המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חביב אורנג'ד
אתה לא כל כך צודק. היתה ביקורת גם על הבניה של פיני.
אני זוכר מצוין, איך יצאתי נגד לאזמה (שהוא היה מבחינתי תואם גיינס מעונה לפני), וגם נגד לאמפה. והיתי לא לבד בביקורת. מצד שני חשבתי, שוישנייבסקי יצליח יותר (אם כי ישר אמרתי, שהוא לא כוכב, אלא שחקן משלים), אז לא היתה לי ביקורת על הבאתו.
אני גם זוכר אנשים, שכתבו כבר בהתחלה שחסר לנו סנטר אמיתי. וגם כאלה שחששו מאנדרסון.
אורי כתב:אוי וישנייבסקי.... הזר הכי גרוע שנחת פה ביחס עם וונטיגו קאמינגס. אוהדי פילזן גם כן לא סובלים אותו.
ankram כתב:אורי כתב:אוי וישנייבסקי.... הזר הכי גרוע שנחת פה ביחס עם וונטיגו קאמינגס. אוהדי פילזן גם כן לא סובלים אותו.
עשית פה הנחות רציניות לפיגורות כמו ביופורד , וינפרד קינג , נואל פליקס ועוד כמה כוכבים...
עם זאת יש לציין שהוא תפקד מצויין בסדרה מול פרטיזן , שאנדרסון , בלו ואידסון עשו במכנסיים.
ידיעות אחרונות כתב:עוד גארד מהאן-בי-איי? בלאט: "הכל פתוח"
מאמן מכבי ת"א דייויד בלאט אמר בביקורו הקצר בארץ, לפני שהמריא אתמול בחזרה לאימוני נבחרת רוסיה, כי המטרה כרגע בקבוצה הוא להחתים גארד נוסף. לשאלה האם יהיה זה שחקן אן-בי-איי נוסף אחרי ג'ורדן פרמאר, אמר המאמן: "הכל פתוח".
6 לב צהוב כתב:http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=18408
תומאס סאנדרס הגארד בן ה-26 ששיחק בשנים האחרונות בליגה השלישית בספרד ובאיסלנד סגר על חוזה בן ארבע שנים עם מכבי ת"א.
ישחק ביקנעם/מגידו .
"מעולם לא הייתי בישראל, אבל תמיד רציתי להגיע ולשחק בה. אני מחשיב את ההזדמנות הזו כברכה גדולה ומאוד מתרגש להגיע ולהתחיל להתאמן עם קבוצתי החדשה. זה כבוד גדול להיות קשור לארגון כמו מכבי ת"א ואני שמח להיות חלק מקבוצה מנצחת". אמר השחקן ל"ספסל" לאחר החתימה
מעניין ביותר אולי יצא ממנו משהו ונראה אותו בנוקיה בקרוב .
6 לב צהוב כתב:אבי אבן כנראה רואה בוא את הפוטנציאל הא הסקוט של מכבי כרגע לא ?
itai7 כתב:יש עוד שחקן ביקנעם מגידו שמכבי עשתה עיסקה כזו, ברח לי השם שלו
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שזה היה די ברור ששחקנים כמו כדיר ופוט לא יועדו להיות שחקנים מובילים, וכבר בשלב משחקי האימון הראושנים ראינו זאת.
בורשטיין החליף את לימונד (שממש לא היה פקטור משמעותי באותה עונה), ובסוף עוד הצליח לתרום יותר ממנו, למרות שהוא נראה כמו סוס מת.
אני מסכים שחלק מהביקורת היתה עניינית (למרות שחלק לא קטן ממנה הופנה לנושאים די זניחים, והיו נושאים, כמו המחסור בגארדים, שלא זכו ליותר מדי התיחסות), אבל היה חלק לא קטן שהיה מגמתי ומתבכיין. אני זוכר לפחות 5 גורמים שונים שחזו שחורות, גרסו שמכבי תתקשה גם בליגה ודחו מכל וכל את האפשרות להצלחה ביורוליג.
בכל מקרה, מה שאני חושב ששעשה את ההבדל, זה ההבדל ביחס האוהדים בין פיני גרשון לדיויד בלאט.
כאשר פיני בונה קבוצה, הוא זוכה לתמיכה ופירגון מלאים מההנהלה והאוהדים.
בפעם האחרונה שפיני בנה כאן קבוצה, כמעט שלא נשמעה כל ביקורת על מלאכת בניית הסגל, זאת אפילו כשהונחתו שחקנים כמו וייזניבסקי ולאזמה.
אפילו העובדה שלאמפה הוא לא בדיוק סנטר, לא זכתה ליותר מדי התייחסות, למרות שבסוף אותה עונה היתה כאן הסכמה גורפת שהחסרון בסנטר הוא מאוד משמעותי.
לדעתי, פיני זוכה לחסינות משתי סיבות עיקריות.
הראשונה היא שהוא פיני גרשון; המאמן שהפך את מכבי לכוח עליון באירופה בעשור הקודם, ונחשב (ובצדק) לאחד מהמאנים הטובים ביותר ביבשת.
השניה, היא הקונספט בו פיני גרשון עבד בפעם האחרונה שהיה כאן - הבאת השחקנים המוכרים והמוכחים ביותר ביחס למגבלות התקציב.
למרות שהקונספט הזה נכשל, והרבה שחקנים פחות מוכרים מאילו ששיחקו במכבי התגלו כטובים יותר, ההנהלה והאוהדים אוהבים לראות שמות מוכרים ושחקנים שכבר שיחקו בעבר ביורוליג.
מה שמעניין, זה שגם דיויד בלאט בנה קבוצה עם לא מעט שמות מוכרים (ואפילו מוכרים ביותר מאילו שפיני הביא), כמו אליהו וסופו (שהגיע למכבי יש מסגנית אלופת אירופה), ואולי אפילו בורשטיין המונסה.
כנראה, שכאשר מביאים שחקנים כשרוניים אבל פחות מוכרים, הדבר מציף ביקרות. בקיץ הקודם, מכבי צירפה בסה"כ שני שחקנים פחות מנוסים כמו פארגו והנדריקס (למרות שגם הוא הגיע אחרי עונה טובה בספרד) וזה בכל זאת עורר הדים של ביקורת.
נו שויין.....
Chen כתב:http://www.draftexpress.com/profile/Rashad-McCants-12/stats/ העונה הייתה לו קליעה גרועה, וגם הוא איבד הרבה כדורים. אבל אם הוא יחזור למה שהוא היה פעם אז זה יהיה טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר, עידן, שמוליק ו־21 אורחים