המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:יש פה המון גורמים...תראו מצד אחד יש עונה ארוכה ומכבי צריכה שחקנים.
אני חושב שיש לנו קבוצה טובה מאוד.
הבעיה יותר במקרה של כספי, לדעתי, כספי בא על עמדת 3 העמדה של סמית וקשה לי להאמן שכספי לא יפתח בחמישיה, זה יוסיף המון לחץ למערכת. נניח הוא לאישחק , התקשורת ישר תעשה מזה עניין, מכבי צריכה לא להיות בלחץ.
אני מפחד שכשכספי יחזור לNBA סמית יצטרך למלא את החסר, אבל יכול להיות שיהיה לו קשה כי הוא לא יצבור דקות ברמות הגבוהות.
אין ספק שפאפאלוקאס הוא שחקן טוב שמתאים למכבי,והוא גם כוכב, אני מפחד ממצב שיווצר לחץ על הקבוצה, כי אלו שמות גדולים.
אני מניח שזה לאו דווקא מצב אידיאלי בשביל בלאט, זה המון כאב ראש שבא עם המון לחץ.
מצד שני קשה לא להחתים את כספי ואת פארמר....
לדעתי כספי זה מוגזם לסגל, אבל בהחלט הוא שחקן נפלא!
אני פשוט מת שהעונה תתחיל...
לגבי אוחיון אני לא חושב שפאפא בא לקחת לו את המקום, גארד זר במקום או בנוסף לפרקינס ידוע שהיה בא, אני חושב שאם אוחיון יראה יכולת טובה והתמדה, וגם יקבל הזדמנויות מבלאט , הוא בהחלט יוכל להשתלב טוב בליגה וגם באדריאטית ואולי להפתיע גם ביורוליג.
itai7 כתב:בטוח שמנסים לבלבל לו תמוח
ובאותו עניין מכבי הכינה כבר דף נחיתות![]()
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3082
ankram כתב:לצערי אני לא רואה איך מכבי יוצאת מהברוך הזה של השביתה.
אם כספי מגיע זה יוצר סגל מנופח , מצוברח , שרק רע יצא מהסיפור הזה.
לצערי מכבי , בניגוד להתנהלות הכספית השפויה שלה , נגררת אחרי הטירוף שפשט באירופה עקב השביתה.
אולי אני בעמדת מיעוט פה , אבל מצידי שהשביתה תסתיים מחר , ונוכל לשכוח מהאדונים כספי את פארמר , וסוף סוף לחזור לשפיות.
שום דבר טוב לא יצא מסגל כ"כ עמוק , זה כבר לא עומק , זאת סתם אינפלציה , אני רוצה לראות את פניני מתקדם , רוצה לראות היררכיה ברורה בקבוצה , לא אוסף של שחקנים , ואיש עם מחשבון בצד.
קודי כתב:אגב, כשפדרמן אומר שכדי לסגור את עניין כספי "יש דבר או שניים שעדיין לא סגורים מבחינה תקציבית" ובמקביל אומר ש"הנושא הכספי עם עמרי סגור", נראה שהוא מדבר על שחרור או השאלה של שחקן או שניים מהסגל. אם זה היה עבור שחקן שמגיע לעונה שלמה אז ניחא, אבל בשביל שחקן שיכול לעזוב בכל רגע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים