ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי מני » 26 נובמבר 2013, 08:11

השאלה הנשאלת האם נותנים לבלאט לתקן את מה שהוא הרס והביא אותנו למצב הזה ,כלומר נותנים לו קרדיט להחליף שחקן אחד או שתים ,או שמביאים מאמן אחר ונותנים לו לתקן ולהביא שחקן אחד או שתים?
לגבי המשחק היום אותם בעיות עדיין קימות ,ריבאונד וחוסר יכולת לפתוח פער שמובילים (לסיים את המשחק), התקפות מתפרצות, ניהול משחק חכם ,מאבדים יתרון תוך דקה.

המצחיק הוא שבלאט רצה להראות לכולם שהוא שולט בקבוצה אז הוא יצא על בלו...
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2013, 08:24

yzafrir כתב:
קודי כתב:הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.

אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
שחקנים מחטיאים ממטר ולא מצליחים לתפוס כדור..הידיים של בלו ושל סופו היו כמו מסננת אתמול...
לגבי הזרים ועניין הסבוטאז' , אני חושב שזה לא מכוון אלא שפשט כשחתמו במכבי אז הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות...אני בטוח שזה יעבור להם...
הבעיה היותר גדולה זה שחסר לקבוצה הזו שכל . מהבחינה הזאת זה די דומה לשנה שעברה אולי עם שידרוג קל בדמותו של אינגלס אבל ממנו לא תבוא הישועה מהבחינה הזאת והטעות הייתה עוד בקיץ כשהחליטו להשאיר את היקמן שמתברר שמעמדה 2 הוא עושה לא פחות נזק...

לא יודע את מי מביאים במקום רייס, אבל בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג מפוארת. צריך לפתוח את הארנק ולהביא גארד טוב ולדעתי לא יהיה קשה מדי למצוא גארד טוב יותר מרייס. אני רחוק מלהתלהב מהרעיון אבל בלית ברירה אני כבר אפילו לא שולל את מה שאלי סהר כתב היום - לשים את אוחיון כרכז ראשון ולהביא את שאראס כמחליף שלו. לומר שהסגל הזה יתאמן חזק יצבור בטחון זה נחמד, אבל עם אוחיון כגארד הנורמלי היחיד בסגל אתה לא תגיע לכלום ודי סביר שגם תאבד תואר אחד או שניים בארץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 08:47

yzafrir כתב:אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
שחקנים מחטיאים ממטר ולא מצליחים לתפוס כדור..הידיים של בלו ושל סופו היו כמו מסננת אתמול...
לגבי הזרים ועניין הסבוטאז' , אני חושב שזה לא מכוון אלא שפשט כשחתמו במכבי אז הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות...אני בטוח שזה יעבור להם...
הבעיה היותר גדולה זה שחסר לקבוצה הזו שכל . מהבחינה הזאת זה די דומה לשנה שעברה אולי עם שידרוג קל בדמותו של אינגלס אבל ממנו לא תבוא הישועה מהבחינה הזאת והטעות הייתה עוד בקיץ כשהחליטו להשאיר את היקמן שמתברר שמעמדה 2 הוא עושה לא פחות נזק...

אני לא מבין איך אפשר להגיד שהקבוצה הזו היא "שידרוג" של הקבוצה של שנה שעברה כשהתוצאות וההופעה על המגרש אומרות את ההיפך. השחקנים לא משחקים בשביל בלאט. לא אכפת להם אם הם מפסידים או מנצחים. יש אפס אנרגיה.

הבאת את אינגלס, אבל הוא שחקן הרבה פחות טוב מאליהו שהלך. הבאת את רייס, אבל הוא הרבה פחות טוב מלוגאן שהלך. השידרוג היחידי הוא התוספת של סופו, אבל גם זה מתקזז עם הירידה ביכולת של ג'יימס שאיבד 100% מהאתלטיות שהייתה לו.

הקבוצה הזו היא הגרועה ביותר של מכבי ב- 30 השנים האחרונות אם לא אי פעם והתוצאות גם מראות את זה. אולי מישהו יזכיר לי שאני טועה, אבל מאזן של 5 -3 בליגה מעולם לא היה למכבי, וזה עוד עם שני נצחונות (מול חיפה ואילת) שממש לא הגיעו למכבי. השפל הנוכחי הוא חסר תקדים בהסטוריה של המועדון ואם לא ישתנה משהו מהר, הקבוצה הזו עשוי להתפרק לגמרי בדצמבר.
roy1000

הודעהעל ידי 0ved1212 » 26 נובמבר 2013, 08:48

אני גם חושב שהאופציה של שארס מצויינת כי הוא ווינר ענק והוא יכול להדביק את כולם בווינריות שלו

וגם בחר הלבשה הוא ישתלט ברגע

אבל יש בעיה אחת אם שארס וזה דיוויד בלאט

למרות שבמצב של היום ההנהלה צריכה להציב תנאי לבלאט או שארס או שתפוטר לאלתר
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 26 נובמבר 2013, 08:56

שאראס כבר לא במיטבו, אבל בלי שום קשר למה סהר חושב שז'לגיריס ישחררו אותו?
er79

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 09:14

yzafrir כתב:
קודי כתב:הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.

אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...

ושוב, אני מנסה להבין מאיפה אתה מביא את הדברים האלה...
"הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות"... באמת? למי הכניסו לראש, להיקמן, לג'יימס, לסמית', לסופו?? שמכירים
את הליגה (וחלקם גם הפסידו אליפות בעונה שעברה וראו בדיוק עד כמה הליגה זה "אימוני שחרור").

ברור שצריך לעשות שינויים, ושינויים מיידיים. בהקשר לבלאט כבר כתבתי - להחליט או לפה או לפה. אי אפשר להשאיר אותו במצב הנוכחי. מבחינתי שתי האופציות מקובלות, רק לא אופציית האמצע
של "נראה מה יהיה אחרי המשחק הבא". כמו שיובל אומר, מה היה ההבדל, אם ניסים היה קולע עוד זריקה במהלך המשחק מאלה שהחטיא? זה היה משנה את התוצאה הסופית, אבל לא את המשחק
כולו, שבו מכבי חזרה ועשתה את אותן השטויות.

לטעמי השינויים בסגל השחקנים גם צריכים להיות מיידיים - שתי פונקציות צריך למלא. את חלקן אפשר למלא מהשחקנים שכבר ישנם בקבוצה כמו נעימי וטיוס. יש שחקנים שלא צריכים להיות
כאן, ואפשר לנסות לחפש גארד או PF שיתאימו ויכסו את הבור שיש בעמדות האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 09:16

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...

אני לא מבין איך אפשר להגיד שהקבוצה הזו היא "שידרוג" של הקבוצה של שנה שעברה כשהתוצאות וההופעה על המגרש אומרות את ההיפך. השחקנים לא משחקים בשביל בלאט. לא אכפת להם אם הם מפסידים או מנצחים. יש אפס אנרגיה.

הבאת את אינגלס, אבל הוא שחקן הרבה פחות טוב מאליהו שהלך. הבאת את רייס, אבל הוא הרבה פחות טוב מלוגאן שהלך. השידרוג היחידי הוא התוספת של סופו, אבל גם זה מתקזז עם הירידה ביכולת של ג'יימס שאיבד 100% מהאתלטיות שהייתה לו.

הקבוצה הזו היא הגרועה ביותר של מכבי ב- 30 השנים האחרונות אם לא אי פעם והתוצאות גם מראות את זה. אולי מישהו יזכיר לי שאני טועה, אבל מאזן של 5 -3 בליגה מעולם לא היה למכבי, וזה עוד עם שני נצחונות (מול חיפה ואילת) שממש לא הגיעו למכבי. השפל הנוכחי הוא חסר תקדים בהסטוריה של המועדון ואם לא ישתנה משהו מהר, הקבוצה הזו עשוי להתפרק לגמרי בדצמבר.

אני חושב שלמכבי היו שלושה ניצחונות צמודים וקשים, וחלקם גם עם קצת מזל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 09:35

אינגלז שחקן "הרבה פחות טוב מאליהו"????

אתה כנראה בונה על זה שאנשים שכחו מה היה פה עם אליהו בשנתיים האחרונות. לצערך יש לי זיכרון פנומנאלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 26 נובמבר 2013, 09:43

MTA2311 כתב:אינגלז שחקן "הרבה פחות טוב מאליהו"????

אתה כנראה בונה על זה שאנשים שכחו מה היה פה עם אליהו בשנתיים האחרונות. לצערך יש לי זיכרון פנומנאלי.

עד עכשיו בליגה אינגלס לא משהו בכלל.
ולאליהו היתה שנה אחת פחות טובה - האחרונה. יצחקו עלי כולם אבל הייתי לוקח אותו לפני אינגלס אם היתה לי ברירה (בטח כשהליגה הישראלית היא המטרה הראשית)
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 09:46

אם המטרה הראשית שלך היא הליגה, אז אליהו באמת עדיף על אינגלז.

לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה ביורוליג אם ליאור היה היום בקבוצה במקום אינגלז( לא שזה הגיוני מבחינת העמדות).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 09:54

MTA2311 כתב:אם המטרה הראשית שלך היא הליגה, אז אליהו באמת עדיף על אינגלז.

לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה ביורוליג אם ליאור היה היום בקבוצה במקום אינגלז( לא שזה הגיוני מבחינת העמדות).

כי באמת מאזן של 4 - 2 ביורוליג בבית עם קבוצה אחת נורמלית זה הישג שלא הגענו אליו עם אליהו...
בוא באמת נשכח ששנה שעברה עם אליהו עשינו 8 - 2 בשלב הנוכחי ונחיה בפנטזיות הזויות כאילו אינגלס יותר טוב מאליהו (או שחקן טוב בכלל).

אנשים פה כל כך שונאים את אליהו ומאוהבים בכל זר עלוב שמגיע (כל עוד הוא בצבע לבן) שזה מגיע לרמות גיחוך מרשימות. כשאינגלס יעשה עשירית ממה שעשה אליהו ביורוליג וכשהוא יזכה מספר פעמים ב- MVP השבועי אז נדבר. בינתיים הוא כלום ושום דבר.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 26 נובמבר 2013, 09:57

דוקא מבחינת עמדות אליהו הרבה יותר הגיוני על אינגלס כי ב-3 יש לנו את הבאנקר סמית' ואת לאנדסברג ופניני כמחליפים.

ועוד משהו - ליד סופו חשוב שיהיה שחקן שידע לחתוך לסל כשמגיע הדאבל-אפ (פניני עשה את זה פעם אחת ברבע האחרון מול אילת). אליהו קלע ככה 6-8 נקודות כל משחק ב-2011.

ודבר אחרון לגבי אינגלס - בלאט שוחק אותו בצורה ממש מוגזמת. כשחקן של 25 דקות הוא יתן תפוקה פר דקה הרבה יותר טובה ממה שרואים עכשיו כשהוא על אדי דלק.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 09:57

MTA2311 כתב:אינגלז שחקן "הרבה פחות טוב מאליהו"????

זו כנראה איזושהי בדיחה. אינגלס הוא שחקן בינוני וזה אם אני מותח את עצמי מאוד.
לך תשווה את הממוצעים של אליהו לאינגלס פר דקת משחק ותחזור אלי. שני השחקנים האלה בכלל לא באותה הליגה מבחינת כישרון.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:06

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם המטרה הראשית שלך היא הליגה, אז אליהו באמת עדיף על אינגלז.

כי באמת מאזן של 4 - 2 ביורוליג בבית עם קבוצה אחת נורמלית זה הישג שלא הגענו אליו עם אליהו...
בוא באמת נשכח ששנה שעברה עם אליהו עשינו 8 - 2 בשלב הנוכחי ונחיה בפנטזיות הזויות כאילו אינגלס יותר טוב מאליהו (או שחקן טוב בכלל).

אנשים פה כל כך שונאים את אליהו ומאוהבים בכל זר עלוב שמגיע (כל עוד הוא בצבע לבן) שזה מגיע לרמות גיחוך מרשימות. כשאינגלס יעשה עשירית ממה שעשה אליהו ביורוליג וכשהוא יזכה מספר פעמים ב- MVP השבועי אז נדבר. בינתיים הוא כלום ושום דבר.

שלושה משחקים רעים ברצף( שניים בליגה) ואתה כבר קובע שהוא "זר לבן עלוב" אה? מה עם כל מה שהוא הראה לפני?
כבר הרבה שנים לא היה פה שחקן כל כך מוכשר. מעניין מאוד מה אמרת עליו לפני שבועיים וחצי, כשהוא נראה כמו סופרסטאר.

איכשהו, הכל תמיד מגיע אצלך לליאור אליהו.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 26 נובמבר 2013, 10:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 10:06

רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.

כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.

לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:07

dod כתב:דוקא מבחינת עמדות אליהו הרבה יותר הגיוני על אינגלס כי ב-3 יש לנו את הבאנקר סמית' ואת לאנדסברג ופניני כמחליפים.

ועוד משהו - ליד סופו חשוב שיהיה שחקן שידע לחתוך לסל כשמגיע הדאבל-אפ (פניני עשה את זה פעם אחת ברבע האחרון מול אילת). אליהו קלע ככה 6-8 נקודות כל משחק ב-2011.

ודבר אחרון לגבי אינגלס - בלאט שוחק אותו בצורה ממש מוגזמת. כשחקן של 25 דקות הוא יתן תפוקה פר דקה הרבה יותר טובה ממה שרואים עכשיו כשהוא על אדי דלק.

אינגלז לא משחק 3 במכבי.
הוא היוצר היחיד עם איי קיו מעל 80 בקבוצה הזאת. אם הוא לא היה פה היום, כנראה שגם ביורוליג היינו חוטפים תבוסות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 26 נובמבר 2013, 10:12

MTA2311 כתב:אינגלז לא משחק 3 במכבי.
הוא היוצר היחיד עם איי קיו מעל 80 בקבוצה הזאת. אם הוא לא היה פה היום, כנראה שגם ביורוליג היינו חוטפים תבוסות.

אז מה הוא בדיוק משחק? ומה הקשר ל-IQ שלו?
זה שיש גם את סמית' ביחד איתו ב-3 לא אומר שאינגלס נהיה 2 או 4.
הוא איטי מדי להיות 2 וחלש מדי להיות 4 וזו אחת הסיבות שההגנה שלו נראית כמו שהיא נראית
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:17

MTA2311 כתב:שלושה משחקים רעים ברצף( שניים בליגה) ואתה כבר קובע שהוא "זר לבן עלוב" אה? מה עם כל מה שהוא הראה לפני?
כבר הרבה שנים לא היה פה שחקן כל כך מוכשר. מעניין מאוד מה אמרת עליו לפני שבועיים וחצי, כשהוא נראה כמו סופרסטאר.

איכשהו, הכל תמיד מגיע אצלך לליאור אליהו.

אם צבע העור של אינגלס היה קצת יותר כהה, אנשים היו דורשים שהוא יעלה על מטוס לארה"ב (או אוסטרליה או טנזניה). הסיבה היחידה שהוא נראה כמו סופרסטאר לכמה משחקים זה כי השלשות שלו שבדר"כ נכנסות ב- 30% נכנסו לו ב- 50%. פתאום כשהסטטיסטיקה מתיישרת הוא מתגלה כמה שהוא - שחקן איטי, שומר מאוד בינוני (אם לא חלש) ומסיים גרוע ליד הסל. פרט לשלשות שהוא מטיח אין בו שום דבר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 נובמבר 2013, 10:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:20

dod כתב:
MTA2311 כתב:אינגלז לא משחק 3 במכבי.

אז מה הוא בדיוק משחק? ומה הקשר ל-IQ שלו?
זה שיש גם את סמית' ביחד איתו ב-3 לא אומר שאינגלס נהיה 2 או 4.
הוא איטי מדי להיות 2 וחלש מדי להיות 4 וזו אחת הסיבות שההגנה שלו נראית כמו שהיא נראית

הוא הרכז בפועל של הקבוצה הזאת. הוא עושה את הפיק אנד רול, והוא מתחיל את המהלכים. זה קשור לאיי קיו, כי בלעדיו, כל מה שהיה לנו בקו האחורי זה היקמן, רייס ואוחיון( שאני דווקא אוהב את איך הוא משחק השנה). אף ליאור אליהו לא היה מחפה על זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:23

jol9 כתב:רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.

כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.

לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.

כבר אתמול ליאור הראה מה שהוא יודע. אחרי שלושה חודשים שהוא לא שיחק ולא התאמן הוא עלה על המגרש והיה השחקן הכי טוב על המגרש. אני אגיד משהו ששמור רק לשמואל בפורום הזה - אם ירושלים מביאים עוד גארד זר ברמה בינונית ומעלה, הם יטיילו לאליפות מול הקבוצה העלובה הזו של מכבי.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים