המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:לוגאן > ג'אבר
yarinsaky כתב:לא מפריע בהכרח אלא קצת מוזר, כאילו אין יותר שחקנים פנויים בעולם.
ולא מתפקידי להביא שמות של שחקנים מארה"ב או מדרום אמריקה או ממקומות אחרים, כי בטח יש גם שחקנים במקומות אחרים שהם לא אירופה.
אני זוכר שמכבי הפתיעה לפני כמה שנים עם ההחתמה של גארסיה הברזילאי, דבר שנפל משום מקום. ואף אחד לא צפה אותו. מה שאני רוצה להגיד שאנחנו מצמצים את עצמנו לכמה שחקנים שאנחנו מכירים , אבל רוב הסיכויים שיבוא מישהוא שלא דובר בו.
אני מתקשה למצוא עניין רב בלעיסה של אותם שחקנים כל הזמן.
yarinsaky כתב:גארסיה היה שחקן נהדר גם אם שיחק בקט סל. ( וזה לא מדוייק, כי הוא שיחק תקופה קצרה אצל פופוביץ' וזה אומר הרבה ).
לא מפריע לי בהכרח שתדברו על ג'אבאר גם עוד 50 עמודים, אני חושש שאנשים משתעממים ואחד הדברים הטובים בפורום הזה בעבר היה שהוא
משך הרבה גולשים, היום זה נראה כמעט חצי מת.
אני זוכר קייצים שבעונת המלפפונים היו כאן הרבה הרבה יותר גולשים עם הרבה רעיונות ושחקנים, זה מאוד חסר בפורום המחודש הזה.
asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
עכשיו עם פארמר ואוחיון מכבי יכולה להחתים סווינגמן ולא חייב רכז. דאלגס רוברטס הוא פרי-אג'נט שיכול ליהיות מעניין. שחקן מאוד מגוון, וסך הכל בן 24.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
עכשיו עם פארמר ואוחיון מכבי יכולה להחתים סווינגמן ולא חייב רכז. דאלגס רוברטס הוא פרי-אג'נט שיכול ליהיות מעניין. שחקן מאוד מגוון, וסך הכל בן 24.
אני חושבת שחייבים מישהו שיכול לשחק בעמדות 1-2..לא צריך עוד 2-3..
פארמר מתעופף מפה בסוף השביתה ואתה נשאר עם פארגו כמוביל כדור האיכותי היחידי שלך..זה לא לעניין..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
אני חושבת שחייבים מישהו שיכול לשחק בעמדות 1-2..לא צריך עוד 2-3..
פארמר מתעופף מפה בסוף השביתה ואתה נשאר עם פארגו כמוביל כדור האיכותי היחידי שלך..זה לא לעניין..
גם שאייר ואוחיון רכזים. שאייר יכול לתת 10 דקות מנוחה לפארגו+איזה 5-10 דקות יחד איתו.
שאייר במשחקים שראיתי אותה הראה אופי של רכז אמיתי, לוקח אחריות, יחס אסיסטים-איבודים מדהים, ו-ווינר. אני לא רואה בעיה איתו. עם הלפרין במקום אוחיון זה היה יכול ליהיות בעיה, כי אז אין למכבי גיבוי לאדריאטית ולליגה בעמדת הרכז..
כן יאללה..בוא נסמוך על אוחיון ושייר כמחליפים היחידים לפארגו..רעיון טוב..
asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
yzafrir כתב:asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
זה שדאגלס הוא פרי אייג'יינט לא אומר שהוא יסכים לחתום לעונה שלמה , הוא שחקן מאוד מבוקש שברור שימצא חוזה חדש בסכום גדול . הוא שחקן מצויין שפשוט סיים חוזה ואמור לחתום על חוזה חדש...
לגבי מייסון , כמו שאמרו פה הוא 2 שיכול לשחק 3 ולא נראה לי שזה מה שאנחנו צריכים כרגע . אגב באותו תרד הוזכר לות'ר הד (שטוק באסקט עדיין רושם אותו כמעומד...) שיכול יותר להתאים ...
yzafrir כתב:זה ש CDR פרי אייג'נט כרגע זה רק עניין של טיימינג , זה לא שכל שחקני ה NBA יעברו לאירופה עכשיו , אם לא ימצא קבוצה שתסכים לסעיף יציאה בתום השביתה הוא פשוט לא יחתום. הוא שחקן מבוקש ששווה חוזה לפחות כמו של פארקר אם לא יותר...מה שכן הוא ושייר יוכלו לדגמן יחד משקפי ספורט אחרי הפציעה ששניהם חולקים..
לגביי מייסון , הוא רחוק מאוד מלהיות פליימייקר גם ב NBA...שם הוא שוטינג גארד קלאסי ובאירופה אפשר אפילו להשתמש בו כ-3 . בכל מקרה אין לו הרבה חוץ מיד טובה מבחוץ . הוא מזכיר לי את גארי ניל ששיחק בבנטון והיה קלעי אדיר וב NBA עושה פחות או יותר את אותו דבר כמו מייסון , זורק מבחוץ וקולע לא רע....
לותר הד לעומת זאת מגוון מהם בהרבה וטוב מהם בהרבה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־32 אורחים