סילבן לאנדסברג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סילבן לאנדסברג

הודעהעל ידי ankram » 10 פברואר 2014, 10:19

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:יוני, גם מפגר זאת לא קללה, ואני מניח ששניכם קראתם לו ככה בעבר.
מספיק עם התייפייפות הנפש, ואת הנזיפות תשאיר לאמא שלי.

תגיד, יש מצב שפעם איפשהו בחיים, באיזשהי סיטואציה, אתה אומר - "אופס, טעיתי, זה לא בסדר"??

תחשוב על זה ככה, שלמישהו מהגולשים כאן יש קרוב משפחה אוטיסט... זה לא נעים.
זה גם שונה ממפגר. בכלל לא אותו דבר.

לי יש בן אוטיסט , האמת שחלק מהאוטיסטים גם מפתחים סוג של פיגור שכלי , למזלי זה לא המקרה פה.
בכל אופן הוא ילד מקסים וטוב לב , ואני מאחל להיקמן קמצוץ מהטוב לב שלו והאהבה שהוא מקבל.

פעם הילדים הללו היו נחשבים ל שובבים , פראי אדם , טמבלים. לשמחתי היום המערכת גם הלימודית וגם האזרחית הרבה הרבה יותר מודעת
לקיום של ילדים אוטיסטים ועל הקשיים החברתיים שלהם , ולפחות מנסה לשלבם בחברה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2014, 12:39

זאת בדיוק היתה הכוונה... ברור שלאף אחד לא היתה כוונה לפגוע.

באמת משמח לשמוע שהמערכת השתנתה לטובה. זה לא טריוויאלי בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 פברואר 2014, 23:08

לא תצליחו לשכנע אותי שהוא לא יכול וצריך לשחק הרבה יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2014, 23:17

כבר אמרתי מזמן שהוא כנראה היוצר הכי טוב שלנו אחרי סופו
הערב הוא קיבל הזדמנות ומראה יכולות גבוהות מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 פברואר 2014, 23:28

הדבר הטוב היחיד שלקחתי מהערב הזה זה היכולת של לנדסברג בתקווה שיקבל הרבה דקות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 13 פברואר 2014, 23:29

חייב לשחק יותר לא משנה נגד מי

חייב

הביא לנו תנצחון היום
itai7

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 פברואר 2014, 23:33

קיבל את הצ'אנס מבלאט והחזיר לו בענק. אם הוא שוב לא יראה דקות אחרי משחק כזה אז בלאט פשוט מטומטם..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 13 פברואר 2014, 23:42

MTA2311 כתב:לא תצליחו לשכנע אותי שהוא לא יכול וצריך לשחק הרבה יותר.

יכול וצריך.
הוא עושה צעדים גדולים בכיוון הנכון בעיקר בקטע המנטלי. הוא נראה בוגר יותר ורגוע יותר, שיודע מה הוא צריך לעשות על המגרש.
לדעתי הפיכתו לשחקן חשוב במכבי (חמישייה נניח) זה רק עניין של זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 פברואר 2014, 23:48

מכביסט29 כתב:קיבל את הצ'אנס מבלאט והחזיר לו בענק. אם הוא שוב לא יראה דקות אחרי משחק כזה אז בלאט פשוט מטומטם..

לאנדסברג יכל לתרום היום אפילו יותר, אבל בלאט הכניס את הגמד הדגנרט, ומאותו הרגע לאנדסברג לא נגע בכדור! :evil
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 14 פברואר 2014, 00:02

עדיף שישחק עם היקמן ולנדסברג ולא עם הגמד
itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2014, 00:54

צריך להתחיל מיזה שבתור ישראלי הוא צריך לשחק יותק בליגה שגם שם הוא לא מקבל מספיק דקות ....
אני מקווה שהמשחק הזה יתן לו יותר ביטחון ויתן לבלאט קצת יותר ביטחון בו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 00:54

jol9 כתב:יכול וצריך.
הוא עושה צעדים גדולים בכיוון הנכון בעיקר בקטע המנטלי. הוא נראה בוגר יותר ורגוע יותר, שיודע מה הוא צריך לעשות על המגרש.

אני לא יודע אם הוא יכול לשחק 30 דקות למשחק. הבחור עדיין חור שחור שלא ייאמן. ב- 76 דקות משחק, הוא הצליח למסור רק אסיסט אחד ויחיד (וגם זה אני חושב טעות). ואני מדבר על גארד.

כל עוד לנדסברג מסוגל לראות רק את עצמו ואת הסל, הוא חכול להיות אך ורק שחקן ספסל שנותן אינסטנט אופנס כשצריך.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 פברואר 2014, 01:02

איך שאמרתי לאבא שלי שהוא חייב לעלות לשחק דייויד קרא לו לקום מהספסל.
מגיע לו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 01:28

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יכול וצריך.

אני לא יודע אם הוא יכול לשחק 30 דקות למשחק. הבחור עדיין חור שחור שלא ייאמן. ב- 76 דקות משחק, הוא הצליח למסור רק אסיסט אחד ויחיד (וגם זה אני חושב טעות). ואני מדבר על גארד.

