המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.
קודי כתב:אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.
LIAV10 כתב:קודי כתב:אגב, אחרי שרייס כבר ״השתחרר״ מהתירוצים של בלאט על העייפות מהקיץ וגם מקבל דקות יפות, ברור לכולם שמדובר בפלופ ענק ומביך. בשבוע האחרון הוא הסריח את הפרקט בשלושה משחקים נגד קבוצות ישראליות בינוניות והראה שאין לו שום דבר שאין לעוד לפחות עשרה גארדים אחרים שמשחקים בליגה (חוץ מכסף, כמובן, מאחר שהוא מרוויח לפחות פי 5 מהם). עצוב ומביש שבמכבי לא מצאו לנכון להחליף את הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש אי פעם צהוב.
גם לא אמרו ששמרו כסף לתיקונים?
האם רייס לא שווה תיקון?
חנו'ש כתב:בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.
ביורוליג אנחנו מפסידים את הרבע האחרון בממוצע של 20.9-16.2, כאשר רק פעם אחת הצלחנו לנצח אותו וגם זה היה בנקודה (12-13 בקובאן)
דווקא בליגה מצבינו הרבה פחות גרוע ואנחנו דווקא מנצחים בקושי רב את הרבע האחרון בממוצע של 17.16-17.5 לטובתינו (ניצחנו את הרבע האחרון ב-7 מתוך 12 משחקי הליגה)
מסקנה - זלזול זו לא הבעיה של מכבי בחוסר היכולת שלה לגמור משחקים ובזה שהיא תמיד מסתבכת בסוף, כי זה קורה לה בעיקר ביורוליג ששם אני לא מניחה שיש זלזול.
כנראה שזה יותר מה שיוני הצביע עליו - מחסור חמור בכוכב וגו טו גאי והייתי מוסיפה גם יכולת צ'וקינג מפחידה (למרות שברוב משחקי היורוליג הצלחנו בסוף לצאת עם ניצחון למרות הצ'וקינג)
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.
ביורוליג אנחנו מפסידים את הרבע האחרון בממוצע של 20.9-16.2, כאשר רק פעם אחת הצלחנו לנצח אותו וגם זה היה בנקודה (12-13 בקובאן)
דווקא בליגה מצבינו הרבה פחות גרוע ואנחנו דווקא מנצחים בקושי רב את הרבע האחרון בממוצע של 17.16-17.5 לטובתינו (ניצחנו את הרבע האחרון ב-7 מתוך 12 משחקי הליגה)
מסקנה - זלזול זו לא הבעיה של מכבי בחוסר היכולת שלה לגמור משחקים ובזה שהיא תמיד מסתבכת בסוף, כי זה קורה לה בעיקר ביורוליג ששם אני לא מניחה שיש זלזול.
כנראה שזה יותר מה שיוני הצביע עליו - מחסור חמור בכוכב וגו טו גאי והייתי מוסיפה גם יכולת צ'וקינג מפחידה (למרות שברוב משחקי היורוליג הצלחנו בסוף לצאת עם ניצחון למרות הצ'וקינג)
בתחילת העונה, מכבי התקשתה לא רק ברבעים האחרונים בליגה, וזלזול היה יותר מתאים אז.
אני מתחילת העונה מדבר על בעיה מנטאלית חמורה בקבוצה הזאת. מחסור בכוכב גו טו גאי מרגישים גם ברבע הראשון, ולא רק באחרון.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:בדקתי את עניין הרבע האחרון במספרים, ומסתבר שדוקא בנושא הזה מצבינו הרבה יותר גרוע ביורוליג מאשר בליגה.
בתחילת העונה, מכבי התקשתה לא רק ברבעים האחרונים בליגה, וזלזול היה יותר מתאים אז.
אני מתחילת העונה מדבר על בעיה מנטאלית חמורה בקבוצה הזאת. מחסור בכוכב גו טו גאי מרגישים גם ברבע הראשון, ולא רק באחרון.
אור, מה זה בדיוק זלזול? למה אתה חושב שמישהו במכבי יזלזל בקבוצות הליגה? האם זילזלו במגדל או בעכברושים?
אני מוכן לקבל מפלות פתאומיות, כמו אותה תבוסה מפורסמת מול העכברושים ב2004. אבל אז הקבוצה שיחקה מדהים, ופשוט נפלה ליום שחור שלה
פלוס יום גדול של היריב (משהו כמו במשחקים של נדאל בשנתיים האחרונות בווימבלדון).
אבל כאן יש איזשהי דרך ארוכה ובלי עליות. רק עם ירידות כל הזמן.
כרגע אתה צודק, והתוצאות מדברות בעד עצמן, אבל אתה יודע היטב שזה יכול להשתנות מאוד מהר ביורוליג, מה שאי אפשר להגיד על הליגה,
שם נראה לי שנתקשה עד סוף העונה.
felix_r כתב:לדעתי חייבים לקנוס את כל קבוצה כולל המאמן
ankram כתב:הראיונות ההזויים של בלאט בסופי משחקים מעוררים בי געגועים
עזים לחוסר הנוחות בראיונות של פיני ותביקה שרף.
שילמד מזילברשטיין איך מתראינים אחרי משחקים ולא מתרצים
הפסד בהעדרות של שחקן כזה או אחר.
אין מנוס מפרידה מבלאט. הבן אדם לא מפיק 20% מהסגל הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים