המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
הרי אני לא חושבת שיש תקדים לזה שיבטלו את תוצאת המשחק או יתנו משחק חוזר או משהו כזה (מה גם שזה משחק בעל משמעות קריטית)
אז מה ערעור ייתן??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
הרי אני לא חושבת שיש תקדים לזה שיבטלו את תוצאת המשחק או יתנו משחק חוזר או משהו כזה (מה גם שזה משחק בעל משמעות קריטית)
אז מה ערעור ייתן??
אני לא יודע, אבל אם זאת הייתה טעות אחרת של מזכירות, כמו לדוגמא אם המזכירות הייתה טועה בחשבון של נקודות?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
אז מה ערעור ייתן??
אני לא יודע, אבל אם זאת הייתה טעות אחרת של מזכירות, כמו לדוגמא אם המזכירות הייתה טועה בחשבון של נקודות?
roy1000 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:סתם שאלה - כתוב שמכבי חושבת לערער על הטעות הזו, מה זה אמור לעזור?
אז מה ערעור ייתן??
אני לא חושב שאפשר לערער על שום דבר. היו מלא סיפורים כאלה בעבר (טעויות מזכירות) ומעולם לא שמעתי על ערעור שהתקבל.
חנו'ש כתב:מלא??
אני לא שמעתי על טעויות כאלו....
תן דוגמא
חנו'ש כתב:אולי צריך פשוט לתת לאוחיון לעמוד על הקו ל-2 זריקות איזה ערב אחד - קלע את שניהם, נותנים עוד 5 דקות של משחק.
החטיא - הולכים הביתה והכל נשאר כשהיה....
jol9 כתב:אני חושב שמכבי צריכה לערער, אבל גם אני לא חושב שייצא מזה משהו.
כ"כ הרבה אנשים יש על הספסל של מכבי, כ"כ קשה לעקוב אחרי עבירות?
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אולי צריך פשוט לתת לאוחיון לעמוד על הקו ל-2 זריקות איזה ערב אחד - קלע את שניהם, נותנים עוד 5 דקות של משחק.
החטיא - הולכים הביתה והכל נשאר כשהיה....
לא יקרה וגם לא מעניין אותי לחזור על המשחק הזה שוב. כולה משחק ליגה.
ankram כתב:עצם העובדה שאנחנו מדברים על טעויות מזכירות והפלולה של עובד לא תסתיר את העובדה שאנחנו קבוצת כדורסל בינונית מינוס שהופיעה היום עם 4 זרים שבמקום להיות שחקני חיזוק מציגים רמה של הגנה קבלת החלטות ויכולת קלאצ׳ של ליגה לאומית. קבוצה שכרגע נשענת על שחקן שעמד עם שני רגליים וחצי מחוץ לקבוצה ושחקן שהוצא מהנפטלין. ראוי שבמשחק טוב של אוחיון פניני בלו וטיוס שחקני החיזוק יתנו לנו אקסטרה.
אתם יודעים מה? לא אסטרה קצת עזרה. יוק.
אם מכבי לא יכולה למצוא 6 זרים שעולה ברמתה על שחקנים זרים בליגה שיסתפקו ב 2 איכותיים.
די זה מביך.
שמואל1 כתב:דרך אגב, אף אחד פה לא התייחס לעובדה שהפועל ירושלים עשתה כביכול את העבירה החמישית מתוך ידיעה שזו עבירה רביעית. אם הם היו יודעים שזו תהיה חמישית, כנראה שלא היו מבצעים אותה כלל.
קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
jol9 כתב:קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
הכל נכון רק שלא היתה שם שום רגל של פניני...
לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
אני גם חושב שאוחיון יובש על הספסל שלא לצורך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים