המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קודי כתב:הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.
אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
שחקנים מחטיאים ממטר ולא מצליחים לתפוס כדור..הידיים של בלו ושל סופו היו כמו מסננת אתמול...
לגבי הזרים ועניין הסבוטאז' , אני חושב שזה לא מכוון אלא שפשט כשחתמו במכבי אז הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות...אני בטוח שזה יעבור להם...
הבעיה היותר גדולה זה שחסר לקבוצה הזו שכל . מהבחינה הזאת זה די דומה לשנה שעברה אולי עם שידרוג קל בדמותו של אינגלס אבל ממנו לא תבוא הישועה מהבחינה הזאת והטעות הייתה עוד בקיץ כשהחליטו להשאיר את היקמן שמתברר שמעמדה 2 הוא עושה לא פחות נזק...
yzafrir כתב:אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
שחקנים מחטיאים ממטר ולא מצליחים לתפוס כדור..הידיים של בלו ושל סופו היו כמו מסננת אתמול...
לגבי הזרים ועניין הסבוטאז' , אני חושב שזה לא מכוון אלא שפשט כשחתמו במכבי אז הכניסו להם לראש שהליגה בארץ היא בשביל אימון שיחרור אחרי היורוליג והם לקחו את זה יותר מידי ברצינות...אני בטוח שזה יעבור להם...
הבעיה היותר גדולה זה שחסר לקבוצה הזו שכל . מהבחינה הזאת זה די דומה לשנה שעברה אולי עם שידרוג קל בדמותו של אינגלס אבל ממנו לא תבוא הישועה מהבחינה הזאת והטעות הייתה עוד בקיץ כשהחליטו להשאיר את היקמן שמתברר שמעמדה 2 הוא עושה לא פחות נזק...
yzafrir כתב:קודי כתב:הדבר שהכי מפריע לי הוא שעכשיו במכבי בטוחים שהכל בסדר וכמובן שלא יעשו כלום, לא עם הסגל ולא עם בלאט, ואילו אם אפיק ניסים היה עושה שלשה במהלך האחרון היו חושבים לגמרי אחרת. הנצחון הוא לא הדבר היחיד וצריך להסתכל טיפה קדימה. מכבי משחקת את הכדורסל הגרוע ביותר שראיתי מהקבוצה הזו בעשרים השנים האחרונות.
אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אף אחד לא חושב שהכל בסדר....דני פדרמן הסתובב אתמול עם פרצוף של ילד מוכה....השאלה מה עושים ? משחררים את רייס ומביאים את...??? אין הרבה מה לעשות במצב היום אלא רק לנסות לצבור בטחון מהניצחון הזה ולהמשיך קדימה ...
אני לא מבין איך אפשר להגיד שהקבוצה הזו היא "שידרוג" של הקבוצה של שנה שעברה כשהתוצאות וההופעה על המגרש אומרות את ההיפך. השחקנים לא משחקים בשביל בלאט. לא אכפת להם אם הם מפסידים או מנצחים. יש אפס אנרגיה.
הבאת את אינגלס, אבל הוא שחקן הרבה פחות טוב מאליהו שהלך. הבאת את רייס, אבל הוא הרבה פחות טוב מלוגאן שהלך. השידרוג היחידי הוא התוספת של סופו, אבל גם זה מתקזז עם הירידה ביכולת של ג'יימס שאיבד 100% מהאתלטיות שהייתה לו.
הקבוצה הזו היא הגרועה ביותר של מכבי ב- 30 השנים האחרונות אם לא אי פעם והתוצאות גם מראות את זה. אולי מישהו יזכיר לי שאני טועה, אבל מאזן של 5 -3 בליגה מעולם לא היה למכבי, וזה עוד עם שני נצחונות (מול חיפה ואילת) שממש לא הגיעו למכבי. השפל הנוכחי הוא חסר תקדים בהסטוריה של המועדון ואם לא ישתנה משהו מהר, הקבוצה הזו עשוי להתפרק לגמרי בדצמבר.
MTA2311 כתב:אינגלז שחקן "הרבה פחות טוב מאליהו"????
אתה כנראה בונה על זה שאנשים שכחו מה היה פה עם אליהו בשנתיים האחרונות. לצערך יש לי זיכרון פנומנאלי.
MTA2311 כתב:אם המטרה הראשית שלך היא הליגה, אז אליהו באמת עדיף על אינגלז.
לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה ביורוליג אם ליאור היה היום בקבוצה במקום אינגלז( לא שזה הגיוני מבחינת העמדות).
MTA2311 כתב:אינגלז שחקן "הרבה פחות טוב מאליהו"????
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אם המטרה הראשית שלך היא הליגה, אז אליהו באמת עדיף על אינגלז.
לא רוצה לדמיין אפילו מה היה קורה ביורוליג אם ליאור היה היום בקבוצה במקום אינגלז( לא שזה הגיוני מבחינת העמדות).
כי באמת מאזן של 4 - 2 ביורוליג בבית עם קבוצה אחת נורמלית זה הישג שלא הגענו אליו עם אליהו...
בוא באמת נשכח ששנה שעברה עם אליהו עשינו 8 - 2 בשלב הנוכחי ונחיה בפנטזיות הזויות כאילו אינגלס יותר טוב מאליהו (או שחקן טוב בכלל).
אנשים פה כל כך שונאים את אליהו ומאוהבים בכל זר עלוב שמגיע (כל עוד הוא בצבע לבן) שזה מגיע לרמות גיחוך מרשימות. כשאינגלס יעשה עשירית ממה שעשה אליהו ביורוליג וכשהוא יזכה מספר פעמים ב- MVP השבועי אז נדבר. בינתיים הוא כלום ושום דבר.
dod כתב:דוקא מבחינת עמדות אליהו הרבה יותר הגיוני על אינגלס כי ב-3 יש לנו את הבאנקר סמית' ואת לאנדסברג ופניני כמחליפים.
ועוד משהו - ליד סופו חשוב שיהיה שחקן שידע לחתוך לסל כשמגיע הדאבל-אפ (פניני עשה את זה פעם אחת ברבע האחרון מול אילת). אליהו קלע ככה 6-8 נקודות כל משחק ב-2011.
ודבר אחרון לגבי אינגלס - בלאט שוחק אותו בצורה ממש מוגזמת. כשחקן של 25 דקות הוא יתן תפוקה פר דקה הרבה יותר טובה ממה שרואים עכשיו כשהוא על אדי דלק.
MTA2311 כתב:אינגלז לא משחק 3 במכבי.
הוא היוצר היחיד עם איי קיו מעל 80 בקבוצה הזאת. אם הוא לא היה פה היום, כנראה שגם ביורוליג היינו חוטפים תבוסות.
MTA2311 כתב:שלושה משחקים רעים ברצף( שניים בליגה) ואתה כבר קובע שהוא "זר לבן עלוב" אה? מה עם כל מה שהוא הראה לפני?
כבר הרבה שנים לא היה פה שחקן כל כך מוכשר. מעניין מאוד מה אמרת עליו לפני שבועיים וחצי, כשהוא נראה כמו סופרסטאר.
איכשהו, הכל תמיד מגיע אצלך לליאור אליהו.
dod כתב:MTA2311 כתב:אינגלז לא משחק 3 במכבי.
הוא היוצר היחיד עם איי קיו מעל 80 בקבוצה הזאת. אם הוא לא היה פה היום, כנראה שגם ביורוליג היינו חוטפים תבוסות.
אז מה הוא בדיוק משחק? ומה הקשר ל-IQ שלו?
זה שיש גם את סמית' ביחד איתו ב-3 לא אומר שאינגלס נהיה 2 או 4.
הוא איטי מדי להיות 2 וחלש מדי להיות 4 וזו אחת הסיבות שההגנה שלו נראית כמו שהיא נראית
jol9 כתב:רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.
כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.
לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־24 אורחים