ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:25

MTA2311 כתב:הוא הרכז בפועל של הקבוצה הזאת. הוא עושה את הפיק אנד רול, והוא מתחיל את המהלכים. זה קשור לאיי קיו, כי בלעדיו, כל מה שהיה לנו בקו האחורי זה היקמן, רייס ואוחיון( שאני דווקא אוהב את איך הוא משחק השנה). אף ליאור אליהו לא היה מחפה על זה.

אז איך יכול להיות שבלי אינגלז (ועם אליהו), ובדיוק עם אותו קו אחורי (מינוס רייס) הייתה לנו בשנה שעברה קבוצה טובה בהרבה?
roy1000

הודעהעל ידי dod » 26 נובמבר 2013, 10:26

MTA2311 כתב:הוא הרכז בפועל של הקבוצה הזאת. הוא עושה את הפיק אנד רול, והוא מתחיל את המהלכים. זה קשור לאיי קיו, כי בלעדיו, כל מה שהיה לנו בקו האחורי זה היקמן, רייס ואוחיון( שאני דווקא אוהב את איך הוא משחק השנה). אף ליאור אליהו לא היה מחפה על זה.

זה נכון ל-10 דקות בכל משחק. בשאר הזמן הוא נח.
אולי אם ישחק פחות יהיה יותר אפקטיבי (גם בהגנה).
מעניים אם הוא וסמית' יצליחו להצטיין ביחד. מזכיר קצת את אנדרסון ואידסון - שני שחקנים, אומנם באותה עמדה אבל שונים מאד, שלא הצליחו לשחק ביחד.
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.

כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.

לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.

כבר אתמול ליאור הראה מה שהוא יודע. אחרי שלושה חודשים שהוא לא שיחק ולא התאמן הוא עלה על המגרש והיה השחקן הכי טוב על המגרש. אני אגיד משהו ששמור רק לשמואל בפורום הזה - אם ירושלים מביאים עוד גארד זר ברמה בינונית ומעלה, הם יטיילו לאליפות מול הקבוצה העלובה הזו של מכבי.

יודע מי עוד עשה אתמול דאבל דאבל? הפורוורד של הפועל מיצ'ל.
ליאור אכן הראה את מה שהוא יודע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 26 נובמבר 2013, 10:29

roy1000 כתב:אז איך יכול להיות שבלי אינגלז (ועם אליהו), ובדיוק עם אותו קו אחורי (מינוס רייס) הייתה לנו בשנה שעברה קבוצה טובה בהרבה?

נתת חלק מהתשובה. במקום הקשקוש הזה שנקרא רייס היינו מקבלים 2-3 שלשות מלוגאן.
וגם לדעתי לליגה אליהו חשוב יותר מאינגלס - צבירת נקודות, קצב משחק, מתפרצות ואפילו, לא להאמין, ריבאונד.
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:30

MTA2311 כתב:יודע מי עוד עשה אתמול דאבל דאבל? הפורוורד של הפועל מיצ'ל.

ואללה? וכמה הוא עשה מול מכבי? וכמה עשה בראון ששמר או אינגלס האלילי?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:31

roy1000 כתב:

אז איך יכול להיות שבלי אינגלז (ועם אליהו), ובדיוק עם אותו קו אחורי (מינוס רייס) הייתה לנו בשנה שעברה קבוצה טובה בהרבה?

הסגל השנה טוב בהרבה.
יש השנה שתי בעיות- מאמן ורכז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:35

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:יודע מי עוד עשה אתמול דאבל דאבל? הפורוורד של הפועל מיצ'ל.

ואללה? וכמה הוא עשה מול מכבי? וכמה עשה בראון ששמר או אינגלס האלילי?

וואלה.
גם מול מכבי הוא היה טוב, ואז ידעתי לציין את זה, בניגוד אליך, שמשום מה לא מצאת סיבה לציין את ההגנה הרעה שאו אליהו האלילי נתן אתמול.

ד"א, אני אמרתי שאינגלז שומר אישי רע, כשאתה עוד ישבת שבעה על אליהו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:47

MTA2311 כתב:הסגל השנה טוב בהרבה.

איך זה יכול להיות שהסגל "טוב הרבה" אבל התוצאות גרועות בהרבה? עם אותם הרכזים ואותו המאמן היינו קבוצה טובה בהרבה בשנה שעברה?

האם יכול להיות ששחקני ה"חיזוק" המהוללים לא כל כך טובים כמו בפנטזיות של אנשים פה? האם יכול להיות שאינגלז הוא שחקן הרבה פחות טוב מאליהו שאותו הוא החליף ובגלל זה הקבוצה נראית כמו כלום?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 10:51

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

הסגל השנה טוב בהרבה.

זאת כבר אמירה פשטנית מדי, כי בדיוק אותם הרכזים ואותו המאמן היו בשנה שעברה...

אני לא חושב כמו רוי שאליהו גדול בהרבה מאינגלס, וגם להערכתי ההשוואה לא נכונה.
אליהו היה יכול וצריך להיות בקבוצה הזאת, במקום טיוס וכהן שעולים יותר ממה שהציעו לו. האם זה היה נראה טוב יותר? אני מניח שכן, במיוחד בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 10:52

MTA2311 כתב:וואלה.
גם מול מכבי הוא היה טוב, ואז ידעתי לציין את זה, בניגוד אליך, שמשום מה לא מצאת סיבה לציין את ההגנה הרעה שאו אליהו האלילי נתן אתמול.

נו, אז אינגלז גרוע בשני צידי המגרש ואתה עדיין טוען שהוא שחקן טוב?

דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 10:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.

כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.

לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.

כבר אתמול ליאור הראה מה שהוא יודע. אחרי שלושה חודשים שהוא לא שיחק ולא התאמן הוא עלה על המגרש והיה השחקן הכי טוב על המגרש. אני אגיד משהו ששמור רק לשמואל בפורום הזה - אם ירושלים מביאים עוד גארד זר ברמה בינונית ומעלה, הם יטיילו לאליפות מול הקבוצה העלובה הזו של מכבי.

לי אין ויכוח על זה. אליהו הוא שובר שוויון, וכמו שהוא תפס תקופה טובה באליפות של ויטוריה מול בארסה, הוא בהחלט יכול לתפוס שני משחקים מצויינים מול מכבי בגמר (אם וכאשר) ולנצח אותה.
הוא סוג כזה של שחקן.

ד"א האמירות בגנות ההגנה שלו לא רלוונטיות, ברגע שהקבוצה שלו מנצחת. כלומר אתמול הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה שניצחה (את אותה הקבוצה שנתנה לנו בראש בדיוק באותו המגרש
רק לפני שבוע), ומה עשו השחקנים שהוא שמר עליהם לא רלוונטית לדיון, שוב, כי מגדל ניצחו.

מה שכן, אחרי ההחתמה של ליאור, לא נראה לי שנשאר להם כסף לעוד גארד זר. אולי דני פדרמן ייתן להם את רייס במתנה, כי אם זה יהיה נעימי, אז אני חושב שאתה בהחלט צודק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:55

טוב, עכשיו זה סתם מגוחך.
איך יכול להיות שקבוצה עם אותו מאמן נראית פחות טוב? מאמן לא יורד ברמה? מאמן לא נקלע לסיטואציה שבה הוא לא יכול להצליח? אף פעם לא קרה שמאמן איבד את הקבוצה?

אתה בעצמך מנהל ויכוח בת'רד אחר על זה שאותו מאמן איבד את חדר ההלבשה, וששחקנים כבר לא משחקים בשבילו. אז פתאום, כשזה מתאים לאג'נדה, מדובר בסך הכל באותו מאמן משנה שעברה?

תעיף מבט שנייה בסטטיסטיקה של אינגלז ביורוליג. תגיד לי מתי בפעם האחרונה ליאור נתן מספרים כאלה ביורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 10:56

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:וואלה.

נו, אז אינגלז גרוע בשני צידי המגרש ואתה עדיין טוען שהוא שחקן טוב?

דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.

גרוע בשני צדי המגרש? שמואל פתח עוד יוזר או משהו? אתה פשוט הזוי.

עכשיו מסתבר שליאור גם שומר יותר טוב מאינגלז. מדהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 11:05

MTA2311 כתב:טוב, עכשיו זה סתם מגוחך.
איך יכול להיות שקבוצה עם אותו מאמן נראית פחות טוב? מאמן לא יורד ברמה? מאמן לא נקלע לסיטואציה שבה הוא לא יכול להצליח? אף פעם לא קרה שמאמן איבד את הקבוצה?

אתה בעצמך מנהל ויכוח בת'רד אחר על זה שאותו מאמן איבד את חדר ההלבשה, וששחקנים כבר לא משחקים בשבילו. אז פתאום, כשזה מתאים לאג'נדה, מדובר בסך הכל באותו מאמן משנה שעברה?

תעיף מבט שנייה בסטטיסטיקה של אינגלז ביורוליג. תגיד לי מתי בפעם האחרונה ליאור נתן מספרים כאלה ביורוליג.

כן, בלאט איבד את חדר ההלבשה, אבל זה מגוחך לטעון שהסגל טוב יותר השנה כשהתוצאות מראות בברור אחרת.

איזה מספרים בדיוק נותן הכוכב העילאי שלך? 11 נקודות ב- 35 דקות? גם בשנה הכי גרועה שלו אליהו עשה יותר פר דקה.

אתה לא חי בעולם המציאות, אבל אתה לא לבד.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 11:09

MTA2311 כתב:גרוע בשני צדי המגרש? שמואל פתח עוד יוזר או משהו? אתה פשוט הזוי.

עכשיו מסתבר שליאור גם שומר יותר טוב מאינגלז. מדהים.

מכבי עם אליהו מעולם לא הייתה גרועה כמו מכבי עם אינגלס. את זה אני יודע בוודאות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 11:19

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:טוב, עכשיו זה סתם מגוחך.

