קודי כתב:התחושה שלי היא שימשיכו להתעלל בבלאט, לרמוז שרוצים לפטר אותו ולא לתת לו גיבוי עוד כמה שבועות, בתקווה שהוא יעזוב מרצונו. אבל מאחר שבלאט הוא עקשן אני לא רואה אותו נשבר ומוותר על השכר שמגיע לו. הבעיה היותר גדולה היא שכל יום של חוסר ודאות גורם לנזק גדול לקבוצה, אשר אם תמשיך כך תגיע מפורקת לטופ 16. מאחר שאנו נמצאים כבר בסוף נובמבר ובעוד קצת יותר מחודש מתחילים המשחקים הקשים והחשובים, ההנהלה חייבת להכריע כבר עכשיו - האם לתת גיבוי מוחלט ומלא לבלאט, תוך הצהרה חד משמעת שהוא נשאר כאן עד סוף העונה או לחלופין להחליף אותו כבר עכשיו. מעבר לעמדת המאמן, שחייבת להיות מוכרעת כבר עכשיו, צריך מיד לאחר מכן (בעזרת המאמן שיהיה) לסגור את נושא הסגל - לשחרר את השחקנים המיותרים ולחזק את הקבוצה לפחות בעמדה אחת. לצערי, כל הסיפור הזה הוא מדע בדיוני והמנהלים הדגולים ימשיכו למרוח את הזמן בלי לקבל החלטות.
אני כתבתי בדיוק את הדברים האלה (יובל, אתה מעתיק...

).
החלטה לכאן או לכאן, זה מה שצריך עכשיו.
אבל כמובן שזה לא יקרה. בעצם ההחלטה היחידה שההנהלה הנוכחית מסוגלת לקבל, זה לתת למציאות לקבל את ההחלטות במקומם. אז אם מכבי תנצח את אילת, בלאט ימשיך, ואם מכבי
תמשיך לקרטע, אבל תגרד פה ניצחון ושם ניצחון, מה יהיה? מה ישתנה?
כמובן שזה גם לא הוגן כלפי השחקנים וכלפי דייויד, שירגיש שהוא צריך להיות במבחן בכל משחק ומשחק, ושמעמדו לא יציב כל הזמן.
המערכת לא תצליח להתקיים באופן הזה, אלא אם כן באמת בדרך נס כלשהי פתאום העגלה הזאת תצא מהבוץ, מה שלא ממש סביר בעיניי, בהתחשב בכל הדם הרע שזורם שם בין
כל מיני גורמים במערכת.