כל עוד לנדסברג מסוגל לראות רק את עצמו ואת הסל, הוא חכול להיות אך ורק שחקן ספסל שנותן אינסטנט אופנס כשצריך.

אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שחקנים כמו לאנדסברג ובלו לבין שחקנים כמו היקמן ורייס.

לאנדסברג הוא רול פלייר סקורר בדיוק כמו בלו. אין לו את הקליעה של בלו, אבל יש לו מגוון דרכים לייצר נקודות. בלו הפך להיות משחקן בלגניסט
ואגואיסט לאחד הסמלים הגדולים של מכבי בתקופת פוסט השושלת הגדולה, כי הוא התבגר, התחיל לעבוד בהגנה, התחיל להבין שצריך גם למסור וכו'.
גם לאנדסברג יעבור תהליך דומה כי הוא בחור פיקח והוא בסוף יבין מהצריך לעשות כדי לקבל דקות.
ד"א גם בלו לא שלאגר גדול באסיסטים, עם 20 ב383 דקות משחק...

אני לא חושב שסילבן הוא חור שחור. הוא פשוט לא יודע ליצור לאחרים, ואם אין לו מצב לזריקה, אז הוא פשוט משחרר את הכדור למישהו אחר.

מנגד, הצמד-חמד לא יכול להנות מהפריבילגיה שיש לבלו וללאנדסברג, פשוט כי הם לא מגבילים את עצמם רק לתפקיד אחד ספציפי שהם עושים טוב.
הם מנסים לעשות הכל - לקלוע, לרכז, להוביל מתפרצות, לקחת אחריות במאני טיים וכו'.
מתי היו דקות טובות מול באיירן היום? כשהיקמן לא החזיק בכדור, אלא היה חלק מהנעת הכדור של הקבוצה, שהתכלית שלה היה למצוא את השחקן הפנוי
לזריקה או חדירה קלה.
מתי היו הדקות הרעות? כשהיקמן ורייס התחילו לנסות להציל את המולדת, כידררו 20 שניות, ניסו ללכת עם הראש בקיר ואיבדו מליון כדורים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 פברואר 2014, 01:49

וואו הזוי?
אתה אומר שהוא אנוכי? ממש לא, הוא בכלל לא כופה עליו את המשחק ולפעמים אפילו די מעצבן כי כן יש לו יכולת לקחת את הכדור לבד.
למה אין לו אסיסטים? כי הוא מוסר לרוחב, אבל הוא מוסר והמון.
כמו שיוני אמר, סילבן ובלו שונים לגמרי מהיקמן ורייס שבאמת כופים לפעמים את המשחק עליהם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 09:34

jol9 כתב:אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שחקנים כמו לאנדסברג ובלו לבין שחקנים כמו היקמן ורייס.

לאנדסברג הוא רול פלייר סקורר בדיוק כמו בלו. אין לו את הקליעה של בלו, אבל יש לו מגוון דרכים לייצר נקודות. בלו הפך להיות משחקן בלגניסט
ואגואיסט לאחד הסמלים הגדולים של מכבי בתקופת פוסט השושלת הגדולה, כי הוא התבגר, התחיל לעבוד בהגנה, התחיל להבין שצריך גם למסור וכו'.
גם לאנדסברג יעבור תהליך דומה כי הוא בחור פיקח והוא בסוף יבין מהצריך לעשות כדי לקבל דקות.

אני לא חושב שסילבן הוא חור שחור. הוא פשוט לא יודע ליצור לאחרים, ואם אין לו מצב לזריקה, אז הוא פשוט משחרר את הכדור למישהו אחר.

מנגד, הצמד-חמד לא יכול להנות מהפריבילגיה שיש לבלו וללאנדסברג, פשוט כי הם לא מגבילים את עצמם רק לתפקיד אחד ספציפי שהם עושים טוב.
מתי היו דקות טובות מול באיירן היום? כשהיקמן לא החזיק בכדור, אלא היה חלק מהנעת הכדור של הקבוצה, שהתכלית שלה היה למצוא את השחקן הפנוי
לזריקה או חדירה קלה.
מתי היו הדקות הרעות? כשהיקמן ורייס התחילו לנסות להציל את המולדת, כידררו 20 שניות, ניסו ללכת עם הראש בקיר ואיבדו מליון כדורים.

אין שום קשר בין לנדסברג להיקמן/רייס. הראשון הוא סקורר בעמדה 2/3 והשניים האחרים הם קומבו גארדים.
אני אוהב את ההשוואה לבלו - לנדסברג הוא באמת גרסת הגארד של בלו. כמו בלו, אני חושב שהוא יעביר את רוב הקריירה כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס. הבעיה איתו זה שכשהוא על המגרש, הוא לוקח אחוז עצום מהזריקות ודי "מקפיא" את שאר השחקנים. אז לא, הוא לא מחזיק בכדור כמו היקמן, אבל הוא כן חור שחור שכמעט כל כדור שמגיע אליו הולך לכיוון הסל.

אני סקרן לדעת מה יהיה עם לנדסברג בעונה הבאה. היו שמועות שמכבי רוצה את בן רייס - האם זה במקום פניני או במקום לנדסברג?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 14 פברואר 2014, 11:37

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שחקנים כמו לאנדסברג ובלו לבין שחקנים כמו היקמן ורייס.

