15 אפריל 2011, 13:25
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
למה שמכבי תשחרר את הנדריקס/מאצ'בן כשהרכב הגבוהים הזה סחב את מכבי לפיינל פור יותר מכל דבר אחר .
השילוב של סופו , אליהו , בלו , הנדריקס ומאצ'בן הוא אחד הטובים באירופה ואין שום סיבה בעולם שמכבי תיגע בו.
אם יש מקום לשפר זה בקו האחורי , אומנם פארגו עלה על כל הציפיות ופרקינס גם הוא הפך לקבוצתי יותר ( אם כי אצלו יש חסר מסוים בכל מה שקשור לכישרון נטו) אבל איידסון קצת פרווה וטל לא ממש תורם (למרות שהייתי משאיר אותו בשביל הניסיון במעמדי הכרעה ) ובכלל חסר שם עומק .
15 אפריל 2011, 13:29
yzafrir כתב:חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...
בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....
בלי קשר להבאתו של לנדסברג, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את בורשטיין כאן בעונה הבאה, גם אם הוא יתן הצגה בפיינל-פור (והלוואי שזה יקרה).
כרגע, בורשטיין הוא על תקן אויר; שחקן שכמעט ולא תורם בכלל ולעיתים אפילו מזיק.
נראה שאם מכבי היתה מביאה כל גארד ישראלי במקומו של בורשטיין, הדבר לא היה משנה דבר ולא היה פוגע כלל בהשגיה של מכבי.
בהנחה שבעונה הבאה בורשטיין יתפוס את תפקיד הגארד הרביעי, מכבי סתם תירה לעצמה ברגליים. שוב מכבי תשלם סכום לא מבוטל לשחקן שבקושי תורם (וכגארד רביעי, צפוי לתרום עוד פחות) וסתם מחמם את הספסל.
במקום בורשטיין אפשר להביא כל גארד ישראלי אחר או להביא שחקן צעיר במטרה לקדמו.
לאנדסברג בהחלט יכול להיות מועמד ראוי להחליפו.
אני מסכים איתך לחלוטין אבל אני לא רואה דרך איך מכבי נפתרת מהחוזה שלו (שהוא לעוד שנתיים ) , כי אף קבוצה לא תסכים להשאיל אותו ממכבי בסכומים האלו...
15 אפריל 2011, 13:47
אבי כתב:בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!
אין ספק שאין דבר יותר חשוב משיפור התדמית הישראלית. גם אם נפסיד כל משחק ביורוליג בגלל שנשחק עם 4 זרים ושאר הקבוצות עם 7 לפחות, זה לא משנה, העיקר שנשפר את התדמית הישראלית. גם אם האולם יהיה חצי ריק במשחקי יורוליג ואף אחד לא ירצה לקנות זכויות שידור של קבוצה שאין לה סיכוי לעבור את שלב הבתים אז זה לא נורא, העיקר לשפר את התדמית הישראלית.
אולי נביא גם את ארז מרקוביץ' ועמית תמיר, זה יעשה פלאים לשיפור התדמית הישראלית.
15 אפריל 2011, 13:52
15 אפריל 2011, 14:23
15 אפריל 2011, 15:07
15 אפריל 2011, 15:15
amsus כתב:צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר
ולמצוא מחליף לאידסון כי בוא נודע בזה הוא לא נעשה צעיר לנצח וגם מפחד לקחת אחריות ולהשקיע בסנטר חוסם סטייל שון ג'ימס
ולחשוב אולי להביא את ג'יק כהן שיכנס מתחילת העונה וינסה להשתפר ולהיות ישראלי גבוה ברמות הגבוהות
15 אפריל 2011, 15:32
15 אפריל 2011, 16:04
Mta_atic כתב:amsus כתב:צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר
ולמצוא מחליף לאידסון כי בוא נודע בזה הוא לא נעשה צעיר לנצח וגם מפחד לקחת אחריות ולהשקיע בסנטר חוסם סטייל שון ג'ימס
ולחשוב אולי להביא את ג'יק כהן שיכנס מתחילת העונה וינסה להשתפר ולהיות ישראלי גבוה ברמות הגבוהות
מה ז"א שינסה להשתפר?
מכבי לא מביאה שחקנים כדי שישתפרו אלא גם כדי שיתנו תפוקה עכשווית.
יש לנו כבר "משתפר" אחד שזה מצ'באן, אבל לא בונים קבוצה על שחקנים כאלה.
לגבי דרק שארפ - מפאת כבודו אני מציע שאף אחד לא ימליץ מתי עליו לתלות את הנעליים,
כי אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הזכות לבחור מתי הוא פורש ממכבי מרצונו.
15 אפריל 2011, 19:07
Mta_atic כתב:לגבי דרק שארפ - מפאת כבודו אני מציע שאף אחד לא ימליץ מתי עליו לתלות את הנעליים,
15 אפריל 2011, 21:11
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:amsus כתב:צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר
מה ז"א שינסה להשתפר?
מכבי לא מביאה שחקנים כדי שישתפרו אלא גם כדי שיתנו תפוקה עכשווית.
יש לנו כבר "משתפר" אחד שזה מצ'באן, אבל לא בונים קבוצה על שחקנים כאלה.
לגבי דרק שארפ - מפאת כבודו אני מציע שאף אחד לא ימליץ מתי עליו לתלות את הנעליים,
בכלל לא בטוח.
גם מסמלים כמו ג'מצ'י וברקוביץ' מכבי לא הססה להפרד כאשר היה צריך.
גם ככה דריק מתופקד בפועל כסוג של מנהל מקצועי ולא נראה שתהיה לו בעיה גדולה לפרוש ממשחק.
זה די ברור שהוא ישאר במכבי לאחר הפרישה.
16 אפריל 2011, 08:00
16 אפריל 2011, 12:28
16 אפריל 2011, 17:50
misha כתב:ממלא לשחקן ה11 או ה12 אין כמעט השפעה ברוב הקבוצות. דריק מביא אתו דברים נוספים, מעבר לפן המקצועי, ולא סתם הוא עדיין בקבוצה. כמו שפנא לא מיהרה להיפטר מאלברטיס בזמנו.
חוץ מזה, צפריר, יש לך יותר מדי זרים בסגל שלך בחתימה. אני ממש לא רואה את מכבי מביאה 7 זרים בעונה הבאה וזה עוד בלי לספור את פרקינס, שכשיחזור באמצע העונה, אולי לא יהיה שחקן מרכזי, אבל יקבל דקות.
16 אפריל 2011, 17:52
yzafrir כתב:דווקא מפאת כבודו הייתי מציע לדריק לפרוש , אני לא חושב שהוא מכבד את עצמו מבחינה מקצועית בזה שהוא שחקן לא לגיטימי בסגל . הוא כבר צריך להבין שאין בוא צורך כשחקן מן המניין ויש לו מקום בתפקיד מקצועי או מנהלתי במועדון....יכול להיות שאחת הסיבות שהוא לא פרש עדיין זה כי לא הוצע לו תפקיד אחר במועדון עדיין וברגע שיקבל הצעה כזאת יפרוש...
פרקינס בטוח ישאר במכבי רק לא בטוח ששנה הבאה הוא בכלל יהיה כשיר לחלוטין ולכן לא הייתי בונה עליו כשחקן מוביל שנה הבאה . מה שאומר שבהנחה שפארגו ישאר בסוף
מכבי צריכה עוד קמובו גארד במקום פרקינס ולדעתי עוד שני גארדים (אחד במקום שארפ ) הלפרין ועוד זר אחד...סך הכל 5 גארדים כשפרקינס יהיה הגארד ה-6 כשיחזור ( ולא נראה לי שזה יקרה בתחילת העונה ואפילו לא באמצע העונה...).
16 אפריל 2011, 18:06
16 אפריל 2011, 18:25
16 אפריל 2011, 18:52
16 אפריל 2011, 19:37
16 אפריל 2011, 20:01
Allan Turing כתב:אל תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שחסרים למכבי גבוהים לשנה הבאה.
עם זאת, אין לנו אף שחקן מעל 210, מה שבעיני חשוב מאד.
אני רואה עכשיו את גמר היורוקאפ, ויש שם שחקן נחמד מאד.
סנטר, 211 אתלטי, 100 אחוז מהקו, רץ את המגרש, חוטף.
מזכיר לי מאד את האפמן, ונראה לי שיתאים לסגנון המהיר של דיויד. ד"א, המדד שלו בחצי גמר: 13 במחצית.