בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2014, 12:40

זה לא היה בדיוק אונס. אחד האחים (לא זוכר מי מהם) אחר כך התחתן עם הבחורה. אני בטוח, שאף אישה לא הייתה מתחתנת עם מישהו שאנס אותה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 פברואר 2014, 12:42

זה העניין, דריוש שילם לה כדי שתתחתן ואז משפטית זה לא יחשב בדיוק כאונס ואז תהיה הקלה בעונש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 11 פברואר 2014, 12:52

אהרלה וויסברג אומר שהידיעה אינה נכונה , חזל"ש
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 11 פברואר 2014, 13:00

ankram כתב:אהרלה וויסברג אומר שהידיעה אינה נכונה , חזל"ש

מצחיק הוא. פירסם: "נשמע לי כמו החתמה שסוגרת את סיפור האליפות" אחרי חצי שעה: "טוב. עדכון: לפי מקורותיי, הידיעה בערוץ הספורט אינה נכונה. אני עדיין חושב שלברינוביץ' היה שובר שוויון בליגה, אבל ברשותכם הפוסט הזה יוסר.." :)
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 13:07

לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 13:15

איפה הוא אומר את זה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 11 פברואר 2014, 13:20

קודי כתב:

איפה הוא אומר את זה?

פירסם פובט בדף הפייסבוק שלו, אבל אני חושב שהוא מחק, אחרי שהבין שלא רלוונטי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 13:36

קודי כתב:ממש לא מסכים. סופו גם כך מועד לפציעות ובערך כל משחק שני או שלישי הוא פצוע או חולה, שלא לדבר על כך שכל נפילה שלו גורמת להתקף לב. בלא מעט משחקים (כמו הדרבי) סופו משחק מספר חד ספרתי של דקות ואז טיוס נסחט למשך 30 דקות ויותר. לאור העובדה שמכבי לא ממש מטיילת העונה בליגה וההצלבה ביורוליג העונה היא מאוד אינטנסיבית (יש למכבי משחק בחמישי נגד צסק"א, משחק ליגה בשבת, שני משחקי הצלבה בשלישי וחמישי ומיד לאחר מכן שלושה משחקי הצלבה בראשון, שלישי ושישי). אני בספק גדול מאוד אם סופו וטיוס יצליחו לשחק בכל המשחקים האלה ומאחר שלמכבי אין אף מספר 4 גבוה או רחב שיכול לשחק בעמדה 5 לכמה דקות אז אם אחד מהם חסר הקבוצה תהיה בקטסטרופה.

טיוס צעיר ואתלטי. אין לו בעיה לשחק 30-35 דקות למשחק, גם פעמיים בשבוע. כמה משחקים כבר סופו החמיץ ביורוליג העונה? 2? בליגה אפשר לשחק עם בלו בעמדה 5 לכמה דקות ואפילו עם אלטיט. זה לא סיפור גדול. בשורה התחתונה, השחקן שתביא יקבל מעט מאוד דקות (אם בכלל) ויהיה לא יותר מסוג של ביטוח למקרה שסופו נפצע. מכבי כבר עם רגל בהצלבה, ככה שבשביל הסיבוב השני של הטופ 16, אין שום טעם להביא שחקן נוסף, ובשביל הליגה, ממש לא צריך.

אני בדעה ששחקן נוסף יהיה מיותר כרגע. עדיף להישאר עם הסגל הנוכחי וללכת עם סופו וטיוס בעמדה 5. יש תמיד את אלטיט כגיבוי במקרה של קטסטרופה. באמת שאין שום צורך ב- 3 מספרי 5 בכירים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 13:42

קודי כתב:לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.

לברינוביץ' נותן עונה מצויינת (גם ביורוליג וגם ביורוקאפ), אבל אני בספק גדול אם הקבוצה שלו תיתן לו ללכת בלי פיצוי משמעותי. זה לא שחקן של 100 אלף דולר, עם כל הכבוד לדני פדרמן. במחיר הזה, יהיו הרבה מאוד קבוצות יורוליג שיקפצו עליו.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 13:43

roy1000 כתב:
קודי כתב:לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.

לברינוביץ' נותן עונה מצויינת (גם ביורוליג וגם ביורוקאפ), אבל אני בספק גדול אם הקבוצה שלו תיתן לו ללכת בלי פיצוי משמעותי. זה לא שחקן של 100 אלף דולר, עם כל הכבוד לדני פדרמן.

לכן ברור שמי שיגיע הוא זיזיץ, שיבוא לשחק כאן גם בחינם. לא רק שלברינוביץ יעלה למכבי הרבה יותר מ-100 אלף דולר עד סוף העונה אלא שגם הקבוצה שלו תבקש עליו ביי אאוט לא נמוך בכלל. לא יקרה.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 13:46

קודי כתב:
roy1000 כתב:

לברינוביץ' נותן עונה מצויינת (גם ביורוליג וגם ביורוקאפ), אבל אני בספק גדול אם הקבוצה שלו תיתן לו ללכת בלי פיצוי משמעותי. זה לא שחקן של 100 אלף דולר, עם כל הכבוד לדני פדרמן.

לכן ברור שמי שיגיע הוא זיזיץ, שיבוא לשחק כאן גם בחינם. לא רק שלברינוביץ יעלה למכבי הרבה יותר מ-100 אלף דולר עד סוף העונה אלא שגם הקבוצה שלו תבקש עליו ביי אאוט לא נמוך בכלל. לא יקרה.

בלי קשר, אני חושב שלברינוביץ' הוא אופציה מצויינת להחליף את ג'יימס בשנה הבאה. מתאים בדיוק למה שמכבי צריכה ולא יקר מדי (הכל בהנחה שמכבי תצליח להוציא אותו מקייב).
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 פברואר 2014, 13:53

לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2014, 14:01

er79 כתב:לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.

דריוס נתן עונה מצויינת בכל המסגרות. תראה איזה מספרים הוא עשה העונה. הוא לא פחות טוב מג'יימס, אבל ככה או ככה, הוא לא יגיע לפה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2014, 14:13

roy1000 כתב:
er79 כתב:לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.

דריוס נתן עונה מצויינת בכל המסגרות. תראה איזה מספרים הוא עשה העונה. הוא לא פחות טוב מג'יימס, אבל ככה או ככה, הוא לא יגיע לפה.

אבל הוא חלש בהגנה. הגבוהים הזריזים בליגה יעשו עליו שיאי קריירה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 11 פברואר 2014, 14:55

שישחק בצוות עם טיוס שיגן על הטבעת
itai7

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 14:58

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

אבל הוא חלש בהגנה. הגבוהים הזריזים בליגה יעשו עליו שיאי קריירה

הוא חלש בהגנה וחרא של בן אדם אבל אין סיכוי שמכבי, עם תקציב החיזוק עליו מדברים, תצליח לשים יד על מישהו ברמה הזאת. לכן גם אני לא מאמין שיצליחו להביא אותו. את זיזיץ לא תהיה בעיה להביא מאחר שמדובר בשחקן גמור שהיתרון היחיד שלו הוא המחיר. גם בשיאו הוא היה שחקן כבד שהיתה לו תנועה אחת בפוסט והיום הוא עוד יותר כבד וגמלוני.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 11 פברואר 2014, 15:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 פברואר 2014, 14:59

itai7 כתב:שישחק בצוות עם טיוס שיגן על הטבעת

אם טיוס ישחק איתו בצוות הדבר היחיד שהוא יצטרך להגן עליו זה פי הטבעת.
לא רוצה אנס במכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 11 פברואר 2014, 15:27

:laugh3
itai7

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2014, 16:51

כצפוי - קבוצתו של לברינוביץ וגם דייויד בלאט מכחישים רשמית שהשחקן היה בכלל מועמד למכבי. ברור שזה נועד כדי להראות שבמכבי מוכנים להוציא סכומים גבוהים לחיזוק אבל בסוף כל מה שהיה בשוק הוא איזה זיזיץ.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2014, 16:55

קודי כתב:כצפוי - קבוצתו של לברינוביץ וגם דייויד בלאט מכחישים רשמית שהשחקן היה בכלל מועמד למכבי. ברור שזה נועד כדי להראות שבמכבי מוכנים להוציא סכומים גבוהים לחיזוק אבל בסוף כל מה שהיה בשוק הוא איזה זיזיץ.

כבר בבוקר כתבתי, שהשמועה על לברינוביץ' היא לא הגיונית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־39 אורחים