לזריקה או חדירה קלה.

אין שום קשר בין לנדסברג להיקמן/רייס. הראשון הוא סקורר בעמדה 2/3 והשניים האחרים הם קומבו גארדים.
אני אוהב את ההשוואה לבלו - לנדסברג הוא באמת גרסת הגארד של בלו. כמו בלו, אני חושב שהוא יעביר את רוב הקריירה כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס. הבעיה איתו זה שכשהוא על המגרש, הוא לוקח אחוז עצום מהזריקות ודי "מקפיא" את שאר השחקנים. אז לא, הוא לא מחזיק בכדור כמו היקמן, אבל הוא כן חור שחור שכמעט כל כדור שמגיע אליו הולך לכיוון הסל.

אני סקרן לדעת מה יהיה עם לנדסברג בעונה הבאה. היו שמועות שמכבי רוצה את בן רייס - האם זה במקום פניני או במקום לנדסברג?

אני לא מסכים, וגם הסטטיסטיקה לא ממש. אני מראה לך נתונים של זריקות מהשדה פר דקה. אני גם מתעלם כאן מזריקות העונשין,
שמבחינתי, חלק לא קטן מהן זה גם סוג של זריקה או הליכה לסל, ואצל היקמן וסופו הן היו מעלות עוד יותר את המספרים.
0.31 היקמן
0.32 בלו
0.39 סופו
0.29 לאנדסברג

כמו שאתה רואה זה בכלל לא מסתדר עם מה שאתה אומר. חוץ מזה שלאנדסברג גם כמעט ולא מחזיק בכדור - הוא זורק לסל או מוסר.
הוא ממש לא השחקן ש"מקפיא" את שאר השחקנים. פשוט הוא טוב בדבר אחד מסויים, ולכן עדיף מבחינתנו שיתרכז בזה ולא בדברים אחרים
בהם הוא פחות טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 14 פברואר 2014, 11:46

:dance4
itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 14 פברואר 2014, 11:54

LIAV10 כתב:וואו הזוי?
אתה אומר שהוא אנוכי? ממש לא, הוא בכלל לא כופה עליו את המשחק ולפעמים אפילו די מעצבן כי כן יש לו יכולת לקחת את הכדור לבד.
למה אין לו אסיסטים? כי הוא מוסר לרוחב, אבל הוא מוסר והמון.
כמו שיוני אמר, סילבן ובלו שונים לגמרי מהיקמן ורייס שבאמת כופים לפעמים את המשחק עליהם.

זה בדיוק מה שרציתי לכתוב !
לא כל גארד שאין לו הרבה אס' הוא שחקן שחושב רק על עצמו . זה אולי אומר שהוא לא יוצר כלכך לאחרים באופן ישיר אבל לא שהוא אגואיסט שזורק כל הזמן לסל .
הוא שחקן קבוצתי והשתלב יפה בקצב המשחק . בתור סקורר הוא צריך לקחת על עצמו אפילו יותר .

בכל מקרה אסור לשכוח שהוא ישראלי( ויהודי למי ששכח ) וככזה הוא בונוס לקבוצה . בעתיד אני רואה אותו , טיוס ודאוסן כישראלים המובילים של מכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 14 פברואר 2014, 12:07

jol9 כתב:אני לא מסכים, וגם הסטטיסטיקה לא ממש. אני מראה לך נתונים של זריקות מהשדה פר דקה. אני גם מתעלם כאן מזריקות העונשין,
שמבחינתי, חלק לא קטן מהן זה גם סוג של זריקה או הליכה לסל, ואצל היקמן וסופו הן היו מעלות עוד יותר את המספרים.
0.31 היקמן
0.32 בלו
0.39 סופו
0.29 לאנדסברג

כמו שאתה רואה זה בכלל לא מסתדר עם מה שאתה אומר. חוץ מזה שלאנדסברג גם כמעט ולא מחזיק בכדור - הוא זורק לסל או מוסר.
הוא ממש לא השחקן ש"מקפיא" את שאר השחקנים. פשוט הוא טוב בדבר אחד מסויים, ולכן עדיף מבחינתנו שיתרכז בזה ולא בדברים אחרים
בהם הוא פחות טוב.

המספרים קצת מטעים, כי אם מורידים משחקים שבהם הוא שיחק פחות מ- 10 דקות, אז אתה מקבל מספרים דומים לבלו והיקמן. אז בדיוק כמו שאמרתי - לנדסברג הוא גרסת הגארד של בלו, בייחוד בלו של לפני עשור. גם בלו לא מחזיק בכדור הרבה וגם הוא לוקח הרבה מאוד זריקות למשחק.

אני לא מבין למה ההשוואה להיקמן - כמו שאמרתי - הם שחקנים שונים בתכלית. אז כן, הוא טוב בדבר אחד - לצבור נקודות. שחקני כאלה בדרך כלל לא הופכים לשחקנים של 30 דקות לשמחק במכבי. ראה בלו לאורך רוב הקריירה שלו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים