roy1000 כתב:jol9 כתב:יכול וצריך.
הוא עושה צעדים גדולים בכיוון הנכון בעיקר בקטע המנטלי. הוא נראה בוגר יותר ורגוע יותר, שיודע מה הוא צריך לעשות על המגרש.
לדעתי הפיכתו לשחקן חשוב במכבי (חמישייה נניח) זה רק עניין של זמן.
אני לא יודע אם הוא יכול לשחק 30 דקות למשחק. הבחור עדיין חור שחור שלא ייאמן. ב- 76 דקות משחק, הוא הצליח למסור רק אסיסט
אחד ויחיד (וגם זה אני חושב טעות). ואני מדבר על גארד.
כל עוד לנדסברג מסוגל לראות רק את עצמו ואת הסל, הוא חכול להיות אך ורק שחקן ספסל שנותן אינסטנט אופנס כשצריך.
אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שחקנים כמו לאנדסברג ובלו לבין שחקנים כמו היקמן ורייס.
לאנדסברג הוא רול פלייר סקורר בדיוק כמו בלו. אין לו את הקליעה של בלו, אבל יש לו מגוון דרכים לייצר נקודות. בלו הפך להיות משחקן בלגניסט
ואגואיסט לאחד הסמלים הגדולים של מכבי בתקופת פוסט השושלת הגדולה, כי הוא התבגר, התחיל לעבוד בהגנה, התחיל להבין שצריך גם למסור וכו'.
גם לאנדסברג יעבור תהליך דומה כי הוא בחור פיקח והוא בסוף יבין מהצריך לעשות כדי לקבל דקות.
ד"א גם בלו לא שלאגר גדול באסיסטים, עם 20 ב383 דקות משחק...
אני לא חושב שסילבן הוא חור שחור. הוא פשוט לא יודע ליצור לאחרים, ואם אין לו מצב לזריקה, אז הוא פשוט משחרר את הכדור למישהו אחר.
מנגד, הצמד-חמד לא יכול להנות מהפריבילגיה שיש לבלו וללאנדסברג, פשוט כי הם לא מגבילים את עצמם רק לתפקיד אחד ספציפי שהם עושים טוב.
הם מנסים לעשות הכל - לקלוע, לרכז, להוביל מתפרצות, לקחת אחריות במאני טיים וכו'.
מתי היו דקות טובות מול באיירן היום? כשהיקמן לא החזיק בכדור, אלא היה חלק מהנעת הכדור של הקבוצה, שהתכלית שלה היה למצוא את השחקן הפנוי
לזריקה או חדירה קלה.
מתי היו הדקות הרעות? כשהיקמן ורייס התחילו לנסות להציל את המולדת, כידררו 20 שניות, ניסו ללכת עם הראש בקיר ואיבדו מליון כדורים.