15 אוגוסט 2011, 13:30
yarinsaky כתב:זה לא רק בעיות בראש, הוא יצא לגמרי מפוקוס מקצועי בשנתיים האחרונות.
הוא כבר שנתיים לא ממש משחק ברמות הגבוהות , לא בנ.ב.א ולא באירופה. אלא בליגות פיתוח.
אנשים שראו אותו בליגת הפיתוח אומרים שהוא אפילו לא עלה בחמישייה בקבוצה שלו ושהוא זורק תחת בהגנה ונראה ממש לא קרוב לכושר של פעם.
זה בדיוק הטיפוס של השחקנים שמכבי נמנעה מהם בשנתיים האחרונות, בטח שבלאט לא היה נוגע בו במקל אם זה היה תלוי בו.
אם זה השחקן שיגיע אני חושב שמשהוא לא טוב עובר על בלאט ומכבי.
15 אוגוסט 2011, 13:32
15 אוגוסט 2011, 13:37
er79 כתב:קודי, אתה בהנהלת חשבונות של מכבי? מאיפה אתה יודע ש- 200 אלף דולר נזרקים על שניהם? עד כמה שידוע לי, פרמאר ירוויח בין 25-45 לחודש, ואני מאמין שגם כספי יתגמש. אני בהחלט חושב שאם מכבי תביא גארד נוסף במקום פארגו, ולא תסתפק רק בפאפאס, הוא יהיה גארד איכותי.
15 אוגוסט 2011, 13:39
קודי כתב:er79 כתב:קודי, אתה בהנהלת חשבונות של מכבי? מאיפה אתה יודע ש- 200 אלף דולר נזרקים על שניהם? עד כמה שידוע לי, פרמאר ירוויח בין 25-45 לחודש, ואני מאמין שגם כספי יתגמש. אני בהחלט חושב שאם מכבי תביא גארד נוסף במקום פארגו, ולא תסתפק רק בפאפאס, הוא יהיה גארד איכותי.
דיברו על סדר גודל של 50 אלף נטו לחודש לכ"א מהם. אז נניח אני מגזים למעלה וזה רק 40 לכ"א, מדובר על 80 אלף דולר ברוטו לחודש. זה לא מעט כסף במגבלות התקציביות של מכבי. חוץ מזה, ממש לא ברור איך ממצב שבו בלאט מספר בהתלהבות למה הוא לעולם לא יסכים להחתים שחקן שיעזוב בסיום השביתה הגענו למצב בו יש לנו שניים כאלה. בשביל מה זה טוב?
15 אוגוסט 2011, 13:40
15 אוגוסט 2011, 13:41
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:זה לא רק בעיות בראש, הוא יצא לגמרי מפוקוס מקצועי בשנתיים האחרונות.
הוא כבר שנתיים לא ממש משחק ברמות הגבוהות , לא בנ.ב.א ולא באירופה. אלא בליגות פיתוח.
אנשים שראו אותו בליגת הפיתוח אומרים שהוא אפילו לא עלה בחמישייה בקבוצה שלו ושהוא זורק תחת בהגנה ונראה ממש לא קרוב לכושר של פעם.
זה בדיוק הטיפוס של השחקנים שמכבי נמנעה מהם בשנתיים האחרונות, בטח שבלאט לא היה נוגע בו במקל אם זה היה תלוי בו.
לא חשבתי שאני אי פעם ארצה את דאודל במכבי..אבל אני מעדיפה אותו על הד-קייס כמו מקנטס..
גם נאנדו דה קולו וג'אבר יכולים להיות מתאימים(בגלל שהם לא הד-קייס)..
אני רק יכולה לחזור על המנטרה של..אם בלאט רוצה..מבחינתי שבלאט יקבל..
15 אוגוסט 2011, 13:45
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:זה לא רק בעיות בראש, הוא יצא לגמרי מפוקוס מקצועי בשנתיים האחרונות.
לא חשבתי שאני אי פעם ארצה את דאודל במכבי..אבל אני מעדיפה אותו על הד-קייס כמו מקנטס..
גם נאנדו דה קולו וג'אבר יכולים להיות מתאימים(בגלל שהם לא הד-קייס)..
אני רק יכולה לחזור על המנטרה של..אם בלאט רוצה..מבחינתי שבלאט יקבל..
אני לא מכיר את דאודל, אבל אני לא חושב שדה קולו או ג'אבאר מתקרבים למה שפארגו נתן למכבי מבחינת יכולת סקורינג ואפילו ריכוז משחק, למרות שפארגו הוא לא איזה מנהל משחק דגול סטייל פאפא.
שניהם שחקנים נחמדים שבמכבי הנוכחית יכלו לעלות מהספסל, השאלה אם הם מספיק טובים כדי להוביל את מכבי אחרי שפארמר יעזוב והתשובה שלי היא שלילית חזקה.
כשאני מדבר על להוביל, אז זה לייצר נקודות והרבה ברמות של טופ יורוליג, לעצמך ולחברים.
לטעמי זה רק שחקן נ.ב.א .ויש כאלו היום פנויים.
15 אוגוסט 2011, 13:46
Mta_atic כתב:ההחתמות של פארמר וכספי לא באו מכיוון בלאט, ולא משנה מה הוא אומר לגבי זה, אלה פשוט החתמות של ההנהלה.
בלאט בולע הרבה צפרדעים. פיני לא היה מוכן לבלוע דברים כאלה ולומר אחריהם אמן מבלי שידעו שהוא לא האחראי, וכנראה שההנהלה מרוצה מהטיפוס של בלאט.
ובכלל, לחשוב שכל הכניסה להרפתקה של האדריאטית הייתה בעיקר כדי לממן את החוזה של פארגו....
הרי רוב השחקנים שבאו לכאן ממילא באו בכסף קטן. לא משהו שמכבי הייתה צריכה את האדריאטית בשבילו.
15 אוגוסט 2011, 13:47
15 אוגוסט 2011, 13:50
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo
אבל דווקא אוגוסט השנה שונה מכל האוגוסטים בגלל השביתה בנ.ב.א.
וגם פארגו עצמו הגיע באוגוסט של שנה שעברה.![]()
מה עם מרקו בלינלי ? עדיין פנוי, לא ? אבל בטח כבר לא נשאר כסף.
15 אוגוסט 2011, 13:52
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:ההחתמות של פארמר וכספי לא באו מכיוון בלאט, ולא משנה מה הוא אומר לגבי זה, אלה פשוט החתמות של ההנהלה.
בלאט בולע הרבה צפרדעים. פיני לא היה מוכן לבלוע דברים כאלה ולומר אחריהם אמן מבלי שידעו שהוא לא האחראי, וכנראה שההנהלה מרוצה מהטיפוס של בלאט.
ובכלל, לחשוב שכל הכניסה להרפתקה של האדריאטית הייתה בעיקר כדי לממן את החוזה של פארגו....
הרי רוב השחקנים שבאו לכאן ממילא באו בכסף קטן. לא משהו שמכבי הייתה צריכה את האדריאטית בשבילו.
אני ממש לא חושב שזה נכון.
קודם כל, השביתה באנ.בי.אי נראת מאוד רצינית, וקיים סיכוי סביר שבכלל לא תתקיים העונה הליגה. בתחילת הקיץ לא היינו באותו מצב, ועל פניו המצב כיום שונה.
אי-לכך, אני לא מעט קבוצות ומאמנים (לרבות בלאט), שינו קונספט ובחרו שבכל זאת להחתים שחקנים אנ.בי.אי.. מכבי, החתימה שחקני אנ.בי.אי שהם גם בעלי אזרחות ישראלית (דבר שמגדיל את הסיכוי לכך שהם ישארו) וגם כאלו שלא דרשו יותר מדי כסף.
אני בספר גדול אם בלאט התגנד למהלכים האילו.
15 אוגוסט 2011, 13:55
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo
שונה ולא שונה..
אין יותר מדי מציאות בשוק האירופאי..וזה כולל שחקנים אמריקאים בעלי נסיון אירופאי..
גם כמו שאמרתי פה כבר פעמיים..יש הרבה שחקנים חופשיים מה-NBA? כן..אבל זה לא אומר שהם לא יבקשו סעיף יציאה באמצע העונה..
15 אוגוסט 2011, 14:09
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo
שונה ולא שונה..
אין יותר מדי מציאות בשוק האירופאי..וזה כולל שחקנים אמריקאים בעלי נסיון אירופאי..
גם כמו שאמרתי פה כבר פעמיים..יש הרבה שחקנים חופשיים מה-NBA? כן..אבל זה לא אומר שהם לא יבקשו סעיף יציאה באמצע העונה..
אז אם אין ברירה הולכים על שחקנים בלי ניסיון באירופה, אם אין כאלו. לא מאמין שיש באירופה שחקנים שיכולים לתת את מה שפארגו נתן שהם
לא תחת חוזה היום.
בלאט מספיק טוב במצוא שחקן מתאים, השאלה כמה כסף יקציבו לו. אם פארגו הולך זה צריך להיות לא מעט, אבל לכי תדעי אצל מכבי.
15 אוגוסט 2011, 14:12
15 אוגוסט 2011, 14:25
15 אוגוסט 2011, 15:08
yarinsaky כתב:לפי אבי אורנן ממעריב מכבי לא תביא מחליף לפארגו בינתיים : ( כותב שכספי סגר סופית במכבי ).
בשלב זה מכבי מסיימת את הסגל ולהנהלה אין בשלב זה כוונה להחתים שחקנים נוספים זאת למרות החלטתו של ג'רמי פארגו, שהודיע ביום כי לא יסכים לשוב למכבי ללא הארכת סעיף השחרור ל-NBA - דרישה שמכבי מסרבת לה בתוקף.
מוזר, מאוד מוזר.
מכבי הולכת לכיוון לא טוב.
15 אוגוסט 2011, 15:35
15 אוגוסט 2011, 15:36
אורי כתב:עכשיו כשצץ המקרה של פארגו, אנחנו רק מבינים כמה מכבי פועלת בטיפשות כשהיא מחתימה שחקנים על חוזים זמניים. כשפארמר(ועכשיו פאקינג כספי!)יעזבו אותנו בתום השביתה הקבוצה תתקשה להתאושש. כמו שאמרתי, חפרנו לעצמנו בורות לשווא.
15 אוגוסט 2011, 16:37
15 אוגוסט 2011, 16:44