ליגת ווינר: מכבי נגד הפועל חולון - שני, 18:45, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד הפועל חולון - שני, 18:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי misha » 30 דצמבר 2013, 22:17

לא יודע, ברור שליורוליג השחקנים באים יותר מפוקסים אבל גם שם עם כל הכבוד ל8-2 לא בדיוק הצגנו כדורסל גדול והיו לא מעט משחקים צמודים שיכלו להיגמר אחרת. גם אני קונה ניצחונות ביורוליג וגמגום בליגה אבל השאילה האם זה יימשך גם בשלבים הבאים? ממש לא בטוח. רוב הסיכויים שבאיזשהו שלב כל הבעיות של הקבוצה יבואו לידי ביטוי גם בתוצאות ביורוליג, בדומה לעונה שעברה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 30 דצמבר 2013, 22:29

בלאט עוד מתלונן ש״היינו קצרים היום בסגל״. הזוי ומביך.
בלאט פשוט פאתטי העונה - הן בבניית הקבוצה, הן באימון שלה ובניהול המשחק אבל יותר מהכל בשטויות שהוא אומר.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 30 דצמבר 2013, 22:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 דצמבר 2013, 22:36

בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.
ביורוליג אנחנו מפסידים את הרבע האחרון בממוצע של 20.9-16.2, כאשר רק פעם אחת הצלחנו לנצח אותו וגם זה היה בנקודה (12-13 בקובאן)
דווקא בליגה מצבינו הרבה פחות גרוע ואנחנו דווקא מנצחים בקושי רב את הרבע האחרון בממוצע של 17.16-17.5 לטובתינו (ניצחנו את הרבע האחרון ב-7 מתוך 12 משחקי הליגה)

מסקנה - זלזול זו לא הבעיה של מכבי בחוסר היכולת שלה לגמור משחקים ובזה שהיא תמיד מסתבכת בסוף, כי זה קורה לה בעיקר ביורוליג ששם אני לא מניחה שיש זלזול.
כנראה שזה יותר מה שיוני הצביע עליו - מחסור חמור בכוכב וגו טו גאי והייתי מוסיפה גם יכולת צ'וקינג מפחידה (למרות שברוב משחקי היורוליג הצלחנו בסוף לצאת עם ניצחון למרות הצ'וקינג)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 30 דצמבר 2013, 22:38

אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 דצמבר 2013, 22:45

קודי כתב:אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.

גם לא אמרו ששמרו כסף לתיקונים?
האם רייס לא שווה תיקון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 30 דצמבר 2013, 22:55

קודי כתב:אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.

הוא כבר לא יוחלף, למרות שלא הייתי פוסל פשוט לשלוח אותו הביתה גם בלי מחליף.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 דצמבר 2013, 22:58

LIAV10 כתב:

גם לא אמרו ששמרו כסף לתיקונים?
האם רייס לא שווה תיקון?

הם במילא יכולים להגיד שהם הוציאו את זה על בלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2013, 23:02

עצוב ומביש. ההנהלה לא מחוייבת להצלחת הקבוצה. זה הדבר העיקרי שהאנשים צריכים להבין ולקבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 דצמבר 2013, 23:08

חנו'ש כתב:בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.
ביורוליג אנחנו מפסידים את הרבע האחרון בממוצע של 20.9-16.2, כאשר רק פעם אחת הצלחנו לנצח אותו וגם זה היה בנקודה (12-13 בקובאן)
דווקא בליגה מצבינו הרבה פחות גרוע ואנחנו דווקא מנצחים בקושי רב את הרבע האחרון בממוצע של 17.16-17.5 לטובתינו (ניצחנו את הרבע האחרון ב-7 מתוך 12 משחקי הליגה)

מסקנה - זלזול זו לא הבעיה של מכבי בחוסר היכולת שלה לגמור משחקים ובזה שהיא תמיד מסתבכת בסוף, כי זה קורה לה בעיקר ביורוליג ששם אני לא מניחה שיש זלזול.
כנראה שזה יותר מה שיוני הצביע עליו - מחסור חמור בכוכב וגו טו גאי והייתי מוסיפה גם יכולת צ'וקינג מפחידה (למרות שברוב משחקי היורוליג הצלחנו בסוף לצאת עם ניצחון למרות הצ'וקינג)

בתחילת העונה, מכבי התקשתה לא רק ברבעים האחרונים בליגה, וזלזול היה יותר מתאים אז.
אני מתחילת העונה מדבר על בעיה מנטאלית חמורה בקבוצה הזאת. מחסור בכוכב גו טו גאי מרגישים גם ברבע הראשון, ולא רק באחרון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2013, 23:18

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.

בתחילת העונה, מכבי התקשתה לא רק ברבעים האחרונים בליגה, וזלזול היה יותר מתאים אז.
אני מתחילת העונה מדבר על בעיה מנטאלית חמורה בקבוצה הזאת. מחסור בכוכב גו טו גאי מרגישים גם ברבע הראשון, ולא רק באחרון.

אור, מה זה בדיוק זלזול? למה אתה חושב שמישהו במכבי יזלזל בקבוצות הליגה? האם זילזלו במגדל או בעכברושים?

אני מוכן לקבל מפלות פתאומיות, כמו אותה תבוסה מפורסמת מול העכברושים ב2004. אבל אז הקבוצה שיחקה מדהים, ופשוט נפלה ליום שחור שלה
פלוס יום גדול של היריב (משהו כמו במשחקים של נדאל בשנתיים האחרונות בווימבלדון).
אבל כאן יש איזשהי דרך ארוכה ובלי עליות. רק עם ירידות כל הזמן.

כרגע אתה צודק, והתוצאות מדברות בעד עצמן, אבל אתה יודע היטב שזה יכול להשתנות מאוד מהר ביורוליג, מה שאי אפשר להגיד על הליגה,
שם נראה לי שנתקשה עד סוף העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 דצמבר 2013, 23:21

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אור, מה זה בדיוק זלזול? למה אתה חושב שמישהו במכבי יזלזל בקבוצות הליגה? האם זילזלו במגדל או בעכברושים?

אני מוכן לקבל מפלות פתאומיות, כמו אותה תבוסה מפורסמת מול העכברושים ב2004. אבל אז הקבוצה שיחקה מדהים, ופשוט נפלה ליום שחור שלה
פלוס יום גדול של היריב (משהו כמו במשחקים של נדאל בשנתיים האחרונות בווימבלדון).
אבל כאן יש איזשהי דרך ארוכה ובלי עליות. רק עם ירידות כל הזמן.

כרגע אתה צודק, והתוצאות מדברות בעד עצמן, אבל אתה יודע היטב שזה יכול להשתנות מאוד מהר ביורוליג, מה שאי אפשר להגיד על הליגה,
שם נראה לי שנתקשה עד סוף העונה.

לא יודע, ראיתי את המשחקים בתחילת העונה, וראו בפירוש שהקבוצה לא מגיעה כמו שהיא מגיעה למשחקי יורוליג.
אז עוד היו פה אנשים שטענו שבלאט איבד את הקבוצה ושהיא לא משחקת בשבילו.
הנקודה שלי היא שמשהו לא עובד מבחינה מנטאלית, ולא מבחינת הכשרון\יכולת, אחרת זה גם היה בא לידי ביטוי ביורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ביבו » 31 דצמבר 2013, 00:38

אני לא זוכר תקופה כזו נוראית, ואני אוהד עשרים שנה, אני פשוט לא רוצה לראות את המשחקים,לא הולך אליהם ולא מחכה לימי חמישי, עצוב, לפחות שהי נלחמים- שהיה עם מי להזדהות.
ביבו

הודעהעל ידי felix_r » 31 דצמבר 2013, 03:48

לדעתי חייבים לקנוס את כל קבוצה כולל המאמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 31 דצמבר 2013, 07:44

שוב אותן מחלות, אותו רבע אחרון מזעזע, עוד פעם לא עוברים 80 נקודות, למרות שעשינו 50 בחצי, עוד פעם אין ריבאונד התקפה, כולל לאחר זריקות עונשין של היריבה, עוד פעם נטולי מנהלי משחק. לא ברור לי למה מכבי לא התחזקו בפגרה. את הסטירה פדרמן יחטוף ביום חמישי הקרוב שנפסיד בטורקיה, וכמה שבועות לאחר מכן שריאל תשחט אותנו. למכבי חסר רכז וסנטר. מילא סנטר, טיוס איכשהו מגבה את חסרונו של ג'יימס, אבל איפה הסדר במשחק, איפה קבלת ההחלטות? שוב מגיעים למצב שאינגלס, שגם לא בכושר שיא ואיטי להחריד, הוא זה שמפעיל לבדו את הגבוהים. למכבי חסר מנהל משחק טוב. המלצתי על קושארק מזילונה, לא ברור לי למה לא הלכו על אופציה כזו. רייס כבר מזמן צריך להיות על הטיסה הראשונה ללה גווארדיה.
er79

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2013, 10:07

הראיונות ההזויים של בלאט בסופי משחקים מעוררים בי געגועים
עזים לחוסר הנוחות בראיונות של פיני ותביקה שרף.
שילמד מזילברשטיין איך מתראינים אחרי משחקים ולא מתרצים
הפסד בהעדרות של שחקן כזה או אחר.

אין מנוס מפרידה מבלאט. הבן אדם לא מפיק 20% מהסגל הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2013, 10:13

felix_r כתב:לדעתי חייבים לקנוס את כל קבוצה כולל המאמן

למרות שזה לא ייקרה, אני מחזיק בדיעה הזאת מתחילת העונה.
הראשון שהייתי קונס הוא אינגלס שזורק זין בצורה שערוריתית במשחקי הליגה
וכל שחקן עושה לו בית ספר. השחקן הזה איבד לחלוטין כל פריבילגיה שהיתה לו
בפירוש הוא לא מתאמץ במשחקי ליגה.
השני שהייתי קונס זה סופו, שמגיע משחק כן משחק לא ושהוא רע הוא הכי גרוע.
את השאר לא הייתי קונס כי היקמן מתאמץ אבל פשוט נבלע באובר מנג׳מנט של בלאט.

מה שכן הייתי עושה זה מושיב את אינגלס בצד כמה משחקים בידיע שזה בשל זלזול שלו הליגה
כנ״ל את סופו ובמקומם משלב את אלטיט ולנסברג.

ותוך כדי משחקים לראות מי בא עם מוטיבציה ומי לא. מי שבא זחוח מוציא אותו מיידית ומורה לו ללכת למקלחת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 31 דצמבר 2013, 10:16

ankram כתב:הראיונות ההזויים של בלאט בסופי משחקים מעוררים בי געגועים
עזים לחוסר הנוחות בראיונות של פיני ותביקה שרף.
שילמד מזילברשטיין איך מתראינים אחרי משחקים ולא מתרצים
הפסד בהעדרות של שחקן כזה או אחר.

אין מנוס מפרידה מבלאט. הבן אדם לא מפיק 20% מהסגל הזה.

המצחיק הוא שבלאט, לו יש את הסגל הכי ארוך בליגה by far, מתרץ בפציעות כמעט אחרי כל משחק, בעוד ליובין - שיש לו סגל קצר בהרבה ומתוכו חסר אתמול את הזר הכי טוב שלו ועוד זר גבוה רביעי שאמור להיות מוחתם - לא אמר מילה על זה.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 31 דצמבר 2013, 10:21

מתוך הטור של שי האוזמן הבוקר:
"מדהים לראות איך מכבי תל אביב מצליחה להיות על סף הפסד ביתי לקבוצה בינונית כמו חולון (ועוד עם שני זרים), ביום שבו היא קולעת 43% ל-3 וכשהיריבה מאבדת 16 נקודות מקו העונשין. כתבנו את זה ונכתוב שוב. בעבר המנטרה הייתה שכדי לנצח את הצהובים צריך לתפוס אותם ביום חלש – ולהתפוצץ. המנטרה הזו נשמעת כעת מגוחכת בדיוק כמו הטענה המיושנת שחולון הפסידה אתמול בכבוד.

משפט אחרון בנוגע למאמנה של סגנית האלופה: לפחות שמונה מקבוצות הליגה סבלו או סובלות מפציעות של שחקנים. חלקן משמעותיות יותר. חלקן פחות. חלק מהמאמנים התלוננו על הפציעות הללו יותר. חלקם פחות. אצל אף אחד מהם זה לא נראה מתבכיין ופאתטי כמו אצל דיוויד בלאט. דחילק, דיוויד, קבוצה עם תקציב שחקנים בן 8 ספרות, בדולרים, לא יכולה ליילל ככה לפני או אחרי כל משחק ליגה. וזאת לא הקבוצה שמייללת. זה אתה. ואת האנרגיות שמוציאים על התקשקשויות מביכות מול אלעד חסין ראוי היה לנתב להכאה על חטא נוכח הטעות החמורה שכמעט עשיתם עם אלכס טיוס."

עצוב כמה שהוא צודק.
קודי

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2013, 10:23

פוליטיקאי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מכביסט24 » 31 דצמבר 2013, 13:41

MTA2311, אני רוצה להבהיר - לא יודע למה ואיך הבנת את זה מדבריי, אבל ממש לא התכוונתי לקבוע שמכבי לא תיקח את האליפות בוודאות. אני באמת לא מבין איך הבנת את זה ממה שכתבתי.. תודה חנו'ש :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר ו־43 אורחים