כן, בלאט איבד את חדר ההלבשה, אבל זה מגוחך לטעון שהסגל טוב יותר השנה כשהתוצאות מראות בברור אחרת.

איזה מספרים בדיוק נותן הכוכב העילאי שלך? 11 נקודות ב- 35 דקות? גם בשנה הכי גרועה שלו אליהו עשה יותר פר דקה.

אתה לא חי בעולם המציאות, אבל אתה לא לבד.

פיו. איזו הקלה. לפחות אני לא לבד.
השחקנים זורקים זין. אחד צורח על המאמן באמצע טיים אאוט, השני עושה ברוגז והולך לשבת בקצה השני של הספסל בזמן תדרוך של המאמן, ושניים מסתודדים כל המשחק עם מגבות על הפרצוף. יש פה חומר שחקנים טוב, עם בעייה מנטאלית\ בעיית מוטיבציה\ בעיית מאמן. זאת לא תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה שדבר כזה קורה.

אינגלז, נותן 11 וחצי נקודות( 43% ל3), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים, חטיפה וחצי ומדד 18 במשחק. אין פלא שכל מה שאתה יכול למצוא כתשובת נגד, זה " בפר דקה זה לא מרשים".

אבל כן, אני לא חי בעולם המציאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 11:25

MTA2311 כתב:פיו. איזו הקלה. לפחות אני לא לבד.
השחקנים זורקים זין. אחד צורח על המאמן באמצע טיים אאוט, השני עושה ברוגז והולך לשבת בקצה השני של הספסל בזמן תדרוך של המאמן, ושניים מסתודדים כל המשחק עם מגבות על הפרצוף. יש פה חומר שחקנים טוב, עם בעייה מנטאלית\ בעיית מוטיבציה\ בעיית מאמן. זאת לא תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה שדבר כזה קורה.

אינגלז, נותן 11 וחצי נקודות( 43% ל3), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים, חטיפה וחצי ומדד 18 במשחק. אין פלא שכל מה שאתה יכול למצוא כתשובת נגד, זה " בפר דקה זה לא מרשים".

המספרים של אינגלס לא מרשימים בשום קנה מידה. לוגאן נתן מספרים דומים בפחות דקות. הוא שחקן סתמי לחלוטין והוא חלק גדול מהבעיות בקבוצה.

פר דקה (או פר 36 דקות) זו הדרך היחידה למדוד שחקנים. אתה סתם מראהה בורות בזלזול שלך.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 נובמבר 2013, 11:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 11:34

roy1000 כתב:דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.

ואתה יודע למה אליהו היה בסדר בהגנה וגם לקח הרבה כ"ח מול קבוצה שמכבי התקשתה נגדה לקחת ריבאונד?

כי ירושלים שמרה איזורית. כל המשחק! כמו שכל המאמנים (חוץ מהגאון מפרינסטון) משחקים נגד הפועל.
באיזורית אליהו היה רוב הזמן די קרוב לסל, ולא איפשהו על קו השלוש, כמו בהגנת החילופים האוטומאטיים של בלאט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 11:51

felix_r כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - ההגנה של אליהו אתמול הייתה לא רעה בכלל. אם אינגלז היה שומר באותה הרמה, מכבי הייתה במקום יותר טוב.

ואתה יודע למה אליהו היה בסדר בהגנה וגם לקח הרבה כ"ח מול קבוצה שמכבי התקשתה נגדה לקחת ריבאונד?

כי ירושלים שמרה איזורית. כל המשחק! כמו שכל המאמנים (חוץ מהגאון מפרינסטון) משחקים נגד הפועל.
באיזורית אליהו היה רוב הזמן די קרוב לסל, ולא איפשהו על קו השלוש, כמו בהגנת החילופים האוטומאטיים של בלאט.

זה הרבה דברים -בירושלים נתנו לו את המפתחות, אז הוא משקיע יותר גם בריבאונד וגם בהגנה. הוא תמיד יהיה שחקן עם חסרונות, אבל גם אתמול ראו שהוא רמה אחת לפחות מעל כל שחקן אחר על המגרש.
אחד הדברים שבלאט ייזכר לרעה בהם זה האפלייה הבוטה נגד הישראלים. זה משהו שאני פשוט לא מצליח להבין.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 11:59

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:פיו. איזו הקלה. לפחות אני לא לבד.

המספרים של אינגלס לא מרשימים בשום קנה מידה. לוגאן נתן מספרים דומים בפחות דקות. הוא שחקן סתמי לחלוטין והוא חלק גדול מהבעיות בקבוצה.

פר דקה (או פר 36 דקות) זו הדרך היחידה למדוד שחקנים. אתה סתם מראהה בורות בזלזול שלך.

לאלא. הדרך היחידה למדוד שחקן היא בתפוקה הכוללת שלו ובהשפעה שלו על הקבוצה. כשאינגלז היה טוב, הקבוצה ניצחה ונראתה טוב.

מי שמפגין בורות, זה אתה עם האמירה ההזוייה על לוגאן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים