המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למה צריך להוציא סכום כסף גדול יותר על גבוה שלישי(!)?
er79 כתב:מביש. שישמרו על הכסף, זה כבר עדיף מעוד איזה פלופ. אני לא רואה סיבה שאלטיט יהיה פחות טוב משחקן של 50 אלף
MTA2311 כתב:למה צריך להוציא סכום כסף גדול יותר על גבוה שלישי(!)?
קודי כתב:MTA2311 כתב:למה צריך להוציא סכום כסף גדול יותר על גבוה שלישי(!)?
זה לא ממש גבוה שלישי. יש לך היום חצי סופו ורק את בלו בעמדה 4. זה גבוה שישחק לא מעט דקות. אם אלה הסכומים אז עדיף לא להביא אף אחד ושילמדו שם בהנהלה פעם אחת ולתמיד את הלקח (שכנראה לא למדו בעונה שלאמפה שוחרר ולאזמה נפצע).
yzafrir כתב:אם לוקחים בחשבון את כמות משחקי היורוליג שנותר לשחקן הזה לשחק ( בליגה גם ככה הוא לא יוכל לשחק ) אז 80 אלף זה סכום סביר ביותר . זה שווה ערך לזר של 200 אלף לעונה שזה יותר מכמעט כל שחקן זר אחר בליגה שלנו...
חנו'ש כתב:אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
חוץ מזה שאני חושבת שיש הקלות במקרי פציעה שגומרים לשחקן עונה גם אם עוברים את המכסה.
חנו'ש כתב:אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
חוץ מזה שאני חושבת שיש הקלות במקרי פציעה שגומרים לשחקן עונה גם אם עוברים את המכסה.
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
זה נכון אבל אני חושב שנגמר מועד העברות בליגה כבר , לא ??
לגבי פציעה שגומרת עונה , אני לא בטוח שזה נכנס לתוקף אבל היה פעם תקדים למקרה כזה....
לגבי 200K לעונה לסנטר שלישי , זה לא מעט בכלל , פלאנניץ' הרוויח פחות מזה עונה שעברה וכמעט כל הזרים בליגה מרוויחים פחות...
felix_r כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:אם אני לא טועה המכסה לעונה בליגה היא 8 זרים ועד כה רשמנו 6.
זה נכון אבל אני חושב שנגמר מועד העברות בליגה כבר , לא ??
לגבי פציעה שגומרת עונה , אני לא בטוח שזה נכנס לתוקף אבל היה פעם תקדים למקרה כזה....
לגבי 200K לעונה לסנטר שלישי , זה לא מעט בכלל , פלאנניץ' הרוויח פחות מזה עונה שעברה וכמעט כל הזרים בליגה מרוויחים פחות...
מכבי שילמה על פלניניץ' 200K יורו ביי-אאוט!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים