פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: הפועל ירושלים נגד מכבי - שני, 18:45, ערוץ 1

02 דצמבר 2013, 22:48

כרמל, לא תפנקי אותנו עם איזה gif של התגובה של שמואל אחרי השלשה של הלפרין? ;)

02 דצמבר 2013, 22:49

אגב הלפרין, אל תהיו כל כל בטוחים שבמכבי הוא היה נותן את אותם מספרים.
הוא צריך שהכל יהיה סביבו, שיבנו עליו את הקבוצה ושהמאמן יקח אותו כפרוייקט חינוך מיוחד כמו שיבק בנבחרת
במכבי הוא לא יכול לקבל יחס כזה, אולי במכבי הנוכחית הוא יכל לתרום, אבל זה רק כי אנחנו מאוד מאוד חלשים השנה.

02 דצמבר 2013, 22:53

Roni1 כתב:אגב הלפרין, אל תהיו כל כל בטוחים שבמכבי הוא היה נותן את אותם מספרים.
הוא צריך שהכל יהיה סביבו, שיבנו עליו את הקבוצה ושהמאמן יקח אותו כפרוייקט חינוך מיוחד כמו שיבק בנבחרת
במכבי הוא לא יכול לקבל יחס כזה, אולי במכבי הנוכחית הוא יכל לתרום, אבל זה רק כי אנחנו מאוד מאוד חלשים השנה.

הלפרין לא מתאים למכבי והמשחק הזה ממש לא משנה את זה. פניני תפר אותו.

02 דצמבר 2013, 22:54

שמואל1 כתב:לפי ספורט 5 , יוגב אוחיון הותקף ע"י אוהדי ירושלים אחרי המשחק.

לא הגיוני מה שאתה מספר
הם אוהדים כל כך נהדרים! אורי לוי אמר שהם צעירים, לא מקללים ומתרכזים רק באהבת הקבוצה.

02 דצמבר 2013, 22:56

LIAV10 כתב:כרמל, לא תפנקי אותנו עם איזה gif של התגובה של שמואל אחרי השלשה של הלפרין? ;)

האמת שאני לא רוצה לקחת חלק בחגיגה ההזויה הזאת שהולכת בצהבת

02 דצמבר 2013, 22:59

שמואל1 כתב:
er79 כתב:טוב, היה לי די ברור שנפסיד. שיחקנו טוב לאור ההיעדרות של סופו וג'יימס. שאני מסתכל על הלפרין ואליהו אני לא מרגיש אבידה גדולה או פספוס. מכבי שיחקה בלי 2 שחקנים משמעותיים. ערב שלשות מטורף. פניני עושה קאמבק מצוין. ורבאק, פדרמן, אני צריך להתחנן עוד הרבה כדי שתעיף את רייס והיקמן לקיבינימט? לגבי סמית', פחות התעצבנתי מזה שהוא לקח את הזריקה, ויותר התעצבנתי משתי זריקות השלוש חסרות האחריות שלו בדקה האחרונה. הם הפסידו לנו את המשחק, לא השופט ולא שום דבר אחר.

שחקן כמו הלפרין היה משדרג את הקו האחורי של מכבי בכמה דרגות. הוא ואוחיון היו יכולים להיות שילוב מצויין שירוץ בשנים הבאות.

שטויות, לא משדרג ולא נעליים. עדיין אותה רכיכה חסרת כריזמה שתפס ערב סביר מחוץ לקשת.

02 דצמבר 2013, 23:01

פחחח
השחקן הכי טוב של ירושלים העונה. הוא בדיוק מה שחסר לנו בקו האחורי העונה.

02 דצמבר 2013, 23:02

er79 כתב:
שמואל1 כתב:
er79 כתב:טוב, היה לי די ברור שנפסיד. שיחקנו טוב לאור ההיעדרות של סופו וג'יימס. שאני מסתכל על הלפרין ואליהו אני לא מרגיש אבידה גדולה או פספוס. מכבי שיחקה בלי 2 שחקנים משמעותיים. ערב שלשות מטורף. פניני עושה קאמבק מצוין. ורבאק, פדרמן, אני צריך להתחנן עוד הרבה כדי שתעיף את רייס והיקמן לקיבינימט? לגבי סמית', פחות התעצבנתי מזה שהוא לקח את הזריקה, ויותר התעצבנתי משתי זריקות השלוש חסרות האחריות שלו בדקה האחרונה. הם הפסידו לנו את המשחק, לא השופט ולא שום דבר אחר.

שחקן כמו הלפרין היה משדרג את הקו האחורי של מכבי בכמה דרגות. הוא ואוחיון היו יכולים להיות שילוב מצויין שירוץ בשנים הבאות.

שטויות, לא משדרג ולא נעליים. עדיין אותה רכיכה חסרת כריזמה שתפס ערב סביר מחוץ לקשת.

ממש לא תפס ערב סביר. שים לב ליכולת שלו לכל אורך העונה.
הוא אחד הישראלים הטובים בארץ, והישראלי עם הכושר הכי טוב נכון להיום. שחקן כזה צריך לשחק במכבי. הוא בטח יותר טוב מרייס והיקמן הבזיוניים.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 02 דצמבר 2013, 23:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

02 דצמבר 2013, 23:03

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

כולה עשה 4/11. מה אתם מתלהבים? בלו עם 3/5, פניני שם 3/6, היקמן 2/3 ואפילו האוסטרלי היה עם 2/5. הדבר האחרון שמכבי צריכה זה את הלפרין.

02 דצמבר 2013, 23:13

מישהו יכול להסביר לי למה אתם מרוצים מהמשחק הזה? (בלי קשר לתוצאה)
אני ראיתי עוד משחק "ממוצע" עם אותם חסרונות

02 דצמבר 2013, 23:16

rc4991 כתב:מישהו יכול להסביר לי למה אתם מרוצים מהמשחק הזה? (בלי קשר לתוצאה)

כי הקבוצה פתאום הרבה יותר ביחד, הנעת כדור לכמה, מסירות טובות ופחות נסיונות של דברים שהם לא יודעים לעשות, פחות משחק עומד ומשעמם של בידודים ויותר משחק קצבי של מסירות.

02 דצמבר 2013, 23:17

1. הקבוצה נלחמה. כל השחקנים השאירו הכל על המגרש.
2. הקבוצה ביצעה באופן מושלם את תוכנית המשחק של בלאט.
3. שיחקו משוחרר ויפה. הניעו כדור. קלעו מצויין.
4. יוגב ופניני ובלו היו מצויינים.

מה היה ממוצע ועל איזה חסרונות אתה מדבר?

02 דצמבר 2013, 23:22

roy1000 כתב:הקבוצה נלחמה. כל השחקנים השאירו הכל על המגרש.

איך נלחמה אם ההגנה היתה מתחת לכל ביקורת והריבאונד... טוב הוא היה כהרגלו....
התקפית הם באמת שיחקו טוב (וזה לא קל בלי שחקן מטרה בצבע...)

02 דצמבר 2013, 23:25

חנו'ש כתב:

ריבאונד אנחנו במילא לא טובים, בנוסף ג׳יימס בחוץ ולבסוף השופטים נתנו לאייון דראגו הזה של ירושלים לעשות ככל העולה על רוחו בריבאונד.

02 דצמבר 2013, 23:25

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אני חושב שאתה טועה כאן. אם הוא היה בחוץ, כמדומני גם הכדור היה נחשב חוץ (כמו שכדור פוגע בשחקן כשהוא מחוץ למגרש). השופט מתפקד כמו שחקן לכל דבר במקרה הזה.

לא. השופט לא מתפקד כשחקן, אלא כ"קיר". אם היה פוגע בו כשהוא עומד בחוץ וחוזר למגרש זה היה כדור חי באותה המידה.

תגובת יו"ר איגוד השופטים, ראובן וירובניק, מאוששת את דבריי:
"יש מכניקה של שיפוט, שופט נמצא חלק מהמשחק בתוך המגרש וחלק מהמשחק בחוץ. השופט הוא חלק ממה שנעשה במגרש. אם הוא היה עם הרגליים בחוץ אז זה היה נחשב כדור חוץ וכל עוד הוא עמד בתוך המגרש הוא נחשב כמו שחקן והכדור בפנים. אם השופט היה עם רגליים בחוץ, אז מאחר ששחקן ירושלים זרק את הכדור זה היה הופך לכדור של מכבי, אבל גילי עובד היה בפנים. הוא כמו שחקן שבתוך המגרש, כך אומרת החוקה".

"היו מקרים כאלה בעבר שהכדור פוגע בשופט, זו לא פעם ראשונה, הוא לא קפץ למגרש כדי לתפוס את הכדור, זה היה כדור חזק, ראיתי את ההילוך החוזר כמה פעמי, זה בא בהפתעה ופגע בו. באותה מידה זה יכול היה לפגוע בו ולצאת החוצה".

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2699883

02 דצמבר 2013, 23:26

חנו'ש כתב:איך נלחמה אם ההגנה היתה מתחת לכל ביקורת והריבאונד... טוב הוא היה כהרגלו....

היינו אנדרסייזד בטירוף. אי אפשר לטעון שום דבר על הריבאונד. השחקנים נלחמו בטירוף, אבל סמית', טיוס וכהן לא יכולים לעשות בוקס אאוט לפרחובסקי. צריך את ג'יימס וסופו.
לגבי ההגנה - לא הייתה ברירה, כי היה צריך לעשות דאבל-אפ על הגבוהים.

02 דצמבר 2013, 23:29

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

ריבאונד אנחנו במילא לא טובים, בנוסף ג׳יימס בחוץ ולבסוף השופטים נתנו לאייון דראגו הזה של ירושלים לעשות ככל העולה על רוחו בריבאונד.

בגלל זה בריבאונד אמרתי שמכבי היתה כהרגלה, ואני מוכנה לתת הנחות בגלל המחסור בסנטרים (לא שסופו מי יודע מה תורם בתחום), אבל ההגנה היתה מזעזעת.
אני חושבת שברבע השלישי, עד איזה דקה שביעית בתוך הרבע היה להפועל 100% מהשדה, ולא מזריקות קשות.
קבוצה שנלחמת ומתאבדת אמורה להיות הרבה יותר אגרסיבית ובמינימום לפוצץ בעבירות.

02 דצמבר 2013, 23:30

דווקא אני לא ראיתי התקפה זורמת ואני חושב שכמות השלשות שלקחנו לא במקום (למרות האחוזים הנהדרים)
הרבה מההתקפות הסתכמו בכדרור ארוך עד שמישהו זרק שלשה,לא ראיתי איזשהו שטף במשחק כמו שהיה בבלגרד
גם מלחמה לא היתה.אם מלחמה אתה לא חוטף כל כך הרבה נקודות מקבוצה מוגבלת התקפית (על הריבאונד אני סולח בגלל ג'יימס)

הממוצע היה שמכבי המשיכה באותם חסרונות שאנחנו טוחנים עליהם:ניהול משחק בינוני (אבל נראה זאת רק דעתי),ריבאונד והגנה.
חוץ מהאחוזים הגבוהים מבחוץ והיכולת של פניני אין לי נקודת אור מהמשחק הזה

02 דצמבר 2013, 23:38

roy1000 כתב:

1. הקבוצה נלחמה. כל השחקנים השאירו הכל על המגרש.
2. הקבוצה ביצעה באופן מושלם את תוכנית המשחק של בלאט.
3. שיחקו משוחרר ויפה. הניעו כדור. קלעו מצויין.
4. יוגב ופניני ובלו היו מצויינים.

מה היה ממוצע ועל איזה חסרונות אתה מדבר?

אז גם ביום שהקבוצה נלחמה,תוכנית המשחק עבדה,שיחקו משוחרר ויפה,הניעו כדור וקלעו מצוין הפסדנו להפועל ירושלים מה יקרה ביום שלא כל הנ"ל יעבוד? :eek

02 דצמבר 2013, 23:40

rc4991 כתב:דווקא אני לא ראיתי התקפה זורמת ואני חושב שכמות השלשות שלקחנו לא במקום (למרות האחוזים הנהדרים)
הרבה מההתקפות הסתכמו בכדרור ארוך עד שמישהו זרק שלשה,לא ראיתי איזשהו שטף במשחק כמו שהיה בבלגרד
גם מלחמה לא היתה.אם מלחמה אתה לא חוטף כל כך הרבה נקודות מקבוצה מוגבלת התקפית (על הריבאונד אני סולח בגלל ג'יימס)

הממוצע היה שמכבי המשיכה באותם חסרונות שאנחנו טוחנים עליהם:ניהול משחק בינוני (אבל נראה זאת רק דעתי),ריבאונד והגנה.
חוץ מהאחוזים הגבוהים מבחוץ והיכולת של פניני אין לי נקודת אור מהמשחק הזה

לא הייתה לך שום אופציה התקפית פרט לשלשות בלי סופו וג'יימס. מה עוד היית יכול לעשות?
אני חושב שהיה שטף טוב בהרבה ממה שהיה בבלגרד שפשוט נתנו כדורים לסופו.
ירושלים שיחקו מצויין. אל תמעיט במה שהם עשו. ההגנה עשתה את המקסימום בהתחשב בזה שהיה צריך לעשות דאבל טים קבוע.
ניהול המשחק של יוגב היה מושלם לדעתי. היקמן ורייס - לא ממש.
פרסם תגובה