המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:felix_r כתב:דוויד בלאט גם עשה טעות, כשלא נתן לאוחיון לשחק בדקות האחרונות. אנחנו יודעים מזמן, שהרכב רייס + היקמן , זה מתכון להפסד
פליקס, לא מגיעה לבלאט מילה טובה? פסיק? משהו?
מכביסט29 כתב:איך לדעתכם ההפסד הזה ישפיע על מכבי? אני מפחד שמשהו בביטחון של השחקנים מתחילת הטופ 16 ייפגע.. אחרי הכל זה היה משחק שיכולנו לנצח וזה ישב חזק מאוד בראש של השחקנים שפישלו בדקות האחרונות. סנריו כזה מפרק בקלות לא מעט קבוצות..
אני מאוד מקווה שלא נאבד את זה.
ankram כתב:דווקא בפורום של מכבי , אחרי משחק הירואי כזה שהשארנו 8 נקודות בעונשין , והשופטים הרגו אותנו , קוראים לשחקנים שלנו פחדנים , מטומטמים , רעים, מקנטרים עם נס ציונה ושאר מרעין בישין.
משחק הגנה מדהים לא פחות של מכבי שלקח מריאל מדריד 20 נקודות מהסקור הממוצע שלה בבית. ניהול משחק מצויין של בלאט , והכנה טקטית מושלמת.
אני יודע שזה לא פופולרי להגיד את זה , אבל אני גאה בקבוצה הזאת.
ankram כתב:דווקא בפורום של מכבי , אחרי משחק הירואי כזה שהשארנו 8 נקודות בעונשין , והשופטים הרגו אותנו , קוראים לשחקנים שלנו פחדנים , מטומטמים , רעים, מקנטרים עם נס ציונה ושאר מרעין בישין.
משחק הגנה מדהים לא פחות של מכבי שלקח מריאל מדריד 20 נקודות מהסקור הממוצע שלה בבית. ניהול משחק מצויין של בלאט , והכנה טקטית מושלמת.
אני יודע שזה לא פופולרי להגיד את זה , אבל אני גאה בקבוצה הזאת.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:דוויד בלאט גם עשה טעות, כשלא נתן לאוחיון לשחק בדקות האחרונות. אנחנו יודעים מזמן, שהרכב רייס + היקמן , זה מתכון להפסד
פליקס, לא מגיעה לבלאט מילה טובה? פסיק? משהו?
מגיע לבלאט הרבה מילים טובות על ההכנה הטקטית המצוינת.
מגיע גם כמה מילים של ביקורת על ההרכב בסוף המשחק.
אבל זהו בלאט שאנחנו מכירים. מכין את הקבוצה בצורה טובה מאוד לפני המשחק, אבל לא מצטיין בניהול. זה מה יש.
toja27 כתב:חנו'ש כתב:אולי היה צריך את אוחיון ורייס ביחד.
זה מה שבלאט עשה ברוב המשחקים האחרונים ברבע הרביעי, ועד כה זה הניב רכבעים אחרונים קטלניים.
אבל אני לא יודעת.
אפשר לחשוב עד מחר מה היה אם ככה או אם ככה.
בסופו של דבר אף אחד לא ציפה לנצחון והתקווה היתה בעיקר שלא ישפילו אותנו (הזכרונות מההצלבה לפני שנה עדיין טריים) - ואת זה מכבי עשתה ובגדול.
אז בסופו של דבר ריאל, שעולה על מכבי בכל פרמטר ובכל עמדה (אולי חוץ מעמדת המאמן), ניצחה את המשחק כך או אחרת.
ומכאן סביר שהם ינסו לדהור אל עבר הגביע הנכסף, ממכבי נותר לקוות שאולי יש איזה סיכוי שתצליח להשתחל לפיינל פור - אחרי היום זה כבר לא נשמע לי בלתי סביר בעליל.
אני דווקא חשבתי לגמרי שמכבי יכולים לנצח אותם.
Allan Turing כתב:למה לחלק מהאנשים (כולל פיני גרשון) נדמה שאין קשר בין ההגנה של מכבי ליכולת היריבה?
מכבי מורידה את האחוזים של היריבות שלה, וסוגרת את הצבע מצויין. איך מזל קשור לזה?
מכבי של השנה היא קבוצה מצויינת, והיא הולכת להגיע לפיינל-פור.
מה יקרה שם? לא יודע - אבל מכבי של השנה היא הדבר האמיתי.
יוסי22 כתב:סמית עם מדד 0 אחרי מדד 22 בשני המשחקים שכנראה העלו את מכבי להצלבה מול קובאן וגאלטסראי .
אגב ביום שני הוא היה אמור לנוח ובלאט הזכיר שהוא לא יכול לשחק כל כך הרבה בגלל פציעה שהוא סוחב , יכול להיות מאוד שזה פגע בו היום .
אבל האובססיה להצדיק אמירות לא חכמות בלשון המעטה משנה שעברה כנראה חזקות מידי , שיהיה .
טיקי חוזר כתב:יכול להיות שאם לא יהיה מדובר על משחק 3 ב6 ימים ברבע אחרון היה לנו טיפה יותר כוח . לא יודע מי מסדר כאן את הלו"ז של ליגה מחורבנת כאן בארץ . שי-ם טסה אחרי שבוע מנוחה ואנחנו משחקים 4 משחקים בשבוע (8 ימים ).
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:אולי היה צריך את אוחיון ורייס ביחד.
זה מה שבלאט עשה ברוב המשחקים האחרונים ברבע הרביעי, ועד כה זה הניב רכבעים אחרונים קטלניים.
אבל אני לא יודעת.
אפשר לחשוב עד מחר מה היה אם ככה או אם ככה.
בסופו של דבר אף אחד לא ציפה לנצחון והתקווה היתה בעיקר שלא ישפילו אותנו (הזכרונות מההצלבה לפני שנה עדיין טריים) - ואת זה מכבי עשתה ובגדול.
אז בסופו של דבר ריאל, שעולה על מכבי בכל פרמטר ובכל עמדה (אולי חוץ מעמדת המאמן), ניצחה את המשחק כך או אחרת.
ומכאן סביר שהם ינסו לדהור אל עבר הגביע הנכסף, ממכבי נותר לקוות שאולי יש איזה סיכוי שתצליח להשתחל לפיינל פור - אחרי היום זה כבר לא נשמע לי בלתי סביר בעליל.
אני דווקא חשבתי לגמרי שמכבי יכולים לנצח אותם.
באמת? רגע לפני פתיחת המשחק, אתה באמת חשבת שלמכבי יש סיכוי רציני לנצח את ריאל במשחק חוץ??
ברור שבספורט הכל יכול לקרות, אבל הסנריו ההגיוני והלא מפתיע של המשחק הזה היה ניצחון של ריאל - הם טובים ממכבי בכל אספקט ובכל עמדה, והמשחק הוא במדריד (אני עוד יכולה להבין תקוות במידה וזה היה בנוקיה).
ניצחון של מכבי ללא ספק היה מהווה הפתעה ענקית ואחד הנצחונות הגדולים אי פעם - לא משהו שניתן היה לצפות לו מראש.
felix_r כתב:יוסי22 כתב:סמית עם מדד 0 אחרי מדד 22 בשני המשחקים שכנראה העלו את מכבי להצלבה מול קובאן וגאלטסראי .
אגב ביום שני הוא היה אמור לנוח ובלאט הזכיר שהוא לא יכול לשחק כל כך הרבה בגלל פציעה שהוא סוחב , יכול להיות מאוד שזה פגע בו היום .
אבל האובססיה להצדיק אמירות לא חכמות בלשון המעטה משנה שעברה כנראה חזקות מידי , שיהיה .
אף אחד לא אומר שסמית' הוא שחקן רע, אבל זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה במכנסים במשחקים החשובים באמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים