ת'רד הכדורגל הגדול V5

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול V5

הודעהעל ידי or163 » 20 דצמבר 2013, 16:18

Holiday_Armadillo כתב:גולאסה גם יכול לחתום על חוזה בינואר ולהגיע בקיץ, אל תשכחו
אולי חיפה יעדיפו להרוויח עליו כמה גרושים במקום לא להרוויח עליו כלום בקיץ אבל קשה לי לראות את זה קורה

אני יכולה להגיד ש''גולאסה המחליף הישראלי הכי טוב לזהבי'' אבל באמת שאין מחליף לזהבי ואם יישאר איכשהו אז כבר עשינו את הרכש הכי טוב שלנו

הם לא באותו תפקיד, לכן אני חושב שגולסה (אם יגיע) זה לא בתור תחליף לזהבי, אלא לצדו.

בקיץ למרות שהוא מסיים חוזה כל קבוצה שתרצה את גולסה תצטרך לשלם לחיפה דמי השבחה, בהתחשב בזה שעבר בכל נבחרות ישראל השונות והוא כבר כמה שנים שחקן הרכב בליגת העל אני מאמין שהסכום ינוע בין 1.5 ל-2 מיליון שקל, או לחילופין 300-400 אלף יורו.
ככה שבין אם בינואר ובין אם בקיץ מכבי תצטרך לשלם עליו, בגלל זה אני חושב שאם מכבי יציעו עליו 500 אלף יורו כבר בינואר יהיה עדיף.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2013, 16:22

or163 כתב:אני מסכים כמובן שגם מגן ימני וגם חלוץ יותר הן העמדות אשר זקוקות יותר לחיזוק.
אפשר לחיות גם עם מצבת הקישור הנוכחית, אבל אני חושב שאם נביא קשר 50/50 טוב זה יכול לשדרג אותנו משמעותית. בנוגע לשחרור שחקנים מהקישור אני מאמין שלוגסי יושאל (למרות שגם ככה לא נספר העונה) ולא יבוצעו חוץ מזה שחרורים בקישור בינואר. אם מדברים על סוף העונה ראדי גומר חוזה וקשה לי להאמין שיאריכו לו אותו, בטח אם ימשיך ביכולת הנוכחית.

אני כמובן לא יודעת כלום ממה שהולך במועדון אבל אם אני צריכה לשים עכשיו כסף על האם יחדשו לו את החוזה או לא, אני מאמינה שיחדשו

בקשר לטוטו, ממש ממש לא הייתי רוצה לראות אותו פה
זה טוב ונחמד לנסות לשקם הד-קייסים אבל באמת שיש גבול ואני חושבת שהגבול נמתח בטוטו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 20 דצמבר 2013, 16:26

Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:אני מסכים כמובן שגם מגן ימני וגם חלוץ יותר הן העמדות אשר זקוקות יותר לחיזוק.
אפשר לחיות גם עם מצבת הקישור הנוכחית, אבל אני חושב שאם נביא קשר 50/50 טוב זה יכול לשדרג אותנו משמעותית. בנוגע לשחרור שחקנים מהקישור אני מאמין שלוגסי יושאל (למרות שגם ככה לא נספר העונה) ולא יבוצעו חוץ מזה שחרורים בקישור בינואר. אם מדברים על סוף העונה ראדי גומר חוזה וקשה לי להאמין שיאריכו לו אותו, בטח אם ימשיך ביכולת הנוכחית.

