אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך. פארגו יעזוב?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 13:30

yarinsaky כתב:זה לא רק בעיות בראש, הוא יצא לגמרי מפוקוס מקצועי בשנתיים האחרונות.
הוא כבר שנתיים לא ממש משחק ברמות הגבוהות , לא בנ.ב.א ולא באירופה. אלא בליגות פיתוח.
אנשים שראו אותו בליגת הפיתוח אומרים שהוא אפילו לא עלה בחמישייה בקבוצה שלו ושהוא זורק תחת בהגנה ונראה ממש לא קרוב לכושר של פעם.
זה בדיוק הטיפוס של השחקנים שמכבי נמנעה מהם בשנתיים האחרונות, בטח שבלאט לא היה נוגע בו במקל אם זה היה תלוי בו.
אם זה השחקן שיגיע אני חושב שמשהוא לא טוב עובר על בלאט ומכבי.

לא חשבתי שאני אי פעם ארצה את דאודל במכבי..אבל אני מעדיפה אותו על הד-קייס כמו מקנטס..
גם נאנדו דה קולו וג'אבר יכולים להיות מתאימים(בגלל שהם לא הד-קייס)..
אני רק יכולה לחזור על המנטרה של..אם בלאט רוצה..מבחינתי שבלאט יקבל..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2011, 13:32

קודי, אתה בהנהלת חשבונות של מכבי? מאיפה אתה יודע ש- 200 אלף דולר נזרקים על שניהם? עד כמה שידוע לי, פרמאר ירוויח בין 25-45 לחודש, ואני מאמין שגם כספי יתגמש. אני בהחלט חושב שאם מכבי תביא גארד נוסף במקום פארגו, ולא תסתפק רק בפאפאס, הוא יהיה גארד איכותי.
er79

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 13:37

er79 כתב:קודי, אתה בהנהלת חשבונות של מכבי? מאיפה אתה יודע ש- 200 אלף דולר נזרקים על שניהם? עד כמה שידוע לי, פרמאר ירוויח בין 25-45 לחודש, ואני מאמין שגם כספי יתגמש. אני בהחלט חושב שאם מכבי תביא גארד נוסף במקום פארגו, ולא תסתפק רק בפאפאס, הוא יהיה גארד איכותי.

דיברו על סדר גודל של 50 אלף נטו לחודש לכ"א מהם. אז נניח אני מגזים למעלה וזה רק 40 לכ"א, מדובר על 80 אלף דולר ברוטו לחודש. זה לא מעט כסף במגבלות התקציביות של מכבי. חוץ מזה, ממש לא ברור איך ממצב שבו בלאט מספר בהתלהבות למה הוא לעולם לא יסכים להחתים שחקן שיעזוב בסיום השביתה הגענו למצב בו יש לנו שניים כאלה. בשביל מה זה טוב?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 13:39

קודי כתב:
er79 כתב:קודי, אתה בהנהלת חשבונות של מכבי? מאיפה אתה יודע ש- 200 אלף דולר נזרקים על שניהם? עד כמה שידוע לי, פרמאר ירוויח בין 25-45 לחודש, ואני מאמין שגם כספי יתגמש. אני בהחלט חושב שאם מכבי תביא גארד נוסף במקום פארגו, ולא תסתפק רק בפאפאס, הוא יהיה גארד איכותי.

דיברו על סדר גודל של 50 אלף נטו לחודש לכ"א מהם. אז נניח אני מגזים למעלה וזה רק 40 לכ"א, מדובר על 80 אלף דולר ברוטו לחודש. זה לא מעט כסף במגבלות התקציביות של מכבי. חוץ מזה, ממש לא ברור איך ממצב שבו בלאט מספר בהתלהבות למה הוא לעולם לא יסכים להחתים שחקן שיעזוב בסיום השביתה הגענו למצב בו יש לנו שניים כאלה. בשביל מה זה טוב?

דבר ראשון,פארמר יגיע בהתחלה כזר..אז אין עליו את אותם חוקי מס שחלים על כספי..
הנטו שלו זה לא חצי מהברוטו..
מה שכן..אם תיכננו להביא את כספי ופארמר לפני שידעו שפארגו הולך..זאת אומרת שלא הורידו את זה מה-900K של פארגו..ואם זה התפנה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 13:40

ההחתמות של פארמר וכספי לא באו מכיוון בלאט, ולא משנה מה הוא אומר לגבי זה, אלה פשוט החתמות של ההנהלה.
בלאט בולע הרבה צפרדעים. פיני לא היה מוכן לבלוע דברים כאלה ולומר אחריהם אמן מבלי שידעו שהוא לא האחראי, וכנראה שההנהלה מרוצה מהטיפוס של בלאט.

ובכלל, לחשוב שכל הכניסה להרפתקה של האדריאטית הייתה בעיקר כדי לממן את החוזה של פארגו....
הרי רוב השחקנים שבאו לכאן ממילא באו בכסף קטן. לא משהו שמכבי הייתה צריכה את האדריאטית בשבילו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 13:41

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:זה לא רק בעיות בראש, הוא יצא לגמרי מפוקוס מקצועי בשנתיים האחרונות.
הוא כבר שנתיים לא ממש משחק ברמות הגבוהות , לא בנ.ב.א ולא באירופה. אלא בליגות פיתוח.
אנשים שראו אותו בליגת הפיתוח אומרים שהוא אפילו לא עלה בחמישייה בקבוצה שלו ושהוא זורק תחת בהגנה ונראה ממש לא קרוב לכושר של פעם.
זה בדיוק הטיפוס של השחקנים שמכבי נמנעה מהם בשנתיים האחרונות, בטח שבלאט לא היה נוגע בו במקל אם זה היה תלוי בו.

לא חשבתי שאני אי פעם ארצה את דאודל במכבי..אבל אני מעדיפה אותו על הד-קייס כמו מקנטס..

אני לא מכיר את דאודל, אבל אני לא חושב שדה קולו או ג'אבאר מתקרבים למה שפארגו נתן למכבי מבחינת יכולת סקורינג ואפילו ריכוז משחק, למרות שפארגו הוא לא איזה מנהל משחק דגול סטייל פאפא.
שניהם שחקנים נחמדים שבמכבי הנוכחית יכלו לעלות מהספסל, השאלה אם הם מספיק טובים כדי להוביל את מכבי אחרי שפארמר יעזוב והתשובה שלי היא שלילית חזקה.
כשאני מדבר על להוביל, אז זה לייצר נקודות והרבה ברמות של טופ יורוליג, לעצמך ולחברים.
לטעמי זה רק שחקן נ.ב.א .ויש כאלו היום פנויים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 13:45

yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא מכיר את דאודל, אבל אני לא חושב שדה קולו או ג'אבאר מתקרבים למה שפארגו נתן למכבי מבחינת יכולת סקורינג ואפילו ריכוז משחק, למרות שפארגו הוא לא איזה מנהל משחק דגול סטייל פאפא.
שניהם שחקנים נחמדים שבמכבי הנוכחית יכלו לעלות מהספסל, השאלה אם הם מספיק טובים כדי להוביל את מכבי אחרי שפארמר יעזוב והתשובה שלי היא שלילית חזקה.
כשאני מדבר על להוביל, אז זה לייצר נקודות והרבה ברמות של טופ יורוליג, לעצמך ולחברים.
לטעמי זה רק שחקן נ.ב.א .ויש כאלו היום פנויים.

דה קולו הפך לאיזה סנסציה אחרי עונה טובה ביורוקאפ והשנה הייתה לו וואחד ירידה ביכולת..אז אני לא לגמרי חושבת שהוא השחקן שכולם עושים ממנו..
אני אישית גם לא אוהבת את ג'אבר..
דאודל שחקן נחמד מאוד..שומר טוב וגם יש לו חצי מרחק אוטומטי..הוא גם יופי של רכז..

אבל בגלל זה מכבי צריכים להיכנס בפארגו בכל הכוח..אנחנו כבר באמצע אוגוסט ולך תמצא עכשיו שחקן כמו שהיית יכול להחתים ביוני-יולי..פארגו דפק את מכבי בצורה מגעילה ורצינית ביותר..אני מקווה שימצאו מחליף..
מכבי היו לפני פארגו ויהיו גם אחרי..

מה שכן..כמו שאמרתי..כל זב-חוטם אמריקאי שמרגיש שיש לו הזדמנות לקפל מגבות על הספסל ב-NBA בגלל שלא היו השנה מחנות אימון יבקש סעיף יציאה באמצע העונה..יהיה קשה למצוא מישהו שלא ושיהיה שווה משהו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אוגוסט 2011, 13:46

Mta_atic כתב:ההחתמות של פארמר וכספי לא באו מכיוון בלאט, ולא משנה מה הוא אומר לגבי זה, אלה פשוט החתמות של ההנהלה.
בלאט בולע הרבה צפרדעים. פיני לא היה מוכן לבלוע דברים כאלה ולומר אחריהם אמן מבלי שידעו שהוא לא האחראי, וכנראה שההנהלה מרוצה מהטיפוס של בלאט.

ובכלל, לחשוב שכל הכניסה להרפתקה של האדריאטית הייתה בעיקר כדי לממן את החוזה של פארגו....
הרי רוב השחקנים שבאו לכאן ממילא באו בכסף קטן. לא משהו שמכבי הייתה צריכה את האדריאטית בשבילו.

אני ממש לא חושב שזה נכון.
קודם כל, השביתה באנ.בי.אי נראת מאוד רצינית, וקיים סיכוי סביר שבכלל לא תתקיים העונה הליגה. בתחילת הקיץ לא היינו באותו מצב, ועל פניו המצב כיום שונה.
אי-לכך, אני לא מעט קבוצות ומאמנים (לרבות בלאט), שינו קונספט ובחרו שבכל זאת להחתים שחקנים אנ.בי.אי.. מכבי, החתימה שחקני אנ.בי.אי שהם גם בעלי אזרחות ישראלית (דבר שמגדיל את הסיכוי לכך שהם ישארו) וגם כאלו שלא דרשו יותר מדי כסף.
אני בספר גדול אם בלאט התגנד למהלכים האילו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 13:47

Holiday_Armadillo

אבל דווקא אוגוסט השנה שונה מכל האוגוסטים בגלל השביתה בנ.ב.א.
וגם פארגו עצמו הגיע באוגוסט של שנה שעברה. :)

מה עם מרקו בלינלי ? עדיין פנוי, לא ? אבל בטח כבר לא נשאר כסף.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 13:50

yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo

שונה ולא שונה..
אין יותר מדי מציאות בשוק האירופאי..וזה כולל שחקנים אמריקאים בעלי נסיון אירופאי..
גם כמו שאמרתי פה כבר פעמיים..יש הרבה שחקנים חופשיים מה-NBA? כן..אבל זה לא אומר שהם לא יבקשו סעיף יציאה באמצע העונה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 13:52

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:ההחתמות של פארמר וכספי לא באו מכיוון בלאט, ולא משנה מה הוא אומר לגבי זה, אלה פשוט החתמות של ההנהלה.

אני ממש לא חושב שזה נכון.
קודם כל, השביתה באנ.בי.אי נראת מאוד רצינית, וקיים סיכוי סביר שבכלל לא תתקיים העונה הליגה. בתחילת הקיץ לא היינו באותו מצב, ועל פניו המצב כיום שונה.
אי-לכך, אני לא מעט קבוצות ומאמנים (לרבות בלאט), שינו קונספט ובחרו שבכל זאת להחתים שחקנים אנ.בי.אי.. מכבי, החתימה שחקני אנ.בי.אי שהם גם בעלי אזרחות ישראלית (דבר שמגדיל את הסיכוי לכך שהם ישארו) וגם כאלו שלא דרשו יותר מדי כסף.
אני בספר גדול אם בלאט התגנד למהלכים האילו.

לבלאט יש דעה נחרצת בעניין והוא הביע אותה בראש חוצות.
פארמר פנה להנהלה. הם אלה שרצו אותו והם אלה שדחפו אותו לבלאט.
הבעיות שיש עם השביתה באנ.בי.אי היו ידועות למי שרצה לדעת גם לפני חודשיים כשבלאט הצהיר שלא יביא שחקן רק לתקופת השביתה.

אני בכל אופן מאמין שהסגל כמו שנראה עכשיו הוא סוג של ברירת מחדל ע"ג ברירת מחדל:
א. בגלל האדריאטית, שבלאט לא רצה אותה מלכתחילה, ושאחת הנגזרות שלה היא החתמת מספר רב של שחקנים במחירים נמוכים.
ב. בגלל הנושא של שחקנים שבאים לשחק פה רק במהלך השביתה.
בלאט מכוון גבוהה, והוא יודע טוב מאד שהיציבות חשובה הרבה יותר מכל כוכב שיעבור פה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 13:55

Holiday_Armadillo כתב:

שונה ולא שונה..
אין יותר מדי מציאות בשוק האירופאי..וזה כולל שחקנים אמריקאים בעלי נסיון אירופאי..
גם כמו שאמרתי פה כבר פעמיים..יש הרבה שחקנים חופשיים מה-NBA? כן..אבל זה לא אומר שהם לא יבקשו סעיף יציאה באמצע העונה..

אז אם אין ברירה הולכים על שחקנים בלי ניסיון באירופה, אם אין כאלו. לא מאמין שיש באירופה שחקנים שיכולים לתת את מה שפארגו נתן שהם
לא תחת חוזה היום.
בלאט מספיק טוב בלמצוא שחקן מתאים, השאלה כמה כסף יקציבו לו. אם פארגו הולך זה צריך להיות לא מעט, אבל לכי תדעי אצל מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 15 אוגוסט 2011, 14:09

yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שונה ולא שונה..

