המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.
misha כתב:שמואל1 כתב:כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.
צריך להביא שחקן אחד טוב במקום שניהם.
שמואל1 כתב:אני חושב שרשמית אפשר לומר שטייריס רייס הגיע למכבי ומראה דברים שכנראה הביאו את הצוות המקצועי להחתימו.
כמו כן, לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא ימשיך. היקמן בעונה הראשונה במכבי הציג פחות או יותר יכולת דומה, והמשיך.
שחף כתב:אף אחד לא ישכנע אותי שרייס הוא החתמה טובה. אם היו משקיעים את הסכום שהשקיע בו והיקמן ברכז טוב אולי היינו יכולים להיות מועמדים לפיינל פור.
שחף כתב:חבל על הכסף שלך.
שחף כתב:אף אחד לא ישכנע אותי שרייס הוא החתמה טובה. אם היו משקיעים את הסכום שהשקיע בו והיקמן ברכז טוב אולי היינו יכולים להיות מועמדים לפיינל פור.
מקובי כתב:שחף כתב:חבל על הכסף שלך.
יש באותו שבוע גמר ליגה אירופית בטורינו, ומחזור אחרון בליגה האיטלקית (=ככל הנראה משחק ההכתרה של יובה) ככה שאם חס וחלילה לא נעלה יהיה אלטרנטיבות ספורטיביות.
ואני די משוכנע שנעלה ת'אמת (אני לא חושש מאף קבוצה בבית המקביל, אולי רק ברצלונה בלתי עבירה בסדרה והיא ככל הנראה תסיים ראשונה)
yzafrir כתב:יכול להיות שבסוף השנה בכלל נצטרך להתלבט את מי עדיף להשאיר , את רייס או היקמן....
מה שכן גם אם רייס ישאר שהוא כביכול רכז , עדיין הייתי מביא קומבו שנוטה יותר לעמדה 1 במקום היקמן , פשוט כי אני מאוד אוהב את הסגנון של מכבי כששני שחקנים שהם יותר רכזים נימצאים יחד על המגרש . ככה זה היה עם פארגו ופרקינס וככה בלאט התחיל לשחק עם רייס ואוחיון...
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־33 אורחים