20 דצמבר 2013, 16:18
Holiday_Armadillo כתב:גולאסה גם יכול לחתום על חוזה בינואר ולהגיע בקיץ, אל תשכחו
אולי חיפה יעדיפו להרוויח עליו כמה גרושים במקום לא להרוויח עליו כלום בקיץ אבל קשה לי לראות את זה קורה
אני יכולה להגיד ש''גולאסה המחליף הישראלי הכי טוב לזהבי'' אבל באמת שאין מחליף לזהבי ואם יישאר איכשהו אז כבר עשינו את הרכש הכי טוב שלנו
20 דצמבר 2013, 16:22
or163 כתב:אני מסכים כמובן שגם מגן ימני וגם חלוץ יותר הן העמדות אשר זקוקות יותר לחיזוק.
אפשר לחיות גם עם מצבת הקישור הנוכחית, אבל אני חושב שאם נביא קשר 50/50 טוב זה יכול לשדרג אותנו משמעותית. בנוגע לשחרור שחקנים מהקישור אני מאמין שלוגסי יושאל (למרות שגם ככה לא נספר העונה) ולא יבוצעו חוץ מזה שחרורים בקישור בינואר. אם מדברים על סוף העונה ראדי גומר חוזה וקשה לי להאמין שיאריכו לו אותו, בטח אם ימשיך ביכולת הנוכחית.
20 דצמבר 2013, 16:26
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:אני מסכים כמובן שגם מגן ימני וגם חלוץ יותר הן העמדות אשר זקוקות יותר לחיזוק.
אפשר לחיות גם עם מצבת הקישור הנוכחית, אבל אני חושב שאם נביא קשר 50/50 טוב זה יכול לשדרג אותנו משמעותית. בנוגע לשחרור שחקנים מהקישור אני מאמין שלוגסי יושאל (למרות שגם ככה לא נספר העונה) ולא יבוצעו חוץ מזה שחרורים בקישור בינואר. אם מדברים על סוף העונה ראדי גומר חוזה וקשה לי להאמין שיאריכו לו אותו, בטח אם ימשיך ביכולת הנוכחית.
אני כמובן לא יודעת כלום ממה שהולך במועדון אבל אם אני צריכה לשים עכשיו כסף על האם יחדשו לו את החוזה או לא, אני מאמינה שיחדשו
בקשר לטוטו, ממש ממש לא הייתי רוצה לראות אותו פה
זה טוב ונחמד לנסות לשקם הד-קייסים אבל באמת שיש גבול ואני חושבת שהגבול נמתח בטוטו
20 דצמבר 2013, 16:30
20 דצמבר 2013, 16:35
20 דצמבר 2013, 22:13
20 דצמבר 2013, 22:26
MTA2311 כתב:שמועות שסלאח עובר לליברפול בינואר.
20 דצמבר 2013, 22:50
20 דצמבר 2013, 22:53
20 דצמבר 2013, 23:19
or163 כתב:זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.
באופן אישי יהיה לי קשה לעכל את סלאח בליברפול, אקווה לפחות שיעזור לקבוצה להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה.
יש גם דיבור על להחליף את המאמן שלהם יאקין, שמבוקש בטוטנהאם, ובלי שום קשר לא כל כך מרוצים ממנו שם.
אגב, במשחק הראשון בבלומפילד לא ישחקו שני הבלמים הפותחים שלהם - איבן איבאנוב (איזה שם, על מה חשבו ההורים?!) בגלל אדום ופביאן שר (כבש נגדנו בפנדל את הראשון בבלומפילד) בגלל צהובים, איבאנוב יחמיץ גם את הגומלין בשוויץ.
בכל אופן, עכשיו הליגה בשוויץ יצאה לפגרת חורף עד תחילת חודש שני, ככה שבאזל ישחקו נגדנו זמן לא רב אחרי שישובו מפגרה בשונה מהמפגש בקיץ אחרי שהם כבר היו בעיצומה של הליגה ומכבי עוד הייתה בפגרה.
שינוי נוסף הוא שיואב זיו לא ישחק - משמעותי מאוד במעמדים הללו.
למרות שהם פייבוריטים, אני חושב שהפערים הצטמצמו מהמפגש הקודם ואני די אופטימי לקראת המפגש, אם הנ"ל יקרה והם אכן ימכרו את סלאח ושטוקר אני חושב שזה בכלל יקפיץ לנו את הסיכויים.
20 דצמבר 2013, 23:58
or163 כתב:זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.
באופן אישי יהיה לי קשה לעכל את סלאח בליברפול, אקווה לפחות שיעזור לקבוצה להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה.
יש גם דיבור על להחליף את המאמן שלהם יאקין, שמבוקש בטוטנהאם, ובלי שום קשר לא כל כך מרוצים ממנו שם.
אגב, במשחק הראשון בבלומפילד לא ישחקו שני הבלמים הפותחים שלהם - איבן איבאנוב (איזה שם, על מה חשבו ההורים?!) בגלל אדום ופביאן שר (כבש נגדנו בפנדל את הראשון בבלומפילד) בגלל צהובים, איבאנוב יחמיץ גם את הגומלין בשוויץ.
בכל אופן, עכשיו הליגה בשוויץ יצאה לפגרת חורף עד תחילת חודש שני, ככה שבאזל ישחקו נגדנו זמן לא רב אחרי שישובו מפגרה בשונה מהמפגש בקיץ אחרי שהם כבר היו בעיצומה של הליגה ומכבי עוד הייתה בפגרה.
למרות שהם פייבוריטים, אני חושב שהפערים הצטמצמו מהמפגש הקודם ואני די אופטימי לקראת המפגש, אם הנ"ל יקרה והם אכן ימכרו את סלאח ושטוקר אני חושב שזה בכלל יקפיץ לנו את הסיכויים.
21 דצמבר 2013, 00:07
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:זה היה ידוע די מזמן שהוא חזק על הכוונת של ליברפול ושל חצי פרמיירליג, טוב לנו אם יעבור אבל אני חושב שהשחקן הכי משמעותי שלהם הוא שטוקר שגם מבוקש מאוד ויש סיכוי לא רע שיעבור בינואר, הלוואי וזה יקרה.
התגעגעתי להודעות שלך
21 דצמבר 2013, 14:31
21 דצמבר 2013, 15:44
LIAV10 כתב:
21 דצמבר 2013, 16:12
21 דצמבר 2013, 16:13
21 דצמבר 2013, 16:15
21 דצמבר 2013, 16:15
21 דצמבר 2013, 16:22
21 דצמבר 2013, 18:59