המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הקטע שפניני ואינגלס זה לא אותו לבל. פניני לא פיק אנד רולר ברמה של אינגלס וגם לא יודע להפעיל את הגבוהים כמוהו.
חנו'ש כתב:אני לא יודעת, אני כבר מתחילה להתייאש ולחשוב שרוי צדק לגביו.
היום גם היה נראה שלבלאט התחיל גם להימאס והוא כמעט שלא שיחק - ודווקא היום סמית' התחיל להזכיר את עצמו ונתן סוף סוף משחק טוב.
יכול להיות שהם באמת דורכים אחד לשני על הרגליים??
MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
לא חושב שהבעיה עם אינגלז כרגע קשורה לסמית
MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
חייב לציין שרוב המשחק פניני היה זה ששמר על ארצג
יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .
אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .
אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .
בדיוק !! ובגלל זה הוא מזכיר לי את איידסון שלא היה הכוכב של הקבוצה (פארגו , פרקינס וסופו היו הכוכבים ) אבל הוא היה חלק מאוד חשוב שהדביק את הפאזל הזה...
גם סמית' הוא סוג כזה של שחקן אבל שחקנים כאלו לא מפריעים אחד לשני כי הם נטולי אגו...
שחף כתב:אידסון היה אתלטי יותר מאינגלס וגם שומר הרבה יותר טוב. מעבר לזה? אני חושב שגם אינגלס היה נראה טוב יותר ליד שחקן כמו פארגו ולא ליד אוחיון והיקמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־19 אורחים