אז אם אין ברירה הולכים על שחקנים בלי ניסיון באירופה, אם אין כאלו. לא מאמין שיש באירופה שחקנים שיכולים לתת את מה שפארגו נתן שהם
לא תחת חוזה היום.
בלאט מספיק טוב במצוא שחקן מתאים, השאלה כמה כסף יקציבו לו. אם פארגו הולך זה צריך להיות לא מעט, אבל לכי תדעי אצל מכבי.

פילזן חיפשה בנרות רכז והתפשרה בסופו של דבר על אילייבסקי שספק אם מרוויח יותר מפארגו כך שאם מכבי תחתים שחקן לא יקר זה לא בהכרח אומר שהיא התקמצנה.
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 14:12

לפי אבי אורנן ממעריב מכבי לא תביא מחליף לפארגו בינתיים : ( כותב שכספי סגר סופית במכבי ).

בשלב זה מכבי מסיימת את הסגל ולהנהלה אין בשלב זה כוונה להחתים שחקנים נוספים זאת למרות החלטתו של ג'רמי פארגו, שהודיע ביום כי לא יסכים לשוב למכבי ללא הארכת סעיף השחרור ל-NBA - דרישה שמכבי מסרבת לה בתוקף.

מוזר, מאוד מוזר.
מכבי הולכת לכיוון לא טוב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי אורי » 15 אוגוסט 2011, 14:25

עכשיו כשצץ המקרה של פארגו, אנחנו רק מבינים כמה מכבי פועלת בטיפשות כשהיא מחתימה שחקנים על חוזים זמניים. כשפארמר(ועכשיו פאקינג כספי!)יעזבו אותנו בתום השביתה הקבוצה תתקשה להתאושש. כמו שאמרתי, חפרנו לעצמנו בורות לשווא.
אורי

הודעהעל ידי aribari24 » 15 אוגוסט 2011, 15:08

yarinsaky כתב:לפי אבי אורנן ממעריב מכבי לא תביא מחליף לפארגו בינתיים : ( כותב שכספי סגר סופית במכבי ).

בשלב זה מכבי מסיימת את הסגל ולהנהלה אין בשלב זה כוונה להחתים שחקנים נוספים זאת למרות החלטתו של ג'רמי פארגו, שהודיע ביום כי לא יסכים לשוב למכבי ללא הארכת סעיף השחרור ל-NBA - דרישה שמכבי מסרבת לה בתוקף.

מוזר, מאוד מוזר.
מכבי הולכת לכיוון לא טוב.

כי מכבי יודעים שכפארגו יבין את המצב בצורה אובייקטיבית הוא יסיק שזה הכי מטומטם מצידו לעשות צעד חד צדדי שכזה... הוא חשוף לתביעות, הוא הורס לעצמו מוניטין שאפילו עוד לא נבנה בנ.ב.א והכי מטומטם הוא שובר חוזה בשביל לא לשחק כי כרגע יש שביתה

כל ההודעות והבלאגן בתקשורת נועד להפחיד אותו ולהסביר לו שלא כדאי לא להתעסק..

פארגו שנה הבאה במכבי...
aribari24

הודעהעל ידי itai7 » 15 אוגוסט 2011, 15:35

itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 15:36

אורי כתב:עכשיו כשצץ המקרה של פארגו, אנחנו רק מבינים כמה מכבי פועלת בטיפשות כשהיא מחתימה שחקנים על חוזים זמניים. כשפארמר(ועכשיו פאקינג כספי!)יעזבו אותנו בתום השביתה הקבוצה תתקשה להתאושש. כמו שאמרתי, חפרנו לעצמנו בורות לשווא.

אין מקרה בין מחט לתחת..
מה קשור החוזים הזמניים של פארמר לפארגו? פארגו היה אמור להיות חלק מהסגל ומשהו השתבש אצלו במוח אחרי לילה של שתייה וסמים ופארמר וכספי הם בונוסים ותו לא..
כמו שבלאט אמר..''בונים כאילו הם לא פה ונהנים מהם''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 15 אוגוסט 2011, 16:37

תכף יש ראיון עם כספי בערוץ 22
itai7

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 16:44

שמעתי את פיני גרשון והוא חושב שמכבי מתחזקת כל כך גם בשחקני נ.ב.א שעלולים לעזוב באמצע העונה זה כי המלחמה שלה הפעם זה על עצם הטופ 16 , אחרי ההחתמות הגדולות של הקבוצות בבית שלה. וכידוע זה דבר שהוא בל יעבור מבחינת מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים