המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:איפה כל מעריצי קרייג סמית' נעלמו ?
קובי כתב:איפה כל מעריצי קרייג סמית' נעלמו ?
לג'יימס חוזה לשלוש עונות נוספות במכבי, אבל האחרונה שוקלת להתיר אותו כאשר בשלב הראשון במועדון ידחפו בכל הכוח לזכות בכיסוי כספי מחברת ביטוח. בראיון גלוי לב אתמול ל-ONE ג'יימס אמר בהתבטאות נדירה כי, "לא איכפת לי מהכסף או מהחוזה. בשלב הזה אני דואג לבריאות שלי וזה תמיד יהיה בעדיפות ראשונה אצלי".
felix_r כתב:לג'יימס חוזה לשלוש עונות נוספות במכבי, אבל האחרונה שוקלת להתיר אותו כאשר בשלב הראשון במועדון ידחפו בכל הכוח לזכות בכיסוי כספי מחברת ביטוח. בראיון גלוי לב אתמול ל-ONE ג'יימס אמר בהתבטאות נדירה כי, "לא איכפת לי מהכסף או מהחוזה. בשלב הזה אני דואג לבריאות שלי וזה תמיד יהיה בעדיפות ראשונה אצלי".
אותי יותר מעניינת השאלה מי האידיוט שהחתים את ג'יימס ל 4 עונות! להחתים שחקן בגילו ל 4 שנים?
roy1000 כתב:החתימו את ג'יימס ל- 4 עונות בשביל להוריד בעלות של כל עונה. אם היו מחתימים לשנה או שנתיים, הוא היה דורש מליון דולר לעונה (ומקבל את זה).
לא ניתן להתיר את החוזה של ג'יימס (או כל שחקן פצוע אחר). מכבי ינסו לטעון שהוא גמר את הקריירה, אבל אני בספק אם ג'יימס ישתף עם זה פעולה. בקיצור, מכבי ישלמו הכל עד הגרוש האחרון. הם אולי יקבלו כמה שקלים מביטוח לאומי על פציעת עבודה, אבל זה יהיה שולי.
dod כתב:לפי מה שפורסם בקיץ החוזה הוא לשנתיים עם אופציה לעוד שנתיים כך שזה לא באמת 4 שנים.
במקרה של קריירה שמסתיימת יש ביטוח שמכסה (כנראה די הרבה מהשכר) - כמו במקרה בורשטיין
rc4991 כתב:
מוסקלה מהליגה הספרדית הכי מרשים
גם אמונדסון יכול להיות אופציה טובה
אבל יש לי שאלה,מדובר בשחקנים שמכבי בוחנת או בכאלה שפיק מציע?
rc4991 כתב:
מוסקלה מהליגה הספרדית הכי מרשים
גם אמונדסון יכול להיות אופציה טובה
אבל יש לי שאלה,מדובר בשחקנים שמכבי בוחנת או בכאלה שפיק מציע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים