המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:אהרלה וויסברג אומר שהידיעה אינה נכונה , חזל"ש
ankram כתב:אהרלה וויסברג אומר שהידיעה אינה נכונה , חזל"ש
קודי כתב:ankram כתב:אהרלה וויסברג אומר שהידיעה אינה נכונה , חזל"ש
איפה הוא אומר את זה?
קודי כתב:ממש לא מסכים. סופו גם כך מועד לפציעות ובערך כל משחק שני או שלישי הוא פצוע או חולה, שלא לדבר על כך שכל נפילה שלו גורמת להתקף לב. בלא מעט משחקים (כמו הדרבי) סופו משחק מספר חד ספרתי של דקות ואז טיוס נסחט למשך 30 דקות ויותר. לאור העובדה שמכבי לא ממש מטיילת העונה בליגה וההצלבה ביורוליג העונה היא מאוד אינטנסיבית (יש למכבי משחק בחמישי נגד צסק"א, משחק ליגה בשבת, שני משחקי הצלבה בשלישי וחמישי ומיד לאחר מכן שלושה משחקי הצלבה בראשון, שלישי ושישי). אני בספק גדול מאוד אם סופו וטיוס יצליחו לשחק בכל המשחקים האלה ומאחר שלמכבי אין אף מספר 4 גבוה או רחב שיכול לשחק בעמדה 5 לכמה דקות אז אם אחד מהם חסר הקבוצה תהיה בקטסטרופה.
קודי כתב:לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.
roy1000 כתב:קודי כתב:לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.
לברינוביץ' נותן עונה מצויינת (גם ביורוליג וגם ביורוקאפ), אבל אני בספק גדול אם הקבוצה שלו תיתן לו ללכת בלי פיצוי משמעותי. זה לא שחקן של 100 אלף דולר, עם כל הכבוד לדני פדרמן.
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:לברינוביץ הוא חרא של בן אדם אבל אחלה שחקן. אבל מהידיעה הזו ברור שבסופו של דבר מי שיגיע הוא זיזיץ, שחקן גמור כבר שנתיים-שלוש. נראה לי כבר עדיף להלביש את ניקולה.
לברינוביץ' נותן עונה מצויינת (גם ביורוליג וגם ביורוקאפ), אבל אני בספק גדול אם הקבוצה שלו תיתן לו ללכת בלי פיצוי משמעותי. זה לא שחקן של 100 אלף דולר, עם כל הכבוד לדני פדרמן.
לכן ברור שמי שיגיע הוא זיזיץ, שיבוא לשחק כאן גם בחינם. לא רק שלברינוביץ יעלה למכבי הרבה יותר מ-100 אלף דולר עד סוף העונה אלא שגם הקבוצה שלו תבקש עליו ביי אאוט לא נמוך בכלל. לא יקרה.
er79 כתב:לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.
roy1000 כתב:er79 כתב:לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.
דריוס נתן עונה מצויינת בכל המסגרות. תראה איזה מספרים הוא עשה העונה. הוא לא פחות טוב מג'יימס, אבל ככה או ככה, הוא לא יגיע לפה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:לברינוביץ'? זה טוויסט מפתיע. אני אשכרה מעדיף את רייט, יעלה פחות כסף ויתנדף מכאן בקיץ. חוץ מזה, לא בא לי אנס בקבוצה. גלדסטון קצת התלהב עם היד הקטלנית מחוץ לקשת. אחיו, קשישטוף, הוא הקלעי הטוב מבין השניים, דריוש נוטה לשחק יותר פנימה.
דריוס נתן עונה מצויינת בכל המסגרות. תראה איזה מספרים הוא עשה העונה. הוא לא פחות טוב מג'יימס, אבל ככה או ככה, הוא לא יגיע לפה.
אבל הוא חלש בהגנה. הגבוהים הזריזים בליגה יעשו עליו שיאי קריירה
itai7 כתב:שישחק בצוות עם טיוס שיגן על הטבעת
קודי כתב:כצפוי - קבוצתו של לברינוביץ וגם דייויד בלאט מכחישים רשמית שהשחקן היה בכלל מועמד למכבי. ברור שזה נועד כדי להראות שבמכבי מוכנים להוציא סכומים גבוהים לחיזוק אבל בסוף כל מה שהיה בשוק הוא איזה זיזיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל ו־33 אורחים