roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה קצת מגזים עם אינגלס. מבחינתי הוא בהחלט הוכיח שהוא שייך לרמה. הוא קבוצתי, מוסר, קולע, יכול לרכז לכמה דקות, שומר סביר.
הבעיה שלו היא שהוא איטי, והוא מתקשה מאוד לייצר לעצמו. גם הגנתית הוא קצת בעייתי בהגנה האישית.
כרגע הוא בתקופה לא טובה (כמו שנאמר כאן, לבלאט יש חלק בזה), אבל בסה"כ הוא שחקן טוב.
לגבי ליאור, אז כאן אפשר בהחלט לשלוח את הפרחים (או ראש של סוס) לבלאט, שפשוט די הרג אותו בשנתיים האחרונות שלו במכבי. אצל פיני ואצל ספאחיה ראינו מה ליאור
מסוגל, ואני מאמין שגם במגדל הוא ייראה את האיכויות שלו.
כבר אתמול ליאור הראה מה שהוא יודע. אחרי שלושה חודשים שהוא לא שיחק ולא התאמן הוא עלה על המגרש והיה השחקן הכי טוב על המגרש. אני אגיד משהו ששמור רק לשמואל בפורום הזה - אם ירושלים מביאים עוד גארד זר ברמה בינונית ומעלה, הם יטיילו לאליפות מול הקבוצה העלובה הזו של מכבי.
לי אין ויכוח על זה. אליהו הוא שובר שוויון, וכמו שהוא תפס תקופה טובה באליפות של ויטוריה מול בארסה, הוא בהחלט יכול לתפוס שני משחקים מצויינים מול מכבי בגמר (אם וכאשר) ולנצח אותה.
הוא סוג כזה של שחקן.
ד"א האמירות בגנות ההגנה שלו לא רלוונטיות, ברגע שהקבוצה שלו מנצחת. כלומר אתמול הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה שניצחה (את אותה הקבוצה שנתנה לנו בראש בדיוק באותו המגרש
רק לפני שבוע), ומה עשו השחקנים שהוא שמר עליהם לא רלוונטית לדיון, שוב, כי מגדל ניצחו.
מה שכן, אחרי ההחתמה של ליאור, לא נראה לי שנשאר להם כסף לעוד גארד זר. אולי דני פדרמן ייתן להם את רייס במתנה, כי אם זה יהיה נעימי, אז אני חושב שאתה בהחלט צודק.