אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: פאפא משלים את הרוסטר. גם כספי יגיע?

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוגוסט 2011, 06:26

לדעתי אף אחד לא יפגע כי בתאכלס כספי בא כדי להעביר את הזמן עד סוף השביתה והוא יודע שהוא לא יהיה בורג מרכזי בקבוצה . אני יותר מודאג מיזה שפארמר יהפוך להיות בורג מרכזי מידי בגלל חוסר הנסיון של שייר ואוחיון (שעדיין צריכים לקבל דקות יותר מפאפאס) והעומס על שחקן בגיל של פאפאס....

אני אמרתי קודם שההחתמה שלו יכולה להיות אחת הטיפשיות שמכבי לקחה , הכוונה שאם הוא יהפוך לשחקן מאוד דומיננטי בסגל כמו שקרה עם ברואן בזמנו אז שחקנים אחרים שאמורים לסחוב את הקבוצה כמו שייר או אוחיון (כמו סימונס בזמנו) יפגעו והוא לעומת זאת יקרוס פיזית בשלב מסויים .
אם בלאט ידע לנהל את זה כמו שצריך זה יוכל לעבוד .
נניח שמכבי הייתה מחתימה עכשיו את שאראס במקומו אז כבר עכשיו הייתי אומר שזו החלטה מטופשת(החתמה של שאראס ) ואין סיכוי שזה יצליח אבל זה לא המקרה עם פאפאס ,שבוא הסיכון הוא גדול אבל עדיין יכול להצליח . שחקן צעיר יותר ומוכשר היה מקטין את הסיכן הזה בהרבה לדעתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 14 אוגוסט 2011, 07:55

האם כספי הוא השחקן הנוסף שדיברו עליו? חשבתי ששחקנים שבאים בשביתה לא נחשבים אצל בלאט :/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוגוסט 2011, 08:02

תאכלס , כמה כבר החוזה של כספי ? אם אני לא טועה הוא היה 800K , לא משהו שהוא לא יכול לוותר עליו לעונה שלמה (זו העונה האחרונה שלו בחוזה אם אני לא טועה) ושנה הבאה לצאת שוב לNBA....זה לא כמו פארמר שמחזיק בחוזה של כמה מליונים .
מכבי יכולים לשלם לכספי 500-600 נטו לעונה . השאלה אם צריך ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itai7 » 14 אוגוסט 2011, 08:13

מזרחי: כל סיפור כספי בחיתוליו, עוד מוקדם לדעת
יו"ר מכבי מצנן את ההתלהבות סביב הפורוורד: "ימים יגידו אם יצטרף".

אני אוהב את כספי אבל עדיף שלא יגיע
itai7

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 אוגוסט 2011, 09:26

לפי אלי סהר אדון אוחיון פנה להנהלת ירושלים בשבוע שעבר כדי לגשש דרכו חזרה, אולי. וזה היה עוד לפני החתימה של הפאפא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 אוגוסט 2011, 09:34

לפי פדרמן ברדיוא (שמעתי בעצמי אצל רסקין בבוקר ..) אין שום סיכוי שאחויון יהיה בחוץ .... תעשה אחד ושתיים (איפו אחון נמצא כרגע ומי עוד נמצא שםו מבלבל לו את המוח ) ותבין מה מקור העניין . בנגוד להלפרין אוחיון הוצג כחתום בקבוצה ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 אוגוסט 2011, 09:38

איפה הוצג אוחיון ? הוא לא חתם רשמית עדיין אז הוא לא יכול להיות מוצג רשמית עדיין.

אז בסדר, פדרמן אומר את זה היום, לא בטוח שיגיד גם מחר, כי יש משקל גם למה שהשחקן רוצה בסופו של דבר.

אבל אני לא משוכנע שאוחיון לא רוצה מכבי ולא בטוח שהוא ירצה לשבור את המילה והסיכום שלו במכבי. יכול להיות שאנשים באמת מבלבלים לו
במוח ומסיתים אותו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי itai7 » 14 אוגוסט 2011, 09:41

בטוח שמנסים לבלבל לו תמוח

ובאותו עניין מכבי הכינה כבר דף נחיתות :D

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3082
itai7

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 אוגוסט 2011, 09:56

בהתלה לא הבנתי איפו סופו , הרי הוא לא בנבחרת ואז שמתי לב שגם הנדריקס לא ברשימה אלא חדשים בלבד ...
מעניין האם פאפאלוקס (שמזה לא אהבתי אותו נגדינו :? :? בגלל הפחד ) דיבר עם סופו לפני החתימה ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי where is the love? » 14 אוגוסט 2011, 12:52

יש פה המון גורמים...תראו מצד אחד יש עונה ארוכה ומכבי צריכה שחקנים.
אני חושב שיש לנו קבוצה טובה מאוד.
הבעיה יותר במקרה של כספי, לדעתי, כספי בא על עמדת 3 העמדה של סמית וקשה לי להאמן שכספי לא יפתח בחמישיה, זה יוסיף המון לחץ למערכת. נניח הוא לאישחק , התקשורת ישר תעשה מזה עניין, מכבי צריכה לא להיות בלחץ.
אני מפחד שכשכספי יחזור לNBA סמית יצטרך למלא את החסר, אבל יכול להיות שיהיה לו קשה כי הוא לא יצבור דקות ברמות הגבוהות.
אין ספק שפאפאלוקאס הוא שחקן טוב שמתאים למכבי,והוא גם כוכב, אני מפחד ממצב שיווצר לחץ על הקבוצה, כי אלו שמות גדולים.
אני מניח שזה לאו דווקא מצב אידיאלי בשביל בלאט, זה המון כאב ראש שבא עם המון לחץ.

מצד שני קשה לא להחתים את כספי ואת פארמר....

לדעתי כספי זה מוגזם לסגל, אבל בהחלט הוא שחקן נפלא!

אני פשוט מת שהעונה תתחיל...

לגבי אוחיון אני לא חושב שפאפא בא לקחת לו את המקום, גארד זר במקום או בנוסף לפרקינס ידוע שהיה בא, אני חושב שאם אוחיון יראה יכולת טובה והתמדה, וגם יקבל הזדמנויות מבלאט , הוא בהחלט יוכל להשתלב טוב בליגה וגם באדריאטית ואולי להפתיע גם ביורוליג.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי ankram » 14 אוגוסט 2011, 12:55

אני במקום אוחיון לא חותם. זה סיפור כדיר ALL OVER AGAIN . וזה גם לא הסיפור של מקל שלא רצה להלחם על דקות.
בין פאפא , פארמר , פארגו , שייר , ובורשטיין לאוחיון אין מקום.
אלא אם מכבי משאילה אותו לאיזו קבוצה להתחשלות
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 14 אוגוסט 2011, 12:59

וואיי באמת מתחיל להיות קשה לחכות שתתחיל העונה!

כל כך מעניין יהיה לראות איך כל התבשיל הזה עובד ביחד.

כאב ראש לוקסוס יש לבלאט:)
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אוגוסט 2011, 13:00

where is the love? כתב:יש פה המון גורמים...תראו מצד אחד יש עונה ארוכה ומכבי צריכה שחקנים.
אני חושב שיש לנו קבוצה טובה מאוד.
הבעיה יותר במקרה של כספי, לדעתי, כספי בא על עמדת 3 העמדה של סמית וקשה לי להאמן שכספי לא יפתח בחמישיה, זה יוסיף המון לחץ למערכת. נניח הוא לאישחק , התקשורת ישר תעשה מזה עניין, מכבי צריכה לא להיות בלחץ.
אני מפחד שכשכספי יחזור לNBA סמית יצטרך למלא את החסר, אבל יכול להיות שיהיה לו קשה כי הוא לא יצבור דקות ברמות הגבוהות.
אין ספק שפאפאלוקאס הוא שחקן טוב שמתאים למכבי,והוא גם כוכב, אני מפחד ממצב שיווצר לחץ על הקבוצה, כי אלו שמות גדולים.
אני מניח שזה לאו דווקא מצב אידיאלי בשביל בלאט, זה המון כאב ראש שבא עם המון לחץ.

מצד שני קשה לא להחתים את כספי ואת פארמר....

לדעתי כספי זה מוגזם לסגל, אבל בהחלט הוא שחקן נפלא!

אני פשוט מת שהעונה תתחיל...

לגבי אוחיון אני לא חושב שפאפא בא לקחת לו את המקום, גארד זר במקום או בנוסף לפרקינס ידוע שהיה בא, אני חושב שאם אוחיון יראה יכולת טובה והתמדה, וגם יקבל הזדמנויות מבלאט , הוא בהחלט יוכל להשתלב טוב בליגה וגם באדריאטית ואולי להפתיע גם ביורוליג.

כספי זה טעות מיותרת, זה יוריד הרבה מהדקות של פניני, סמית' וכנראה גם אליהו ובלו, מיותר.
לגבי פאפאס, האגו זה ממש לא הבעיה. השנה גםבקבוצה שמפוצצת באגו עם ספאנוליס ותאודוסיץ' לידו, הוא הסתדר מצוין, גם שהוא היה על הספסל הוא תמיד עודד ולא עשה פרצופים, ושהוא על המגרש הוא תמיד הביא את שלו. הוא לא יהיה כנראה שחקן של של 10-11 נקודות עם 5-6 אסיסטים כמו בצסק"א, אבל אם יקבל 15-20 דקות, יתן את ה5-6 נקודות ו3-4 אסיסטים, עם המנהיגות, הווינריות, ההגנה המצוינת, והעזרה לסופו, מכבי הרוויחו ביג טיים, בטח ב400-500 אלף דולר. במצב כזה, אם פרקינס מוכן לוותר על התנאים ההזויים שמדברים עליהם, ולקבל את ההצעה של מכבי, אז במצב הזה זה יכול ליהיות בסדר (בתנאי כמובן שהתנאים של מכבי הם שכר נמוך העונה, עם אופציית יציאה בכל שלב, ופיצוי מצד פרקינס אם רוצה לצאת מהחוזה). אבל זה לא MUST, יכול ליהיות בונוס. כספי כאמור יהיה מהלך מאוד מאוד מיותר
asafb96

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 14 אוגוסט 2011, 13:02

itai7 כתב:בטוח שמנסים לבלבל לו תמוח

ובאותו עניין מכבי הכינה כבר דף נחיתות :D

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3082

הולך להיות שמח בנמל :dance3
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 13:04

כספי: "מקווה שנודיע כבר בימים הקרובים על החזרה שלי למכבי"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05002.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 14 אוגוסט 2011, 13:12

לצערי אני לא רואה איך מכבי יוצאת מהברוך הזה של השביתה.
אם כספי מגיע זה יוצר סגל מנופח , מצוברח , שרק רע יצא מהסיפור הזה.
לצערי מכבי , בניגוד להתנהלות הכספית השפויה שלה , נגררת אחרי הטירוף שפשט באירופה עקב השביתה.
אולי אני בעמדת מיעוט פה , אבל מצידי שהשביתה תסתיים מחר , ונוכל לשכוח מהאדונים כספי את פארמר , וסוף סוף לחזור לשפיות.

שום דבר טוב לא יצא מסגל כ"כ עמוק , זה כבר לא עומק , זאת סתם אינפלציה , אני רוצה לראות את פניני מתקדם , רוצה לראות היררכיה ברורה בקבוצה , לא אוסף של שחקנים , ואיש עם מחשבון בצד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 13:18

ankram כתב:לצערי אני לא רואה איך מכבי יוצאת מהברוך הזה של השביתה.
אם כספי מגיע זה יוצר סגל מנופח , מצוברח , שרק רע יצא מהסיפור הזה.
לצערי מכבי , בניגוד להתנהלות הכספית השפויה שלה , נגררת אחרי הטירוף שפשט באירופה עקב השביתה.
אולי אני בעמדת מיעוט פה , אבל מצידי שהשביתה תסתיים מחר , ונוכל לשכוח מהאדונים כספי את פארמר , וסוף סוף לחזור לשפיות.

שום דבר טוב לא יצא מסגל כ"כ עמוק , זה כבר לא עומק , זאת סתם אינפלציה , אני רוצה לראות את פניני מתקדם , רוצה לראות היררכיה ברורה בקבוצה , לא אוסף של שחקנים , ואיש עם מחשבון בצד.

מסכים לחלוטין, לעזאזל עם השביתה הזו. כנראה שבמכבי הבינו שכל עוד תימשך השביתה יהיה קשה להתמודד מול קבוצות שמתחזקות בכל מיני קירילנקוים, נוביצקים, טורקוגולוים, וסליים, פקוביצים ואחרים ולכן לפחות בתקופה הזו יהיה חיזוק של שני שחקני NBA לא רעים. כשנחזור לעולם השפוי, בתקווה שזה יקרה מהר, עדיין יהיה למכבי סגל טוב מאוד. הדבר העיקרי שמפריע לי בכל העניין הוא כספי, שלדעתי לא יחזק יותר מדי את מכבי אבל מצד שני ישנה לחלוטין את סגנון המשחק של הקבוצה והעזיבה שלו עלולה לגרום לבלאט להתחיל הכל מההתחלה.
אפילו פרטיזן הולכת לשחק מולנו בזמן השביתה עם פקוביץ, ללא ספק הסנטר הטוב ביבשת, ועם יאן וסלי.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 14 אוגוסט 2011, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 14 אוגוסט 2011, 13:22

אגב, כשפדרמן אומר שכדי לסגור את עניין כספי "יש דבר או שניים שעדיין לא סגורים מבחינה תקציבית" ובמקביל אומר ש"הנושא הכספי עם עמרי סגור", נראה שהוא מדבר על שחרור או השאלה של שחקן או שניים מהסגל. אם זה היה עבור שחקן שמגיע לעונה שלמה אז ניחא, אבל בשביל שחקן שיכול לעזוב בכל רגע?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוגוסט 2011, 13:23

קודי כתב:אגב, כשפדרמן אומר שכדי לסגור את עניין כספי "יש דבר או שניים שעדיין לא סגורים מבחינה תקציבית" ובמקביל אומר ש"הנושא הכספי עם עמרי סגור", נראה שהוא מדבר על שחרור או השאלה של שחקן או שניים מהסגל. אם זה היה עבור שחקן שמגיע לעונה שלמה אז ניחא, אבל בשביל שחקן שיכול לעזוב בכל רגע?

אני מאוד אוהבת את מצ'באן..אבל אני חושבת שאם כספי מגיע הדבר הכי טוב למכבי הוא להחתים את אוחיון ולהשאיל אותו ואת מצ'באן ככה שהם יכולים לחזור בכל רגע אם השביתה נגמרת..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 אוגוסט 2011, 13:26

מצד שני, אם השביתה תביא לביטול של העונה בנ.ב.א יגידו שמכבי מטומטמים שלא ניסו אפילו, כי הייתה הזדמנות חד פעמית. :)

אני הייתי מעדיף שמכבי תלך על שחקני נ.ב.א שאין להם חוזה, אבל כנראה שבכסף שמכבי השאירה להחתמות האלו לא היה אפשר להביא יותר ממה שהיא יכלה להביא בקיץ רגיל, דייהנו שחקנים על גבול הנ.ב.א או כל מיני למלמים סטייל מקנטס.

גם אני לא אוהב את ההחתמה של כספי, אם תהיה, אבל מכבי כבר נסחפה בזרם.

צריך לזכור שלהחתמות האלו, ובכלל לבנייה הגדולה הזאת של מכבי יש הייפ רציני מאוד הקיץ, דבר שעשוי להביא למכבי יותר כסף ממפרסמים, יותר חסויות, כנראה גם שידור בערוץ ציבורי שהיה בספק הקיץ ( ערוץ 10 טען שהוא מפסיד כסף על מכבי, נראה אותו עכשיו, השידורים בווגאי יניבו רייטינג גבוה יותר מאשר שנה שעברה ).
לעניין הכלכלי יש ערך ותמיד היה ערך במכבי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 14 אוגוסט 2011, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־21 אורחים