזרת המאמן שיהיה) לסגור את נושא הסגל - לשחרר את השחקנים המיותרים ולחזק את הקבוצה לפחות בעמדה אחת. לצערי, כל הסיפור הזה הוא מדע בדיוני והמנהלים הדגולים ימשיכו למרוח את הזמן בלי לקבל החלטות.

אין שום סיכוי שבלאט יוותר על הכסף ואני חושב שאפילו דני פדרמן יודע את זה.
בלאט הולך הביתה אם מכבי מפסידים מחר. גודס יחליף אותו וניקולה יעבור להיות עוזר המאמן.
לגבי הסגל, אני מניח שכהן יהיה הראשון להבעט החוצה. ביחד איתו יעזבו אחד מבין טיוס ונעימי, כנראה שהעימי.

אני באמת שלא מבין את ההגיון לחכות עוד כמה ימים. מישהו באמת חושב שמשחק נגד אילת הוא אינדיקציה אם בלאט הוא מאמן טוב יותר או פחות או שצריך להישאר או לעזוב? משחק נגד אילת אמור לעזור להחליט מי צריך להישאר בסגל ומי צריך לעזוב? ונניח שננצח את אילת, זה רק יגרום למשיכת זמן נוסף כי אם נפסיד בירושלים אז עוד פעם יתחילו רחשים ושמועות. מכבי צריכה לקבל החלטות ועכשיו ולא לחכות עד להפסד הבא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2013, 08:41

מקאדו 3 כתב:
roy1000 כתב:

כי ככה ההנהלה מתנערת מכל אחריות , המאמן אשם ( בין היתר זה נכון ) 2 שחקנים שלא נספרים אשמים הם צריכים לשבת בבית ולשמוע אבי ביטר ועופר לוי ולהיות בדיכאון , רק ההנהלה צחה כשלג ...

ברור. לכן לדעתי יש להם התלבטות בנוגע לבלאט מאחר שאם הוא ילך כבר לא יהיה להם מאחורי מי להסתתר ואת מי להאשים.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2013, 09:40

קודי כתב:אני באמת שלא מבין את ההגיון לחכות עוד כמה ימים. מישהו באמת חושב שמשחק נגד אילת הוא אינדיקציה אם בלאט הוא מאמן טוב יותר או פחות או שצריך להישאר או לעזוב? משחק נגד אילת אמור לעזור להחליט מי צריך להישאר בסגל ומי צריך לעזוב? ונניח שננצח את אילת, זה רק יגרום למשיכת זמן נוסף כי אם נפסיד בירושלים אז עוד פעם יתחילו רחשים ושמועות. מכבי צריכה לקבל החלטות ועכשיו ולא לחכות עד להפסד הבא.

אם מנצחים את אילת, אז נרודת ההחלטה הבאה היא אחרי המשחק במלחה.
אני מסכים לגבי משיכת הזמן, אבל ככה הדברים עובדים, ולא רק במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2013, 10:20

roy1000 כתב:
קודי כתב:אני באמת שלא מבין את ההגיון לחכות עוד כמה ימים. מישהו באמת חושב שמשחק נגד אילת הוא אינדיקציה אם בלאט הוא מאמן טוב יותר או פחות או שצריך להישאר או לעזוב? משחק נגד אילת אמור לעזור להחליט מי צריך להישאר בסגל ומי צריך לעזוב? ונניח שננצח את אילת, זה רק יגרום למשיכת זמן נוסף כי אם נפסיד בירושלים אז עוד פעם יתחילו רחשים ושמועות. מכבי צריכה לקבל החלטות ועכשיו ולא לחכות עד להפסד הבא.

אם מנצחים את אילת, אז נרודת ההחלטה הבאה היא אחרי המשחק במלחה.
אני מסכים לגבי משיכת הזמן, אבל ככה הדברים עובדים, ולא רק במכבי.

זאת דרך התנהלות שמאפיינת את קבוצות הכדורגל בישראל.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2013, 12:25

אני כתבתי בדיוק את הדברים האלה (יובל, אתה מעתיק... :happy2 ).
החלטה לכאן או לכאן, זה מה שצריך עכשיו.

אבל כמובן שזה לא יקרה. בעצם ההחלטה היחידה שההנהלה הנוכחית מסוגלת לקבל, זה לתת למציאות לקבל את ההחלטות במקומם. אז אם מכבי תנצח את אילת, בלאט ימשיך, ואם מכבי
תמשיך לקרטע, אבל תגרד פה ניצחון ושם ניצחון, מה יהיה? מה ישתנה?

כמובן שזה גם לא הוגן כלפי השחקנים וכלפי דייויד, שירגיש שהוא צריך להיות במבחן בכל משחק ומשחק, ושמעמדו לא יציב כל הזמן.
המערכת לא תצליח להתקיים באופן הזה, אלא אם כן באמת בדרך נס כלשהי פתאום העגלה הזאת תצא מהבוץ, מה שלא ממש סביר בעיניי, בהתחשב בכל הדם הרע שזורם שם בין
כל מיני גורמים במערכת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2013, 12:35

הסיפור הזה מוכיח סופית שההצלחה המקצועית היא לא בעדיפות ראשונה אצל האנשים שמנהלים לנו את המועדון.
הקבוצה במצב רע? אתם לא מאמינים שהמאמן הזה יכול לשפר את המצב? אז תהיו גברים ותפטרו אותו. גודס גם ככה כבר נמצא ברשימת השכר של המועדון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2013, 14:13

הבעיה היא שאנחנו כבר לא יכולים לשנות את הסגל העונה. גם ככה הוא רחב מדי, ואין שימוש בחלק מהשחקנים. כנראה צריך לקחת את זה כעובדה.

הדבר היחיד, שאנחנו יכולים לשנות, זה המאמן. אם כך הוא הדבר, השאלה היא האם כדאי להחליף את המאמן, כאשר הסגל יישאר אותו סגל כושל?

ההנחה הסבירה ביותר היא, שגם מאמן אחר לא יצליח לעשות גדולות עם הסגל הזה, אלא אם יעשה שינוי קיצוני בקונספט. מה הכוונה? נניח, מאמן חדש יחליט לשחק עם שני גבוהים באופן קבוע, ואז יכניס לרוטציה את טיוס וכהן כמחליפים... נניח, הוא יחליט שרק אוחיון ונעימי יאיישו את עמדת הרכז, כאשר רייס יכנס עמוק לספסל והיקמן יחלוק את העמדה 2 עם אינגלס... אלה הן סתם דוגמאות של שינוי קונספט (דברים שלא בהכרח יעבדו טוב במציאות).

שאלה נוספת היא האם מכבי באמת מתכוונת לעמוד במילה שלה לגודס. אם מכבי כן מתכוונת לעשות זאת, אז אולי עדיף לעשות את זה העונה, שהרוסה כבר בכל מקרה. אם זה יקרה, אז בקיץ מכבי תוכל לומר לגודס: "תראה, נתנו לך לנסות, עמדנו במילה, אבל לצערנו אתה לא הצלחת, ולכן אנחנו מביאים מאמן אחר"
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2013, 14:43

אם מכבי שוב, בדיוק כמו בעונה שעברה, תוותר על העונה הזו כבר בנובמבר בלי נסיון לתקן, אז צפו לגל נטישה המוני מצד הקהל. יש גבול כמה אפשר לעשות צחוק מהאוהדים ולצפות שהם ימשיכו לשלם את מחירי המנויים היקרים באירופה.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים