15 אוגוסט 2011, 20:10
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי מכבי,פארגו צריך להביא חוזה חתום או מינימום טיוטת חוזה..מה שאין לו..מה שאומר שגם אין לו קייס משפטי..חתיכת אידיוט..
ולפי הסוכן של פארגו הוא צריך רק להודיע שיש קבוצת NBA שמתעניינת בו בכדי להשתחרר מהחוזה, הנה ציטוט מווינט:
בסביבתו של השחקנים טוענים בדיוק להיפך וכי הוא צריך היה רק להודיע שיש לו הצעה מה-NBA והוא מבקש להשתחרר מהחוזה ולעזוב את המועדון על מנת להגשים את החלום הגדול שלו.
נשמע מטורף וקשה להאמין שיש לשחקן סעיף שחרור ע"ב הודעה עלומה, לא מגובה במסמכים ובאף שיט אחר.
ואם זה באמת נכון, מכבי אוכלת את הדייסה שהיא בישלה.
15 אוגוסט 2011, 20:15
15 אוגוסט 2011, 20:42
15 אוגוסט 2011, 20:47
קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/185125.html
הסוכן של פארגו, שהוא ממש לא ילד, טוען שאין חוזה והסיפור נגמר. לא נראה שפארגו יחזור לכאן וגם לא נראה שהוא מתכוון להתפשר. אם באמת הוא היה יכול לצאת מהחוזה על סמך הצהרה בלבד בלי להראות חוזה או לפחות מכתב כוונות מקבוצת NBA, אז מישהו כאן התרשל בעבודה המשפטית של החוזה.
15 אוגוסט 2011, 20:50
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/185125.html
הסוכן של פארגו, שהוא ממש לא ילד, טוען שאין חוזה והסיפור נגמר. לא נראה שפארגו יחזור לכאן וגם לא נראה שהוא מתכוון להתפשר. אם באמת הוא היה יכול לצאת מהחוזה על סמך הצהרה בלבד בלי להראות חוזה או לפחות מכתב כוונות מקבוצת NBA, אז מישהו כאן התרשל בעבודה המשפטית של החוזה.
אין מצב שבחוזה של פארגו רשום ''אם מישהו יקרוץ לך ברחוב ותבין שמזה יש לך חוזה..תרגיש חופשי לבטל איתנו את החוזה שלך על סך 900K''..
אני חושבת שהסוכן של פארגו(שהוא יהודי)אמר לפארגו משהו כמו ''אל תדאג..אפשר לפרש את הסעיף הזה בכמה דרכים..הם לא יתפסו אותנו''..
פארגו לא יהיה במכבי..הבוררות תקבע פשוט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי אבל שהוא צריך לשלם משהו למכבי..
בצהוב הוא לא ישחק יותר..לא בשביל זה מכבי הולכים לבוררות..
15 אוגוסט 2011, 21:01
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/185125.html
אין מצב שבחוזה של פארגו רשום ''אם מישהו יקרוץ לך ברחוב ותבין שמזה יש לך חוזה..תרגיש חופשי לבטל איתנו את החוזה שלך על סך 900K''..
אני חושבת שהסוכן של פארגו(שהוא יהודי)אמר לפארגו משהו כמו ''אל תדאג..אפשר לפרש את הסעיף הזה בכמה דרכים..הם לא יתפסו אותנו''..
פארגו לא יהיה במכבי..הבוררות תקבע פשוט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי אבל שהוא צריך לשלם משהו למכבי..
לפי הדברים של הסוכנים נראה שהוא באמת לא ישחק יותר בצהוב. לגבי פירוש החוזה, אני מזכיר לך שבדיוק אותו הסיפור היה למכבי עם פניני רק מהצד השני של החוזה. פניני הודיע לירושלים שיש לו הצעה מאירופה והוא השתחרר מהחוזה (ומכבי טענה שהוא השתחרר כדין) ואילו ירושלים טענה שהוא היה צריך להציג חוזה או לפחות הצעה מקבוצה אירופאית. כנראה שבכל זאת העולם עגול...
15 אוגוסט 2011, 21:05
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/185125.html
לפי הדברים של הסוכנים נראה שהוא באמת לא ישחק יותר בצהוב. לגבי פירוש החוזה, אני מזכיר לך שבדיוק אותו הסיפור היה למכבי עם פניני רק מהצד השני של החוזה. פניני הודיע לירושלים שיש לו הצעה מאירופה והוא השתחרר מהחוזה (ומכבי טענה שהוא השתחרר כדין) ואילו ירושלים טענה שהוא היה צריך להציג חוזה או לפחות הצעה מקבוצה אירופאית. כנראה שבכל זאת העולם עגול...
15 אוגוסט 2011, 21:22
15 אוגוסט 2011, 21:29
oriya כתב:טוב, בצהוב כנראה לא נראה אותו עונה הבאה...
דרך אגב- שימו לב שבכתבה בספורט 5 http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05082.html כתוב שלסוכן של פארגו קוראים בראד איימס ובכתבה הזאת בוואן http://www.one.co.il/Article/185125.html כתוב שלסוכן שלו קוראים מארק ברטלשטיין.
בשני האתרים כתוב שהסוכן העניק להם ראיון
16 אוגוסט 2011, 02:37
16 אוגוסט 2011, 02:58
16 אוגוסט 2011, 05:31
yzafrir כתב:נראה לי חובבני מידי לא להכניס דרישה לראות מסמך חתום מהקבוצה שהציע לו חוזה או הבטיחה לו חוזה לאחר השביתה ....
או שפארגו מאוד מאוד תמים ומאמין לסוכן שלו בכל דבר שהוא מאכיל אותו , או שהוא אחד האנשים הכי טיפשים שדרכו פה ולא מבין שבעיות משפטיות מול קבוצה שנתנה לו כזאת במה (עד כדי שהוא הסכים לחתום לעוד שנתיים) יכול להרוס לו את הקריירה ואף קבוצה לא תרצה להיכנס איתו לחוזה עם השכונה הזאת . אחרי הכל לא מדובר פה באיזה לברון או קובי שווה לקבוצות לקחת צ'אנס עם שחקן בעייתי (מבחינת נאמנות למערכת..) וגם אני בטוח שאחרי תרגיל כזה דיויד לא יתן עליו חוות דעת כלכך אוהדת .
תחזית שלי (יותר נכון הרצון שלי), בבוררות יחליטו שהוא מחוייב בחוזה למכבי והוא יחזור עם הזנב בין הרגליים ויתנצל . לגבי איך הוא ישחק , אם הוא לא יהיה טוב זה לא יהיה בגלל זה כי שחקן מקצוען מבין שעונה לא טובה (במיוחד בגילו) ולא משנה מאיזה סיבה או תרוץ ממש לא יתרום להתקדמות המקצועית והכלכלית שלו ואם לא ישחק טוב זה יהיה בגלל סיבות מקצועיות אחרות למרות שלדעתי כמו כל מקצוען הוא יתן את הכל ואם הקבוצה גם תשחק טוב ותביא תוצאות , נחזור לראות את אותם חיוכים מהשנה שעברה אצל השחקנים .
16 אוגוסט 2011, 06:21
16 אוגוסט 2011, 06:24
16 אוגוסט 2011, 07:07
16 אוגוסט 2011, 07:15
שחר.ג. כתב:אני שונא שספורט 5 מוציא מההקשר.
מזרחי: גרמי תשמע, הוא עדין ילד ויש לו חלום וזה טשטש אותו קצת.
כותרת: פארגו ילדותי.
16 אוגוסט 2011, 07:34
16 אוגוסט 2011, 08:54
שחר.ג. כתב:yzafrir כתב:נראה לי חובבני מידי לא להכניס דרישה לראות מסמך חתום מהקבוצה שהציע לו חוזה או הבטיחה לו חוזה לאחר השביתה ....
או שפארגו מאוד מאוד תמים ומאמין לסוכן שלו בכל דבר שהוא מאכיל אותו , או שהוא אחד האנשים הכי טיפשים שדרכו פה ולא מבין שבעיות משפטיות מול קבוצה שנתנה לו כזאת במה (עד כדי שהוא הסכים לחתום לעוד שנתיים) יכול להרוס לו את הקריירה ואף קבוצה לא תרצה להיכנס איתו לחוזה עם השכונה הזאת . אחרי הכל לא מדובר פה באיזה לברון או קובי שווה לקבוצות לקחת צ'אנס עם שחקן בעייתי (מבחינת נאמנות למערכת..) וגם אני בטוח שאחרי תרגיל כזה דיויד לא יתן עליו חוות דעת כלכך אוהדת .
תחזית שלי (יותר נכון הרצון שלי), בבוררות יחליטו שהוא מחוייב בחוזה למכבי והוא יחזור עם הזנב בין הרגליים ויתנצל . לגבי איך הוא ישחק , אם הוא לא יהיה טוב זה לא יהיה בגלל זה כי שחקן מקצוען מבין שעונה לא טובה (במיוחד בגילו) ולא משנה מאיזה סיבה או תרוץ ממש לא יתרום להתקדמות המקצועית והכלכלית שלו ואם לא ישחק טוב זה יהיה בגלל סיבות מקצועיות אחרות למרות שלדעתי כמו כל מקצוען הוא יתן את הכל ואם הקבוצה גם תשחק טוב ותביא תוצאות , נחזור לראות את אותם חיוכים מהשנה שעברה אצל השחקנים .
אני חושב שהחוזה לא מדבר על הצגה של חוזה,אלא על כוונה לצאת מהחוזה טיוטה.
הנקודה של פארגו די נכונה, השביתה התחילה ולכן הוא לא יכל להציג חוזה,כי אין מי שייתן לו.
אני ממש לא בטוח שמכבי תזכה בבוררות.
16 אוגוסט 2011, 09:15
16 אוגוסט 2011, 09:26
שחר.ג. כתב:תשמע,לא נראה לי שהסוכן של פארגו ופארגו עצמו, ילכו על מהלך כל כך מסוכן בשביל הימור שאולי הם יזכו פשוט לא נשמע מציאותי...