roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אז אני מניח שזה יגמר בינו למכבי.
ומה יקרה אם ינצחו? (ואז יהיה עוד משחק בית קל נגד הליטאים)
אם מנצחים ביום חמישי, אז תלוי מה קורה במלחה ביום שני. תבוסה במלחה ובלאט הולך הביתה בלי קשר לכלום.
יכול להיות שאני טועה, אבל אני רואה קבוצה שעומדת סנטימטר לפני קריסה מוחלטת. כבר ראיתי בדיוק את המצבים האלה מספיק פעמים בעבר.
וכמו בכל העונות האחרונות , אחרי שתראה שטעיתה , תעלם מהפורום לכמה זמן ??
אתה מדבר על המאמן והשחקנים כאליו שאתה לובש את חליפת הזבוב שלך ומאזין לכל שיחה שבלאט מנהל עם השחקנים ויודע בדיוק מה כל אחד מהם מרגיש ...אתה פסיכולוג במקרה ?
השנה נעשו טעויות בכמות השחקנים שהחתימו , אבל זה בעיקר בגלל התנהלות לא נכונה של ההנהלה במשא ומתן עם אליהו (שבגלל אי החתמתו נשארנו בלי 4 ) ומול אוחיון שבגלל הזיגזוג בקיץ הוחתם נעימי . הנזק בגלל החתמת נעימי הוא כלכלי (והוא קטן מאוד) אבל הנזק בגלל עמדה 4 הוא מקצועי ועמוק יותר...
לגבי עמדות הגארד (רייס והיקמן ) לא הייתי קורה לזה טעות אלא יותר הימור שנכשל...באותה מידה יכלו להחתים הימורים אחרים באותו סכום ולהצליח , אין לדעת...
ושוב פעם , גם אם תוריד את כל ההחתמות "המיותרות" האלו (היקמן , רייס , כהן , נעימי...) עדיין לא תגיע לסכום שפארגו מרוויח ובטח לא של שני שחקנים ברמת המחיר הזאת כך שכל עוד ההנהלה הנוכחית לא מתכוונת להגדיל את התקציב משמעותית (לפחות 25%) אז שום דבר לא ישתנה בשיטה של בניית הקבוצה ורק צריך לקוות שיפגעו בהימורים ושידעו לשמור על הימור שכן הצליח...