דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2013, 14:45

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אז אני מניח שזה יגמר בינו למכבי.
ומה יקרה אם ינצחו? (ואז יהיה עוד משחק בית קל נגד הליטאים)

אם מנצחים ביום חמישי, אז תלוי מה קורה במלחה ביום שני. תבוסה במלחה ובלאט הולך הביתה בלי קשר לכלום.
יכול להיות שאני טועה, אבל אני רואה קבוצה שעומדת סנטימטר לפני קריסה מוחלטת. כבר ראיתי בדיוק את המצבים האלה מספיק פעמים בעבר.

וכמו בכל העונות האחרונות , אחרי שתראה שטעיתה , תעלם מהפורום לכמה זמן ??

אתה מדבר על המאמן והשחקנים כאליו שאתה לובש את חליפת הזבוב שלך ומאזין לכל שיחה שבלאט מנהל עם השחקנים ויודע בדיוק מה כל אחד מהם מרגיש ...אתה פסיכולוג במקרה ?
השנה נעשו טעויות בכמות השחקנים שהחתימו , אבל זה בעיקר בגלל התנהלות לא נכונה של ההנהלה במשא ומתן עם אליהו (שבגלל אי החתמתו נשארנו בלי 4 ) ומול אוחיון שבגלל הזיגזוג בקיץ הוחתם נעימי . הנזק בגלל החתמת נעימי הוא כלכלי (והוא קטן מאוד) אבל הנזק בגלל עמדה 4 הוא מקצועי ועמוק יותר...
לגבי עמדות הגארד (רייס והיקמן ) לא הייתי קורה לזה טעות אלא יותר הימור שנכשל...באותה מידה יכלו להחתים הימורים אחרים באותו סכום ולהצליח , אין לדעת...
ושוב פעם , גם אם תוריד את כל ההחתמות "המיותרות" האלו (היקמן , רייס , כהן , נעימי...) עדיין לא תגיע לסכום שפארגו מרוויח ובטח לא של שני שחקנים ברמת המחיר הזאת כך שכל עוד ההנהלה הנוכחית לא מתכוונת להגדיל את התקציב משמעותית (לפחות 25%) אז שום דבר לא ישתנה בשיטה של בניית הקבוצה ורק צריך לקוות שיפגעו בהימורים ושידעו לשמור על הימור שכן הצליח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 15:08

דיוויד בלאט חייב לקבל בעיטה. אבל לא בעיטה בתחת, אלא בעיטה בראש.

נשמע לכם הזוי? אז תשמעו על הכתבה שהייתה אתמול בחדשות (לא זוכר באיזה ערוץ). סופר שם על בחור אמריקאי, שבילדותו לא היה לו שום כשרון למוזיקה. אמא שלו רצתה שילמד לנגן במשהו, ולקחה אותו לבדיקה, אבל שם אמרו לה, שמוזיקה והילד שלה זה שני דברים שלא קשורים אחד לשני. לא שמיעה מוזיקאלית, כלום... הילד עצמו אהב לשחק הוקי שדה (או איזה משחק אחר דומה) . יום אחד בזמן המשחק הוא קיבל פיצוץ בראש מהמקל של המשחק והיה מאושפז די הרבה זמן בבית חולים. אחרי שהבריא פתאום התגלה לפתע שמשהו בראש שלו השתנה, ועכשיו יש לו כשרון גדול למוזיקה! היום, מספר שנים מאוחר יותר, הוא כבר יודע לנגן על 13 כלי נגינה שונים!!!

זאת הסיבה, שאני חושב, שדיוויד בלאט צריך לקבל בעיטה בראש. אולי גם אצלו זה יסדר את המוח בצורה שונה :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 16:24

yzafrir כתב:וכמו בכל העונות האחרונות , אחרי שתראה שטעיתה , תעלם מהפורום לכמה זמן ??

אתה מדבר על המאמן והשחקנים כאליו שאתה לובש את חליפת הזבוב שלך ומאזין לכל שיחה שבלאט מנהל עם השחקנים ויודע בדיוק מה כל אחד מהם מרגיש ...אתה פסיכולוג במקרה ?
השנה נעשו טעויות בכמות השחקנים שהחתימו , אבל זה בעיקר בגלל התנהלות לא נכונה של ההנהלה במשא ומתן עם אליהו (שבגלל אי החתמתו נשארנו בלי 4 ) ומול אוחיון שבגלל הזיגזוג בקיץ הוחתם נעימי . הנזק בגלל החתמת נעימי הוא כלכלי (והוא קטן מאוד) אבל הנזק בגלל עמדה 4 הוא מקצועי ועמוק יותר...
לגבי עמדות הגארד (רייס והיקמן ) לא הייתי קורה לזה טעות אלא יותר הימור שנכשל...באותה מידה יכלו להחתים הימורים אחרים באותו סכום ולהצליח , אין לדעת...
ושוב פעם , גם אם תוריד את כל ההחתמות "המיותרות" האלו (היקמן , רייס , כהן , נעימי...) עדיין לא תגיע לסכום שפארגו מרוויח ובטח לא של שני שחקנים ברמת המחיר הזאת כך שכל עוד ההנהלה הנוכחית לא מתכוונת להגדיל את התקציב משמעותית (לפחות 25%) אז שום דבר לא ישתנה בשיטה של בניית הקבוצה ורק צריך לקוות שיפגעו בהימורים ושידעו לשמור על הימור שכן הצליח...

יש ביטוי באנגלית שמדבר על סיר שקורא לקומקום "שחור".
בתור אחד שהתחזיות שלו לגבי הסגל הזה לא ממש היו מדוייקות (בלשון המעטה) ובתור אחד שממציא תיאוריות מופרכות וחסרות בסיס לגבי זה שהשחקנים "מזלזלים" בליגה, אני לא הייתי מדבר יותר מדי. אתה פסיכולוג שאתה מבין משהו לגבי "זלזול"? איזו חליפה אתה שמת שגרמה לך להסיק את המסקנות האלה?

בכסף של נעימי (ממש לא כסף קטן), רייס, בלו, כהן וטיוס היה אפשר להביא גם את פלניניץ' וגם להשאיר את אליהו, אבל דני פדרמן היה בטוח שטיוס ואליהו הם שווי ערך. גם בתקציב הנוכחי אפשר לעשות הרבה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2013, 16:59

LIAV10 כתב:אי אפשר שלא להאשים את המאמן לא רק השנה, אבל גם צריך פרופורציות.
לי יותר מפריעה הנוכחות של פדרמן והג'וניורים.
מעניין מה יהיה פה בפורום אם וכאשר מכבי ינצחו את שני משחקי היורוליג הבאים.

סוף סוף תגובה לעניין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 נובמבר 2013, 19:10

roy1000 כתב:
Assaf M כתב:השחקנים הזרים מתוסכלים מסיבה מאוד פשוטה- אין להם שום זיקה לקבוצה והם לא מבינים איפה הם נמצאים ולכן גם היכולת הדלה. אחת הסיבות לכך היא החוסר בישראלים דומינניטיים שיכניסו בהם קצת רעל וישחקו על חשבונם.

השחקנים מתוסכלים כי הציפיות מהם לא ריאליות וכי כועסים עליהם שהם לא מספיק טובים/מוכשרים. בלאט כועס ומספסל את רייס לא בגלל שהוא לא משחק טוב, אלא בגלל שהוא לא שחקן מספיק טוב למכבי ובגלל שהוא לא השחקן שמכבי צריכה. איך אתה מצפה שהוא לא יהיה מתוסכל וכועס? אותו דבר לגבי היקמן - הוא לא רכז, מה רוצים ממנו? אותו הדבר לגבי אינגלס - הוא שחקן משלים במקרה הטוב, שלא עשה שום דבר בקריירה שלו. אין לו את היכולת לסחוב קבוצת יורוליג על הגב שלו, אבל במכבי מצפים שהוא יעשה את זה. איך הוא לא יהיה מתוסכל?

השחקנים חוטפים צעקות בלתי פוסקות מבלאט והם בכלל לא מבינים למה ומה רוצים מהם.

ההנהלה בנתה סגל שהכשלון שלו היה ידוע מראש לרוב האנשים בפורום הזה, ובמקום להאשים את עצמם, הם מאשימים את המאמן והשחקנים.

אני מסכים איתך ועם התוספת של פליקס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2013, 19:59

הישראלי האחרון שהכניס רעל בזרים היה בכלל דרק שארפ. באמת שחל מהתגובות פה משעשעות אותי, ונראות כאילו נלקחו מהפרלמנט של אילן השועל ושאר הטמבלים שלו. מי יכניס בזרים רעל בדיוק? פניני שחושב על היציאה הבאה לבר? יוגב? נו באמת.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2013, 23:34

מה דעתכם על בלאט אחרי המשחק הזה?
לדעתי הוא גרם לקבוצה להשתנות קצת והוא בהחלט ראוי להארכת "תקופת החסד" בעוד שבועיים לפחות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 נובמבר 2013, 23:36

צריך לפרגן לו על הקרדיט לפניני ולטיוס, על הספסול של היקמן ועל השימוש הנכון בסופו.
מצד שני החזרה של הכוכב האדום רשומה גם על שמו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 נובמבר 2013, 23:37

בינתיים הסכין ירדה מהצוואר... עד רצף ההפסדים הבא (שיכול להיות כבר שבוע הבא עם י-ם וקובאן...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2013, 23:44

rc4991 כתב:מה דעתכם על בלאט אחרי המשחק הזה?
לדעתי הוא גרם לקבוצה להשתנות קצת והוא בהחלט ראוי להארכת "תקופת החסד" בעוד שבועיים לפחות

הוא הביא את זה על עצמו. אילו היה נזכר לשתף ישראלים (וגם שחקני ספסל אחרים) כבר בשבוע שעבר, הלחץ עליו לא היה מגיע לשיא כזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 09 ינואר 2014, 23:49

תגידו, מה אתם אומרים על דייויד? אין ספק שהוא מצליח לייצב את הספינה, מראה קבוצה הרבה יותר מחוייבת ומחוברת, שגם יודעת
מה היא רוצה מעצמה.
גם הכדורסל עצמו נראה חיובי בהרבה ומעניין רוב הזמן.

אני מודע לזה שללוח המשחקים של מכבי היה חלק לא קטן בכך, ובכל זאת צריך לתת לו קרדיט (כבר 10-2 ביורוליג).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2014, 00:05

הוא ניהל נהדר את שני המשחקים האחרונים וגם מאוד נהינו מסגנון המשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2014, 19:15

http://www.youtube.com/watch?list=PLCWR ... WvWDMsNGx4

רואים בסרטון איך כולם קורעים את התחת באימון ורק דיוויד בלאט מסתכל ולא עושה כלום. נהנה לראות אנשים אחרים עובדים. המאמן שלנו חפשן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2014, 19:21

toja27 כתב:http://www.youtube.com/watch?list=PLCWRG1vLyuBLQf8dIrpYIZJeT_CH1-WeE&v=KWvWDMsNGx4

רואים בסרטון איך כולם קורעים את התחת באימון ורק דיוויד בלאט מסתכל ולא עושה כלום. נהנה לראות אנשים אחרים עובדים. המאמן שלנו חפשן.

טוב נו, טיוס מדגים רמת נגרות ראויה לציון.
מצד שני, ג'יימס נראה לי פצוע. הוא נע מאוד בכבדות והגוף שלו נראה מאוד "קשיח".

לפחות ניקולה מרוויח את המשכורת שלו עם מכונת הכדורים הזו.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ינואר 2014, 19:29

בשיא הרצינות הפלוטר שלי טוב משל שניהם, בעיקר משל טיוס, אין לו טאץ' בשיט, שימשיך להטביע.
לא הבנתי את הביקורת על בלאט, היית ציני? הוא עם ג'ינס, די ברור שהוא בא לראות, זה לא אימון שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2014, 19:32

LIAV10 כתב:בשיא הרצינות הפלוטר שלי טוב משל שניהם, בעיקר משל טיוס, אין לו טאץ' בשיט, שימשיך להטביע.
לא הבנתי את הביקורת על בלאט, היית ציני? הוא עם ג'ינס, די ברור שהוא בא לראות, זה לא אימון שלו.

סתם קצת משתעשע :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ינואר 2014, 14:04

הכי מצחיק זה שבתחילת העמוד הזה נכתב פה שמכבי נמצאת לפני קריסה אם היא תפסיד לירושלים (והיא הפסידה...) . איפה זה ואיפה הקבוצה של היום....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2014, 15:56

yzafrir כתב:הכי מצחיק זה שבתחילת העמוד הזה נכתב פה שמכבי נמצאת לפני קריסה אם היא תפסיד לירושלים (והיא הפסידה...) . איפה זה ואיפה הקבוצה של היום....

אני לא חושב שהיה בזה שום דבר מצחיק. בלאט היה מרחק הפסד אחד מפיטורין, ואם אתה מדבר עליי, דיברתי על תבוסה לירושלים, מה שלא היה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2014, 00:22

מגיע לו שאפו ענק על הערב (ועל הטופ 16 בכלל)
בקצב הזה אני מקווה מאוד שפדרמן וההנהלה יפחדו לא להאריך לו את החוזה
פשוט מאמן תותח שמוציא מלא מסגלים ביזיוניים (וכן,גם הסגל הזה חלש)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2014, 11:50

טוב, אם זה לא היה ברור עד אתמול, אז בלאט חייב להישאר פה בעונה הבאה (גם אם מכבי תפסיד אליפות). זה לא רק שהוא מוציא מהקבוצה הזו פי 2 לפחות ממה ששוה הסגל והתקציב, זה גם שרוב השחקנים חתומים לוענה הבאה ואלו בת'כלס שחקנים של בלאט שתאימים ומכירים את השיטה שלו. אני חושש שלהביא מאמן אחר לשחקנים האלה ייגמר בקטסטרופה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, מקאדו 3, שמוליק ו־14 אורחים