טייריס רייס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס

הודעהעל ידי misha » 24 ינואר 2014, 00:20

http://www.israelhayom.co.il/article/151775

צריך לתת לו את הקרדיט, הוא באמת שינה גישה. למרות שעדיין רוב הסיכויים שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה, לפחות הוא הפך לשחקן רוטציה לגיטימי עם תרומה חיובית לעומת הנזק שהיה בתחילת העונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 ינואר 2014, 00:23

אני חושב שרשמית אפשר לומר שטייריס רייס הגיע למכבי ומראה דברים שכנראה הביאו את הצוות המקצועי להחתימו.
כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 ינואר 2014, 00:56

שמואל1 כתב:כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.

צריך להביא שחקן אחד טוב במקום שניהם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 ינואר 2014, 00:57

misha כתב:
שמואל1 כתב:כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.

צריך להביא שחקן אחד טוב במקום שניהם.

מה שצריך לעשות זה ברוב המקרים הפוך ממה שעושים במציאות...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ינואר 2014, 00:58

שמואל1 כתב:אני חושב שרשמית אפשר לומר שטייריס רייס הגיע למכבי ומראה דברים שכנראה הביאו את הצוות המקצועי להחתימו.
כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.

:eek :eek :eek
אני לא מאמין שאני קורא את זה !!!
ועכשיו ברצינות , מסתבר שרייס הוא לא מההחתמות הגרועות בהיסטוריה של מכבי , אלא פשוט שחקן שלקח לו קצת זמן להתחבר .
זה עדיף על כאלו שלא הצליחו אף פעם להתחבר למרות שהיו שחקנים טובים ולא חסר כאלו בהיסטוריה של מכבי (שנה שעברה היה לנו אחד כזה , מדלי...)

ועדיין , אם תיהיה שנה הבאה אפשרות להביא שחקן ברמה של פארגו או אפילו ג'קסון (שהוא מנהל משחק טוב מרייס) אז הייתי משחרר את רייס (אבל לא לפני היקמן !!! )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 24 ינואר 2014, 10:29

אני אוהב את מימד משחק הריצה שרייס מביא לקבוצה. סגנון המשחק הזה פשוט טבעי לו. ללא ספק שיפור גדול מתחילת העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 24 ינואר 2014, 13:29

אף אחד לא ישכנע אותי שרייס הוא החתמה טובה. אם היו משקיעים את הסכום שהשקיע בו והיקמן ברכז טוב אולי היינו יכולים להיות מועמדים לפיינל פור.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 24 ינואר 2014, 13:32

שחף כתב:אף אחד לא ישכנע אותי שרייס הוא החתמה טובה. אם היו משקיעים את הסכום שהשקיע בו והיקמן ברכז טוב אולי היינו יכולים להיות מועמדים לפיינל פור.

לא יודע מה איתך, אנחנו מועמדים חזקים לפיינל פור לדעתי.
(אני אשכרה שוקל לסגור מראש...גם בהתחשב בשאר האירועים שיש באותו שבוע באיטליה...)
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 24 ינואר 2014, 13:43

חבל על הכסף שלך.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 24 ינואר 2014, 13:54

שחף כתב:חבל על הכסף שלך.

יש באותו שבוע גמר ליגה אירופית בטורינו, ומחזור אחרון בליגה האיטלקית (=ככל הנראה משחק ההכתרה של יובה) ככה שאם חס וחלילה לא נעלה יהיה אלטרנטיבות ספורטיביות.

ואני די משוכנע שנעלה ת'אמת (אני לא חושש מאף קבוצה בבית המקביל, אולי רק ברצלונה בלתי עבירה בסדרה והיא ככל הנראה תסיים ראשונה)
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2014, 14:22

שחף כתב:אף אחד לא ישכנע אותי שרייס הוא החתמה טובה. אם היו משקיעים את הסכום שהשקיע בו והיקמן ברכז טוב אולי היינו יכולים להיות מועמדים לפיינל פור.

רייס הוא שחקן יעיל כשהקבוצה ממול מאבדת כדורים בסיטונות כי יש לו אפשרות לעבור את המגרש מאוד מהר ולהגיע לסל. במשחק העומד הוא רכז רע מאוד (ואז צריך לשלב אותו עם אוחיון). בגדול, רייס טוב מול קבוצות קטנות שבאות לנוקיה ומאבדות את העשתונות מול הקהל. מול קבוצות יותר מנוסות ואיכותיות, הוא גורם לך נזק.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ינואר 2014, 14:34

אני דווקא לא חושה שהוא טוב רק נגד קבוצות קטנות אלא שהוא הבין סוף סוף לשחק נכון
אני חשבתי עוד כשהביאו אותו שהוא יכול להיות סקורר טוב (אם כי ממש לא רציתי שיחתימו אותו) בזכות החדירות שלו אבל התייאשתי ממנו בגלל הטמטום שלו
אולי הוא השתנה והבין סוף סוף שהוא שחקן סופר מהיר שיכול לחדור הרבה.בכל מקרה הוא לא היה צריך להגיע לכאן.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 ינואר 2014, 15:33

אף אחד לא מנסה לשכנע אותך, כי כולם יודעים שההחתמה של רייס הייתה לא טובה מההתחלה. זה שהוא נותן עכשיו יכולת משופרת בהרבה מתחילת העונה עדיין לא הופך את ההחתמה שלו לטובה, לא צריך להגזים...
למרות השיפור הניכר, אני עדיין משוכנע שרייס הוא לא השחקן שאנחנו באמת צריכים וגם לא יהיה כזה. בסוף העונה נצטרך להוקיר לו תודה ולהפרד יפה, אבל כמו שאני מכיר את מכבי (ובדיוק כמו שעשו עם היקמן) היכולת הנוכחית של רייס עוד עלולה לסדר לו הישארות גם בעונה הבאה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 24 ינואר 2014, 16:45

מקובי כתב:
שחף כתב:חבל על הכסף שלך.

יש באותו שבוע גמר ליגה אירופית בטורינו, ומחזור אחרון בליגה האיטלקית (=ככל הנראה משחק ההכתרה של יובה) ככה שאם חס וחלילה לא נעלה יהיה אלטרנטיבות ספורטיביות.

ואני די משוכנע שנעלה ת'אמת (אני לא חושש מאף קבוצה בבית המקביל, אולי רק ברצלונה בלתי עבירה בסדרה והיא ככל הנראה תסיים ראשונה)

קודם כל שמכבי תעלה בכלל לרבע הגמר. סיינה הייתה במצב דומה בשנה שעברה וקיבלה בראש בסיבוב השני. זה ליגה של 14 משחקים וצריך לראות את זה ככה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 24 ינואר 2014, 16:49

אני חושב שהשינוי הגדול שאפשר להצביע עליו ברייס הוא לאו דווקא ההגנה, אלא משחק שקול, אחראי וקבוצתי יותר. הוא הולך פחות עם הראש בקיר וחושב קודם כל על הקבוצה. במידה מסוימת זה קצת מזכיר לי את הדרך שעשה מספר 4 אחר עם סרט על הראש, וויל בייינום. אבל אל תטעו, הוא עדיין צריך לעשות הרבה כדי לשכנע אותי שלא צריך להעיף אותו בקיץ. שימשיך כך, על כל פנים. שבוע הבא יש לו מבחן קשה, ואני מקווה שזה שניאלץ לרדוף אחרי ריאל כל המשחק לא יגרום לו שוב להתפזר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ינואר 2014, 20:03

יכול להיות שבסוף השנה בכלל נצטרך להתלבט את מי עדיף להשאיר , את רייס או היקמן....
מה שכן גם אם רייס ישאר שהוא כביכול רכז , עדיין הייתי מביא קומבו שנוטה יותר לעמדה 1 במקום היקמן , פשוט כי אני מאוד אוהב את הסגנון של מכבי כששני שחקנים שהם יותר רכזים נימצאים יחד על המגרש . ככה זה היה עם פארגו ופרקינס וככה בלאט התחיל לשחק עם רייס ואוחיון...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Maccabikid » 25 ינואר 2014, 21:14

yzafrir כתב:יכול להיות שבסוף השנה בכלל נצטרך להתלבט את מי עדיף להשאיר , את רייס או היקמן....
מה שכן גם אם רייס ישאר שהוא כביכול רכז , עדיין הייתי מביא קומבו שנוטה יותר לעמדה 1 במקום היקמן , פשוט כי אני מאוד אוהב את הסגנון של מכבי כששני שחקנים שהם יותר רכזים נימצאים יחד על המגרש . ככה זה היה עם פארגו ופרקינס וככה בלאט התחיל לשחק עם רייס ואוחיון...

לא אותם ולא את אינגלס, במקום שלושתם שניים נורמלים.
Maccabikid

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2014, 21:21

היום הוא שוב לא שומר. הילד של נס ציונה עושה עליו סלים כאילו היה קונוס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2014, 21:20

הוא ללא ספק נראה טוב יותר במשחקים האחרונים, באל האחוזים שלו מהשדה נוראיים. גם במשחקים הטובים.
אלא אם יקרה משהו קיצוני מאוד, לדעתי הוא ישאר פה עונה הבאה. יהיה חייב לשפר את האספקט הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2014, 22:27

זה אחד התרדים הכי הזויים שהיו בפורום הזה .
משחקן " שלא ישאר פה עד ינואר..." ועוד כל מיני מילות גנאי מעליבות , הוא הפך לשחקן שרק אם יקרה משהו קיצוני אז הוא לא ימשיך פה....פשוט מדהים !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־31 אורחים