אני כמובן לא יודעת כלום ממה שהולך במועדון אבל אם אני צריכה לשים עכשיו כסף על האם יחדשו לו את החוזה או לא, אני מאמינה שיחדשו

בקשר לטוטו, ממש ממש לא הייתי רוצה לראות אותו פה
זה טוב ונחמד לנסות לשקם הד-קייסים אבל באמת שיש גבול ואני חושבת שהגבול נמתח בטוטו

לא יודע, גם עטר היה הד קייס, כמו גם יצחקי ובן חיים.
עושה רושם שבמערכת של מכבי תחת ג'ורדי השחקנים מתיישרים כי הם יודעים שהבעיה הכי קטנה והם בחוץ.
חוץ מזה שרק צריך לראות איפה טוטו היה הד קייס, אצל טביב (שלא צריך להרחיב לגביו) תחת המערכת החולה של הפועל כמו גם טב"ח.
ויצחקי ועטר עשו שמות במכבי על גלגולה הקודם תחת איווניר, אצל ג'ורדי אני לא רואה דבר כזה קורה.

טוטו בקנה מידה ישראלי חלוץ על, יש לו שילוב של מהירות, דריבל, כוח מתפרץ וסיומת מעולה, בנוסף הוא כבר שיחק עם יצחקי בבית"ר ויש ביניהם שיתוף פעולה מעולה וגם עם זהבי בהפועל אותו כנ"ל.
השחקן הפעיל עם הכי הרבה שערי ליגה עם 88 כאלו והוא רק בן 25, אנשים נוטים לשכוח זאת עם כל מה שעבר עליו בכדורגל שלנו.
אם הוא נשאר בישראל ומוותר על החלום האירופי הוא יכול להתברג בצמרת הגבוהה של כובשי כל הזמנים בליגה.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 20 דצמבר 2013, 16:38, נערך 5 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2013, 16:30

ובגלל זה אמרתי שלפעמים צריך לדעת מתי להפסיק, לא צריך להתגרות במזל מה גם שלא יודעים עוד כמה זמן יורדי יישאר פה

יש מספיק חלוצים ישראלים שאפשר להביא, לא צריך להיתקע על זה שכל הקריירה שלו מלאה בבעיות משמעת
אי אפשר להגיד לעד ''סתם שמו עליי סטיגמה, זה לא אני, זה הם''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2013, 16:35

טוטו לא כזה הד קייס. הוא גם החלוץ הכי טוב שאנחנו יכולים להביא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2013, 22:13

שמועות שסלאח עובר לליברפול בינואר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2013, 22:26

MTA2311 כתב:שמועות שסלאח עובר לליברפול בינואר.

לא טוב לטוטנהאם, כן טוב למכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 20 דצמבר 2013, 22:50

זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.
באופן אישי יהיה לי קשה לעכל את סלאח בליברפול, אקווה לפחות שיעזור לקבוצה להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה.
יש גם דיבור על להחליף את המאמן שלהם יאקין, שמבוקש בטוטנהאם, ובלי שום קשר לא כל כך מרוצים ממנו שם.

אגב, במשחק הראשון בבלומפילד לא ישחקו שני הבלמים הפותחים שלהם - איבן איבאנוב (איזה שם, על מה חשבו ההורים?!) בגלל אדום ופביאן שר (כבש נגדנו בפנדל את הראשון בבלומפילד) בגלל צהובים, איבאנוב יחמיץ גם את הגומלין בשוויץ.

בכל אופן, עכשיו הליגה בשוויץ יצאה לפגרת חורף עד תחילת חודש שני, ככה שבאזל ישחקו נגדנו זמן לא רב אחרי שישובו מפגרה בשונה מהמפגש בקיץ אחרי שהם כבר היו בעיצומה של הליגה ומכבי עוד הייתה בפגרה.
שינוי נוסף הוא שיואב זיו לא ישחק - משמעותי מאוד במעמדים הללו.
למרות שהם פייבוריטים, אני חושב שהפערים הצטמצמו מהמפגש הקודם ואני די אופטימי לקראת המפגש, אם הנ"ל יקרה והם אכן ימכרו את סלאח ושטוקר אני חושב שזה בכלל יקפיץ לנו את הסיכויים.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 20 דצמבר 2013, 23:02, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 דצמבר 2013, 22:53

טוב לנו מאוד ששר לא ישחק, מאוד התרשמתי ממנו לטובה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2013, 23:19

or163 כתב:זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.
באופן אישי יהיה לי קשה לעכל את סלאח בליברפול, אקווה לפחות שיעזור לקבוצה להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה.
יש גם דיבור על להחליף את המאמן שלהם יאקין, שמבוקש בטוטנהאם, ובלי שום קשר לא כל כך מרוצים ממנו שם.

אגב, במשחק הראשון בבלומפילד לא ישחקו שני הבלמים הפותחים שלהם - איבן איבאנוב (איזה שם, על מה חשבו ההורים?!) בגלל אדום ופביאן שר (כבש נגדנו בפנדל את הראשון בבלומפילד) בגלל צהובים, איבאנוב יחמיץ גם את הגומלין בשוויץ.

בכל אופן, עכשיו הליגה בשוויץ יצאה לפגרת חורף עד תחילת חודש שני, ככה שבאזל ישחקו נגדנו זמן לא רב אחרי שישובו מפגרה בשונה מהמפגש בקיץ אחרי שהם כבר היו בעיצומה של הליגה ומכבי עוד הייתה בפגרה.
למרות שהם פייבוריטים, אני חושב שהפערים הצטמצמו מהמפגש הקודם ואני די אופטימי לקראת המפגש, אם הנ"ל יקרה והם אכן ימכרו את סלאח ושטוקר אני חושב שזה בכלל יקפיץ לנו את הסיכויים.

מעודד מאוד מה שאתה כותב פה...
זאת באמת הגרלה טובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2013, 23:58

or163 כתב:זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.

התגעגעתי להודעות שלך :grin
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 21 דצמבר 2013, 00:07

Holiday_Armadillo כתב:

התגעגעתי להודעות שלך :grin

:D
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2013, 14:31

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי or163 » 21 דצמבר 2013, 15:44

LIAV10 כתב:תמונה

חחח זה היה ענק. אחרי זה כשהפועל השוו, ניר לקס (והוא לא זה שכבש) עשה תנועת אקדוחן, עלובים הם ממש.
לקראת סוף המשחק אותו ניר לקס קיבל אדום אחרי שניסה לשבור את השחקנים של מכבי מתסכול כשהיה כבר 3-1.

לגבי המשחק היום, יש לי תחושה רעה.
בדר"כ עכו בבלומפילד הייתי אומר ניצחון קל, אבל בגלל השבוע וחצי האחרונים שכללו שלושה ניצחונות גדולים יש בי חשש מירידת מתח לקראת המשחק היום. בנוסף יעדרו מהמשחק דאבור הפצוע (מוות בייסורים לקולין), ייני שמורחק בעקבות צהובים ובן הרוש בספק בגלל מתיחה, נותרנו עם מגן אחד (זיו) ובלי בלמים מחליפים רציניים (עם כל הכבוד לריף פרץ).
שני המשחקים היחידים העונה בליגה שהייתה לי תחושה רעה לגביהם וידעתי שאין מצב שיוצאים עם ניצחון היו נגד אשדוד וב"ש, מקווה שהיום אתבדה.

חוץ מזה, לטיבי ויצחקי יש ארבעה צהובים כבר, אם יקבלו צהוב היום הם יעדרו מהמשחק נגד חיפה. מקווה שיזהרו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2013, 16:12

סוארז בכושר מפחיד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 21 דצמבר 2013, 16:13

איזה שחקן ענק הוא, כל כך כיף לראות אותו ואת ליברפול ככה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2013, 16:15

אם טיבי יקבל צהוב אפשר כבר היום לתת לחיפה 3 נקודות ולנוח שבוע הבא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי or163 » 21 דצמבר 2013, 16:15

סוארזזזזזזזזזזז!!!
איזה אושר, הכי טוב בעולם נכון להיום.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2013, 16:22

יש מצב שהייתי מביא אותו למכבי למרות שהוא הד קייס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2013, 18:59

1-0 לבני יהודה או 1-1.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים