אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי קובי » 08 אוגוסט 2011, 13:35

לוגאן > ג'אבר
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 אוגוסט 2011, 13:38

לא מפריע בהכרח אלא קצת מוזר, כאילו אין יותר שחקנים פנויים בעולם.

ולא מתפקידי להביא שמות של שחקנים מארה"ב או מדרום אמריקה או ממקומות אחרים, כי בטח יש גם שחקנים במקומות אחרים שהם לא אירופה.

אני זוכר שמכבי הפתיעה לפני כמה שנים עם ההחתמה של גארסיה הברזילאי, דבר שנפל משום מקום. ואף אחד לא צפה אותו. מה שאני רוצה להגיד שאנחנו מצמצים את עצמנו לכמה שחקנים שאנחנו מכירים , אבל רוב הסיכויים שיבוא מישהוא שלא דובר בו.

אני מתקשה למצוא עניין רב בלעיסה של אותם שחקנים כל הזמן.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 08 אוגוסט 2011, 13:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 13:39

קובי כתב:לוגאן > ג'אבר

אני חושב שג'אבר עדיף. לוגאן עולה עליו אף ורק בקליעה. ג'אבר טוב מלוגאן בהגנה, ביכולת החדירה, אתלטיות, קבלת החלטות (שגם אצלו לא ממש מזהירה) ויציבות. לוגאן גם שחקן נמוך, לא אתלט וחלש פיזית, ציוות שלו עם פארגו יכול לגרום לבעיות בהגנה מול קווים אחוריים גבוהים של שחקנים כמו דיא+קלאטיס, תאודוסיץ'+גורדון וכו'...
מבחינת השוק האירופאי, לוגאן שם מעניין, אבל ג'אבר עדיף עליו
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2011, 13:41

פליקס אני מתפלא עליך שאתה באמת קונה את הסיפור שהוא לא רצה לשחק בנבחרת בולגריה בגלל הצום , זה היה תרוץ בשביל לנוח ולשחק במחנות הקיץ כמו שכל אמריקאי עושה בדרך כלל (יעיד בלו שכבר מומחה בעסק הזה...)
שוב , ג'אאבר לןא כוכב אבל הוא מתאים בדיוק ככינור שני ליד פארגו ויביא בדיוק את מה שחסר מבחינת ההגנה של הגארדים . לוגאן אולי טוב ממנו התקפית אבל פחות מתאים לסגל כך גם פופוביץ'....
לגבי קווינסי דובי , הוא הוזכר כבר הקיץ כמעומד (וגם ג'אאבר הוזכר כמעומד שמכבי מעוניינת בו , זה לא המצאה של הפורום..) כמו בכל קיץ , הוא בהחלט אופציה טובה .
האמת שלות'ר הד יכול להיות גם אופציה מעולה אם כי זה שחקן ששווה חוזה ב NBA ויכול להיות שלא יהיה מוכן לחתום לעונה שלמה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 13:44

yarinsaky כתב:לא מפריע בהכרח אלא קצת מוזר, כאילו אין יותר שחקנים פנויים בעולם.

ולא מתפקידי להביא שמות של שחקנים מארה"ב או מדרום אמריקה או ממקומות אחרים, כי בטח יש גם שחקנים במקומות אחרים שהם לא אירופה.

אני זוכר שמכבי הפתיעה לפני כמה שנים עם ההחתמה של גארסיה הברזילאי, דבר שנפל משום מקום. ואף אחד לא צפה אותו. מה שאני רוצה להגיד שאנחנו מצמצים את עצמנו לכמה שחקנים שאנחנו מכירים , אבל רוב הסיכויים שיבוא מישהוא שלא דובר בו.

אני מתקשה למצוא עניין רב בלעיסה של אותם שחקנים כל הזמן.

אם אתה חוזר ואומר כל פעם מחדש שיש כל כך הרבה אופציות מעבר לים, לדעתי אתה גם צריך להביא איזה דוגמא במקום לחזור על מנטרה כזו או אחרת, כי אני בדקתי את רשימת הפריי-אג'נטס, ואין שם איזה שמות מפוצצים, וגם לא יותר מדי כאלה שעדיפים על שחקן כזה או אחר בשוק האירופאי
לדעתי אם הולכים על הימור, עדיף איזה שחקן בוגר קולג' עם אפסייד מסיבוב שני בדראפט מאשר איזה גארסיה כזה שמשחק בליגה ברמה של קט סל
אם אתה לא אוהב לדון בשחקנים כאלה זה בסדר, אבל אתה לא צריך לבוא ולפסול שחקנים שוב ושוב כמו עם ג'אבר, פופוביץ' ולוגאן, אתה יכול פשוט לא להגיב לגביהם אם אתה לא אוהב לדבר עליהם..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 אוגוסט 2011, 13:48

גארסיה היה שחקן נהדר גם אם שיחק בקט סל. ( וזה לא מדוייק, כי הוא שיחק תקופה קצרה אצל פופוביץ' וזה אומר הרבה ).

לא מפריע לי בהכרח שתדברו על ג'אבאר גם עוד 50 עמודים, אני חושש שאנשים משתעממים ואחד הדברים הטובים בפורום הזה בעבר היה שהוא
משך הרבה גולשים, היום זה נראה כמעט חצי מת.

אני זוכר קייצים שבעונת המלפפונים היו כאן הרבה הרבה יותר גולשים עם הרבה רעיונות ושחקנים, זה מאוד חסר בפורום המחודש הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2011, 13:54

פשוט פעם היו הרבה יותר מלפפונים והיום אין כמעט כלום . הסגל כמעט סגור ולכן אין יותר מידי על מה לדבר אז מדברים על מעומדים לגיטימים שכבר הוזכרו בתקשורת שמכבי בודקת לגביהם...אם הם משעממים אותך אז כמו שאסף אמר , תביא שמות אחרים ונדון עליהם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 14:03

yarinsaky כתב:גארסיה היה שחקן נהדר גם אם שיחק בקט סל. ( וזה לא מדוייק, כי הוא שיחק תקופה קצרה אצל פופוביץ' וזה אומר הרבה ).

לא מפריע לי בהכרח שתדברו על ג'אבאר גם עוד 50 עמודים, אני חושש שאנשים משתעממים ואחד הדברים הטובים בפורום הזה בעבר היה שהוא
משך הרבה גולשים, היום זה נראה כמעט חצי מת.

אני זוכר קייצים שבעונת המלפפונים היו כאן הרבה הרבה יותר גולשים עם הרבה רעיונות ושחקנים, זה מאוד חסר בפורום המחודש הזה.

אם זה משמעמם אותך ואתה רוצה יותר דיונים על שחקנים כאלה ואחרים, אתה מוזמן להעלות שמות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 14:15

אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
עכשיו עם פארמר ואוחיון מכבי יכולה להחתים סווינגמן ולא חייב רכז. דאלגס רוברטס הוא פרי-אג'נט שיכול ליהיות מעניין. שחקן מאוד מגוון, וסך הכל בן 24.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2011, 14:19

asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?
עכשיו עם פארמר ואוחיון מכבי יכולה להחתים סווינגמן ולא חייב רכז. דאלגס רוברטס הוא פרי-אג'נט שיכול ליהיות מעניין. שחקן מאוד מגוון, וסך הכל בן 24.

אני חושבת שחייבים מישהו שיכול לשחק בעמדות 1-2..לא צריך עוד 2-3..
פארמר מתעופף מפה בסוף השביתה ואתה נשאר עם פארגו כמוביל כדור האיכותי היחידי שלך..זה לא לעניין..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 14:24

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:אגב, נזכרתי עכשיו בת'רד שהיה פה תחילת הקיץ, והעלו שם את דאגלס רוברטס, מה אתם אומרים?

פארמר מתעופף מפה בסוף השביתה ואתה נשאר עם פארגו כמוביל כדור האיכותי היחידי שלך..זה לא לעניין..

גם שאייר ואוחיון רכזים. שאייר יכול לתת 10 דקות מנוחה לפארגו+איזה 5-10 דקות יחד איתו.
שאייר במשחקים שראיתי אותה הראה אופי של רכז אמיתי, לוקח אחריות, יחס אסיסטים-איבודים מדהים, ו-ווינר. אני לא רואה בעיה איתו. עם הלפרין במקום אוחיון זה היה יכול ליהיות בעיה, כי אז אין למכבי גיבוי לאדריאטית ולליגה בעמדת הרכז..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2011, 14:32

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם שאייר ואוחיון רכזים. שאייר יכול לתת 10 דקות מנוחה לפארגו+איזה 5-10 דקות יחד איתו.
שאייר במשחקים שראיתי אותה הראה אופי של רכז אמיתי, לוקח אחריות, יחס אסיסטים-איבודים מדהים, ו-ווינר. אני לא רואה בעיה איתו. עם הלפרין במקום אוחיון זה היה יכול ליהיות בעיה, כי אז אין למכבי גיבוי לאדריאטית ולליגה בעמדת הרכז..

כן יאללה..בוא נסמוך על אוחיון ושייר כמחליפים היחידים לפארגו..רעיון טוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 14:39

כן יאללה..בוא נסמוך על אוחיון ושייר כמחליפים היחידים לפארגו..רעיון טוב..

אוחיון לא יהיה המחליף של פארגו, סך הכל יתן לו מנוחה באדריאטית ובליגה. שאייר לדעתי יכול ליהיות מחליף מצוין לפארגו. אני מאמין שהוא יהיה הפתעת השנה. קצת מורידים מערכו בגלל שהוא לא שיחק כדורסל מקצועני, אבל ממה שראיתי במכללות הוא יכול ליהיות שחקן אדיר באירופה
אם רוצים קומבו, שם מעניין זה רוג'ר מייסון, שבעבר היה בהפועל ירושלים. קומבו שנוטה קצת יותר ל2, עם ניסיון בNBA, נתן לפני שנתיים עונה מצוינת של 12 נקודות עם 3 ריבאונד, 2 אסיסטים, 42 אחוז ל3 ו90 אחוז מהקוו (!) בסאן אנטוניו. אם אני לא טועה הוא פרי-אג'נט. מזכיר את ניקולאס
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 08 אוגוסט 2011, 17:13

רוג'ר מייסון הוא לא קומבו גארד. הוא 2 טבעי שבאירופה יכול לשחק קצת 3. לא כל כך שם את הכדור על הרצפה.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2011, 17:41

זה שדאגלס הוא פרי אייג'יינט לא אומר שהוא יסכים לחתום לעונה שלמה , הוא שחקן מאוד מבוקש שברור שימצא חוזה חדש בסכום גדול . הוא שחקן מצויין שפשוט סיים חוזה ואמור לחתום על חוזה חדש...

לגבי מייסון , כמו שאמרו פה הוא 2 שיכול לשחק 3 ולא נראה לי שזה מה שאנחנו צריכים כרגע . אגב באותו תרד הוזכר לות'ר הד (שטוק באסקט עדיין רושם אותו כמעומד...) שיכול יותר להתאים ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 17:58

yzafrir כתב:

זה שדאגלס הוא פרי אייג'יינט לא אומר שהוא יסכים לחתום לעונה שלמה , הוא שחקן מאוד מבוקש שברור שימצא חוזה חדש בסכום גדול . הוא שחקן מצויין שפשוט סיים חוזה ואמור לחתום על חוזה חדש...

לגבי מייסון , כמו שאמרו פה הוא 2 שיכול לשחק 3 ולא נראה לי שזה מה שאנחנו צריכים כרגע . אגב באותו תרד הוזכר לות'ר הד (שטוק באסקט עדיין רושם אותו כמעומד...) שיכול יותר להתאים ...

אתם טועים לגבי מייסון. אני ראיתי אותה לא מעט פעמים משחק כרכז. נכון, הוא לא איזה פליימייקר גדול, אבל הוא יכול לתת 10 דקות בעמדה הזאת, כמו שניקולאס לדוגמא יכול. בטח ובטח אם ישחק לידו שחקן כמו שאייר או פניני שגם עוזר ביצירת מצבים כשצריך
לגבי דאגלס רוברטס, אין לו ממש ברירה. כמו כל שחקן אני מאמין שהוא רוצה לשחק העונה ולא לשבת בבית, ואם לא יקבל הצעות, הוא יצטרך להתפשר לחוזה למשך עונה שלמה אם הוא רוצה לשחק.. זה לא שהוא איזה לברון שכל אירופה תרדוף אחריו גם אם הוא ירצה לחזור בסוף השביתה, אני ממש לא בטוח שיהיו קבוצות שיביאו פריי-אג'נט, בטח כמו דאגלס רוברטס עם סעיף יציאה בסיום השביתה. אפשר פשוט להביא שחקן בכיר יותר עם חוזה
לות'ר הד הוא גם אופציה נחמדה מאוד, אם כי אני מעדיף את מייסון
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2011, 18:10

זה ש CDR פרי אייג'נט כרגע זה רק עניין של טיימינג , זה לא שכל שחקני ה NBA יעברו לאירופה עכשיו , אם לא ימצא קבוצה שתסכים לסעיף יציאה בתום השביתה הוא פשוט לא יחתום. הוא שחקן מבוקש ששווה חוזה לפחות כמו של פארקר אם לא יותר...מה שכן הוא ושייר יוכלו לדגמן יחד משקפי ספורט אחרי הפציעה ששניהם חולקים..

לגביי מייסון , הוא רחוק מאוד מלהיות פליימייקר גם ב NBA...שם הוא שוטינג גארד קלאסי ובאירופה אפשר אפילו להשתמש בו כ-3 . בכל מקרה אין לו הרבה חוץ מיד טובה מבחוץ . הוא מזכיר לי את גארי ניל ששיחק בבנטון והיה קלעי אדיר וב NBA עושה פחות או יותר את אותו דבר כמו מייסון , זורק מבחוץ וקולע לא רע....
לותר הד לעומת זאת מגוון מהם בהרבה וטוב מהם בהרבה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוגוסט 2011, 18:18

yzafrir כתב:זה ש CDR פרי אייג'נט כרגע זה רק עניין של טיימינג , זה לא שכל שחקני ה NBA יעברו לאירופה עכשיו , אם לא ימצא קבוצה שתסכים לסעיף יציאה בתום השביתה הוא פשוט לא יחתום. הוא שחקן מבוקש ששווה חוזה לפחות כמו של פארקר אם לא יותר...מה שכן הוא ושייר יוכלו לדגמן יחד משקפי ספורט אחרי הפציעה ששניהם חולקים..

לגביי מייסון , הוא רחוק מאוד מלהיות פליימייקר גם ב NBA...שם הוא שוטינג גארד קלאסי ובאירופה אפשר אפילו להשתמש בו כ-3 . בכל מקרה אין לו הרבה חוץ מיד טובה מבחוץ . הוא מזכיר לי את גארי ניל ששיחק בבנטון והיה קלעי אדיר וב NBA עושה פחות או יותר את אותו דבר כמו מייסון , זורק מבחוץ וקולע לא רע....
לותר הד לעומת זאת מגוון מהם בהרבה וטוב מהם בהרבה...

עדיין, הוא שחקן צעיר, שאין לו עוד מעמד של שחקן קבוע בNBA. שנה בחוץ לא תעשה לו טוב, בטח מבחינה כספית, צריך לזכור שהוא עוד יושב שם על חוזה די נמוך. הוא לא כוכב בNBA, ורחוק מליהיות כזה, אם קירילנקו מוכן לחתום באירופה לשנה שלמה, אני לא רואה בעיה איתו, אלא אם הוא יקבל הצעה מקבוצה שתיהיה מוכנה לתת לו סעיף כזה (מה שיהיה אידיוטי, כי אפשר פשוט להחתים שחקן ברמה גבוה יותר עם חוזה)
לגבי מייסון, אתה טועה. אני אומר לך שראיתי אותו בפירוש משחק רכז לפרקים. הוא לא פליימייקר, ולא מרכז ברמה גבוה, אבל אם מכבי תצטרך הוא יוכל לעשות את זה, שוב, בטח אם הוא משחק ליד שאייר שגם הוא יודע לרכז. סך הכל הוא שחקן שנתן לפני שנתיים 12 נקודות בNBA, אם זה לא מספיק, אני לא יודע מה כן. לא חסר כוכבים גדולים באירופה שגם עליהם אפשר להגיד ש"אין להם יותר מדי חוץ משלשות"
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 09 אוגוסט 2011, 05:41

תגידו, מה קורה עם אנדרו ויזנייבסקי? עזב את מכבי לאפס, היה שם אפס ומאז לא שומעים עליו.
ת'כלס כ1-2 מחליף הוא יכול להיות לא רע, היה שומר וחוטף טוב, מכיר את המערכת ואולי אחרי עונת נפל יבוא בכסף קטן...
לא שאני חושב שזה צריך להיות השחקן, אבל לכו תדעו...
cannon

הודעהעל ידי קודי » 09 אוגוסט 2011, 05:57

תבינו כבר שמכבי לא זקוקה לגארד מחליף אלא לגארד פותח שישחק ליד פארגו. צריך להתעלם מההחתמה של פארמר מאחר שהוא יכול לעזוב בכל יום. לדעתי דווקא רוג'ר מייסון יכול להתאים, למרות שבטח רבים כאן יחשבו שהוא לא מספיק טוב בגלל שהוא מועמד לירושלים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־12 אורחים